canım sebeplerinin araştırılması için gerekenlerin yapılması seni üzüyor ama olması mecburi. yaşadığın olayın seni ne kadar yıprattığının farkındayım. ben olsam aynı şeyleri yaşardım.canım benim kanama kürtaj sonrası 15 gün sürer demişti şimdi az kaldı ...
gebelik bitti neden düştüğüne dair alınan şeyi (bebek demek istemiyorum fetus hoşuma gitmiyo) patalojiye gönderdiler... haliyle ben iyimiyim neden düşüğe sebep oldu diyede kandan bakacaklar,parça kalmış mı diye de cumada ultrason ile( nefret ediyorum o masadan
(
canım üzüntüm hala geçmedi ama kendimi kandırmaya çalışıyorum(
benimde yan tarafımda çalışan bir arkadaş var,oda 5.buçuk aylıkken aldırmak zorunda kaldı bebeğini. zor bir durum ama kendini toplamaya çalış bir tanem,eğerki dr unuz hiçbir sorun yok herşey yolunda derse ve sebep olarak düzeltilebilcek birşey diye söylüyorsa bence hiç beklemeyin hemen çalışmalara devam edin,ara verdikçe korkunuz ve çegingenliğiniz artar diye düşünüyorum.
o masayı bende sevmiyorum, Allah yardımcınız olsun hayatım.
canım verdiğin bilgiler için teşekkürederim ama inan uygulamam çok zor. garnier i hatırlattığın iyi oldu reklamlarda görmüştüm ama unuttum tabi. acaba bende kullansammı ben onu netten bir araştırayım.tatlım ben Garnier'in yenı cıkarttığı kafeinli bi göz altı rollon var onu sürüyorum sonrada parmağımla ince dokunuşlurla masaj yapıyorum bende uykusuzlukdan hafif kahvelik oluyor onunlada dün yaptım resmen açıldı rengi :)
1-)haftada bir kivinin kabuğunun nemli yüzeyi gözün altında 15 dk tutulur.
2-)temizlenmiş semiz otu robottan geçirilir püre haline getirilir.gazlı bezin arasına koyulur ve 20 dk gözün altında bekletilir
3-)haftada 3 gün elma suyu sürülür ve bol miktarda maydonoz tüketilir.
4-)patates suyu ile göz çevresine kompres yapılır.gerekirse yorgun gözlere patates dilimleri koyulur.
3-)elma suyu ve 1 tatlı kaşığı türk kahvesi karıştırılır.karışım gazlı bezin arasına koyulur göz çevresinde bekletilir.haftada 3 kez yapılır.
not:2 ve 3 numaralı tarifler beraber yapıldığında daha iyi sonuç verir.