• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

üff rekor kırmışım:66::1:
ama evde tek başımayım canım sıkılıyor bu forum bana arkadaş oldu, bu arada bugün bi arkadaşıma gittim zayıfladın mı dedi komşumda sen hiç 75 göstermiyon dedi az önce ama tartım cumadan beri 300 gr almış gösteriyo delircem rejimin dibine vurdum cumaya kadar insin die :59:neden kilo düşçeği yere artıyokine:84:

evet 17 mesaj tebrikler. bende küçük bir ilçedeyim hiç sosyal olanak yok. işten evden işe. bu forumu epeydir takipteydim ama bu zayıflama işine girince karar verdim bende sohbetlere girişeyim dedim. birbirine çok güzel destek veriyor herkes. birde ailevi bazı problemler var unutturuyor burası bana . insanlrın derdini okudukça benimk ihafif geliyor bazen. şükrediyorum. şu anda kızı uyutmaya çalışıyrum uyjkusuzluktan yolda gelirken çocuk arabasında sokakları inlettik ağlayarak :9::9::9::9:

meraba kızçeler :9:

sabah kahvaltımı yazıyorum DİKKAT DİKKAT !!! :9:

- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA :78:
- 6 yeşil zeytin

ara bol su

öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe (Köfteli bezelye yemeği) (susuz)

ara bol su...

Akşamı yiycem birazdan. saat 5-6 gibi. şimdi yürümeye gidiyorum :8:

görüşürüz bebeklerim :82:
1 tatlı kaşığı nutella çok tabi ama 1 tatlı kaşığı alıp kalanını bırakabilmek de takdire şayan. bence önemli olan nerde duracağını iyi bilmek.:34:

hedef kilo şimdilik 60 ama 57 falan olsam hiçte fena olmaz hani rabişşşş kolay gelsin bu arada zor işş badana ooo evi düşünemiyorum allah yardımcın olsun balımm
sağolasın canım. hedef kilonu paylaşım alanına ileteyim:51:

çok açtım ya ne yapayım böreği çok seviyorum bide daha 6. gün diyette zor tutuyorum birde biraz aç kalayım elim ayağım titremeye başlıyor. bugün bide sabahtan saat akşam ona kadar dersim var sabah yiyeğim akşam öğle telafi ederim dedim. kendimi kandırdım. bu boğazı tutma çok zor oluyor. öğlen 250 kal. yedim sporumu yaptım. çocuğu yürüyerek bakıcıya oradan yürüyerek derse gittim. eve yeni geldim. 1,5 saat sonra tekrar derse gideceğim evde de çok işim var işte öyle. :30::30::30:
:1:
sevdiklerinden fedakarlık edeceksin ki kilo verebilesin. çok acıkmamaya bakacaksın. 3 tane ara öğün ve 3 tane ana öğün yapmalısın. o zaman hiçç böyle açlık krizleri olmaz. ilk haftanda olduğun için zor gelebilir. hepimiz bu dönemleri geçtik. dikkat etmeye çalışmalısın. hep hayalindeki kendini düşün canım.:103:

üff rekor kırmışım:66::1:
ama evde tek başımayım canım sıkılıyor bu forum bana arkadaş oldu, bu arada bugün bi arkadaşıma gittim zayıfladın mı dedi komşumda sen hiç 75 göstermiyon dedi az önce ama tartım cumadan beri 300 gr almış gösteriyo delircem rejimin dibine vurdum cumaya kadar insin die :59:neden kilo düşçeği yere artıyokine:84:
her gün tartılma bence canım. tartıyı kendi haline bırak:1:
sen dikkat etmeye devam et. muhakkak düşer.

evet 17 mesaj tebrikler. bende küçük bir ilçedeyim hiç sosyal olanak yok. işten evden işe. bu forumu epeydir takipteydim ama bu zayıflama işine girince karar verdim bende sohbetlere girişeyim dedim. birbirine çok güzel destek veriyor herkes. birde ailevi bazı problemler var unutturuyor burası bana . insanlrın derdini okudukça benimk ihafif geliyor bazen. şükrediyorum. şu anda kızı uyutmaya çalışıyrum uyjkusuzluktan yolda gelirken çocuk arabasında sokakları inlettik ağlayarak :9::9::9::9:
çocuğu biraz ağlatmış olsan da yürüyüş yapmışsın, maşallah:nazar:
katılımın ne kadar iyi olursa o kadar faydalanırsın buradan canım. sadece diyet listemizi değil, her şeyi paylaşıyoruz. ha çare oluyor muyuz olmuyor muyuz bilmiyorum ama insan içini dökünce rahatlıyor, onu biliyorum.:70:

nabionuz bakiiimmm :68:
oğlumla boğuşarak yeşil çay içmeye çalışıyorum:9:. sen napıyorsun?

kıyamam ona ben:16: evet bende de işsizlik sıkıntısı var evde otur otur banada ondan iyi geldi burası yarın bi iş görüşmesine gitçem kariyerden başvurmuşum ama kendi mesleğimle ilgili değil bakıcam artık yarın nasıl bişiy tam bilgimde yokne bulsam başvuruyom zaten:27:

1 tatlı kaşığı nutella çok tabi ama 1 tatlı kaşığı alıp kalanını bırakabilmek de takdire şayan. bence önemli olan nerde duracağını iyi bilmek.:34:

oğlumla boğuşarak yeşil çay içmeye çalışıyorum:9:. sen napıyorsun?

ama ama aaaaaaaaaa bak akşam yememeye karar verdim :)) salatalık kemiricem sadeceee :14:

benimde oğlum demin uyandı :)) bende kahve içiyorum cnm napayım yürüyüşümü yaptım :))

kıyamam ona ben:16: evet bende de işsizlik sıkıntısı var evde otur otur banada ondan iyi geldi burası yarın bi iş görüşmesine gitçem kariyerden başvurmuşum ama kendi mesleğimle ilgili değil bakıcam artık yarın nasıl bişiy tam bilgimde yokne bulsam başvuruyom zaten:27:
hayırlısı olur inşallah canım. branş neydi, neyle ilgili iş bakıyorsun?

ama ama aaaaaaaaaa bak akşam yememeye karar verdim :)) salatalık kemiricem sadeceee :14:

benimde oğlum demin uyandı :)) bende kahve içiyorum cnm napayım yürüyüşümü yaptım :))
hahah sabah yemişsin akşam dengeliyorsun işte:1:
ay ben de mi kahve içsem. pek severim böyle akşam üzeri. ama oğlum herhalde birazdan çıldırmaya başlar. en mantıklısı oğlanı alıp dışarı çıkmak:97:

hahah sabah yemişsin akşam dengeliyorsun işte:1:
ay ben de mi kahve içsem. pek severim böyle akşam üzeri. ama oğlum herhalde birazdan çıldırmaya başlar. en mantıklısı oğlanı alıp dışarı çıkmak:97:

hareket olur cnm bencede dışarı çık.. hava güzelse.. eşim gelsin bizde dolaşma çıkıcaz..

hareket olur cnm bencede dışarı çık.. hava güzelse.. eşim gelsin bizde dolaşma çıkıcaz..
ankarada güzel bugün hava, nihayet:1:
senin adaş da ondan gelememiştir belki:97: çocukları dışarı atmıştır o şimdi:1:
ya dışarı çıkıcam ama hala hallolmamış bir badana konusu var işte içimi kemiren.

napim tatlım kahvemi içiyorum.. bugün bi ağırlık bi baş ağrısı var bende anltamam... neyseki evim temizdi öyle bir toparladım yemeğimi hazırladım yürüyüşümü yaptım kahve içiyorum şimdi oğlum uyandı :)) öyle yanii :)

bende bugün öle sersem gibi kalktım arkadaşa attım kendimi açıldım orda biraz oda öyleydi bugünde bişiymi var nedir herkeslerde bi ağırlık ama senin keyfin iyimiş cnm bide sizin evde ufaklıklar var zaman nasıl geçiyo anlamıyosunuzdur

:

cnm aslında biyoloji öğretmeni olmak istiyorum kpss den 75 aldım normal memur yada biyolog olarak atansamda razıyım ama en az 86 almak lasım yarın ki iş sanırım satışla ilgili ama tam bilmiyorum gidince öğrencem

Bugünümü toparlayım sonra muhabbet ederiz sizler teşrif edince :52:

Kahvaltım:
Yeşil çayım bittiği için bitki çayı demleyemedim bugün.

- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA
- 6 yeşil zeytin

ara bol su

öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı

ara bol su...

akşam yemedim.. 3 salatalık yedim.

3 litre su içtim.
25 dkk yürüyüş yaptım..

sonra dışarı çıkamayınca biraz daha spor yapmak istedim..
15 dkk yürüdüm..
50 x 2 ip atladım.
50 zıplayarak twist hareketi yaptım
200 normal sabit twist
100 iki yana hareket (nasıl tarif ediyim :9:)

yaklaşık 1 saat spor yaptım yani... :)
valla cuma günü korkun benden :9:

günaydınn fıstıklarrrr

memnun oldum canım bende semine 20 21 arasıyım:27:bekarımm:32: emlak ve kuyumcuda çalışıyorum çıkmayı düşünüyorum ama hala bi atak yok ortada :17:bi anaokulu bulursam çıkıcam inşş
almanyada halamlar var yemek kültürü pek yok hep fast food yeniyo ya ondan olsa gerek kilo artışı çok oluyo ...gel canım gel tr ye netcen yaban ellerdee :27:
diyetime gelince kışın başlamıştım hevesim kırılıyo seninki gibi :9:topluyomm öle işte guzumm
oluya ferdıcı ama en yakında toplanamk lazımm
bayrama 10 kg versem super olur

tükendi benide tüketti..öyle tabi hayirlisi olsun,saol..:71:

aksam 5 ten sonra bisi yemiyom..:59:moralim bozuldu,gelde düsmesin bu omuzlar..:43:
bencede dusurme omzunu vucuudun dırenıyor
sabret
kı bende senı gorem toplayam kendımı

selamlar kızlar:79:
ne var ne yok? benim badanacı bizi ekti. evimde her şey üst üste sıkış tıkış duruyor. çok sinirliyim açıkçası. bir arkadaşın da bebeği oldu. eşim arıyor, ona gidelim diye. hiç canım istemiyor şu durumda ama ne yapacağım bilmiyorum.

mesaj sayımı yapılmamış sanırım. sayayım ben.
ayyyyyyyyyy ne sınır bozucu durum rabıa allah yardımcın olsun ev dandını cocluk cocuk offffffff

bebekler oyle uykuları geldımı hiç bişi dınlemıolar sımdık benımkınıde sallaıyorum uyusun dıe

1 kase yogurt a 3 salatalık rendele tok tuyor guzelde oluyooo
ankarada güzel bugün hava, nihayet:1:
senin adaş da ondan gelememiştir belki:97: çocukları dışarı atmıştır o şimdi:1:
ya dışarı çıkıcam ama hala hallolmamış bir badana konusu var işte içimi kemiren.
evet dunde guzeldı butun halıları dıldım suan yazı bıle yazamıyorum
halı perde cam 1 gunde yaptım

Bugünümü toparlayım sonra muhabbet ederiz sizler teşrif edince :52:

Kahvaltım:
Yeşil çayım bittiği için bitki çayı demleyemedim bugün.

- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA
- 6 yeşil zeytin

ara bol su

öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı

ara bol su...

akşam yemedim.. 3 salatalık yedim.

3 litre su içtim.
25 dkk yürüyüş yaptım..

sonra dışarı çıkamayınca biraz daha spor yapmak istedim..
15 dkk yürüdüm..
50 x 2 ip atladım.
50 zıplayarak twist hareketi yaptım
200 normal sabit twist
100 iki yana hareket
(nasıl tarif ediyim :9:)

yaklaşık 1 saat spor yaptım yani... :)
valla cuma günü korkun benden :9:
ben korktummmm
ıddalısın sekerım
bu arada sporların ayna gıbı parlıyor

kızlar selam ortim kusura bakma giremedim bugün evde değildim yeni geldim eve şimdi çıkmam lazım yine kardeşim istio neti artık ne zaman kalkar bilemiom o kalktımı girip hem geçmişe bakarım hemde neler yaptım bugün ondan bahsederim öpüyorum herkesi:34:

canlarım hoşgelmişsiniz :9:

nasılsınız neler yaptınız.. kimler burda elleri göreyim :9:

karın çatlağı şikayeti olan varmı?? demin yazdım ama kimsede yok sanırım :68:

orti nerelerdesin:3:
benim bugünkü son menüm sabah klasik kahvaltı (yukarda ayrıntılı)
öğlen peynirli ufak tost
akşam 5 gibi 1 muz
akşam 1 tabak bezelye
1kase semizotlu yoğurt
18 sarma:59:
fazlamı olmuş galiba sanırsam:43::43::43:

Back
X