Ohh miss, çamaşırlar yıkanmış asılmış. yalnız hava bozacak gibi şansına:)merhabalar..3 makina çamaşır yıkandı astım.evi süprüdüm sildim...yarında perde cam komple temizlik yapıcam inşallah..halılar cumartesi gelicek birde ogün baştan aşağı bir daha ge.çerim ..olur mis..halı gelene kadar oturma oadasının kanepeleri bir sileyim diyrum daha yeni aldık ama çocuklu ev ..daha mutfak var salon var..anam varda var..neyse komple temizlik olması için gerekli.yani kısaca daha çok işim var.
![]()
komple çocukla zor yaw. benimki hala kompleye dönüşemedi:) orayı siliyorum aa bakıyorum başka yer kalmış vs. ya inanır mısın camsili kaybettik, evin içinde 2 gündür arıyoruz

çok iyi yapmışsın canım, tebrik ederim seni. ev işleriyle ısınmışken sporun da gözüne vurmuşsun. tamamdır. inşallah yarın güzel rakamlar gelicek.RABİA insan oturunca üşenebiliyor ama hazır hareket halindeyken sporumuda yapayım dedim.yarına güzel sonuçlarla bildiirm yapıcam inşallah..şeytanın bacağını kırdım..dukan amcayı tam uygulayamdım ama tek günde bile müthiş kayıp verdim..bozmamak içinde karboya dikkat ederek devam ediyorum..benim bünye protein ağırlıklı beslenince harika tepki veriyor..aslında hepinize tavsiye ederim..