• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

birbirimize benziyoruz bende iyi kilo verdim almadım şükür ama takıldım inşallah birbirimize destekle zayıflarız gülümm benimde hedefim 58

inş. canım ya o takılmak da çok sinir bozucu ben henüz duraklama dönemine girmedim ama büyük ihtimalle 1,2 haftaya duraklama dönemine girerim öyle zamanlarda pes etmemek en önemlisi sanırım

ben de kendimi tanıtayım canım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğlum var. ankarada yaşıyorum.
çabuk kilo alıp vermek çoğumuzun ortak kaderi. ben daha hedefime ulaşmadım ama şimdiden verdiğim kiloyu nasıl koruyacağım korkusu sardı. vermek bile daha kolay çünkü. ama korumak zor olan.
senin boyun çok güzel. bence sende 62-63 gayet iyi durur. bir de o zaman geldiğinde bakarsın. yakışması da önemli. ben kendi adıma 60'dan daha zayıf olmak istemiyorum. çünkü aynaya baktığımda bu halim gayet iyi. sen de o zaman bakarsın inşallah canım.
:

evet aynen korumak daha zor inş. o kiloya düşerimde bakarım =))))

olursun canım, delirmek yok. ben kaç aydır uğraşıyorum. hele bu sonlarda var ya tartı beni çıldırtıyor. ısrarla 60 göstermiyor bana:19: olsun ben de direniyorum. bugün hiç kaçamak yapmadım, bakalım yarın sabah bir kontrol tartılması yapıcam. fazla gelirsem 1 günlük lapa yapmayı düşünüyorum. amaç vücut şaşırsın.

canım, ben eylül 2010 sonunda başladım. 8 aydır uğraşıyorum yani. ilk zamanlar kilo vermem hızlıydı. verilecek kilom azaldıkça işim de zorlaştı. bunu gözönünde bulundurun. hedefe yaklaştıkça gr'la versen şükreder hale geliyorsun.

aynen kaptanım sonlar bizi sona getiriyor valla ben uzunca bir müddet uğraşacağım anlaşılan :43:

dar gelmesin de bol gelsin canım. diyettesin fazla kıyafet alma. hedef kilolar koy kendine ve o zamanlarda al derim. hatta bedeninden dar al. ben çoğu zaman öyle yaptım. bir beden küçük aldım ve içine girene kadar bekledim. çok motive ediyor öyle.

alıcaktım eşim aldırmadı sinri şeyy yaaa :69:

inş. canım ya o takılmak da çok sinir bozucu ben henüz duraklama dönemine girmedim ama büyük ihtimalle 1,2 haftaya duraklama dönemine girerim öyle zamanlarda pes etmemek en önemlisi sanırım

valla takıldım yanii 65 66 arası bi gidiyo bi geliyo 64 görsem biraz daha raatlayacam ama bakalı m

kızlar herkese iyi geceler yarın güzel mutlu ve eksi hanelerle uynalım inşallah

Allahumme salli alâ seyyidina Muhammed

İyi gecelerrr :71:

Şimdiden kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınız kabul osun

vücut yapına göre değişiyor canım. ben 65'den aşağı düştüğümde 38 beden pantolon alabilmiştim. ondan sonra en yeni aldığım pantolon da 36 beden:51: ondan başka alışverişe çıkmadım:)
spor yapmak çok etkili bu beden olayında, sen de biliyorsun. sporunu hiç aksatma o dolabı çok yakında dizayn edersin:81:

kemiklerim iri benim canım 65 kiloda anca giysem 40 beden belki 50 de olurum:52:

ahh ahh bir görsek o günleriii

aminn:66:

Selam kızlaar ben aranıza su an itibariyle katılmış bulunmaktayım.:66: aynı dertten müzdarip bende kilolaaarım özellikle de yaz aylarının gelmesinden hep bu kilolarım yüzünden nefret ettim 2 senedir denize giremedim valla :5: ama sonunda karar verdim zayıflamaya 6 sı gitti 13'ü kaldı :27:
keşke bu siteyi daha onceden kesfetseymisim ne güzel böyle bilgi alışverişi yaparak birbirimizxi motive ederek kilo vermekk :66:

hoşgeldin canım

ortim hiç konuşamadık senle ne alemdesin ne yapıyosun... noldu bize yaw... saatlerimiz uyuşmadı heralde bu aralar...özledim ortimi valla

Son düzenleme:
anlaşılan yine yakalayamadım ortim seni. neyse bende yatim bari herkese iyi geceler tatlı rüyalar olsun....

hastayken evde yatıp battaniyenin altından çizgi film izlemeye bayılıyorum... bana küçükken hasta olup okula gitmediğim günleri hatırlatıyo...:61:

yalnız bu yeni nesil çizgi filmler değil bizim eski tom ve jerryler bags bunnyler casperlar şeker kız candy ler olcak... allahtan cdleri var....

ay ne tatli..:16:

bu aralar bazı özle durumlardan dolayı yoğunum..burayda yetişmeye çalışıyorum..ama diyete hız verdim en kısa sürede mezun olmak istiyorum .cumaya iyi sonuç gelir inşall:8:ah..

hadi insallah canim.. :61:

menü paylaşayım bari :D

01-06-2011
Bu arada haziran ayı inşallah uğur getirir inşallah harizan sonunda herkes en az 5 kilo vermiş olsun dilerim.

Sabah: elma sirkeli ılık su

kahvaltı: Bir dilim kepek ekmeği 30 gr peynir domates, salatalık yeşil soğan birazcık sucuk kavurmaı

ara: elma kürü

öğlen: bir kase cacık, bir porsiyon yeşil fasulye

ara: 2 kepekli büsküvi bir fincan türk kahvesi

akşam: 100 gram tavuk ızgara, ve yağsız soslu bol salata bir kaşık yoğurt

bu gün çok halsizim girp daha çok ilerledi o yüzden spor yok dinlemedeyim

toparlanamadin demek:50: bi dr.a git bari..menunde guzel ayrica :81: canim yaa haziran sonuna insallah veririz kilolari.. gerci ben bu hizla gidersem zor..kaplumbaga hiziyla ilerliyorum gercekten..:57: duzensiz besleniyorum malesef..

Kızlar,
gelicem dedim ama ne mümkün? gardrobu düzeltme işine daldım. kendimden utandım, dünya kadar giysim var.:19: yerleştirecek yer bulamıyorum. bir de üstüne bol olanlar var artık.:1: birazdan da şifonyere el atıcam, bakalım ordan ne çıkacak?

ne guzel.. cok kiyafetinin olmasi degil, bol olmalari..:61: darisi basima.. dar gelen elbiselerimin bi an bol oldugunu dusundumde imkansizla es deger heralde :26: hayaletmesi de güzeldi:97:

kızlar, tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. oğlumu anneannesi götürmüşken işi bitirmem lazım.

ebrucum ilaçlardan epey bir etkilendin sanırım. inşallah şifa olurlar da iyileşirsin canım.

gülşahcım da ödeme yapmaya gitmiş. inşallah halleder gelirsin. protein ağırlıklı beslenme fikri gayet güzel. tartıya hemen yansıdığını kaç kere okudum forumda. inşallah sende de öyle olur.

özlemcim, sana da geçmiş olsun canım. bir an evvel kurtulun şu hastalıklardan yaw:2:

bir de "çizi" yiyen bir "vatandaş" vardı. onu da ben bilahire çizecem:47: sopayla geliyom ha:20:

saol canim, baya etkilendim.. psikolojim ters duz oldu resmen..:50:

slm kızlar bennn geldimmm:66:ayyy valla misafir ağırlamak ne zor iş ya.:52:allah yokluklarını göstermesin tabiikide insan yoruluyor be ya:6::1:kızlar bugün 1 haziran ve benim temmuza kadar 10 kilo vermem lazım.1 ayda 10 kilo verebilirmiyimki:(hesapladım bu cuma tam 1 ay olacak ve ben hepi topu 3 kilo vermiş olcam.:5:ama şuna üzülmüyorum çünkü çok sıkı bir diyet yapmadım.sporda yapmadım yine süper bence.bu ay sporda yapcam sıkı bir diyete giriyorum ve sanırım 10 olmasada 6-7 kilo veririm galiba.şimdi bugünkü menümü veriyorum kızlar:

uyanınca 2 koca bardak su,8 tane altın çilek.
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ekmek üzerine biraz reçel sürdüm.

ara:1 muz,bide öğretmenler odasına gelen börekten 1 tane:17:

akşam:8 kaşık kadar nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 bardak lıght kola

bence normal bir menü:21::1: di mi?

bende bu ay sonuna kadar 10 kilo vermem lazim yaa..cok güzel olur cok.. ya aslinda benim bi listem var diyet listesi..daha önce denemistim tam uyuldugunda 10 kg.gidiyo 3 haftada..saglikli ayni zamanda onu yapayim diyomda gözum yemiyo..

ne dersiniz yazayimmi?? ben yaptim sonuc aldim ama önemli olan diyetten sonra dikkat etmek fazlasiyla almamk icin..

ne güzel ya düzenleyecek kıyafetlerin var:59:ben hala yazlık bişe almadım,eskilerini artık giymek istemiyorum.bir umut zayıflamayı bekliyorum.,inat ettim temmuz başında çıkcam alışverişe.mayom eskidi mesela ama tatile çıkarken alcam yenisi,benim hala umudum varrrr:26:

bende artık akşam oluyor ve kıyafetlerimle tartılmama rağmen 91 i geçmiyorum:):122::124:sabahları açkarnınada 90 geliyorum:66:büyük ihtimal cumaya 89 ları görürüm diyorum yaşasınnnn:)

benimde umudum var!! :61:

ay ne tatli..:

ne guzel.. cok kiyafetinin olmasi degil, bol olmalari..:61: darisi basima.. dar gelen elbiselerimin bi an bol oldugunu dusundumde imkansizla es deger heralde :26: hayaletmesi de güzeldi:97:

aynen canım ya bi tane pantolonum var 38 beden yatak odamın kapısına astım her gece ben ona o bana bakıyoruz. gördükçe gaza geliyim hırs yapıyım diye asmıştım. bi giyebilsem.. ah ah...

oyy herkes uykudami.. iyi uykular hepinize..:16:

ya kizlar psikolojim alt ust oldu gercekten.. calismaya giderken trende bi agladim bi agladim fenalastim..anlam vermiyom yaa belimden gectim bas agrilari mahfediyo beni..ilac ilac..agirda geliyo..napcam bilmiyom ama anladimki birazda psikolojikmis sanirim :61: agladiktan sonra acildigimi hissettim,iyi geldi..:1: hala agriyo basim ama önceki kadar cok deil..neysee bu konu uzar..
menumu vereyim..

sabah 3 dilim ekmek ( sabah dediysem 12 de) az margarin,uzerine beyaz peynir,1 yumurta,1 domates,bol nene,maydanoz,yesil cay
calismaya gittim
orda 1 tane kurabiye baska bisi yemedim ama durdum durdum eve geldikten sonra 3 tane cikolatali kek yedim ( 1 tanesi 94 kalori :17:) ustune yesil cay ictim ama :50:

bu ay icinde su fazliklardan kurtulamam lazim..az öncede bahsettigim gibi bi diyet listesi var..akupuntur la zayiflayanlarin diyet listesi..dr.un verdigi liste..saglikli ayrica.ben denedim.. 3 haftada 10 kg gidiyo.. önemli olan sonrasinda almamak.. biraz agir geliyo bana,agirdan cok cok duzenli,,biliyosunuz ben duzenli beslenmiyom öyle.. gözuüm kesmiyo onu yapsammiki disimi sikip.. 3 hafta bsi degil sonucta..yazayimda bakin bi ara..önce su mesajlari bi sayayimda..sonra yazarim..

aynen canım ya bi tane pantolonum var 38 beden yatak odamın kapısına astım her gece ben ona o bana bakıyoruz. gördükçe gaza geliyim hırs yapıyım diye asmıştım. bi giyebilsem.. ah ah...

duzenli gidiyosun özlem,sen basarirsin bence..kendimi guvenmiyom ben..:43:

oyy herkes uykudami.. iyi uykular hepinize..:16:

ya kizlar psikolojim alt ust oldu gercekten.. calismaya giderken trende bi agladim bi agladim fenalastim..anlam vermiyom yaa belimden gectim bas agrilari mahfediyo beni..ilac ilac..agirda geliyo..napcam bilmiyom ama anladimki birazda psikolojikmis sanirim :61: agladiktan sonra acildigimi hissettim,iyi geldi..:1: hala agriyo basim ama önceki kadar cok deil..neysee bu konu uzar..
menumu vereyim..

sabah 3 dilim ekmek ( sabah dediysem 12 de) az margarin,uzerine beyaz peynir,1 yumurta,1 domates,bol nene,maydanoz,yesil cay
calismaya gittim
orda 1 tane kurabiye baska bisi yemedim ama durdum durdum eve geldikten sonra 3 tane cikolatali kek yedim ( 1 tanesi 94 kalori :17:) ustune yesil cay ictim ama :50:

bu ay icinde su fazliklardan kurtulamam lazim..az öncede bahsettigim gibi bi diyet listesi var..akupuntur la zayiflayanlarin diyet listesi..dr.un verdigi liste..saglikli ayrica.ben denedim.. 3 haftada 10 kg gidiyo.. önemli olan sonrasinda almamak.. biraz agir geliyo bana,agirdan cok cok duzenli,,biliyosunuz ben duzenli beslenmiyom öyle.. gözuüm kesmiyo onu yapsammiki disimi sikip.. 3 hafta bsi degil sonucta..yazayimda bakin bi ara..önce su mesajlari bi sayayimda..sonra yazarim..

canım bence şok diyete gitme. bizim yaşamımızı değiştirip bi düzene oturtmamız lasım. yoksa bi şok diyetle verdiğimizi bi kaçamaklar furyasıyla geri alıyoruz. ben bunu test edip onayladım. ben seni anladığım kadarıyla tiyatro filan oynuyosun galiba dimi? düzenim yok diyosun ama bu düzensizliktede kendine bi düzen kurabilirsin mesela çantanda bir elma veya bir muz taşırsın, biraz beyaz leblebi veya badem bir avuç bunları çalışmanda ara öğün yaparsın. akşamada eve gelince keklere saldırmamış olursun. doktorlar 3 günden fazla şok diyetleri önermiyolar ve çok tehlikelide. bırak yavaş olsun ama kalıcı olsun, geç olsun güç olmasın veya ne bilim işte. bişiyleri yaşam tarzı haline getirmessek bu kilolar bizi bırakmıcak....
bu arada uykum kaçtı yaw....

Son düzenleme:
selamlar kızlar:79:
şimdi spordan geldim:8: bir duş alayım sonra inşallah görüşürüz:79:
maşallah dur durak yok:nazar:

tünaydinn... 11 bucukta uyandim haplarin etkisi..dun 9 da yattim 10 bucukta kalktim kk ya göz atip geri yattim 11 bucuga kadar..dayanilmaz bi bas agrisi peydah oldu son gunlerde..noluyo yaa :59:
migrenim azdi..uyutuyo ilaclarda..uyuya uyuya sismem umarim.. :14:

tabi orda saat bir ögle yemeklerinizi yiyeceksiniz hepiniz bende kahvaltimi yapam.. görüsürüz..:80:
öyle uyuyup uyanınca insan sersem gibi oluyo.Düzenini oturt canım inşallah geçecek.:8:
acıkmadınmı tatlım böyle:52:
nası acıkmam canım.Bayılıyodum açlıktan.zor ettim sabahı:9:

sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 yumurta
az peynir bir bardak süt.
öğle
haşlama dana eti yağsız( yanmaya yakın desem daha iyi son anda yetiştim.)
çerez gibi kırtır kıtır yedim:60::60:
1 bardak ayran
akşam
el ayası kadar tavuk göğsü
1 adet köfte
1 yaprak kıvırcık..
harika menü dukan kokuları alıyorum:1: atak günü mü canım

hosbuldukk haha evet üye olurken aklımda elmalı turta olsada yesem diye düşünüyordum sanırım :60:
ehehe :1: hoşgelmişsin canım.İnşallah hedefine ulaşırsın:16:

Back
X