• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bence bi süre tartılma.. aynı şekilde devam ettiğin sürece inmemesi imkansız...
:

öyle yapicam tartılmıycam cumaya kadar en azından moralim bozulmaz :19:

yaa kızlarrr öğlen menümde iskender yicem gibi gözüküyoooo:53::52::56:napıp yapıp patronu ikna etmem lazımmm iskender tereyağlı sosluuuu :50:ekmekliiii:50:ne sipariş versek bilmiyorum kiii :36:

:52::56::56: hahahahah valla bende istedigim kiloya ulaşssam ilk işim ödül olarak ya iskender ya pizza yemek olacakk:56::56:

yavaslamistir belki ama sen moralini bozma.. yaa nickin beni tahrik ediyo.:60: aklima geliyo yemek istiyom.. :27:

:60::60: sonunda bu yüzden gruptan kovulcam sanırım :60::60:

tamam ortimseni dinlicem pasta yok yada 1 catal.. ama sarma yicem,bananee :84: az yemeye caliscam..aksam menu bildirimi yaparken sayisini yazarim..:23: (icime seytan girdi yine:60:)

birkaç tane sarmadan birşey olmaz ama pasta yeme canımm :94::94:

kızlar bugunkü en hafif ve az menü benimki olacak sanırım çünkü 2 gün önce kanal tedavisi yaptırdıgım dişim agrıyor yemek istesemde yiyemiyorum :60::60: :60::60:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr güneşli sıcacık İstanbuldan kucak dolusu selamlar. nasılsınız bakalım ben fena sayılmaz. gece feci şekilde öksürük krizi tuttu. ölüyodum az kalsın. şurup falan içtim te rhahat uyuabildim. akşam misafirim vardı. yoruldum bayaa

bu gün fazla paylaşımda bulunamayacağım kızlar. işlerim var bugün. ev içi ve dışarda koşturmacam var. fırsat buldukça göz atarım size beni mazur görün olur mu

görüşmek üzre güzel mutlu bir hafta sonu dilerim hepinize
canım tabiiki benimde paylaşımlarım az oluyor bazen:27::1:şaka biryana 2 haftadır kilo verememek baya canımı sıktı benim.napsam kafamı hangi taşlara vursam.morelman çöküntü içindeyim.şu misafirler yaktı beni.dün piknikte gittiğimiz yer floryaydı.incecik kızlar çekmişler şortları,takmışlar kulaklıkları koşuyorlar sahilde bir imrendim bir imrendimmm:58::50:eşime dedim bundan sonra enazından hafta sonları gidiyoruz oraya.yürüyüş yapcaz,yoruluncada oturur bir kafede kahve falan içeriz.tamam dedi ama dur bakalım:24:
yaa kızlarrr öğlen menümde iskender yicem gibi gözüküyoooo:53::52::56:napıp yapıp patronu ikna etmem lazımmm iskender tereyağlı sosluuuu :50:ekmekliiii:50:ne sipariş versek bilmiyorum kiii :36:

sadece döner söyle canım yanında salatayla kilo yapmaz bence:)

arkadaşlar bu arada dün menü bildiriminde bulunamadım.çünkü ne yediğimi pek hatırlayamıyorum.sabah 8 den akşam 7 ye kadar piknikteydik.kaçta yedim öğlen ne zamandı sabah nezamandı nevrim döndü yani.kaptanım söyleyimde unutmadan...:70:

merhaba 13. takımın güzelleri. neyneysemm , ferdici, sakaleynmaster canlarım nasılsınız? ve yeni katılan arkadaşlar. listenize baktım liste baya bi değişmiş. rabiacım azmıne bırkez daha hayran kaldım 59 lara inmişşin. hedefini de geçmişşin maşallah kızlar size:nazar:
ben de allatkı cetvelimden anlayacağınız üzere hamişim :) 56 ile hamiş kaldım sizden ayrıldıktan sonra 1 kilo almışım nasıl oldu anlamadım :37: şuan mie bulantılarıyla boğuştuğumdan pek bişey yıyemıyorum. dosbamı göremedim.plastık yok burcux falan da yok daha birsürü kişi yok. ama olsun böylede çok iyi gidiyorsunuz emınım. beni unutmayın fırsat buldukça gelirim. sağlıklı günler size kızlar hepinizi öpüyorummmm

nasılsınız kızlar aksilikler peşimi bırakmıyor bu ara sabah pcmi açtım açılmıyor dedim çöktü herhalde sonradan dikkatimi çekti laptopun şarjının ışığı yanmıyor başka prizdede denedim ama olmuyor şarjım bozulmuş yandı herhalde şimdi komşudan yazıyorum kardeşimi aradım gelirken laptopa şarj al diye oda param yok abla ama bakarım ucuzsa alırım dedi 90 tl nette baktım bayağıda pahalıymış:26: bugün alabilirse alcak alamazsa 1-2 gün içinde halledebilirim sanırım pazar ve pazartesi mesaj sayımı bende benim yerime biriniz yapabilirmi acaba yer değiştirsek olurmu rica etsem yinede kesin değil belki akşama alır size haber vermezsem biriniz üstlenebilirse çok sevinirim.

merhaba 13. takımın güzelleri. neyneysemm , ferdici, sakaleynmaster canlarım nasılsınız? ve yeni katılan arkadaşlar. listenize baktım liste baya bi değişmiş. rabiacım azmıne bırkez daha hayran kaldım 59 lara inmişşin. hedefini de geçmişşin maşallah kızlar size:nazar:
ben de allatkı cetvelimden anlayacağınız üzere hamişim :) 56 ile hamiş kaldım sizden ayrıldıktan sonra 1 kilo almışım nasıl oldu anlamadım :37: şuan mie bulantılarıyla boğuştuğumdan pek bişey yıyemıyorum. dosbamı göremedim.plastık yok burcux falan da yok daha birsürü kişi yok. ama olsun böylede çok iyi gidiyorsunuz emınım. beni unutmayın fırsat buldukça gelirim. sağlıklı günler size kızlar hepinizi öpüyorummmm

merhaba canım,bende yeni sayılırım 1 ay oldu katılalı bu bir ayda bile değişenler yeni gelenler oldu.valla takipte zorlanıyorum:27:ama amacımız aynı.herzaman bekleriz :71::54:paylaşımlara ihtiyacımız var tabiiki:)

yanim agelsen kesin senide yoldan cikartirim ben.. :60: ikna kabiliyetim yuksektirde,söylemesi ayip..:51: kilo almak istiyorum-un basina beni dikmeleri lazim kaptan olarak.. geranti bile veririm kilo aldiracagima :52: ufff saka bi yana bu konuda cok iradesizim cok..:50:
bak negatif düşünürsen negatif olursun çekim gücüüü işte pozitif düşün pozitif şeyler olsun hani herşey üstüste geliyo diyoruz ya zincirlemeee onuda biz çekiyoz yaa :60:o yüzdennn sennn iradelisin ortimmm :16:anlaştık mı iradesizimin yerini ben iradeliyim alıyorr işlerrr raya giriyorrr inşallahhh:32::60:
hadi ben cikemm..cok isim var öptüm hepinizi.. ortim senide cok öpüyom..:54: iyi hafta sonlari arada bi girer göz atarim..:71:
tşk ettim guzum bende öptüm
kızlar bugunkü en hafif ve az menü benimki olacak sanırım çünkü 2 gün önce kanal tedavisi yaptırdıgım dişim agrıyor yemek istesemde yiyemiyorum :60::60: :60::60:
çok geçmişş olsun canım yaa:25:
canım tabiiki benimde paylaşımlarım az oluyor bazen:27::1:şaka biryana 2 haftadır kilo verememek baya canımı sıktı benim.napsam kafamı hangi taşlara vursam.morelman çöküntü içindeyim.şu misafirler yaktı beni.dün piknikte gittiğimiz yer floryaydı.incecik kızlar çekmişler şortları,takmışlar kulaklıkları koşuyorlar sahilde bir imrendim bir imrendimmm:58::50:eşime dedim bundan sonra enazından hafta sonları gidiyoruz oraya.yürüyüş yapcaz,yoruluncada oturur bir kafede kahve falan içeriz.tamam dedi ama dur bakalım:24:

sadece döner söyle canım yanında salatayla kilo yapmaz bence:)

canım kilo verememeyi takma kafaya bende elma diyetindn sonra pes ediyodum az kalsın metabolizma falan iflas etmişti yeni yeni topluyorum kendimi o yüzden yavaş yavaşşş moraL bozma canım benimm

aynen dediğin gibi döner söledimm:60:veee
hararete devammmmm:52::52:işyerinde su kalmadı :52::60:

oyoyyy seyyahım gelmiş hoşgelmişş iyiyiz biz canım şükür sende iyisin inşş evet rabişin azmii takdire şayannn maşallahh yaa :23:darısı bizlerinde başına ...hamişşş ablamızzz:9:
1kiloyla kurtulduysan şimdilik iyi gibi ama bakalım 9ay sonunda kaç olcak toplmm:55:allah analı babalı büyütsün mü dnir ne denir bilemedim ki şimdii:52::92:arada bi uğra ablacım çok çok öptümm seni

günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz bugünn dün akşam abimin gazabına uğradım pcyi bi türlü vermedi yaaa öpücektim az kalsınn:60:git yat diyom yatmıyo pcyi ver diyom vermiyo :53:abin mi var derdin var demiyelim amaaaa :27:neyse bunada şükürrrrr :4:geçmişe bakayımm ben bi menümü yazim

dünkü menü
sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek yarım kk keçi peyniri:52:3zeytin
ara 2 çatal keçi peyniri daha 1 dilim karpuzz
öğlen karpuz ve peynirrrr :27:1 dilim ekmekk:52:
ara 2 bademm dondurma yedilerr patronlarım ben yemedimmmm:84::60:ama iyiki yemedim pişman olmaktan iyidirrr okadar ısrara boğazım ağrıyo hastamı olayım elemansız mı kalmak istiyonuz dedim sustularrr :1:
akşam 7de 1haşlanmış yumurta üstüne 1yk yoğurt ve bolca pul biberrrrrr :32:
sevdim ben bunu yaa acayip tok tutuyo akşamları eve gidince karnım kazınıyodu ne yesem diye düşünüyodum hep ama 2 gündürrr bu iyi geliyo keşke önceden deneseymişimmm:53:
sonra eve gittim ablamlar bizdeee çay yaptık kek börek bisküviii krakerrrrr:52::37:hiç birinden yemedimmmm saat 10a kadar çay keyfi yaptı bizimkilerr ablam hala ısrar ediyo bi parça ye diyeee:37:ama yemedimmm 2fincan yeşilçayyy içtimmm:27::65:cumayaaa yüzüm gülsün artıkkkk hızlanmak lazımmmm:27::4:
ve gün boyuu 4lt suuuu:27:
bu arada regl de oldum ağrım varrrr sanırım oyüzden bu kadar hararetim vardııı:52::60:
şimdi geçmişe bakayımmmm

harikaaaa:nazar::nazar::nazar: süper irade gösterisi

yemezsin canım
kizlar bugunn kuzeimin dogum gunu yaprak sarcam.. kacamak yapabilirmiyim :27: yani izgara köfte olcak sarma bol salata pastada incecik bi dilim olsa.. aksam yemegi bu tabi..:17:
:18:yarin bozmucam söz... :74: :92:
az ye canım.Zorlama iradeni de çok yemeyeyim diyerek.Sonra markette çikolata reyonuna saldırırken bulursun kendini.

Kızlar öğle yemeğimi de sabahki gibi yedim.
beyaz peynir
1 domates
ama 1 ince dilim ekmek değil 3 ince dilim ekmek:17:

öfffffff bende uyuz oluyorum ya herkes başlamış kısa kısa etekler giymeye :84::84:

gecmis olsun canim.. :71:

tşk ederim canımm umarım geçer yoksa alıp kerpeteni ben sökücem dişimi sonunda :47::66:

kızlarr benim de menüm şöyle

sabah sirkeli su + peynir + salatalık + 2 dilim ekmek
Ara : 1 adet light sütlaç (dayanamadim gene Allahtan light yani :77::78:
Öğlen : 1 kase Cacık 2 kaşık pilav
Akşam : Ekmesiz 1 porsiyon Balık

bu kadaaaaaarr bir de meyve yerim akşama meyva fazla yiyemedim bu hafta :41:

86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm :52:

öncelikle bacim gözün aydin adetinde gelmis :52: artik bu reglleri davul zurnayla karsilicak hale geliyoz haa...:27: ayrica taktir ettim masallaahhh nasil dayandin haa onca seye ben iradesizim bi kez daha anladim.. ben olsam hayatta..:57:insallah yuzun güler canim..:70:

bi abim olsun isterdim..erkek kardesim var o da guzel ama bi abim olsaydi keske..:97:

:81: :81:

:62::62::62::64:

gecmis olsun,bence inat etme gecmesse bi dr.git pazartesi..kolay elsin canim.. iyi hafta sonlari.. :54:

:52: iskender olsada yesek :56: öglen yicen aksam yemezsin artik,elma falan gecistirirsin aksamda..yani ben olsam öyle yapardim..:1: yada ekmeklerini yeme yogurtla dönerini ye.. :37:

haklısın canım pazartesi gidebilirm doktora spor da yaptığım için iyileşemedim tetikliyor terleyince :50:

Back
X