• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahh ahhh kendimi nasıl tuttuğumu sorma ortim yaa dedim bu saatte yersen bi haftalık diyet boşa gitcek at çöpe 1dklık ağız tadı için 1haftamı yakamam dedim gündüz olsa hadi neysede :60:gece geceeee:27:ne zor şartlarda diyet yapıyorum görüyonuz mu:52::52::47:
evet canım abi olması güzel ama herşeye karıştı mı çileden çıkarıyoo:60:

yeme canım yaaa hele akşam hiç yeme. bir arkadaş kimdi hatırlayamadım demişti ya gece yeyince yağa dönüşüyor diye. ama yemeyince yağ yakılıyor diye benim kulağıma küpe oldu

kizlar bugunn kuzeimin dogum gunu yaprak sarcam.. kacamak yapabilirmiyim :27: yani izgara köfte olcak sarma bol salata pastada incecik bi dilim olsa.. aksam yemegi bu tabi..:17:
:18:yarin bozmucam söz... :74: :92:

hayatımızda özel günler her zaman olacak abartamadan ye tabi işkence kampunda değiliz sonuçta. bunu yaşam tarzı haline getirmek zorundayız

ya iste o an karar vermekte bisi.. benim gözum karariyo o an.yemicem diyom..gözum hep gidiyo sonra diyomkii aklimda duracagina midemde dursun:52::52: sonra agzima atmamla bi rahatliyom bi rahatliyom anlatamam..:60:

bugun de ben kendimle yine savasicam ama bliyom malup ayrilcam..icimdeki seytan yine kazanacak..:47: :1:

şeytan çoktan kazanmışşş :27:

ya iste o an karar vermekte bisi.. benim gözum karariyo o an.yemicem diyom..gözum hep gidiyo sonra diyomkii aklimda duracagina midemde dursun:52::52: sonra agzima atmamla bi rahatliyom bi rahatliyom anlatamam..:60:

bugun de ben kendimle yine savasicam ama bliyom malup ayrilcam..icimdeki seytan yine kazanacak..:47: :1:
canım filiz akının bi sözü var kalorili yiyecekler için... 30 saniye ağzımda, 2 saat midemde, ömür boyu kalçamda... ben hep bu sözü düşünüyorum kalorili ve zararlı bişiyler yerken...
nasılsınız kızlar aksilikler peşimi bırakmıyor bu ara sabah pcmi açtım açılmıyor dedim çöktü herhalde sonradan dikkatimi çekti laptopun şarjının ışığı yanmıyor başka prizdede denedim ama olmuyor şarjım bozulmuş yandı herhalde şimdi komşudan yazıyorum kardeşimi aradım gelirken laptopa şarj al diye oda param yok abla ama bakarım ucuzsa alırım dedi 90 tl nette baktım bayağıda pahalıymış:26: bugün alabilirse alcak alamazsa 1-2 gün içinde halledebilirim sanırım pazar ve pazartesi mesaj sayımı bende benim yerime biriniz yapabilirmi acaba yer değiştirsek olurmu rica etsem yinede kesin değil belki akşama alır size haber vermezsem biriniz üstlenebilirse çok sevinirim.

ortim ben sayarım benim 7-8 hazirandı yani salı çarşamba... yetişirsen benimkileride sen yaparsın... yetişemessen onlarıda yaparım sorun değil... yalnızca sen çabuk dön özletme:71:

kızlar benim bugünkü menüm şöyle:
sabah
1 yumurta omlet
1 domates
1 biber
2 dlm peynir
3 zeytin
1 dlm mısır ekm.

öğlen
mısır ekm. peynirli tost
soda

akşam
tavuk şinitsel
3 kaşık bulgur pilavı
ayran

bir ikide meyve yemeği düşünüyorum.

ebru ve aygülcüm akşam dışarda olduğum için sebze yemeği bulamadım malesef evde oldukça rejime devam ediyorum... gerçi aygülde bugün 3 dilim ekmek yemiş kahvaltıda:63:

iyi akşamlar..bugün sabahtan gözümü açtım misafir ağırlamaya başaldım..inanırmısınız daha dünkü yorgunluğum bitmemişti ve yeni misafirlerimi yolayıp oturabildim..gecede uyumaıdm duşa girdim çoraplar bacağıma oturmuş resmen şişmiş..bu hafta ne olucak bakalım..çok yorgunum uyuymam gerek tabi tosun paşa uyursaaaaaaaaaaaaa..:14:

allah yardımcın olsun iradeni bol versin

ipekçim hepimize bol versin de senin iradeniin çok iyi olduğu acayip yansıyo banada anlat şu iradenin sırrını biraz... ben şimdi bburda ekip çalışması olduğu için biraz dayanıyorum ama yalnız olsam hiçççç iradem yokkkkk:14: sen yalnızda baya kilo vermişsin :81: irade süper

bu günkü menüm..
sbah 1 yumurta
1 dilim ekmek
az peynir..
3 dilim salatalık
3 dilim domates
çay
öğlen
4 yemek kaşığı etli taze fasulye
1 bardak ayran
ara 1 kepçe kırmızı mercimek çorbası..
akşam
tavuk ciğerden sote 4 yemek kaşığı kadar
3 kaşık pulbiberli yoğurt.
3 litre su

yeme canım yaaa hele akşam hiç yeme. bir arkadaş kimdi hatırlayamadım demişti ya gece yeyince yağa dönüşüyor diye. ama yemeyince yağ yakılıyor diye benim kulağıma küpe oldu
ben demiştim..:9:
86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm :52:
:46:heh benşimde iskender sözüm var ama bir türlü uygulayamıyorum..hedef 60 olduğundaydı ama yapamdım..hatta unutmuşum sen yazınca hatırladım ..:60:
kızlarr benim de menüm şöyle

sabah sirkeli su + peynir + salatalık + 2 dilim ekmek
Ara : 1 adet light sütlaç (dayanamadim gene Allahtan light yani :77::78:
Öğlen : 1 kase Cacık 2 kaşık pilav
Akşam : Ekmesiz 1 porsiyon Balık

bu kadaaaaaarr bir de meyve yerim akşama meyva fazla yiyemedim bu hafta :41:
iyi sütlaç pilav aynı güne denk gelmiş..su kaç litre?
Kızlar öğle yemeğimi de sabahki gibi yedim.
beyaz peynir
1 domates
ama 1 ince dilim ekmek değil 3 ince dilim ekmek:17:
ekmekte çok kalori var..
nasılsınız kızlar aksilikler peşimi bırakmıyor bu ara sabah pcmi açtım açılmıyor dedim çöktü herhalde sonradan dikkatimi çekti laptopun şarjının ışığı yanmıyor başka prizdede denedim ama olmuyor şarjım bozulmuş yandı herhalde şimdi komşudan yazıyorum kardeşimi aradım gelirken laptopa şarj al diye oda param yok abla ama bakarım ucuzsa alırım dedi 90 tl nette baktım bayağıda pahalıymış:26: bugün alabilirse alcak alamazsa 1-2 gün içinde halledebilirim sanırım pazar ve pazartesi mesaj sayımı bende benim yerime biriniz yapabilirmi acaba yer değiştirsek olurmu rica etsem yinede kesin değil belki akşama alır size haber vermezsem biriniz üstlenebilirse çok sevinirim.
:70:hemen halledilecek birşey en azından..
merhaba 13. takımın güzelleri. neyneysemm , ferdici, sakaleynmaster canlarım nasılsınız? ve yeni katılan arkadaşlar. listenize baktım liste baya bi değişmiş. rabiacım azmıne bırkez daha hayran kaldım 59 lara inmişşin. hedefini de geçmişşin maşallah kızlar size:nazar:
ben de allatkı cetvelimden anlayacağınız üzere hamişim :) 56 ile hamiş kaldım sizden ayrıldıktan sonra 1 kilo almışım nasıl oldu anlamadım :37: şuan mie bulantılarıyla boğuştuğumdan pek bişey yıyemıyorum. dosbamı göremedim.plastık yok burcux falan da yok daha birsürü kişi yok. ama olsun böylede çok iyi gidiyorsunuz emınım. beni unutmayın fırsat buldukça gelirim. sağlıklı günler size kızlar hepinizi öpüyorummmm
canım benim hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek:..ara ara gir .:70::16:

kızlarr benim de menüm şöyle

sabah sirkeli su + peynir + salatalık + 2 dilim ekmek
Ara : 1 adet light sütlaç (dayanamadim gene Allahtan light yani :77::78:
Öğlen : 1 kase Cacık 2 kaşık pilav
Akşam : Ekmesiz 1 porsiyon Balık

bu kadaaaaaarr bir de meyve yerim akşama meyva fazla yiyemedim bu hafta :41:
bence çok güzel bir menü olmuş,suyunuda iyi içtiysen ohh ohhh:21:
86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm :52:
allahımmmm yaaaa,bana ilham verdin kız:34:ne güzel darısı bizim başımızaaaa amiinnn.bende verirsem 5 kilo bu ay bende yiyeceğim ama iskender değil,1 kilo dondurmaaaa:30:
canım filiz akının bi sözü var kalorili yiyecekler için... 30 saniye ağzımda, 2 saat midemde, ömür boyu kalçamda... ben hep bu sözü düşünüyorum kalorili ve zararlı bişiyler yerken...

ortim ben sayarım benim 7-8 hazirandı yani salı çarşamba... yetişirsen benimkileride sen yaparsın... yetişemessen onlarıda yaparım sorun değil... yalnızca sen çabuk dön özletme:71:
ben bu söze bayıldım yaaa dur bunu güzelce yazıp duvarıma asayım ben:46:ama bir farkla ömür boyu göbeğimdeeeeeee:52:ne yazıkki benim sırf göbekten oluşuyor vücudum:1:
iyi akşamlar..bugün sabahtan gözümü açtım misafir ağırlamaya başaldım..inanırmısınız daha dünkü yorgunluğum bitmemişti ve yeni misafirlerimi yolayıp oturabildim..gecede uyumaıdm duşa girdim çoraplar bacağıma oturmuş resmen şişmiş..bu hafta ne olucak bakalım..çok yorgunum uyuymam gerek tabi tosun paşa uyursaaaaaaaaaaaaa..:14:

yaaaa ben 12 gün 10 kişi ağırladım kız ne diyon sennn heheyyyttt:9:

iyi geceler kızlar:79:
gündüz yüksek lisans sınavına gittim. sonra da gezdik biraz. akşam da annemler vardı, yani ancak gelebildim:1:
sizler neler yaptınız?

kızlar benim bugünkü menüm şöyle:
sabah
1 yumurta omlet
1 domates
1 biber
2 dlm peynir
3 zeytin
1 dlm mısır ekm.

öğlen
mısır ekm. peynirli tost
soda

akşam
tavuk şinitsel
3 kaşık bulgur pilavı
ayran

bir ikide meyve yemeği düşünüyorum.

ebru ve aygülcüm akşam dışarda olduğum için sebze yemeği bulamadım malesef evde oldukça rejime devam ediyorum... gerçi aygülde bugün 3 dilim ekmek yemiş kahvaltıda:63:
evet.Ekmeğin tadını aldım zor bıraktım.Karbonhidrat yaa.Gıcık işte yedikçe yiyesin geliyo.

acayip kalori yakmışındır:21:

hepinize iyi geceler....bu arada dukan amcanın kitabını aldım bugün geldi..
iyi bakalım oku neler demiş dukan amca.Türkiyeye döneyim ben de bakacam ona.Diyet anlamında değil de daha bilimsel bilgiler akla yatan şeyler vardır diye tahmin ediyorum.

iyi geceler kızlar:79:
gündüz yüksek lisans sınavına gittim. sonra da gezdik biraz. akşam da annemler vardı, yani ancak gelebildim:1:
sizler neler yaptınız?
vaay yükseklisans:nazar: hangi alan acaba?

toparlıyorum
sabah ve öğle
1 salatalık
1 domates
1 dilim(öğlen 3 dilim) ekmek
60 gr. beyaz peynir.
Akşam;
2 bardak süt.Yemek yapacak halim yok.ondan sebze yemedim.zaten tencerem yandı yaa.1 ay kala olacak iş mi.tencere alamam daha.
su:2 litre kadar
spor: uzun 1 saat belki de yürüyüş.Zaten ayaklarım kopuyo ya.

Back
X