• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarrrrr:66:nasılsınız bakayımmm beni sormayın gayet yorgun bitkin ve uykusuzzz:60::52:
tünaydın...
neyneyse bugüne kadar kim kaç kilo verdi'de birinci sıradasın maşşallah...:nazar::nazar::65: idolüm sensin bu yarışmada :71:
:42:gerçekten maşallahı var..:46:
kolay gelsin.Oğlunuz çok hareketli maşallah:1:
:27:yaramazz desek..
elimin altında süt vardı sabah kahvaltı yerine koyabileceğim ve de protein kaynağı tok tutar diye tercih ettim.1 bardak zaten 200 ml anca var.ve diyet süt ya.Bi de ders çalışcaktım kafam çalışsın diye:1:

anladım canım..

en sonunda işler bitti..bende bittim..3 makina çamaşır yıkandı asıldı.ev temizledim ..cumadan beri maşallah misafirm bitmedi dün evi temizledim çocukları yıkadım abim aradı hazırlan avm gidelim gezelim bizde eşimle plan yapmıştık çocukalırn yazlıkları kalmamış ayakkabı felan alacaktık ..ben sen yat kalak gidelim diyorum gece görevindne gelmişti..o yok şimidgidip hemen alıp gelelim diyor öyle koşutur koştur hiç sevmem hem uykusuz olunca gerginde oluyor neyse uzatmayayım abim arayınce iyi oldu eşim yattı bizde 3 kardeş gittik..rosmana uğrayıp dukan amca için alışlveriş yaptım..çocuklara istediğimi bulamdım bulduğum kesye uymadı.çocuklara bişey alamadım eşimle çıkıcaz artık..ordan geldim yusuf uyumadı onu yatırdım 2 sat anca dinlenebildim bu sefer diğer abimle eşi akşama çaya geldi.hafta sonum çok hareketli geçti:66::10:..cumarteside kırşehirden kaynım eltim geldi..
.az.geçmişe bakayım sonrada menü paylaşımımda bulunamda:52:

ahahaha harika anlatmışsın şiir gibi oldu. aman canım sağlık olsunda koşturma olsun bunlar güzel koşturmaca

günaydin kizlar nasilsiniz??

benn :85: yorgun ve halsiz hissediyom kendimi.. kahvalti yapicam simdi..kahvaltida salata yemek istiyorum peynirli ekmek yok.. hafta sonu cezami uygulayim..islerim var disari cikicam..sonra görüsürüz.. gününüz güzel gecsin..:71:

dengelemek önemli tabii kolay gelsin cnmm

ayyyyyyyyyy kızlaaaaaaaaaar az önce koltuga bir adet nescafe dökmüş bulunmaktayım annem beni :47::41::18: :60::60: sabunlu suyla sildim sonrada normal bezle şimdi güneşe koydum minderi kuruyunca iz kalmaz umarım kalırsa minderin tersini çevirip koycam koltuga tabi annem uyanmazsa o zamana kdr farketmez inş. :60::60:
ayyy ahahaha geçmiş olsun canım yaaaa bende öyle yaparım baktım kolktukta leke kalmış silerim çıkmazssa ters çevirirm zamanla leke izi kalmıyo öyle ahahah çareler tükenmez bizde :52::52:

kızlar leslie nin 5 milini yapmaya çalıştım ama 3 mil bitince bende bittim:53: o neymiş yaaa...
:53: bunun 2 mili daha kolaydııı biittim resmen...
tabi spor yapmanın yorgun tatlı mutluluğunu özlemişim o da başka:89:
şimdide bi sütlü nescafe yapayım kendime şöle balkonda püfür püfür içeyim... sonrada kuaföre gidicem kaş bıyık birbirine girdi dip boya falan bi bakıma giriyim :23:
herkese sevgiler iyi bi gün olsun:71::16:

şu sıcak günlerde 5 mili yapmanı tavsiye etmem 3 mile yeterli her mil bittiğinde bir bardak su iç az nefes al diğer millere geç havalar sıcak olağan dışı bir efor farfetme cnmm

günaydın hatunlar..:9:
3 GÜNDE 700 GR KAYBETTİM..:nazar:nasıl ara öğün yok normal 3 öğün beslenme ve bol su +hareket..sık sık yeme işi gerçekten biz türk toplumuna göre değil..karatay diyeti diye bir şey var ha ben onu yapmıyorum dukan amcaya devam ama karatay +dukanı harmanladım..sonuç süper..kaç gündür misafir ağırlıyorum dünde misafirim vardı..gelen giden çok kilo0 vremişisn incelmişsin dmekten başak birşey demedi ..dahada motive oldum..:62:

canımmm maşallah harikasın. bende senin gibi düşünüyorum ara öğünlerin gereksiz olduğunu düşüyorum. bende bakalım şu karatay diyetine son 5 kilo için çalışmaktayım ama ne zaman gider allah bilir

en sonunda işler bitti..bende bittim..3 makina çamaşır yıkandı asıldı.ev temizledim ..cumadan beri maşallah misafirm bitmedi dün evi temizledim çocukları yıkadım abim aradı hazırlan avm gidelim gezelim bizde eşimle plan yapmıştık çocukalırn yazlıkları kalmamış ayakkabı felan alacaktık ..ben sen yat kalak gidelim diyorum gece görevindne gelmişti..o yok şimidgidip hemen alıp gelelim diyor öyle koşutur koştur hiç sevmem hem uykusuz olunca gerginde oluyor neyse uzatmayayım abim arayınce iyi oldu eşim yattı bizde 3 kardeş gittik..rosmana uğrayıp dukan amca için alışlveriş yaptım..çocuklara istediğimi bulamdım bulduğum kesye uymadı.çocuklara bişey alamadım eşimle çıkıcaz artık..ordan geldim yusuf uyumadı onu yatırdım 2 sat anca dinlenebildim bu sefer diğer abimle eşi akşama çaya geldi.hafta sonum çok hareketli geçti:66::10:..cumarteside kırşehirden kaynım eltim geldi..
.az.geçmişe bakayım sonrada menü paylaşımımda bulunamda:52:

off..gercekten haa rabianin da dedigi gibi okurken ben yoruldum ama hep böylesin.. :nazar: bu ne hareket..hareket bereketmis gerci:1: cocuklar,misafirler..anamm temizliginde hic bitmiyo ha.. takdir ettim valla masallah..:nazar:

dün annemle gezme olsun koçtaşa gidelim dedik gece saat 2 de eve gelebildik:26: dalmışız alışveriş merkezinde zaten geç gitmiştik saat olmuş 22.30 hadiii otobüs bekle bekle gelmiyor 3 otobüs değiştirdik en son taksiye bindik:66: evdende bir güzel fırça yedik:27: günüm böyle geçti birkaç gündür uzak kaldım pc bana sıra gelmiyor bir türlü evde kavga ediyoruz bu yüzden:59: geçmişe bakayım bende dün neler yaptınız bakalım:34:

ne güzel dimi koçtaş gez gez bitmiyor valla iyi etmişsin cnm her zamn olmaz

bu arada menümü unuttum

dünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
elmalı çay

ara yok

öğlen
3 çatal kıymalı patlıcan yemeği
acıbiber turşusu

ara yok

akşam
3 küçük parça tavuk (kızarmış tavuktu dışarda yedim)
salata

bğendim menünü cnm güzell :nazar:

napiyosunuz bakim.. yeni geldim.. aksam yine cikicam.. yemek yapicam..bugun menude ispanakli tavuk sarma var.. yanina patates haslayim.. ama sorun su ben yiyebilcemmi calismaya gitmeden önce..
sadece salata yiyince o anlik cok doyuyom ama 2 saat sonra acikiyom yine.. ekmek yemiyom bugun yasak cezadan ötürü..protein beslen demisti rabia..meyvede yiyemiyom..napim sizce??

günaydıııın gelecegin en fit ve zayıfffff kızlarına :64::64:

off bana gene dişçi yolları göründü kızlarr sabah sporumu yaptım şimdi de dişçiye gidiyorum sonunda alıcam kerpeteni kendim çekiceeeeeeem valla :41: :47::52: daha 3 gün önce kanal yapıldı bu dişime valla dişçiyle akraba olcaz bu gidişle :52::60:

birde ben sporu hep aç karnına yaparım sabahları ama bu sabah bisiklet sürdüm genelde yürürdüm birşey olmazdı. bu sabah çok yoruldum demek ki aç çıkmamak lazım havalar da ısındı :14::56:

çokkk geçmiş olsun cnm diş ağrısı çekilmez gerçekten

''günaydin gelecegin en fit ve zayıfffff kızlarına'' kulaga ne hos geliyo..gunaydin..:16:
gecmis olsun,dis agrisida biseye benzemez.. :50: :71:

ne guzell :nazar: seninde az kaldi mezuniyete.. :61:

seni bu kadar yordugu icin oglusuna :46: giden kaloriler bakimindan yani..:1: kolay gelsin canim..

ortimm..günaydin... cokmu yoruldun hayirdir??offf bende aynen...:97:
canım dün baya hareketli bi gündü hiç oturmadımm ya temizlikti misafirdi hizmetti hizmette sınır tanımıyom 7 den 70e hepsine uyum saylıyom çocuklarla voleybol oynadım yengelerle sohbet halı yıkama bahçede tur temizlikkk ooooooo bide üstüne leslieee:52::52:
ayyyyyyyyyy kızlaaaaaaaaaar az önce koltuga bir adet nescafe dökmüş bulunmaktayım annem beni :47::41::18: :60::60: sabunlu suyla sildim sonrada normal bezle şimdi güneşe koydum minderi kuruyunca iz kalmaz umarım kalırsa minderin tersini çevirip koycam koltuga tabi annem uyanmazsa o zamana kdr farketmez inş. :60::60:
anammm annecik görmesin kızz :50:görürseee nolur bilemiyorumm:9:
kızlar leslie nin 5 milini yapmaya çalıştım ama 3 mil bitince bende bittim:53: o neymiş yaaa...
:53: bunun 2 mili daha kolaydııı biittim resmen...
tabi spor yapmanın yorgun tatlı mutluluğunu özlemişim o da başka:89:
şimdide bi sütlü nescafe yapayım kendime şöle balkonda püfür püfür içeyim... sonrada kuaföre gidicem kaş bıyık birbirine girdi dip boya falan bi bakıma giriyim :23:
herkese sevgiler iyi bi gün olsun:71::16:

ayy özlem hiç sorma cnm ya dün bende leslie 3mile kadar yaptım:32:normalde 2,de bırakırdım ama yağların yakıldığını düşündükçe bi gaza geldim ki:37:annem beni izliyodu sen yaparken ben yoruldum yeter artık deyince kestim:52::32:
bakım iyi fikir ya bende şu tırnaklar uzasın biraz gitcem saçlarıda kestirim uçlardan azcık :44:

canımmm maşallah harikasın. bende senin gibi düşünüyorum ara öğünlerin gereksiz olduğunu düşüyorum. bende bakalım şu karatay diyetine son 5 kilo için çalışmaktayım ama ne zaman gider allah bilir
extra kalori çok açlık hissedilirse uygun ama diyete alışmış bir bünyeye artık gerek yok..tabi kan şekeri problemi olan varsa ok ama ben kaldırdım..aşrı açlık sinyali gelirse ara öğün yapıyorum yoksa sadece sabah öğle akşam..ve bol su+hareket her daim..
off..gercekten haa rabianin da dedigi gibi okurken ben yoruldum ama hep böylesin.. :nazar: bu ne hareket..hareket bereketmis gerci:1: cocuklar,misafirler..anamm temizliginde hic bitmiyo ha.. takdir ettim valla masallah..:nazar:
iki küçük çocuk malesef 1 gün elimi vurmayayım ev göçüyor desem inanırmısınız..:52::37:
oyy canım yaaa kıyamam ben ona
benim bebelerde küçükken aynı şeyleri çok yaşadım sabah uyandıığımda heryer kesik ekşimiş süt kokardı :D

:52::13::9:

napiyosunuz bakim.. yeni geldim.. aksam yine cikicam.. yemek yapicam..bugun menude ispanakli tavuk sarma var.. yanina patates haslayim.. ama sorun su ben yiyebilcemmi calismaya gitmeden önce..
sadece salata yiyince o anlik cok doyuyom ama 2 saat sonra acikiyom yine.. ekmek yemiyom bugun yasak cezadan ötürü..protein beslen demisti rabia..meyvede yiyemiyom..napim sizce??

ortim ortimmmm naptın sen neler yidin öleee :63:rabiş proteinli beslen dedi en kolayı yumurta haşlaaa 2 tane :27:o seni 3 4 saat tok tutarr:52::60:

extra kalori çok açlık hissedilirse uygun ama diyete alışmış bir bünyeye artık gerek yok..tabi kan şekeri problemi olan varsa ok ama ben kaldırdım..aşrı açlık sinyali gelirse ara öğün yapıyorum yoksa sadece sabah öğle akşam..ve bol su+hareket her daim..

iki küçük çocuk malesef 1 gün elimi vurmayayım ev göçüyor desem inanırmısınız..:52::37:

:52::13::9:

senin işinde zor bacım ya hm çocuklar hem misafirler gelenker gidenlerr :nazar:maşallah sana bi yerini kaşı kız:60:

tavuk sarmanı içine koyduğun tavuktan az kendine ayır haşla yada ızgara yap salata ayra buşeklide yiyebilirsin ..yada yumurta haşla salata olmazmı...

Back
X