en sonunda işler bitti..bende bittim..3 makina çamaşır yıkandı asıldı.ev temizledim ..cumadan beri maşallah misafirm bitmedi dün evi temizledim çocukları yıkadım abim aradı hazırlan avm gidelim gezelim bizde eşimle plan yapmıştık çocukalırn yazlıkları kalmamış ayakkabı felan alacaktık ..ben sen yat kalak gidelim diyorum gece görevindne gelmişti..o yok şimidgidip hemen alıp gelelim diyor öyle koşutur koştur hiç sevmem hem uykusuz olunca gerginde oluyor neyse uzatmayayım abim arayınce iyi oldu eşim yattı bizde 3 kardeş gittik..rosmana uğrayıp dukan amca için alışlveriş yaptım..çocuklara istediğimi bulamdım bulduğum kesye uymadı.çocuklara bişey alamadım eşimle çıkıcaz artık..ordan geldim yusuf uyumadı onu yatırdım 2 sat anca dinlenebildim bu sefer diğer abimle eşi akşama çaya geldi.hafta sonum çok hareketli geçti..cumarteside kırşehirden kaynım eltim geldi..
.az.geçmişe bakayım sonrada menü paylaşımımda bulunamda![]()
maşşallah canım

ayyy ahahaha geçmiş olsun canım yaaaa bende öyle yaparım baktım kolktukta leke kalmış silerim çıkmazssa ters çevirirm zamanla leke izi kalmıyo öyle ahahah çareler tükenmez bizde![]()
haha ay Allahtan gerek kalmadı canım leke kuruyunca gitti ödüm patladı ama koltugun öbür tarafı da lekeli gene bana ait ondan tırstım

napiyosunuz bakim.. yeni geldim.. aksam yine cikicam.. yemek yapicam..bugun menude ispanakli tavuk sarma var.. yanina patates haslayim.. ama sorun su ben yiyebilcemmi calismaya gitmeden önce..
sadece salata yiyince o anlik cok doyuyom ama 2 saat sonra acikiyom yine.. ekmek yemiyom bugun yasak cezadan ötürü..protein beslen demisti rabia..meyvede yiyemiyom..napim sizce??
canım bir sandvic arasına koy istersen tavuktan koparttıp yani iş yerinin şartları ne bilmiyorum ama o şekilde yiyebilirsin hem protein almış olursun