bak sana da sirayet etti: "mantı yiyormuş gibi" haderyacm senin pul biberli yoğurttan yaptım yiyorum şimdi pulbiberini biraz fala atmışım galiba yandımyalnız tadı çok iyi aynı mantı yiyomuş gibi hissediyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak sana da sirayet etti: "mantı yiyormuş gibi" haderyacm senin pul biberli yoğurttan yaptım yiyorum şimdi pulbiberini biraz fala atmışım galiba yandımyalnız tadı çok iyi aynı mantı yiyomuş gibi hissediyorum
![]()
geçmiş olsundiş ağrısıda kötü..
![]()
canım tarifi yazayım ama yan etkisi falan olursa bak karışmam bence ben deniyeyim bi yan etkisi olmazsa denersinben yüzümdeki çillerr için kullandım denemekte yarar var
yaz geldiya daha bi çıkmaya çalışıyo bu çilciklerrr
bildiğimiz türk kahvesinin içine limonu sıkıyon krem kıvamına geliyo onu çatlakların olduğu bölgeye kese yapıyon kızarana kadar ama ben yüzümde kullanırken öle çok ta bastırmadım malum yüzzz krem sürmüş hafiften masaj yapar gibi yaptımmişte bu kadarrr
![]()
kızlar bu aralar spor canım hiç spor yapmak istemiyor şöyle bir okudum geçmişi ne güzel canla başla spor yapıyorsunuz havalar sıcak yaz geldimi bir uyuşukluk hali oluyor bende bugün zorlucam kendimi böyle kendimi suçlu hissediyorum bişiler eksik gibi![]()
benim yüksek lisans başvurusu reddedilmiş yawbayağı da heveslenmiştim. hayırlısı artık:97:
çok kolay canım, bir önceki günün ilk günaydın mesajıyla başlayacaksın. sonraki güne kadar herkes kaç mesaj yazmış sayacaksın. seni zaten yeni olduğun için son sıraya koydum. o zamana kadar olayı iyice anlarsın.ben hiç anlamam mesaj saymaktan nasıl sayacam o kadar kişinin mesajını :26:
evet aynen öyle şekercanım bana uyar fakat ben şunu anlamadım mesela 15 haziranı sayıp ayın 16sında yazacağım dimi?yani 16 sınıda sayıp 17 sinde yayınlamış olcam sanırım![]()
sen şu konuyu biraz açsanabakın erkekleri kesinlikle hürremin takdiğiyle elde edebilirsiniz.yani taktik şu mağdurum çok mağdurum mağdurumyapacağınız şey çok basit erkek kendisi yüzünden sizin mağdur duruma düştüğünü görürse bunu ortadan kaldırmaya çalışır ve sana daha çok bağlanır.belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz acındırma takdiği yapacaksınız kızlar,ama aşkından ölüyorum falan gibi acındırma değil yani sen sanki süt dökmüş kedisin diğer bütün kızlar cadı imajı yaratmanız lazım.
bilmem anlattabildimmi?
ah tatlı hamişim benimmerhaba arkadaşlar nasılsınız? bu akşam sitede dolaşırken size uğradım uzun uzun cumadan itibaren yazılanları okudum. maşallah grubumuz çok aktif üyeler kazanmış.
herkes bu hafta çok iyi iş çıkarmış. hepinizi tebrik ediyorum.
Rabia aşmışsın kendini hedefin altındasın. tebrikler kaptanım
derya 2 çocuk yaramış sana:))) kaptan yardımcım yoruyolar ama spor oluyor demek ki. bakalım bizim bebiş doğunca ben de senin gibi dicem mi?
elif 70li rakamları ah bi görsem diyordun görmüşsün gözün aydın inşallah altmışlıları da görürsün.
kızlar hepiniizi öpüyorum. arkadaşlar tekrar herkesi tebrik ederim. bi aygül kılo verememiş bi de fatma galiba ama olsun haftaya telafi edersiniz. hadi kolay gelsin.
ben mi nasılım?
hızla kılo alıyorum((( neden mı hiç durmadan mide bulantılarımı bastırmak için yiyorum ve yatıyorum. çok kötüyüm. bi de sıcaklıyorum sürekli. oysa havalar çok ısınmadı ama kan miktarı artınca vücutta ısım da arttı. gece balkon kapısının önünde yatıyorum ya da cam önünde hem de üstüm açık. eşim çok kızıyor ama dayanamıyorum. ve sabaha bozuk bi mide ile kalkıyorum hergün bu sahne tekrar tekrar yaşanıyor. durum kötü yani. 2 kılo aldım şimdiden
((( 51le başladım 53 oldum
bilirim ben yabancı memlekette et ne büyük sorundur. kötü bir tecrübe olmuş canım.Evet özlem gelelim benim kaçamağıma.:26: Akşam 5 gibi döner yedim.Tavuk ama.Salata ve o.ve 1 lavaş tabi ki.Üstüne de muz yedim.Sabah canım 2 bardak light süt içtim.Öğle niyetine yoğurt ve haşlama et yicektim ki aldığım et domuzdu galiba ığğğ midem bulandı.Kıza sordum ama kız yok domuz bu ette dedi.Ama fenaydı.Yarısını yedşm yani 2 el ayası kadar.Gerisini attım.3 kaşık yoğurtla yedim.
çok güzel bir motivasyonyorgunluktan ölüyorum.Yürüyüş harici mağaza gezdim geneBen hiç bıkmayacağım elbiselere bakmaktan
harika ceketler gördüm ama maalesef almayacağım.Kilo vereceğim öyle alacağım onları.
![]()
şekerim gofret tipi şeyler kan şekerini çok hızlı yükseltir ve ne yazık ki çok hızlı da düşmesine sebep olur. o an sana şifa olmuş gibi gelmiş ama aslında daha çok zarar vermiştir.bugünkü menüm
sabah
antepli kajulu çikolu acayip kahvaltı cümbüşümü sölemiştim
öğlen 4 gibi
meyve
ara yeşilçay
akşam
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı
ve
1 çikolatalı 2 kakaolu gofret
cezalara razıyım ama şeytana uydum diyemicem sanki vücudumun ihtiyacı var gibiydi akşamki gofretlere şekerim düştü gibi hissttm... kolum kalkmıyodu onları yedikten sonra geçti.
zaten şu antibiyotik olayı bitsin doktora gidip bi kan testi yaptırcam neyim eksik neyim fazla bi göriyim..
inş kilo almam bugün yüzünden:97:
çok geçmiş olsun canım. diş ağrısı zordur. şimdi nasıl oldun?off kızlar bu diş ağrısı beni öldüreeeeeecek yaa 2 3 tane ağrı kesiciyle ancak uyuyabiliyorum oda 3 saat ben gene 2 tane agrı kesici içtim etkisi geçmeden kaçayım uyumak istiyorruuuum artıııııkk :84::84:
4 derkenoyy canim benim seninkide bozmakmi benimkinin yaninda.. bugundee kahvalti yaptim calismaya gittim..molada kek yapip geirmisler valla degisik degisik..hepsinden yedim toplam 4 dilimmsaat 6 bucuktu sanirim daha bisi yemedim yiyecek halimde kalmadi icimi baydi..
ben, o tarz mesajlar yazmayı sevmiyorum ama 4 dilim kekle sana ancak o cezayı verebilirim bu gidişle ebrufena firca yemisim kaptandan.. hakli ne diyem..
iyi geceler..nasil nasil yorgunum calismadan geldim:85: bu hafta son insallah.. pazar gunu tiyatro bitsede kurtulsam artik.. :97:
dunku menumu gördünüz... bugunde dune yakin..
sabah kahvaltida 3 dilim ekmek,peynir,domates,yumurta,maydanos,nane,
ögle yok..
aksamda molada cesit cesit kek yapip geitmisler ondan yedim..4 dilimm![]()
yarin artik toplucam kendimi..yeniden bslicam..:26: uff biktim bu yeniden baslamalardan..önce bozuyom sonra bastan..ne kadar iradesizim yaa..gercekten yarin gidip 14.takima ben iradesizin tekiyim diye kendimi desifre etcem.. hep onlarmi gelcek bide ben gidem..
iyi geceler..5 olmadi mesajim ama kusra bakmayin dayanamicamgidim yatim biran önce..sevgiler..
![]()
Allah zihin açıklığı versin canım. gerçi belki çoktan sınava girmişsindir:97:uff çok yorulmuşsun kıyamam:26: Git yat hadi.Yeniden başlamalardan ben de çok bıktım.Garip bişey bu ya.Acayip.Bi gün bu mesajlarımı açar açar gülerim inş.Şunu şunu yazmıştık.İrademiz yok demiştik ama şimdi zayıfız falan diye.Neyse çok konuştum ben de yatayım Herkese iyi geceler.Ebrucum iyi geceler.Yarın sınavım var uff heyecandan ölecem yaaa
![]()
ay koçtaşa, bauhaus'a ve bilimum ev mağazalarına bayılıyorum. evimi sil baştan yenileyesim geliyor.dün annemle gezme olsun koçtaşa gidelim dedik gece saat 2 de eve gelebildik:26: dalmışız alışveriş merkezinde zaten geç gitmiştik saat olmuş 22.30 hadiii otobüs bekle bekle gelmiyor 3 otobüs değiştirdik en son taksiye bindikevdende bir güzel fırça yedik
günüm böyle geçti birkaç gündür uzak kaldım pc bana sıra gelmiyor bir türlü evde kavga ediyoruz bu yüzden
geçmişe bakayım bende dün neler yaptınız bakalım
![]()
tabi canım, aramıza katılabilirsin.Merhaba ,
Bende takımınza katılmak isterim
Diyete dün başladım. Kilom 70,4 boyum 1,71 hedefim 57 kilo olmak.. Takımınıza kabul edermisiniz ?
nasıl geçti dişçi ziyaretin canım?off bana gene dişçi yolları göründü kızlarr sabah sporumu yaptım şimdi de dişçiye gidiyorum sonunda alıcam kerpeteni kendim çekiceeeeeeem valla![]()
daha 3 gün önce kanal yapıldı bu dişime valla dişçiyle akraba olcaz bu gidişle
birde ben sporu hep aç karnına yaparım sabahları ama bu sabah bisiklet sürdüm genelde yürürdüm birşey olmazdı. bu sabah çok yoruldum demek ki aç çıkmamak lazım havalar da ısındı![]()
sana ne diyebilirim ki derya, ben susayım nazar boncukların konuşsungünaydın hatunlar..
3 GÜNDE 700 GR KAYBETTİM..nasıl ara öğün yok normal 3 öğün beslenme ve bol su +hareket..sık sık yeme işi gerçekten biz türk toplumuna göre değil..karatay diyeti diye bir şey var ha ben onu yapmıyorum dukan amcaya devam ama karatay +dukanı harmanladım..sonuç süper..kaç gündür misafir ağırlıyorum dünde misafirim vardı..gelen giden çok kilo0 vremişisn incelmişsin dmekten başak birşey demedi ..dahada motive oldum..
![]()
canım, sen bunu gerçekten hakettin.heyecandan cuma öncesi tickerimi değişitm..kaptan kızma..tam 5 yıl önce 57 kiloydum ondan sonra 60 ve üsütne bir çıktım gebelikti oydu buydu uzun zamandır 50li, rakamlar hayaldi..bu sabha 60 üstü rakam görürüm diye pek sevinmemiştim..her hafta başı tartılıp haftaya başlarımda.
.ve genelde cumayla arsında artı çıkardı..
hafta içi cumaya kadar asılk ha sıl ..yanlız bu sefer kalabık yoğunluk iltifat drken kaçamksız bir hafta sonu geçridim hatta sporumu bile yaptım yav..birazdan menü paylaşımıda yapacağım..ay çok sevidirik gördüm kendimi..
![]()
tüh deryoşum. senin yaramazlardan fırsat yokgece oğlumun maması yatağına yorgana dökülmüş yerler batmış bende içti diye seviniyordum ..işler beni bekliyor..
teşekkür ederim canımneyneyse bugüne kadar kim kaç kilo verdi'de birinci sıradasın maşşallah...idolüm sensin bu yarışmada
![]()
geçmiş olsun:)ayyyyyyyyyy kızlaaaaaaaaaar az önce koltuga bir adet nescafe dökmüş bulunmaktayım annem beni:18:
sabunlu suyla sildim sonrada normal bezle şimdi güneşe koydum minderi kuruyunca iz kalmaz umarım kalırsa minderin tersini çevirip koycam koltuga tabi annem uyanmazsa o zamana kdr farketmez inş.
![]()
spor ve üstüne sütlü neskafe hakızlar leslie nin 5 milini yapmaya çalıştım ama 3 mil bitince bende bittimo neymiş yaaa...
bunun 2 mili daha kolaydııı biittim resmen...
tabi spor yapmanın yorgun tatlı mutluluğunu özlemişim o da başka:89:
şimdide bi sütlü nescafe yapayım kendime şöle balkonda püfür püfür içeyim... sonrada kuaföre gidicem kaş bıyık birbirine girdi dip boya falan bi bakıma giriyim
herkese sevgiler iyi bi gün olsun![]()
kızmayız şekercik. işlerinde kolay gelsin.:97:selammmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrr nasılsınız valla beni sormayınn kafa bir dünya şu okullar tatil olsada rahatlasak yaaa :44: bu günde yoğunum ara aa bakıcam sizlere akşama gösteri var. bir an önce pasta yapımına geçmem lazım ev göçüyo akşama evde yemek yok siz söyleyin şimdi ben neyapacamhadi öptüm sizi kızmayın bana tamamı
![]()
gayet güzel düşünmüşsün canım.:97:ispanakli tavuk yok artikispanagi cumartesi almistik hemen bozulmus yaa
artik schnitzel e cevirdim.. menumu de söyle kararlastirdim..salata yapicam 2 dilim schnitzel dogrucam icine kucuklerinden ama..afiyetle yicem..
ekmek yok meyvde yok hos genel anlamda benim meyveyle aram yok..
çok şükür elifcim. hoşgeldin.slm arkadaşlar eve döndük bu gün biraz işlerim,yarn düzeni olarak aranızdayım.
hadi hadi canım spor yapmak istemiyor yok. havalar da düzeliyor. aç pencereyi leslie yap evdeysen. ya da çık dışarı uzuun bir yürüyüş yap.kızlar bu aralar spor canım hiç spor yapmak istemiyor şöyle bir okudum geçmişi ne güzel canla başla spor yapıyorsunuz havalar sıcak yaz geldimi bir uyuşukluk hali oluyor bende bugün zorlucam kendimi böyle kendimi suçlu hissediyorum bişiler eksik gibi![]()
maya maskesini ben de beğendim. bir de bebek pudrasıyla yapılan maske güzeldi. cildi çok güzel geriyor. üşenmeyip yapsak:97:benim de çillerim var ya bir de güneş kremsiz çıkınca güneş lekesi oluyor çillerde sende de oluyor mu :S ben de deneyeyim bunu. birde maya maskesi de çok iyi kızlar onuda yapıyorum ben baya geriyor cildi
üzülme cnm ya bir dahakine denersin şansını ne de olsa çok güzel bir meslegin var elinde![]()
canım böylesi hayırlıymış de hiçç üzme kendini...benim yüksek lisans başvurusu reddedilmiş yawbayağı da heveslenmiştim. hayırlısı artık:97:
canım dışarıda yakalandım evde kuru incirim var ama o an engel olamadım kendime. ama geçti artık bu hafta başka kaçamak yok...bilirim ben yabancı memlekette et ne büyük sorundur. kötü bir tecrübe olmuş canım.
meyveleri yemeğin hemen üstüne yeme canım. yemekten yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra, tamam mı
çok güzel bir motivasyon
şekerim gofret tipi şeyler kan şekerini çok hızlı yükseltir ve ne yazık ki çok hızlı da düşmesine sebep olur. o an sana şifa olmuş gibi gelmiş ama aslında daha çok zarar vermiştir.
böyle ani el, ayak titremeleri için evimizde daima günkurusu, kuru hurma, incir, kuru üzüm tipi şeyler bulundurmalıyız. bunlardan yediğimizde gofret kadar kalori almadan çabuk kan şekerimizi yükseltebiliriz.
Tekrar selamlar,,
Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..
Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor..![]()
kurallar da okeyse tekrar hoşgeldin diyeyim canım.Tekrar selamlar,,
Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..
Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor..![]()
teşekkür ederim canım. ben de her zaman hayırlısı olan neyse o olsun derim. ilk bir an üzülüyor insan. şimdi iyiyim çok şükür.canım böylesi hayırlıymış de hiçç üzme kendini...ben hep öyle inanırım olumsuz bişiy oluyosa arkasından gelecek olumlu bişiy içindir. hep te öyle olur... vardır bunda da bi hayır...
canım dışarıda yakalandım evde kuru incirim var ama o an engel olamadım kendime. ama geçti artık bu hafta başka kaçamak yok...
kurallar da okeyse tekrar hoşgeldin diyeyim canım.
kendinden biraz daha bahsedebilirsin tanışmak adına. yoğun tempoda çalıştığını yazmışsın, ne iş yapıyorsun?
bugün hafif beslenmişsin. ancak simit karbonhidrat, tost karbonhidrat.. zayıflamak istiyorsak karbonhidrat alımını sınırlandırmalyız. daha çok proteine yönelmeliyiz. ara öğünler için de gayret edelim.
canım ben evde oldukça yarım saatte bir saatte bir girip bakıyorum kim var kim yok ne var ne yok... aralıksız oturunca eşim huysuzlanmaya başlıyoben bir dışarı çıkayım, gelince görüşürüz özlemcim.
bir tek seni online gördüm:)
Hoşbuldum bende.. sizlerin aranızda olmak gerçektende çok güzel.. Ben bankacıyım.. 1 yıllık evliyim. İzmirde yaşıyorum..29 yaşındayım. lise ye kadar çırpı gibi bir kızdım.. sonra lisede yatılı okulda yaklaşık 15 kilo kadar aldım. lise ve üniversite hayatımın başlangıcı kabus gibi geçti. Üniversite 2. sınıfta bir gün okula giderken üzerime giyecek hiçbirşey bulamadım. ve oturup ağladım. O gün diyet yapmaya karar verdim. 3 ay içinde 70 ten 59 kiloya ve sonra 55 kiloya düştüm. Hyatımın en güzel dönemiydi. Üniversite bitene kadar istediğim herşeyi giyebildim. 55-56 kilo civarlarında 4 yıl geçirdim. Sonra tekrar bir bir almaya başladım. Geçen sene 65 oldum şimdi 70 e dayandım ve ben gene çok mutsuzum . çok kez denedim ancak o zaman ki gibi sıkı bir diyet yapamadım.. daha önce vermiş olmam benim için çok büyük bir tecrübe o zamanlarımıda sizlerle paylaşmak isterim. Aslında en önemli şey istekli olmak.. Şuanda gerçekten çok istekliyim. destekle hepimiz kutulacağız.. inşallah
ne güzel dimi koçtaş gez gez bitmiyor valla iyi etmişsin cnm her zamn olmaz
ortim leslie 2 mil yap o hem zevkli hem çok yorucu değil![]()
çok geçmiş olsun canım. diş ağrısı zordur. şimdi nasıl oldun?
4 derken
ben, o tarz mesajlar yazmayı sevmiyorum ama 4 dilim kekle sana ancak o cezayı verebilirim bu gidişle ebrubugün toparlamış gördüm seni yoksa geliyorsu sopa.
1 dilim kek neyimize yetmiyor yaw? bu hafta artı kilo istemiyoum ona göre.:88:
Allah zihin açıklığı versin canım. gerçi belki çoktan sınava girmişsindir:97:
ay koçtaşa, bauhaus'a ve bilimum ev mağazalarına bayılıyorum. evimi sil baştan yenileyesim geliyor.
senin bu bilgisayar sırası ne zaman çözülür yaw?
nasıl geçti dişçi ziyaretin canım?
sporu aç yapma canım1 bardak süt iç en azından.
sana ne diyebilirim ki derya, ben susayım nazar boncukların konuşsun
canım, sen bunu gerçekten hakettin.
hep istikrarlısın. maşallah sana.
ticker'ı da değiştir tabi. ufukta 13. takımdan 2 mezun görüyorumhadi hayırlısı:81:
tüh deryoşum. senin yaramazlardan fırsat yok
teşekkür ederim canım
darısı senin birinciliklerine inşallah:81:
geçmiş olsun:)
benim oğlum dökseydi hemen cırlardım sanırım ama o küçük tabi:)
daha büyük yaş grubuna nasıl kızılır bilmiyorum
spor ve üstüne sütlü neskafe habayılırım.
bakıma gittin sanırım, hadi bakalım mis mis gel inşallah.
kızmayız şekercik. işlerinde kolay gelsin.:97:
gayet güzel düşünmüşsün canım.:97:
afiyet olsun.
çok şükür elifcim. hoşgeldin.
hadi hadi canım spor yapmak istemiyor yok. havalar da düzeliyor. aç pencereyi leslie yap evdeysen. ya da çık dışarı uzuun bir yürüyüş yap.
maya maskesini ben de beğendim. bir de bebek pudrasıyla yapılan maske güzeldi. cildi çok güzel geriyor. üşenmeyip yapsak:97:
üzüntüm geçti canım. iyi ki varsınız, kafam dağıldı burda:81:
Hoşbuldum bende.. sizlerin aranızda olmak gerçektende çok güzel.. Ben bankacıyım.. 1 yıllık evliyim. İzmirde yaşıyorum..29 yaşındayım. lise ye kadar çırpı gibi bir kızdım.. sonra lisede yatılı okulda yaklaşık 15 kilo kadar aldım. lise ve üniversite hayatımın başlangıcı kabus gibi geçti. Üniversite 2. sınıfta bir gün okula giderken üzerime giyecek hiçbirşey bulamadım. ve oturup ağladım. O gün diyet yapmaya karar verdim. 3 ay içinde 70 ten 59 kiloya ve sonra 55 kiloya düştüm. Hyatımın en güzel dönemiydi. Üniversite bitene kadar istediğim herşeyi giyebildim. 55-56 kilo civarlarında 4 yıl geçirdim. Sonra tekrar bir bir almaya başladım. Geçen sene 65 oldum şimdi 70 e dayandım ve ben gene çok mutsuzum . çok kez denedim ancak o zaman ki gibi sıkı bir diyet yapamadım.. daha önce vermiş olmam benim için çok büyük bir tecrübe o zamanlarımıda sizlerle paylaşmak isterim. Aslında en önemli şey istekli olmak.. Şuanda gerçekten çok istekliyim. destekle hepimiz kutulacağız.. inşallah