• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen nerelerdesin yaw? bizi unuttun diye düşünmeye başlamıştım:63::63::63:

kilonu koruyabilmen çok güzel canım. bu sıcaklarda daha da verirsin diye düşünüyorum ben de.
eşine de heyt maşallah. adam azmetti 8 kg verdi yaw:nazar:

bizler de gördüğün gibi işte sürekli yenileniyoruz:51: epey yeni arkadaşımız var. eskilerden derya, elif de buralarda. dombili yine kayıplarda:9:

oyyyyyyyyy kaptanların en güzeli gelmiş. hiç sizi unutur muyum? emeğiniz çok üzerimde. inşallah sende iyisin kaptanım. evet bende kilo almadığım için seviniyorum. geçen eşimle hesap yaptık, fabrika içinde gün boyu yaklaşık 5 km yürüyorum. :53: eşimde çok azimli, akşamları spor yapıyoruz beraber.

ee tabi yeni ortam yeni arakadaşlar. buradaki çaycı şişman. kadının kanına girdim diyete başladı. 1 haftada 500 gr vermiş üzülüyor. dedim dur daha iyi başlangıç. :60:

buradaki çoğu insan zayıf. 3 kişi sadece biraz toplu. demin şişman olanlardan birine "sen az çalışıyorsun ondan böyle şişman kalmışsın" dedim. adam bozuldu meğer patronda evelden ona aynı şeyi söylemiş :60:. ben şişman değilim dedi. 3 kere şişmansın şişmansın şişmansın diye bağırdım. :52: herkes yarıldı gülmekten. yakında oda diyete başlar. yardımcı olurum belki onada.

oyyyyyyyyy kaptanların en güzeli gelmiş. hiç sizi unutur muyum? emeğiniz çok üzerimde. inşallah sende iyisin kaptanım. evet bende kilo almadığım için seviniyorum. geçen eşimle hesap yaptık, fabrika içinde gün boyu yaklaşık 5 km yürüyorum. :53: eşimde çok azimli, akşamları spor yapıyoruz beraber.

ee tabi yeni ortam yeni arakadaşlar. buradaki çaycı şişman. kadının kanına girdim diyete başladı. 1 haftada 500 gr vermiş üzülüyor. dedim dur daha iyi başlangıç. :60:

buradaki çoğu insan zayıf. 3 kişi sadece biraz toplu. demin şişman olanlardan birine "sen az çalışıyorsun ondan böyle şişman kalmışsın" dedim. adam bozuldu meğer patronda evelden ona aynı şeyi söylemiş :60:. ben şişman değilim dedi. 3 kere şişmansın şişmansın şişmansın diye bağırdım. :52: herkes yarıldı gülmekten. yakında oda diyete başlar. yardımcı olurum belki onada.
adama şişmansın mı dedin:60::60::60:
burcu etkisi fabrikada belirmeye başlamış:9:
şaka maka canım 5 km yürümek ne demek. süper hareket oluyordur vücut için. eşin de artık yola gelmiş, seninle spor yapmalar falan:66:
bu gidişle işyerinde de toplu olan bile kalmayacak:)

off ya kızlar bu ilaçlar beni bitirdi valla iki dk başımı koydugum anda uyuya kalıyorum ay aptal gibi oldum uyumamak için zorluyorum kendimi :14::60: birazdan leslie 5 mil yapıcam ama bakalım 5 mile kadar dayanabilecekmiyim sanmıyorum ama gittigim yere kdr artık :60::8:
5 milin ortasında uyumayasın:27:leslie malum biraz çok konuşuyor:60:

Selam Kızlarrr

bugünki menum.

Sabah kahvaltısı cornflakes ve 1 bardak light süt

Öğlen 2 dilim diyet ekmek etimek kuru olandan 1 dilim peynir 5 adet zeytin 1 kase light yoğurt

arada bir adet muz, 1 saat sonra 1 adet kayısı

Bu arada toplamda kaçar kilo verdiniz ve nekadar sürdü
öğleni de kahvaltı gibi yapmışsın anlaşılan. şu ana kadar bir sıkıntı yok menünde. gayet güzel:nazar:
ben 8 aydır burdayım, verdiğim kilo da çizelgemdeki:1:

hoşgeldin burcucum:80: :40:ne güzel bikini giymişsin kilonuda korumuşsun ben daha o taraflara gelemedim bile:31: ama inancım tam:66:

selam gülşahcım. sağol canım. inancım var diyorsun o zaman kolay oluyor kilo vermek. darısı başına.
nasıl oldu durumun? var mı gelişme?

adama şişmansın mı dedin:60::60::60:
burcu etkisi fabrikada belirmeye başlamış:9:
şaka maka canım 5 km yürümek ne demek. süper hareket oluyordur vücut için. eşin de artık yola gelmiş, seninle spor yapmalar falan:66:
bu gidişle işyerinde de toplu olan bile kalmayacak:)

evet adam bana kötü kötü bakıyor artık :52: kabullensin demiyim. arkadaşları söyledi günde yarım kilo gofret yiyormuş. geçen yemekte 6 bardak ayran içmiş. e yani gelde şişmanlama.

kaptanım bu arada hedefine ulaşmışsın. tebrik ederim. maşallah. düşünsene küçük bir çocuk kadar vücudundan ağırlık gitti. :53:

ben artık çıkıyorum. deryaya, elife, dombiliye çok selamlar. emwam pek gelmiyor galiba. inşallah oda bebişide iyidir. onada çok selamlar. fırsat buldukça gelirim. çok öpüyorum. herkese başarılar, kolaylıklar diliyorum. byeeeeeee

kızlar şu leslie 5 mil buldum 3 miline kadar yaptım bıraktım neden çünkü sıkıcı geldi hep aynı 1 mil bitiyor 2 aynı 3 te hep böyle devam ediyor sanırım birde hiç yorulmadım hafiften bir terledim. akşam devam edicem sporuma ben biraz yoğun ve zor hareketler yapıyorum spor konusunda leslie hafif geldi bana

evet adam bana kötü kötü bakıyor artık :52: kabullensin demiyim. arkadaşları söyledi günde yarım kilo gofret yiyormuş. geçen yemekte 6 bardak ayran içmiş. e yani gelde şişmanlama.

kaptanım bu arada hedefine ulaşmışsın. tebrik ederim. maşallah. düşünsene küçük bir çocuk kadar vücudundan ağırlık gitti. :53:

ben artık çıkıyorum. deryaya, elife, dombiliye çok selamlar. emwam pek gelmiyor galiba. inşallah oda bebişide iyidir. onada çok selamlar. fırsat buldukça gelirim. çok öpüyorum. herkese başarılar, kolaylıklar diliyorum. byeeeeeee
ne yiyormuş o adam yaw:53: ben hayatım boyunca o kadar yemedim ama adamdan daha kiloluydum herhalde bir zamanlar:97:
evet, canım. çok çok şükür hedefe ulaştım. üzerimde ekstradan ne yük taşımışım ben:96:
yine uğra arada canım. işlerinde kolay gelsin.
emwa'nın çok bulantısı oluyormuş. arada sırada gözünü açabildiğinde uğruyor.
bye bye.

kızlar şu leslie 5 mil buldum 3 miline kadar yaptım bıraktım neden çünkü sıkıcı geldi hep aynı 1 mil bitiyor 2 aynı 3 te hep böyle devam ediyor sanırım birde hiç yorulmadım hafiften bir terledim. akşam devam edicem sporuma ben biraz yoğun ve zor hareketler yapıyorum spor konusunda leslie hafif geldi bana
gülşahcım, leslie biraz sıkıcıdır. hele ki sen tae bo falan yapıyordun sanırım. o tarz hareketlilere göre epey sıkıcı gelebilir. ancak etkilidir. bir de hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum ben.

kızlar ben geldim ben yokken baya ilerlemiş okumak yarım saat sürdü yaw maş:nazar:

Selam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.:9:

Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor :(.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
hoşgeldin canım aramıza...

dikkat et cnm fazla kaçırma ama çata kalma

ipekçim inanabiliyomusun sadece sade soda içtim:64: ancak bunun gitmeden deryanın pulbiberli yoğurtundan yemiş olmamın etkisi çok büyük deryaya burdan:16::71:

yani hayret birşey, gece tamam denk gelmiyorduk, gündüzleride mi başladı??? :53:. anam azıcık bir fırsat buldum girdim. neyse gelince okursunuz. inşallah herkes iyidir. arada bir yazmasamda kontrol ediyorum topiği haberiniz olsun. kaçamak yapmayın sakın. bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş. inşallah hepiniz başarılı olursunuz.

ben kendimden pek bahsetmeyim. kötü örnek olabilirim :77:. kısaca canım ne istese yiyorum diyim. kilom aynı. işim çok hareketli ve sıcaklar başladı. sauna gibi çalıştığım yer, baya faydasını görüyorum. kilo almıyorum :61: eşimde katı diyette olmasada kilo vermeye devam ediyor. 8 kg kadar verdi. şu haftasonları olmasa çok güzel vereceğiz. geçen h.sonu marmarise gittik ve nihayet bikinimi giydim. :66: harika oldu. eşim manken gibi olmuşsun dedi. çok güzel bir duygu, lütfen gayret edin sonuçta çok güzel bir ödül alacaksınız.

şimdilik buralardayım. :54:
ayyy eşimde bana böle dese daha ne isterim ki:31:
aynı sıkıntı bendede var kardeşlerim yüzünden ya abla bi git başımdan diyolar o kadar video indirdim pc yi alıpta yapamadım bile doğru düzgün anca kendi kendime aklıma geleni yapıyorum e böylede sıkıcı oluyor

canım acaba tv demi yapsan cd ye filan atıp gerçi seni leslie pek sarmamış ama koşu bandın vardı gerçi dimi ona binersin:55:

ben geldim herkes gitmiş malum yemek vaktiii.:56: benim eşim biraz geç gelcek abimlerde akşam çaya gelcek bende kaçıyım abimler 11 gibi gider heralde onlar gider gitmez burdayım görüşmek üzere:3:

canım, çoklu mesajları tek sayıyoruz. hak verirsin ki çoklu mesajların içindeki alıntıları tek tek saysak burda çılgın bir tablo olur:1: ha bu çoklu mesajların tek sayılmasından da en fazla mağdur olan benimdir sanırım. gün içinde hepinize cevap yazıyorum ama bakıyorsun 10 mesaj yazmışım görünüyor.:9: şimdi burda önemli olan minimum 5 ayrı mesaj yazmış olmak. bir günaydın desen, bir iyi akşamlar ve bir de menü zaten 3 ediyor canım. ee 2 tane de başkalarına cevap yazmak zor olmasa gerek değil mi?
bir de şu nokta önemli bir günü sayarken o günkü ilk günaydın mesajına bakıyoruz. yani gece 00.00'dan sonra veya önce gibi saymıyoruz.
bu şu anda sayımı nasıl uyguladığımız. ben, önerilere açığım. eğer ki çoğunluk gece 12'den diğer gece 12'ye kadar sayalım diyorsa kabulümdür. aynı şekilde çoklu alıntıları da sayalım denirse ona da uyarım. oylamaya sunabiliriz isterseniz.
ayrıca dün senin 4 mesajın var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-4755.html#post19575268
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-4755.html#post19574335
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-4755.html#post19574284
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-4754.html#post19574226

bir tanesi çoklu alıntı.

canım ben öyle sayıldığını bilmiyordum.hatta bazen 2 tane yazdığım oluyordu ama çokluydu tabiii.sonra bakıyordum aaaa 2 tane yazmış oluyordum.öyle sayılıyorsa tamam bende öyle yapim ozaman sorun değil.Ama bana göre çokluda olsa sonuçta tek tek cevap yazıyoruz değilmi?ben öyle düşünüyorum.ayrıca paylaşımda bulunduğumu düşünüyorum.tabiiki benden fazla paylaşımda bulunanlar var onları tebrik ediyorum.burası mesaj yarışması değil tabiiki ama paylaşım önemli bunun farkındayım.ama ben daha önceden dediğim gibi akşam 7 gibi girebiliyorum anca bazende fırsat bulursam okulda giriyorum.birde paylaşım yaparken önemli noktalara vurgu yapmaya çalışıyorum.hani günaydın,nasılsınız,ben geldim,v.s vs. gibi mesajlar yazmıyorum yani onları yazıyorumda devamınıda yazıyorum.hani günaydın yazıp gerisini başka bir mesajda yazmıyorum.ammaaannnn:10:çok uzattım sanırım:1:neyse tatlım bundan sonra öyle yaparız artık:7:

bu arada kızlar kesinlikle yanlış anlaşılmış olmayayım lütfen.ben alınmadım hiçbişeyden haaa ona göre:34:bilmemek ayıp değil dimi öğrenmemek ayıp.neysee:30::30::30:bugünkü menümü vereyim barii:76:

sabah:melemen yapmıştım ama biraz acı yapmışım 3 çatal ondan yedim,1 dilim kepek ekmeği,form çay.

ara:1 tane peribiyotik yoğurt

akşam:dünden tavuk but vardı 1 tane ondan,birazcık pırasa,2 çatal makarna,1 bardak ayran

1 saat sonra falan bir form çay içerim hepsi bukadar kızlar.:54:

canım bugünkü mesaj sayımını ben yaptım ve profiline girerek yapmadım direk sayfadan yaptım ve bildiğim kadarıyla mesaj sayımı herkesin ayrı ayrı cevabı olarak sayılmıyo. ör rabia genelde çoklu mesaj yazıyo ve o mesaj tek bir mesaj olarak sayılıyor diye biliyorum. yalnışsam düzeltin kaptanım bundan sonra ona göre sayarım.:44:

canım tek sayılacakmış çokluda olsa dikkat ederim bundan sonra...

Selam Kızlarrr

bugünki menum.

Sabah kahvaltısı cornflakes ve 1 bardak light süt

Öğlen 2 dilim diyet ekmek etimek kuru olandan 1 dilim peynir 5 adet zeytin 1 kase light yoğurt

arada bir adet muz, 1 saat sonra 1 adet kayısı

Bu arada toplamda kaçar kilo verdiniz ve nekadar sürdü

bir versem şu kiloları sana söylicemde kaç kilo verdiğimi daha veremedim:1:şaka bir yana ben buraya başlayalı 1 ay oldu yaklaşık 3 kilo verdim sayılır canım.ama inşallah bu ay daha ümitliyim 5 kilo vercem:27:

Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor :(.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.

hoşgeldin arkadaşım inşallah vereceğiz bu kiloları bu arada şimdiki kilon kaç?

canım tek sayılacakmış çokluda olsa dikkat ederim bundan sonra...

canım önemli değil ben kendimden örnek vericek olursam bazen sabah girip günaydın yazıp sölüceklerimi yazıp mesajı bitiriyorum arkasından kahvaltı ettiysem onu başka bi mesaj da yazıyorum bazen o an aklımda olmayan bişiy oluyo tekrar yazıyorum yani arka arkaya yada çoklu mesaj çokda önem vermiyorum ayrı olmuş birleşik olmuş çok önemli değil benim için... seninde dediğin gibi mesaj yarışı yapmıyoruz sadece birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama yeri geliyo bi günaydın bile benim gibi evde sabah yalnız olanlara iyi geliyo:69:
bu arada bir ayda 3 kilo hiç fena değil:81:

kızlar yemeklerimi hazırladım kociş gelmedi misafirlerde gelmediiii.....:31:
ondan sonra geç yemiş olucam vede misafirle aynı anda gelirse hızlı:10:
neyseki yemeklerim hafif bugün...
bari menümü veriyim kimse yokken
sabah
1 domates
1 salatalık
2 biber
2dlm peynir
1 d. çavdar ekm ve çay

öğlen
p. biberli yoğurt

ara
sade soda

ara
1 elma, 7 badem, bir hurma

akşamda şöle olucak
3 kaşık bezelye yemeği
haşlanmış tavuklu yeşil salata

misafirlerime ettiğim ikramlardanda yemiycem inşşşşşşş....
bugün de 2 sınavım varmış yani rejimden, birini arkadaşın doğum gününde atlattım öğlen..
birinide akşam atlatıcam inş...

Son düzenleme:
eline sağlık canım. yeni gelen arkadaşları eklemeyi de unutmamışsın:34:
sementacım, ???

afiyet olsun canım. ne güzel menü maşallah:nazar:
o oğlunun da yanaklarını bir ısırmak lazım:9:ben biliyorum onun derdi o:1:

suyla mideyi doldurdum desene:1:bu hafta takımca çok ciddiyiz, maşallah. cumaya güzel bildirimler beklentisindeyim.

ye canım. hiçbir şey olmaz salatalıktan. afiyet olsun.

inşallah dikkatli gidebilirsin canım. üstte de yazdım, bu hafta takımca güzel menüler geliyor. sen de senin menün sırıtsın istemezsin:94:

yaani:60:

hadi maşallah:nazar: listeye girdiğin hafta güzel bildirim olucak desene:34:

bekle kaptanım bu hafta bomba bende.
Ah şu kilolar...
hoş geldin.
:43::43::43:bugünde spora gidemicem gibi görünüyo dün patronun biri yoktu kapatana kadar 20:30 a kadar bekledik spora gidemedim bugünde patron servisin şöförü bilmm nerye gitti diye servisi o çekiyo bugünde gidemicemm:84:bananeee ya:84:
böle güzel menüler varken tam gaza gelmişken spora gidememek ne gıcık bi olayy:41:
iyisimi ben eve gidince abimden zorla pcyi alıp leslie yapayım sonra benle dalga geçiyo ne anlıyon bu hareketlerden diye:33: puffffff:24:
olsun evde yap,hiç yapmamaktan iyidir.
huuu huuuu selam :52:
selam,iyisin belli kilonu da korumuşsun ne güzel.
hııı doğru sende ayrılmayı düşünüyordun işinden. icraat olmayınca insan oturup kalıyor yerinde. iyi bir iş bulduktan sonra adımını at. spora başlamana sevindim. aşk hayatınada sevindim. :60: sen bana bekar hallerimi hatırlatıyorsun. umarım sana layık biriyle tanışırsın. karşındaki ne kadar iyi olursa olsun asla ipleri eline verme. hep biraz çekinsin korksun senden. abla tavsiyesi sana :52:
bak bu tavsiyene bende katılıyorum.
sen nerelerdesin yaw? bizi unuttun diye düşünmeye başlamıştım:63::63::63:

kilonu koruyabilmen çok güzel canım. bu sıcaklarda daha da verirsin diye düşünüyorum ben de.
eşine de heyt maşallah. adam azmetti 8 kg verdi yaw:nazar:

bizler de gördüğün gibi işte sürekli yenileniyoruz:51: epey yeni arkadaşımız var. eskilerden derya, elif de buralarda. dombili yine kayıplarda:9:

bende dombiliyi soracaktım izinlimi?

canım önemli değil ben kendimden örnek vericek olursam bazen sabah girip günaydın yazıp sölüceklerimi yazıp mesajı bitiriyorum arkasından kahvaltı ettiysem onu başka bi mesaj da yazıyorum bazen o an aklımda olmayan bişiy oluyo tekrar yazıyorum yani arka arkaya yada çoklu mesaj çokda önem vermiyorum ayrı olmuş birleşik olmuş çok önemli değil benim için... seninde dediğin gibi mesaj yarışı yapmıyoruz sadece birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama yeri geliyo bi günaydın bile benim gibi evde sabah yalnız olanlara iyi geliyo:69:
bu arada bir ayda 3 kilo hiç fena değil:81:

anladım canım yaaa haklısın bazen insan empati yapamıyor işte.doğru söylüyorsun.ben sabahları koşuşturmaca içinde olduğum için yanıldım işte.:29::29:

bu günkü menüm
kahvaltı.1domates,1salatalık,yarım yumurrta çay
ara salatık
öğlen büyük bir kaçamak,1 bardak ayran
akşam yok
su 3litre,2bardak yeşil çay
öğlen piknik gibi bir şey yaptık,kaçamaktan sonra bol bol yürüdük,eşime arabayı temizlemede yardım ettim.

Back
X