Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben sınavdan öğlenki sınavdan geçemedimkızlar yemeklerimi hazırladım kociş gelmedi misafirlerde gelmediiii.....
ondan sonra geç yemiş olucam vede misafirle aynı anda gelirse hızlı
neyseki yemeklerim hafif bugün...
bari menümü veriyim kimse yokken
sabah
1 domates
1 salatalık
2 biber
2dlm peynir
1 d. çavdar ekm ve çay
öğlen
p. biberli yoğurt
ara
sade soda
ara
1 elma, 7 badem, bir hurma
akşamda şöle olucak
3 kaşık bezelye yemeği
haşlanmış tavuklu yeşil salata
misafirlerime ettiğim ikramlardanda yemiycem inşşşşşşş....
bugün de 2 sınavım varmış yani rejimden, birini arkadaşın doğum gününde atlattım öğlen..
birinide akşam atlatıcam inş...
bu arada kızlar kesinlikle yanlış anlaşılmış olmayayım lütfen.ben alınmadım hiçbişeyden haaa ona görebilmemek ayıp değil dimi öğrenmemek ayıp.neysee
bugünkü menümü vereyim barii:76:
sabah:melemen yapmıştım ama biraz acı yapmışım 3 çatal ondan yedim,1 dilim kepek ekmeği,form çay.
ara:1 tane peribiyotik yoğurt
akşam:dünden tavuk but vardı 1 tane ondan,birazcık pırasa,2 çatal makarna,1 bardak ayran
1 saat sonra falan bir form çay içerim hepsi bukadar kızlar.![]()
öğlen yemeği yook canım :26:
ya kızlar bu kadar az yemekde zararlı biliyorsunuz dimi sonra vücut yagı depolamaya başlıyor hepimiz kilo vermeye çalışıyoruzz ama sonra bu kadar abartıp zararlı çıkmak da var![]()
kızlar yemeklerimi hazırladım kociş gelmedi misafirlerde gelmediiii.....
ondan sonra geç yemiş olucam vede misafirle aynı anda gelirse hızlı
neyseki yemeklerim hafif bugün...
bari menümü veriyim kimse yokken
sabah
1 domates
1 salatalık
2 biber
2dlm peynir
1 d. çavdar ekm ve çay
öğlen
p. biberli yoğurt
ara
sade soda
ara
1 elma, 7 badem, bir hurma
akşamda şöle olucak
3 kaşık bezelye yemeği
haşlanmış tavuklu yeşil salata
misafirlerime ettiğim ikramlardanda yemiycem inşşşşşşş....
bugün de 2 sınavım varmış yani rejimden, birini arkadaşın doğum gününde atlattım öğlen..
birinide akşam atlatıcam inş...
kızlar ben ki hatırlarsınız,bizim gelin hamileydi geçen ay yatırmıştık hastaneye akşam üstü kanaması olmuş hastaneye götürmüşler meğer bebeği karnında ölmüş.çok üzüldüm ya geç olduğu için gidemedim de.
Selam Kızlarrr
bugünki menum.
Sabah kahvaltısı cornflakes ve 1 bardak light süt
Öğlen 2 dilim diyet ekmek etimek kuru olandan 1 dilim peynir 5 adet zeytin 1 kase light yoğurt
arada bir adet muz, 1 saat sonra 1 adet kayısı
Bu arada toplamda kaçar kilo verdiniz ve nekadar sürdü
canım ben hafta sonu yiyorum öğle yemeği ama hafta içi yiyemiyorum.canım ben daha öncede söyledimde sanada söylim beni düşündüğün için çok saol öncelikle.şimdi ben sabah 10:30 gibi uyanıyorum işte kalktım kahvaltıyı hazırladım topladım,hazırlandım derken saat 12 oluyor.sonra okula gidiyorum.işte okulda 3 gibi ara yapıyorum.sonra saat 6 da eve geliyorum.6 ve 7 arası akşam yemeği yiyorum.sonra gece 2 ye kadar ayaktayım.işte o saaten sonrada meyve,çay falan yeyip içiyorum.o yüzden yani.erken kalksam öğlen yemeğim olcakta olmuyor işte.oky tatlım![]()
kızlar ben ki hatırlarsınız,bizim gelin hamileydi geçen ay yatırmıştık hastaneye akşam üstü kanaması olmuş hastaneye götürmüşler meğer bebeği karnında ölmüş.çok üzüldüm ya geç olduğu için gidemedim de.
kızlar misafirlerim şimdi gitti onlarla hiçbişiy yemedim yalnız şimdi bi kaseye yakın kiraz yedim yaaa çok kalorilimidirki kiraz.. dayanamadım meyve diye galiba çok mu yanlış olmuş sizce....
canım herşeyin fazlası zararlı tabi ki ama ben aç karnına yenilen kiraz zayıflatır diye duymuştum hatta onun saplarını kaynatıp suyunu içenler var zaten 100 gr 40 kalori iki hopla zıpla atarsın onu birşey olmaz diye düşünüyorum![]()