• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar herkese:16:

dünkü mesaj sayımı şöyle :

neyneyse: 17 :65::66::52:

elmalıturta: 14 :64::66:

ozlemmtekinn: 14 :64::66:

ipek61: 12 :64::66:

roseking35: 11 :62:

sementa33: 11 :62:

ferdici: 9 :46:

sakaleynmaster: 8 :46:

file76: 8 :46:

moonros: 2 :20:

prencess55: 1 :19:

ikbal05: 1 :19:

ebrulihayat: 0 :53: :41:

2 kez kontrol ettim ama yinede yanlışm varsa şimdiden affola :71:

kendimi çok yorgun hissediyom ya pufff:30:bıraksalarda yatsam nolurduuuuuuu:84:
bahar havasından mı acep kansızlıktan mı anlam verememdim ayy ne uyuşuğum yaa hala doktora kontrole gitcem ben ama randevu alamıyorumm:52:
bugün tartıya çıktımm şok oldum yaa kesin yanlış tartıyo bizim tartı 66.4 çıktım başka yerde 67 çıktım başka bi yerde 66.8 çıktımmm eee şimdi bunun hangisi doğru ki:52:okadar hareket ve beslenmeye dikkat ederek kilo almış olamam heralde en son 66 idim eeeee o zamanda mı yanlış tarttı yoksa :53:noluyoz yaaaaaaaaaa:84:

emeğine sağlık gülüm benim orti girmemişşş dün aaaa noldu acabaa girmeden durmazdı o bişi mi oldu acaba ya :25:merak ettimmm şimdi

Son düzenleme:
annemin bir lafı var kiraz dermişki beni yiyeni çöpüme çeviririm(sapına) dutta dermişki beni yiyeni köküme çeviririm.:60: kiraz zayıflatır canım benim bildiğim
çok sevdim bu lafı:52:
öyle bir geçer zamanki başladı onu izliyordum özetinde uyumuşum uyandım şimdide yatıcam yine menümüde ekliyeyim

sabah
1 elma

ara
1 portakal

öğlen
elma portakal muz çilekten oluşan yoğurtlu meyve salatası

ara
kuru kayısı 2 tane
altın çilek 10 tane

akşam
haşlama tavuk
4 kaşık pilav
salata

az gibi duruyor ama meyve çok tok tutuyor beni ne zamandır yemiyordumda
pilav hariç detoks olmuş canım bu:70:
gülşah leslie çensi çok ben sesini kapatıp sevdiğim müziği başka yerden ayarlayıp açıyorum..:8:

ben o leslie yi nasıl indirdiysem sesi yok:1: bende müzzikle yapıyorum.en iyisi öyleymiş demek:23:

kendimi çok yorgun hissediyom ya pufff:30:bıraksalarda yatsam nolurduuuuuuu:84:
bahar havasından mı acep kansızlıktan mı anlam verememdim ayy ne uyuşuğum yaa hala doktora kontrole gitcem ben ama randevu alamıyorumm:52:
bugün tartıya çıktımm şok oldum yaa kesin yanlış tartıyo bizim tartı 66.4 çıktım başka yerde 67 çıktım başka bi yerde 66.8 çıktımmm eee şimdi bunun hangisi doğru ki:52:okadar hareket ve beslenmeye dikkat ederek kilo almış olamam heralde en son 66 idim eeeee o zamanda mı yanlış tarttı yoksa :53:noluyoz yaaaaaaaaaa:84:

doktorunu niye aksatıyorsun..:20:
baştan beri nerede tartılıyordunsa orda tartıl..o doğru rakamdır..:34:

özlemcim çok güzel olmuş menün sınavlarda başarılar:66:

elifcim sen aç geziyorsun sanki hergün buşekilde beslenmiyorsundur inşallah çok az

çok zor bir durum allah sabır versin ikinci bir evlatla acısını dindirsin inşallah

güzel canım sporda iyi zero neyin nesi o yakışmadı zaten faydasından çok zararı var kolanın:30:
yok ya o kadarda aç gezmiyorum.
bu 2cisiydi 1tane sarı şekerimiz var ALLAHonu bagışlasın ona.

:42::46:..............

kızalrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn mutlu sağlıklı azm dolu bir gün olsunnnn hepinize kucak dolusu sevgiler

bomba gibiyim dedim hemen nazar değdi,eşim ve ev sahibimiz konuşuyodu bende bankona çıktım dinledim,neti ortaklaşa kullanıyorduk 2yıldır şimdi kalkmış iptal etcem diyor gereksiz para ödüyormuş her ay.eşimde belli çok sinirlenmişti siz bilinirsiniz dedi.ama yaptığı çok ayıp bizede sorması gerekiyordu.

bomba gibiyim dedim hemen nazar değdi,eşim ve ev sahibimiz konuşuyodu bende bankona çıktım dinledim,neti ortaklaşa kullanıyorduk 2yıldır şimdi kalkmış iptal etcem diyor gereksiz para ödüyormuş her ay.eşimde belli çok sinirlenmişti siz bilinirsiniz dedi.ama yaptığı çok ayıp bizede sorması gerekiyordu.

:nazar:hadi ya niye fazla ödesinki..ortak kullanımda ortak ödeme olur..ne alaka..limitlmiydi netiniz....

bazı insanlar böle patavatsız oluyo işte uygun bi dille sölese olmaz sanki illa gözüne gözüne vurcak olayın:41:

Selam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.:9:

Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor :(.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
Hoşgeldin canım allah mezun olmayı da nasip eder umarım.:42:

hadi hayırlı olsun canım. geçmiş olsun sınavları atlattın. türkiyeye ne zaman dönüyordun? bu soruyu bayağı çok kere sordum sanırım:9:
:1: ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam.:52: Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.:52:
kızlar yemeklerimi hazırladım kociş gelmedi misafirlerde gelmediiii.....:31:
ondan sonra geç yemiş olucam vede misafirle aynı anda gelirse hızlı:10:
neyseki yemeklerim hafif bugün...
bari menümü veriyim kimse yokken
sabah
1 domates
1 salatalık
2 biber
2dlm peynir
1 d. çavdar ekm ve çay

öğlen
p. biberli yoğurt

ara
sade soda

ara
1 elma, 7 badem, bir hurma

akşamda şöle olucak
3 kaşık bezelye yemeği
haşlanmış tavuklu yeşil salata

misafirlerime ettiğim ikramlardanda yemiycem inşşşşşşş....
bugün de 2 sınavım varmış yani rejimden, birini arkadaşın doğum gününde atlattım öğlen..
birinide akşam atlatıcam inş...
aferin diyetdaşıma :32: Çok iyi bence:21:

kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw:60::60::60:

Hoşgeldin canım allah mezun olmayı da nasip eder umarım.:42:

:1: ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam.:52: Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.:52:

:

çok sevindim caanımm memleket rize galibaa... karadenizi mutlaka görmek istiyorum bende.. inş bi gün gidiecez:69:

herkese günaydın bu arada..:32: Hava güzel.Bu gün Berlin yakını bi şehirden 2 arkadaş gelecek,onlara rehberlik yapıp şehri turlatacağız.Vakit kaybetmeden dünkü menümü vercem.Dün Giremedim dışardaydım çoğu zaman.Ayaklarım koptu yürümekten.Sabah 11 de çıktım gece 1 gibi geldim yurda.:52:

Back
X