• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canımmm aramıza hoşgeldinn bende 5 ay önce 86 ile başladım ve şuan 64 küsüratlardayım benimde hedefim 59-60 olmak. inşallah el birliği ile hal edeceğiz hiç üzülme. motivasynu bol bir ortam yeterki buraya sık sık gel gerisi kolay hadi bakalım sana güveniyoruz

Vay be ne güzel yaa, keşke bende o kilolara insem ne güzel olur. ama olur olur dimi veririz:)

hoşgeldin canım. diyet yapma kararın hayırlı olsun. inşallah hedeflerine ulaşırsın.
takımda birtakım kurallarımız var. onları ekliycem. ayrıca şu anda kaç kilosun, boyun kaç ve hedef kilon nedir gibi bilgilere ihtiyacım var.:16:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Boyum 1.63; kilom : 73 Yaş :30; hedef kilom:60

ve kurallarım okudum -anladım :34::34:

Offf anca fırsat buldum işten güçten :) gerçe iş olsun dimi:34:

Ben dün yaptıklarımı daha yazamadım . Önce sabah aç karnınna şekersin bitki çayı, ardından callenetics ve bol domates, salatalık, 1 dilim ekmek biraz light kaşar. 2 adet kepekli tuzlu Çörekotlu bisküvi, 1 yeşil elma, 3 dilim peynirli pide:17: 10 adet erik, 2 kere güneşe selam hareketi (yoga) ve 1,5 saat yürüyüş,1 soğuk soda

Bu dün yediklerim ve yaptıklarım , buarada fırsat buldukca merdiven çıktık ve arabayı uzağa park edip yürümeye çalıştım .
pideler hariçç menüü güzel guzum sporları da sayarsakkk:nazar:
Boyum 1.63; kilom : 73 Yaş :30; hedef kilom:60

ve kurallarım okudum -anladım :34::34:
hoşgeldin tekrar cnm
tamam canım yazdım katılmak istediğimi bide kuralları söylersen çok iyi olur
teşekkür ederim
65 kiloyum boyum 167
tek başıma kilo vermeyi denedim olmuyor yarışmak çok motive edici olur

sende hoş geldin canımm

hoşgeldin , bende yeni katıldım buraya ama çoook keyifli

hoşbulduk beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah

bugün yedikleri mi yazayım

1 yum 3 dilim ekmek çay 3 bardak şekerli içiyorum (şekeri azaltmalıyım) domates maydonoz

dondurma vazgeçilmezim çook tüketiyorum ama azaltmam lazım kilo yapıyor

bir tabak kısır domates salatalık

şimdiye kadar 1.5 lt su içtim kendime 400 ml bardaklardan aldım çok yararı oluyor

pideler hariçç menüü güzel guzum sporları da sayarsakkk:nazar:

hoşgeldin tekrar cnm

sende hoş geldin canımm

evet pideler işi bozuyor ama işyerinde de fazla alternatifin yok ne varsa onu yiyorsun . bende mümkün olduğu kadar az yemeğe çalıştım. ama dün hiç su içmedim :17:

1 yum 3 dilim ekmek çay 3 bardak şekerli içiyorum (şekeri azaltmalıyım) domates maydonoz

şimdiye kadar 1.5 lt su içtim kendime 400 ml bardaklardan aldım çok yararı oluyor

İnşallah ; menün güzel :) ama spor yok mu ?

bence 3 dilim ekmek fazla olmuş.. yani diğer öğünlerde ekmeğe çok yer vermiyceksen ok ama bence rejimlerde ekmek 3 dilimi geçmemeli..nacizane tavsiyem diyelim:34:

İnşallah ; menün güzel :) ama spor yok mu ?

evet canım spor yapmayınca yağ gitmiyor kastan gidiyor oda tekrar geri geliyor fazlasıyla
birzdan yürüyüşe çıkacağım yanlız tempolu olmuyor 2 yaşında oğlum var onun hızıyla:37: buda pek fayda etmiyor zaten o çabuk yoruluyor akşam egzersiz yapacam inşallah

bence 3 dilim ekmek fazla olmuş.. yani diğer öğünlerde ekmeğe çok yer vermiyceksen ok ama bence rejimlerde ekmek 3 dilimi geçmemeli..nacizane tavsiyem diyelim:34:

haklısın canım ben diyet yapmaya öğleden sonra karar verdim yani yapmak istiyordum ama olmuyordu aynadaki görüntümden artık tiksiniyorum hele harika göbeğimben

bu yüzden sabah dikkat etmedim bundan sonra ekmeğe dikkat

Merhaba kızlar diyet listesini inceledim orada yazdığı gibi bende su içemeyenlerdenim.Her lokmada su içmeyi deneyeceğim.Ama yemekte su içilmez diye biliyorum.Sabahtan beri 300ml taze sıkılmış meyve suyu içtim,çeyrek ekmek arası kıymalı tost yedim.Benim sorunum gece atıştırmaları bunu nasıl atlatacağım bilmem

Su bende zorla içiyorum , ama bildiğim kadarıyla meyvesuyunun kalorisi çok yüksek suyun ise kalorisi yok

:52: ne güzel olurdu hepinizde verirdim :34:

ah ahh keşkee :52:

evet canım spor yapmayınca yağ gitmiyor kastan gidiyor oda tekrar geri geliyor fazlasıyla
birzdan yürüyüşe çıkacağım yanlız tempolu olmuyor 2 yaşında oğlum var onun hızıyla:37: buda pek fayda etmiyor zaten o çabuk yoruluyor akşam egzersiz yapacam inşallah

canım leslie'nin videolarını biliyormusun evde yürüyüş diye bak onlar vardır sitede onları yap 1 2 3 4 ve 5 mili var dışarıda spor yapamıyorsan ev içinde baya faydalı oluyor.

ekmek de şeker de çok fazla olmuş canım uzak durmamız gereken 3 şeyden gün içinde tüketmemiz gerekenin 2 sini sen sadece sabah kahvaltısında tüketmişsin zaten :50: akşam yemeğini az tutmalısın bence en azından dengelersin günü :9::9:

Back
X