• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel tatil moduna girmek.
Nerede okuyorsun?
Sınavın da bitmiş geçmiş olsun.
sağol canım :) istanbulda okuyorum

günaydın kızlar :emir_bebek:
günaydın canımm :)
kilomu bildiriyorum 67.100:46:
maşallh:nazar:
günaydınlar canlar:79:
günaydınn:48:

canım, perşembe günleri dışarıda tartılıp bildirebilirsin. ya da anneni sen bir ikna etmeye çalış. cuma günleri tartı günü çünkü.
tamam kaptanım annemı ıkna edıcem artık:51:
canım, sınav süreçleri zordur. öyle bir dönemden sonra şimdi böyle boş oturmak bile garip geliyordur sana. zamanla bu düzene de alışırsın. sonra zaten ygs koşturmacaları gelir:1:
.
ah aynen bitmez sınavlar :D

yaz yaz stres atıyorsun..sınav sınrası acayip boşluk hissi oluşur..:1:

gece derken saat kaçta meyve de belli bir saatten sonra tüketilmli bence..:34:
:D evet vallahi boşluktayım.meycvede işte 21.00 sularında

-uykucu ben annem taarafımdan uyandırıldıgım ıcın bıldırım yapayım barı dun yapmıştım ama :68.2:16:

Hoooop koşa koşa geldim az kalsın geç kalıyordum kilo bildirimi için
bu sabah tartıldım ve kilooooom 71 kilo:64::nazar::81::71::9::10::8:

kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin:nazar:3 yıl bitti bugün itibariyle:65:kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki?:16::16::16:pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı:52:ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.

Allah nazarlardan korusun , Allah bir yastık ta kocamayı nasib etsin inşallah. Bende bu sene 12. yılımı kutlucam inşallah :nazar:

*** 6.TAKIM 210.ETAP ***

07papatya (55.6/54.7/0.9/%1.62)
fatıma38 (58.9/58.6/0.30/%0.51 )
camdankalp (77.5/76.4/1.1/%1.42 )
bulbul (64.7/63.7/1/%1.55 )
havvaesen (70.5/71/-0.50/%-0.71 )
sumifer (62/62/0/%0 ) tartı aldı.başlangıç kilosu 62
dineva (66.5/65.7/0.80/%1.20 )
ayers (68.9/67.8/1.10/%1.60 )
sibelce0 (59.5/59/0.50/%0.84 )
mydarling (69.2/69.7/-0.50/%-0.72 )
zehra_s (66.8/66.5/0.30/%0.45 )
aykızz (70.4/69.7/0.70/%0.99 )

6.TAKIM TOPLAM KİLO (790.5/784.8/5.70/%0.72 )
taptancım listeyi yaptım ama bi gözden geçirimisiniz hepsi tamamı..:54:

sağol cnm . şu yaz geçsinde kışın voleybola falan başlayacağım şimdi kendi çapımda leslie yapıyorum birde yüzüyorum geçecek inş. kahve-limona başlıcam bugun bakalım :):10:
kahve limon olayını çatlaklara mı kullanıyon sende :27:ben 1 haftadır kullanıyom bakalım hadi hayırlısı canımm
benim de bugünkü menüm şöyleee:

sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık

ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda

öğlen : yağsız kaşarlı tost

Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt

spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik :52: + dumbell çalışması

vuvvvvvvv:nazar:spora bakkk tü tüüü maşallahhh:60:süpersin cnm

yaradı kaptanım yaradı hatta zoruma bile gitti ya bozuldum cidden kendime onu istemem bunu istemem iki tane patlatasım geldi kendime :66: şimdi annemin yine bir lafı var bana böyle yattığım zamanlarda kalk damızlık gibi yatıyosun hep öküz gibi oldun diyo bana:60::60::60:

canım annene hayranım valla her şeye bi lafı var:nazar:

bu arada sabah kahvaltım:
1 domates
1 kk peynir
1 yeşil biber
2 ince dilim sucuk
yarım kepekli gevrek

Günaydın kızlar.. Kızımdan dolayı ancak girebildim..
Başlangıç kilosu olarak tammm 100 yazabilirsin kaptan.. :78::43:
İnşallah sizin verdiğiniz kilocukları gördükçe bende hırslanırım da devam ederim az yemeye ve spora da bende veririm..:31:

sabah kahvaltım
1 domates 1 salatalık küçük bir dilim peynir
çay şekeri azaltılmış
1.5 dilim ekmek

Son düzenleme:
günaydınlar canlar:79:

günaydııııııııııın :1:
günaydın
bugünkü kilom 65.7:84::84:okadar dikkat ettim ya spor da yaptımmm giden 300 gr mııı:84:bananee ya o tartıyı kırcam ben :47:kafayı yicem ya 7den sonra bişide yemedim ki 1haftadır :44:
kız bunada şükür et,bence haftaya güzel verecen.
ben de 60,4 çıktım:53: hiç mezun olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım artık:5:

gülşahcım, geçmiş olsun.:71:
elif, çok güzel gitmiş kilolar.:8: bilgisayar bozukken ne yaptığın anlaşıldı:)

burası bizi bizde burayı sevdik rabiaaaaaaa..:52::9:
evet bu hafta güzel gitti,artık koşu bandında 30dk 210 kalori yakıyorum.bizde sizi çok sevdik,nereye gidiyorsunuz daha çok işiniz var burda.
Günaydın kızlar.. Kızımdan dolayı ancak girebildim..
Başlangıç kilosu olarak tammm 100 yazabilirsin kaptan.. :78::43:
İnşallah sizin verdiğiniz kilocukları gördükçe bende hırslanırım da devam ederim az yemeye ve spora da bende veririm..:31:
verirsin canım,niye vermiyesin bende 90 kiloyken verirmiyim diye düşünüyordum bak şimdi 7li rakamlardayım.

evet canım ben 2 ay kullandım bayağı azaldı bırakmıştım şimdi tekrar başladm umarım iyi gelir :)
vuvvv inşş bendede işe yarar kullanıyorum bakalımmm ama sürdüğüm yerlerr bebe cildi gibi yumuşacık oluyooo:60:
günaydın

kız bunada şükür et,bence haftaya güzel verecen.

evet bu hafta güzel gitti,artık koşu bandında 30dk 210 kalori yakıyorum.bizde sizi çok sevdik,nereye gidiyorsunuz daha çok işiniz var burda.

verirsin canım,niye vermiyesin bende 90 kiloyken verirmiyim diye düşünüyordum bak şimdi 7li rakamlardayım.

inş canım haftaya daha fazlasını umud ediyorum belkide benim tartıdandır hafta içi tartıldığımda 66 küsür 67leri gösteriyodu :84:neyse bakalım haftaya nolcakkk

gecen hafta 74.6
bu hafta 75.3 :26:

kizlar gunaydin.. uff almisim.. duzensiz bi hafta benim icin su haftayibi atlatsam baska bisey istemiyom..ayricaa türkiyeye gelis tarihim belli oldu.. bunun sevincini yasiyorum su an cok mutluyum:66: ayin 21 inde ucuyorum..:62: bu haftayi atlatirsam 1 haftam var yani istedigim kiloyla gidemesemde orda devam edicem tabi..
bi kac gundur yoktum gecmise cok bakmicam.. yeni gelen arkadslar hepiniz hosgeldiniz.. hadi bakalim benim yuzum bu hafta gulemedi ama insallah sizinkiler guler.. haftaya atak haftam olucak.. :61:

Back
X