• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar öncelikle hepinizden çook özür diliyorum.kilo bildirimini geç yaptığım için.sebebine gelince biliyorsunuz çocuk için tedavi sürecine girdim.sabahtan beri hastanedeydim.öğlen okula zor yetiştim.neyazıkki doktor 3 tane hormon ilacı verdi.birisi doğum kontrol hapı.çocuktan önce bu hormonları düşürmemiz lazım dedi.çok şükür eşimin sonuçları iyi çıktı.birde mutlaka zayıflıcaksın dedi.polikistler anca öyle atılır dedi.işte böyle kızlar ilaçları içmeye başladım.kolestrole falanda bakıldı ne yazıkki oda zıplamış:(durum vahim kızlar .

tek sevindiğim bugün 90 lardan kurtuldum

kilom:89.800 :66:700 gr olsun bizim olsun demi.

** 13 .TAKIM 209. ETAP **

neyneyse ( 59.9 / 60.4 / -0.5 / -0.83%)
sakaleynmaster ( 59.5 / 61.0 / -1.5 / -2.52%)
_ferdici_ ( 66.0 / 65.7 / 0.3 / 0.45%)
moonros ( 77.0 / 73.8 / 3.2 / 4.16 %)
roseking35 ( 67.6 / 67.1 / 0.5 / 0.74%)
ebruli_hayat ( 74.6 / 75.3 / -0.7 / -0.94%)
ozlemmtekinn ( 73.9 / 73.6 / 0.3 / 0.41%)
file76 ( 79.8 / 77.4 / 2.4 / 3.01%)
ipek61 ( 64.4 / 64.2 / 0,2 / 0,32 %)
elmaliturta ( 73.0 / 71.6 / 1.4 / 1.92%) ( Yeni üye, 01.06.2011’de katıldı. Hedef: 60)
sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.0 / 0.00%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 786.2 / 780.6 / 5.6 / 0.71%)

selam kardeş takım
listeniz gayet iyi tebrik ederim kilo veren arkadaşları
listenizi kontrol ettim
paylaşıma verebilirsiniz
ipek 61 yüzdesini ekledim sadece
son hali budur

hay masallah masallah aygülüme:nazar::nazar: aygulcum harikasin..:54:
tebrik ederim kilo veren arkadaslarimi.. :46: herkes vermis aslinda
rabia ve derya regliniz den dolayi sissiniz sanirim.. kendinizde demissiniz zaten.. :61: bi ben almisim:43: ama bu hafta icin umutluyum.. tr ye heyacaniyla bisey yiyebilecegimi sanmiyom zati..:62:

Aaah ah eski resimlerim ebakıyorum da,iç geçirmemek elde değil.. 55-60 kiloyum ve hala ellerimi arkamda birleştiriyorum fotoğraf çekilrken, biraz daha ince çıkayım diye..:59:

Eşimle nişan fotoğraflarımızı almaya gittiğimizde, fotoğrafçıdan çıktıktan sonra arabaya binene kadar ve işe gidene kadar(aynı yerde çalışıyoduk) yaklaşık bi yarım saat birbirimizin yüzüne bakıp da tek kelime edememiştik. o zaman kilom 75ti onunki de 85.. En sonunda işyerinde arabadan inmeden önce ben "aşkım ben sığır gibi olmuşum...niye hiç söylemiyosun" dediğimde kahkaha atıp, sen ondan mı konuşmuyosun bende benim halimi görünce dilin tutuldu sandım,sen çok güzelsin ki kilon çok değil bi de bana bak demişti.. birbirimizi övüp kendimizi yerip bu kiloları vermeye söz vermiştik..:19:

Sonuç: havalimanının düzensiz çalışma saatlerindeki düzensiz yemekler,uykusuzluk.. ve alınan 15 kilo.. sigarayı bırakınca alınan 10 kilo, ve hamilelikte alınan 14 kilo..
Şu an ben 100 eşim 103 kilo.. Kızım 2,5 aylık ve farkettim ki kızımla sadece 3 tane fotoğrafım var.. Hep onu ve eşimi çekmişim ama eşim beni çekmek istediğinde hep kaçmışım..:59:
Eylül ayında tatile gidelim diyo eşim, kızımızla ilk defa.. Ama beni bi telaş kapladı sevineceğim yerde.. Ben bu vücutla nasıl denize girerim..:59:

İnşalla bari biraz insana dönerim eylüle kadar..

26 yaşında 174 boyunda ama 100 kilo bi insanım.. bundan 5 sene öncesine dönmem için içimden bi tane ben çıkması lazım..:59:

üzülme canim yaa kesin verirsin o zamana kadar 3 ay uzun bi zaman kii senin masallah boyun uzun.. 15 hatta 10 bile versen göze batmaz sende.. :70:
nerde yasiyorun bu arada?? ve ismin ben bu hafta cok giremedigim icin söylediysen bile kacirmisimdir..kusura bakma..hosgeldin tekrar aramiza..:71:

arkadaşlar öncelikle hepinizden çook özür diliyorum.kilo bildirimini geç yaptığım için.sebebine gelince biliyorsunuz çocuk için tedavi sürecine girdim.sabahtan beri hastanedeydim.öğlen okula zor yetiştim.neyazıkki doktor 3 tane hormon ilacı verdi.birisi doğum kontrol hapı.çocuktan önce bu hormonları düşürmemiz lazım dedi.çok şükür eşimin sonuçları iyi çıktı.birde mutlaka zayıflıcaksın dedi.polikistler anca öyle atılır dedi.işte böyle kızlar ilaçları içmeye başladım.kolestrole falanda bakıldı ne yazıkki oda zıplamış:(durum vahim kızlar .

Geçmiş olsun canım,

O 700'ler de gideeer 7000ler de giderr inşallah..:64:

gözün aydin canim..700 gr.hic te az deil hem.. cocuk icinde hayirlisi olsun diyem.. allah gönlünüze göre versin.. horman ilaclarida kilo yapar bildigm kadariyla..ama sen moralini yuksek tut..kiloda oldugu gibi herseyde moral cok önemli..:71:

hay masallah masallah aygülüme:nazar::nazar: aygulcum harikasin..:54:
tebrik ederim kilo veren arkadaslarimi.. :46: herkes vermis aslinda
rabia ve derya regliniz den dolayi sissiniz sanirim.. kendinizde demissiniz zaten.. :61: bi ben almisim:43: ama bu hafta icin umutluyum.. tr ye heyacaniyla bisey yiyebilecegimi sanmiyom zati..:62:

üzülme canim yaa kesin verirsin o zamana kadar 3 ay uzun bi zaman kii senin masallah boyun uzun.. 15 hatta 10 bile versen göze batmaz sende.. :70:
nerde yasiyorun bu arada?? ve ismin ben bu hafta cok giremedigim icin söylediysen bile kacirmisimdir..kusura bakma..hosgeldin tekrar aramiza..:71:

Teşekkür ederim hoşbuldum, hemde çok :34:
İstanbulda yaşıyorum canım.. İsmim Eda..

İnşallah verebilirim, ama buraya daha 3 gündür yazıyorum yine de moralim çok daha iyi eskisinden, daha çok inanıyorum verebileceğime.. Herkese farkında olmasalar bile bu kadar moral verici oldukları için teşekkür ederiimm:7::9:

Teşekkür ederim hoşbuldum, hemde çok :34:
İstanbulda yaşıyorum canım.. İsmim Eda..

İnşallah verebilirim, ama buraya daha 3 gündür yazıyorum yine de moralim çok daha iyi eskisinden, daha çok inanıyorum verebileceğime.. Herkese farkında olmasalar bile bu kadar moral verici oldukları için teşekkür ederiimm:7::9:

memnun oldum eda.bende ebru.. nickimdende anlayacagin gibi :61: evet cok iyiler gercekten.. bende aliyom,veriyom diyeti bozuyom,kendime kiziyom,uzuluyom ama hep destekler saolsunlar.. bende bu grupta oldugum icin cok mutluyum:16:

** 5 .TAKIM 209. ETAP **

burcuozzer ( 60,2 / 59,9 / 0,3 / 0,50 % )
seanymph:( 65.8/ 64.4/ 1.4 / 2.13 % )
lequim ( 64,9 / 65,3 / -0,4 / -%0,61 )
fulias (51,3 / 50,8 / 0,5 / 0,97% )
ferihan ( 100,2 / 100,2 / 0,00 / 0,00% )
duyuege ( 61,9 / 61,7 / 0,2 / 0,32 %)
begümD ( 80,1 / 80,8 / -0,70 / -0,87 % )
Amonra ( 83,3 / 84,1 / -0,8 / -0,96 % )
yasafat ( 99,4 / 99,4 / 0,00 / 0,00 % )
kvrck ( 71,00 / 70,8 / 0,2 / 0,28 % )
taydin ( 77,1 / 77,1 / 0,00 / 0,00 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 815,2 / 814,5 / 0,7 / 0,9% )

arkadaşlar listemizi kontrol eder misiniz rica etsem

kızlar herkese günaydın:16:

Mesajları saydım birazdan yükliycem.hemen dünkü menümü vereyim.
Sabah:
Haşhaşlı el ayası kadar çörek+1 bardak portakal suyu.

Akşama kadar bunla durdum:50:

Akşam 1 kase makarna salatası.

Gün boyunca tabiki de dolanıyodum.karış karış mağaza mağaza.
Su: Farkettim de hiç su içmemişim:50:

Rabia abla kilomu yazcam 73.8 tanrım 73'ü gördüm :d
yavaş yavaş inceliyoruz,ne mutlu bize
dünkü mesaj sayımını arz ederim haha:1:
Neyneyse 36:nazar::nazar::nazar:
Ipek61 36:nazar::nazar::nazar:
Herseyvatanıcın 30:72::nazar::nazar:
Elmalıturta 25:nazar:
Ikbal05 20:51:
Roseking35 18:51:
Chika 17:51:
Prencess55 9:82:
Sakaleynmaster 8:82:
Ozlemmtekinn 7:82:
Sementa33 7:82:
Beyazgelincik 6:68:
Ferdici 6:68:
Moonros 6:68:
Neslivicdan 4:92:
Ebrulihayat 2:35:
File76 2:35:

Hatam varsa affola.:42:
eline sağlık,ne kadar çok kişi olmuşuz:53::53::53::53:
Oyüzden geçmişi oku oku bitmiyor.:1::1:

geçmiş olsun canım
arkadaşımızın dediği gibi doğum kontrol hapı kilo yapar benim 60 lı kilolara çıkma sebebim
bende pkosluyum inşallah bu dönemi çabuk atlatırsın
bebeğini kucağına alırsın

memnun oldum eda.bende ebru.. nickimdende anlayacagin gibi :61: evet cok iyiler gercekten.. bende aliyom,veriyom diyeti bozuyom,kendime kiziyom,uzuluyom ama hep destekler saolsunlar.. bende bu grupta oldugum icin cok mutluyum:16:

Bende memnun oldum ebru :13:

Kızım uyumuyo bi türlü ya, uyusa da yürüsem azıcık, 2 km bari.. :59:

öğle yameğim
2 orta boy haşlanmış patates az yeşil nane maydanoz

kuşburnu çayı

çubuk kraker yarım paket:69:

Bende memnun oldum ebru :13:

Kızım uyumuyo bi türlü ya, uyusa da yürüsem azıcık, 2 km bari.. :59:

canım anladığım kadarıyla yürüme bandında yürüyorsun
kızını kanguruya koyup normal hızda yürüyebilirsin hiç yapamamaktan iyidir oda senin kokunla uyur

Back
X