• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

** 13 .TAKIM 209. ETAP **TAKIMİÇİ SIRALAMA**

1. moonros ( 77.0 / 73.8 / 3.2 / 4.16 %) :65::64::nazar:
2. file76 ( 79.8 / 77.4 / 2.4 / 3.01%) :65::74::46:
3. elmaliturta ( 73.0 / 71.6 / 1.4 / 1.92%) :64::46:

4. sementa33 ( 90.5 / 89.8 / 0.7 / 0.77%) :32:
5. roseking35 ( 67.6 / 67.1 / 0.5 / 0.74%) :8:
6. _ferdici_ ( 66.0 / 65.7 / 0.3 / 0.45%) :26:
7. ozlemmtekinn ( 73.9 / 73.6 / 0.3 / 0.41%) :24:
8. ipek61 ( 64.4 / 64.2 / 0,2 / 0,31 %):10:

9. neyneyse ( 59.9 / 60.4 / -0.5 / -0.83%) :67:
10. ebruli_hayat ( 74.6 / 75.3 / -0.7 / -0.94%) :67::67:
11. sakaleynmaster ( 59.5 / 61.0 / -1.5 / -2.52%) :67::67::67:

Herkesi tebrik ederim

Kaptanım bu listeye gireceğim günü ümitle bekliyorum

Ve kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum, veremiyenlere de ha gayret diyorum veririz hep beraber

Allah nazarlardan korusun , Allah bir yastık ta kocamayı nasib etsin inşallah. Bende bu sene 12. yılımı kutlucam inşallah :nazar:
maşallah canım:nazar: 12 yıl ne demek:53:

Digital tartımı almamız lazım ?
yok hayır, bir zorunluluk değil. kendi takibiniz açısından kolay olur diye sadece.:16:

:60::60: saol canım hazır evde boş boş otururken spora sardım bende ebru şallıyı geçicem inş. :52::52:
ay sen ne alem kızsın:60:Allah neşeni bol etsin:16:

gecen hafta 74.6
bu hafta 75.3 :26:

kizlar gunaydin.. uff almisim.. duzensiz bi hafta benim icin su haftayibi atlatsam baska bisey istemiyom..ayricaa türkiyeye gelis tarihim belli oldu.. bunun sevincini yasiyorum su an cok mutluyum:66: ayin 21 inde ucuyorum..:62: bu haftayi atlatirsam 1 haftam var yani istedigim kiloyla gidemesemde orda devam edicem tabi..
bi kac gundur yoktum gecmise cok bakmicam.. yeni gelen arkadslar hepiniz hosgeldiniz.. hadi bakalim benim yuzum bu hafta gulemedi ama insallah sizinkiler guler.. haftaya atak haftam olucak.. :61:
çok güzel canım, türkiyeye kavuşacaksın hayırlısıyla. çok az süren gelmiş, diyete asıl bakayım.:20:
bu arada senin türkiyede bilgisayar ve internet erişimin olacak mı? bizimle devam edecek misin yani?

ben buraya yeni katıldım ama üç günde hepinizi sevdim çok cana yakınsınız
yeni katılanları görmezden gelip kendi sohbetinize devam etmiyorsunuz :34:

bende size kendimi tanıtmak istedim
29 yaşındayım öğretmenim 2 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum oğlum biraz büyüyünce çalışmayı düşünüyorum
gaziantepte oturuyorum 3 ay önce geldik eşimin işi nedeniyle
ben de kendimi tanıtmayı unuttum sanırım. genelde yeni arkadaşlar gelince yazmaya çalışıyorum ama bazen yoğunluktan unutuyorum.
benim ismim rabia. evliyim, 1 oğlum var. 28 yaşındayım ve ankarada yaşıyorum. çalışmıyorum, ev dışında yani:9: evde kendimizi paralamakla yetiniyoruz:60:
gaziantepte kuzenim yaşıyor. birkaç kez onu ziyaret için gittim. çok güzel bir şehir bence.:16:

kızlar herkese günaydın:16:

mesajları saydım birazdan yükliycem.Hemen dünkü menümü vereyim.
Sabah:
Haşhaşlı el ayası kadar çörek+1 bardak portakal suyu.

akşama kadar bunla durdum:50:

Akşam 1 kase makarna salatası.

gün boyunca tabiki de dolanıyodum.Karış karış mağaza mağaza.
Su: farkettim de hiç su içmemişim:50:

Rabia abla Kilomu yazcam 73.8 tanrım 73'ü gördüm :D
tebrik ederim aygülcüm, vermişsin.
iyice gezenti oldun kız, türkiyeye dönene kadar böyle mi gidecek? bizi de ihmal etme:16:

Dünkü Mesaj Sayımını arz ederim haha:1:
neyneyse 36:nazar::nazar::nazar:
ipek61 36:nazar::nazar::nazar:
HerSeyVatanIcın 30:72::nazar::nazar:
elmalıturta 25:nazar:
ikbal05 20:51:
roseking35 18:51:
chika 17:51:
prencess55 9:82:
sakaleynmaster 8:82:
ozlemmtekinn 7:82:
sementa33 7:82:
beyazgelincik 6:68:
ferdici 6:68:
moonros 6:68:
neslivicdan 4:92:
ebrulihayat 2:35:
file76 2:35:

hatam varsa affola.:42:
eline sağlık canım:46:aşmışım ben de:62:

Berlin işi yattı maalesef.:41:

Rabia abla başka yollar var tabi berline ama en ucuz güzergah buydu.Normalde gidiş geliş bilet parası 70 euro kadarken bu yolla 20 euro olcaktı ama kısmet.Arkadaşım kız başımıza trenlerde sürünürüz dedi:1: ben de onun sorumluluğunu alamadım bişey olursa diye..yoksa ikna kabiliyetim yüksektir:1:
başka bir şekilde kısmet olur gidersiniz canım, en önce güvenliğiniz gelir. daha kalabalık bir grup olsanız birbirinizi kollardınız ama sadece 2 kişi, az oluyor.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aslında tartılmak istemedim ama dayanamayarak az önce tartıldım 65 kg ile başlamıştım bugün 3. günüm ve an itibariyle 62,4 kg olduğumu gördüm. Bu benim için çok sevindirici değil ama motive edici diyebilirim. Ödem ve su kaybından dolayı olduğunu biliyorum.
Her gün yediğimi, ,içtiğimi ve ne kadar spor yaptığımı not ediyorum. Benim için en önemlisi kilo kaybıyla birlikte sarkma olmasını engellemek olduğu için deli gibi spor yapıyorum. Aslında spora diyetle beraber başlamadım. Öncesinde sadece günde 1 saat spor yapıyordum şimdi 2.5 saate çıkardım. Abur-cubur, hamur işleri, tatlılar vs tamamen kestim. Bir de çok fazla kahve ve kola içiyordum onları da terkettim. En az 3lt su içmeye gayret ediyorum. İnşallah sağlığımı kaybetmeden başarırım.

kilok 64'tü arkadaşlar 65 diye yanlış yazmışım özür dilerim

ya aynen ya..Bi de kalorisiz olcak diye habire zero içiyorum dişsiz kalacam bu gidişle :1:
senin onun zero olduğuna bakma. fazla içme canım, hiç sağlıklı değil. ice tea falan yok mu? o tarz gazsız içecekler içsen daha mantıklı olur.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aslında tartılmak istemedim ama dayanamayarak az önce tartıldım 65 kg ile başlamıştım bugün 3. günüm ve an itibariyle 62,4 kg olduğumu gördüm. Bu benim için çok sevindirici değil ama motive edici diyebilirim. Ödem ve su kaybından dolayı olduğunu biliyorum.
Her gün yediğimi, ,içtiğimi ve ne kadar spor yaptığımı not ediyorum. Benim için en önemlisi kilo kaybıyla birlikte sarkma olmasını engellemek olduğu için deli gibi spor yapıyorum. Aslında spora diyetle beraber başlamadım. Öncesinde sadece günde 1 saat spor yapıyordum şimdi 2.5 saate çıkardım. Abur-cubur, hamur işleri, tatlılar vs tamamen kestim. Bir de çok fazla kahve ve kola içiyordum onları da terkettim. En az 3lt su içmeye gayret ediyorum. İnşallah sağlığımı kaybetmeden başarırım.
inşallah başarılı olursun canım.:16:

Aaah ah eski resimlerim ebakıyorum da,iç geçirmemek elde değil.. 55-60 kiloyum ve hala ellerimi arkamda birleştiriyorum fotoğraf çekilrken, biraz daha ince çıkayım diye..:59:

Eşimle nişan fotoğraflarımızı almaya gittiğimizde, fotoğrafçıdan çıktıktan sonra arabaya binene kadar ve işe gidene kadar(aynı yerde çalışıyoduk) yaklaşık bi yarım saat birbirimizin yüzüne bakıp da tek kelime edememiştik. o zaman kilom 75ti onunki de 85.. En sonunda işyerinde arabadan inmeden önce ben "aşkım ben sığır gibi olmuşum...niye hiç söylemiyosun" dediğimde kahkaha atıp, sen ondan mı konuşmuyosun bende benim halimi görünce dilin tutuldu sandım,sen çok güzelsin ki kilon çok değil bi de bana bak demişti.. birbirimizi övüp kendimizi yerip bu kiloları vermeye söz vermiştik..:19:

Sonuç: havalimanının düzensiz çalışma saatlerindeki düzensiz yemekler,uykusuzluk.. ve alınan 15 kilo.. sigarayı bırakınca alınan 10 kilo, ve hamilelikte alınan 14 kilo..
Şu an ben 100 eşim 103 kilo.. Kızım 2,5 aylık ve farkettim ki kızımla sadece 3 tane fotoğrafım var.. Hep onu ve eşimi çekmişim ama eşim beni çekmek istediğinde hep kaçmışım..:59:
Eylül ayında tatile gidelim diyo eşim, kızımızla ilk defa.. Ama beni bi telaş kapladı sevineceğim yerde.. Ben bu vücutla nasıl denize girerim..:59:

İnşalla bari biraz insana dönerim eylüle kadar..

26 yaşında 174 boyunda ama 100 kilo bi insanım.. bundan 5 sene öncesine dönmem için içimden bi tane ben çıkması lazım..:59:
bak ne güzel boyun var, ne kadar avantajlı olduğunun farkında olmalısın. senin boyunda biri 10 kg verse bile hemen farkedilir. kendine erişilebilir hedefler koy. eylüle kadar 3 ayın var. 3 ayda 12-15 arası kilo gidebilir, spor ve dikkatli bir diyetle. ayrıca senin emzirme bonusun var. çok güzel kalori yaktıran bir aktivite:1:
herşeyden önemlisi olumlu ol, stres yapma. stres de kilo vermeye engel oluyor canım:16:

Ben dünkü menümü tam yazmamıştım..

Sabah :
2 dilim kek
1 bardak şekersiz sütlü nescafe
(kek konusunda captain'den uyarımı da yedim doydum):9:

Öğle:
yarım göbek salata
1 haşlanmış patates
1 kutu ton balığı

Ara
1 elma
1 şişe sade soda

Akşam
1 kase çorba
3 kaşık mantı
1 kase yoğurt

1 şişe sade soda.

2 km tempolu yürüyüş..
Eşim çok yorgun geldi erken uyudu daha fazla yürüyüş yapamadım kızımdan dolayı. :78:

Bugün de,

Sabah:
2 tane yumurta (tavada,yağsız)
1 dilim ekmek
üstüne çok az krem peynir
1 bardak süt

Öğle:
Yarım halley (kaçırdım birazz..eltim kahvenin yanında verdi yarısını yedim yarısını bıraktım:78:)
1 muz

birazdan meyve yerim akşam da yine ton balıklı salata yaparım..
kızım uyursa eğer yüriycem biraz sonra..:66:
halley konusunda da bir şey yazayım mı? yoksa sen anlar mısın?:67:

evet bende en çok ondan korkuyorum.doktora sordum bişe yapmaz dedi.zaten zor veriyorum kiloları dedim birde artarsa napcam ben yaaa....

canım dr hep kilo aldırmadığını idda ediyorlar ama iştah açıyor iştahını frenlersen kilo aldırmaz

neyneyse
ben de kendimi tanıtmayı unuttum sanırım. genelde yeni arkadaşlar gelince yazmaya çalışıyorum ama bazen yoğunluktan unutuyorum.
benim ismim rabia. evliyim, 1 oğlum var. 28 yaşındayım ve ankarada yaşıyorum. çalışmıyorum, ev dışında yani evde kendimizi paralamakla yetiniyoruz
gaziantepte kuzenim yaşıyor. birkaç kez onu ziyaret için gittim. çok güzel bir şehir bence.

canım evet antep çok güzel bir şehir sevdik insanlarıda çok cana yakın
bizde ankaradan buraya taşındık
gazi mahallesinde oturuyordum

arkadaşlar öncelikle hepinizden çook özür diliyorum.kilo bildirimini geç yaptığım için.sebebine gelince biliyorsunuz çocuk için tedavi sürecine girdim.sabahtan beri hastanedeydim.öğlen okula zor yetiştim.neyazıkki doktor 3 tane hormon ilacı verdi.birisi doğum kontrol hapı.çocuktan önce bu hormonları düşürmemiz lazım dedi.çok şükür eşimin sonuçları iyi çıktı.birde mutlaka zayıflıcaksın dedi.polikistler anca öyle atılır dedi.işte böyle kızlar ilaçları içmeye başladım.kolestrole falanda bakıldı ne yazıkki oda zıplamış:(durum vahim kızlar .

tek sevindiğim bugün 90 lardan kurtuldum

kilom:89.800 :66:700 gr olsun bizim olsun demi.
kilo vermiş olman güzel bir haber, buna sevindim canım.
tedavi süreciniz de hayırlı olsun. inşallah hayırlısıyla bebiş gelir.
şimdi gelelim konumuza, canım cuma günü ve bildirim konusuna çok çok önem veriyoruz. cuma günü hastaneye gitme durumun önceden belli bir şeydir. perşembeden bildirim yapmalıydın.
belki aşırı tepki aldığını düşünüyorsun ama benim burda yaşadığım gerilimi görsen hak verirdin.
kurallarımız gereği bu hafta için bu konuyu mazur görelim ama lütfen bir dahaki sefere dikkatli olalım.

canım nedenimi yazdım.umarım diskalifiye olmam:26:
tekrarlanması diskalifiye olmana neden oluyor canım. bu seferlik zaten diskalifiye durumu yok. bir an izinli mi yazsam diye düşündüm ama mazeretini duymadan onu da yapmak istemedim. sen de bundan sonrası için aynı hassasiyeti gösterirsen sevinirim.:16:

canım evet antep çok güzel bir şehir sevdik insanlarıda çok cana yakın
bizde ankaradan buraya taşındık
gazi mahallesinde oturuyordum
aa demek ankaradaydınız. biz de sincan tarafındayız. gazi mahallesi tarafı da çok güzeldir.

kızlar bu arada hepinizi çok tebrik ediyorum
ben de seni tebrik ederim canım.:71:

Teşekkür ederim hoşbuldum, hemde çok :34:
İstanbulda yaşıyorum canım.. İsmim Eda..

İnşallah verebilirim, ama buraya daha 3 gündür yazıyorum yine de moralim çok daha iyi eskisinden, daha çok inanıyorum verebileceğime.. Herkese farkında olmasalar bile bu kadar moral verici oldukları için teşekkür ederiimm:7::9:
rica ederiz edacım. moral bulabilmek biraz da senle ilgili. görüyorum ki güzel katılım yapıyorsun. inşallah devamlı olur canım.
ben de ankarada yaşıyorum. ismim rabia.

arkadaşlar listemizi kontrol eder misiniz rica etsem
canım yetişemedim, kusura bakma:71:

öğle yameğim
2 orta boy haşlanmış patates az yeşil nane maydanoz

kuşburnu çayı

çubuk kraker yarım paket:69:
o çubuk kraker nedir canım?:67:

neyneysenin işi çıktı sanırım yoksa o yardım ederdi..
kızlarda bilmiyodur genellikle yeni üye zaten canım
,
çok teşekkür ederim canım:71:

5 tane çilek
yarım kase yoğurt
1 çay bardağı süt
blender'dan geçirdim, kocaman 500 ml.lik bardağıma koydum içiyom şimdi :56:
mmmm leziz duruyor:56:

KAPTANIM ben listeye 2 hafta sonra gireceğim dimi? zaten araya kamp giriyor:43:
kilo verenleri ve almayanları tebrik ederim:65:
öğle yemeğimi yiyemedim uyuyakalmışım :(
-Sabah-
2 dilim tost ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 küçük domates
-Ara-
yok
-Öğlen-
yok:43:
-Ara-
3 kayısı
12 kiraz
10 fındık
1 light süt
**Birde kaptanım ben listeye haftayamı gireceğim? öbür haftamı?:8:

epey bir ara öğün ve öğün atlanmış canım. ama hafif beslenmişsin bu güzel.
deneme süresi 2 hafta canım. bir de senden önce bekleyenler de var. 2 hafta bitince de senin kampın var. açıkçası listeye alıp hemen gitmen pek iyi olmayacak. kamp dönüşü alabiliriz eğer istersen. seninle bir türlü denk getiremiyoruz. yani karışık biraz ama bakıcaz canım.

bu kk ne kafayı takmışım ha ben faceyi açam diyom bi bakmışım yine bu sayfayı açıyomm:60:ayyy komediyim yaa:52:
:60::60::60:

Menüm.
Kahvaltı.kepek ekmekle tost,yeşi çay
ara 1salatalık
ara 1çay bardağı yoğurt
öğlen.yarım tabak bulgur,1domates
ara salatalık
akşam.ekmeksiz şeyriye çorbası içerim
su 3litre olmak üzere
spor koşubandında 1saat yürüyüş
afiyet olsun canım.:nazar:

Bendeeeee.. Sade light dondurma alıp bi kaşık da ondan mı katsam içine bundan sonra acaba? smoothie yapmış olurum :9:
o dondurma olayını haftada 1 kezle sınırlandırsak iyi olur. light da olsa dondurma dondurmadır.

Kaptanım bu listeye gireceğim günü ümitle bekliyorum

Ve kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum, veremiyenlere de ha gayret diyorum veririz hep beraber
inşallah girersin listeye canım.:16:

senin onun zero olduğuna bakma. fazla içme canım, hiç sağlıklı değil. ice tea falan yok mu? o tarz gazsız içecekler içsen daha mantıklı olur.

inşallah başarılı olursun canım.:16:

bak ne güzel boyun var, ne kadar avantajlı olduğunun farkında olmalısın. senin boyunda biri 10 kg verse bile hemen farkedilir. kendine erişilebilir hedefler koy. eylüle kadar 3 ayın var. 3 ayda 12-15 arası kilo gidebilir, spor ve dikkatli bir diyetle. ayrıca senin emzirme bonusun var. çok güzel kalori yaktıran bir aktivite:1:
herşeyden önemlisi olumlu ol, stres yapma. stres de kilo vermeye engel oluyor canım:16:

halley konusunda da bir şey yazayım mı? yoksa sen anlar mısın?:67:

Teşekkür ederim canım..
Yazma yazma anladım ben onu :4::57::20::67::52:

aa demek ankaradaydınız. biz de sincan tarafındayız. gazi mahallesi tarafı da çok güzeldir.

ben de seni tebrik ederim canım.:71:

rica ederiz edacım. moral bulabilmek biraz da senle ilgili. görüyorum ki güzel katılım yapıyorsun. inşallah devamlı olur canım.
ben de ankarada yaşıyorum. ismim rabia.

canım yetişemedim, kusura bakma:71:

o çubuk kraker nedir canım?:67:

,
çok teşekkür ederim canım:71:

Memnun oldum Rabia... :42:
İnşallah böyle devam edebilirim, katılımı daim kılabilirsem, moral de daim olur.. :16:

epey bir ara öğün ve öğün atlanmış canım. ama hafif beslenmişsin bu güzel.
deneme süresi 2 hafta canım. bir de senden önce bekleyenler de var. 2 hafta bitince de senin kampın var. açıkçası listeye alıp hemen gitmen pek iyi olmayacak. kamp dönüşü alabiliriz eğer istersen. seninle bir türlü denk getiremiyoruz. yani karışık biraz ama bakıcaz canım.
oda benım şansım.ama kamp dönüşü daha uygun sanırım.hem bekleyenlerin hakkını yemeyeyim.Zaten liste önemli değil,önemli olan burda olmam:16::76:

kilok 64'tü arkadaşlar 65 diye yanlış yazmışım özür dilerim
sorun değil canım.:16:

Teşekkürler :3: evet 12 yıl bu sene ağustos da oluyor . darısı tüm sevenlerin başına diyorum:54:
aminn ve maşallah:nazar:
bizim de 4. yılımız:21:

Teşekkür ederim canım..
Yazma yazma anladım ben onu :4::57::20::67::52:

Memnun oldum Rabia... :42:
İnşallah böyle devam edebilirim, katılımı daim kılabilirsem, moral de daim olur.. :16:
evet canım:54:

oda benım şansım.ama kamp dönüşü daha uygun sanırım.hem bekleyenlerin hakkını yemeyeyim.Zaten liste önemli değil,önemli olan burda olmam:16::76:
anlayışın için teşekkür ederim canım:16:
bence de önemli olan burayı bırakmaman. sen sınav döneminde bile uğrayarak buraya verdiğin önemi gösterdin. kamp dönüşü inşallah listemizde olursun.

Tamam captain.. :85:
:9:
bana sardırdı diye düşünmüyorsundur inşallah edacım:60::60:

Bu sabah yazdım ama kimse cevap yazmadı kavitasyon yada ozon sauna ya giren arkadaşlar var mı aranızda?

Back
X