• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rabia abla gezenti oldum evet ya:9: habire geziyorum:9:ama yurda gelince ilk açtığım site burası oluyor.Hemen geçmişe bakıyorum falan.:1: Tr'ye döneyim hele.Ne olacak bakalım.

dünkü menümü yazacam.
saat 2.30 gibi
Patates kızartması small(235 kalori)
Cheeseburger Small (300 kalori)
saat 19.00 gibi
1 litre elma suyu

su:1.5 litre(yatmadan önce çok acıktım dayadım suyu):52:
Spor:Sabah çık akşam gel gezenti sporu:1:

kız bu menü ne kalori sayma diyetine mi geçtin yoksa? ama sağlıksız olmuş be kuzum ya:20: sağlıklı ve daha sık beslensen daha iyi olcak...

yeni uyandım.Rafting yapcaktık kaçırdım uyanamadım.dün gez gez helak oldum.:1: Şimdi dün hayalini kurduğum yoğurttan yiyecem oleyyy:1: Şu tavuk dilimlerinden de alıp yesem diye düşünüyorum.Kararsızım.Müsli yemeyeceğim çünkü tatlı aldıkça daha çok tatlı yiyesim geliyor.Yoğurt ve kalan yulaf kepeğim en iyi çözüm galiba.:128:

kız bu menü ne kalori sayma diyetine mi geçtin yoksa? ama sağlıksız olmuş be kuzum ya:20: sağlıklı ve daha sık beslensen daha iyi olcak...

yok canım ya dün dışardaydım ondan oldu bu menü.O saatte onu yiyince akşama bişey yemek istemedim kilo alırım diye.Yediklerimin kalorisi pakette yazıyodu ondan yazdım.yoksa bizim diyetin mantığına devam:1:

:56::56: süper olur derim hem light dondurma haftada birden fazla yapılmadığı takdirde zararı olmaz bence :52:

Evet değişik meyvelerle de yapılabilir.. Dün ben o çilek-yoğurt-süt üçlüsünü yaptım ya, yaklaşık bi 400 ml oldu, nasıl doyurdu karnımı varya ara öğün değil direkt öğle öğünü olarak yapıcam bundan sonra :31:

canım meslektaşmışız.... bend biyoloji öğretmeniyim ancak atanamamış bir biyoloji öğretmeni...:97:
ama hala umudum var inş bi gün bende atanıcam:76:

canım bende birebir devam etmiyorum ama mantığına uymaya çalışıyorum bazen öğlen ve akşam yerdeğiştiriyo filan ama idare ediyorum:D

canım sen iste herşey olur yeterki gerçekten iste....

benim arkadaşın ablası yaptırdıkiloyu bilmiyorum ama acayip ödem atıyomuş diye duymuştum:)

İnşallah canım ya.. :79:

kızlar bırakın artık şu kolayı biçok menüde kola gördüm bugün:20:
Kola içince vücutta neler oluyor?

İlk 10 dakika: 15 çay kaşığı şeker almış gibi vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.
20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.
40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebekleriniz büyür, kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.
45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.
60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı). Bu da vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberce dışarı atılması demek.
Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz. Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigara gibi).

Ayyy niye yazdın ki şimdi bunları ya, arada kaçamak yapacağım varsa da kalmadı artık :26: :9:

Gerçekten sağlıksız olduğunu biliyodum ama bu kadarını bilmiyodum sağol bilgi için.. :13:

ikbal05 25:65::65::65:
elmaliturta 24:65::65:
chika 22:65:
neslivicdan 21:64:
neyneyse 20:46:
sakaleynmaster 16:32:
file76 13:21:
roseking35 9:10:
ferdici 9:10:
herşeyvataniçin 9:10:
sementa33 9:10:
özlemtekin 8:16:
moonros 7:6:
ebruli_hayat 6:8:
prencess55 2:67:
beyazgelincik99 2:67:
07papatya 1:67:
ipek61 1:67:

Aaaa, 22 tane mi yazmışımmm, bütün gün burdaydım tabi olcak o kadar.. :9:

Bu arada bugün tartıldım 99.1 :53:
Dün 100'düm? Ama annemdeyim şimdi, dijitalde tartıldım, ondandır, değişik tartı diye, yoksa keşke 1 günde 900 gr gitse hepp :52::9:

kızlar bırakın artık şu kolayı biçok menüde kola gördüm bugün:20:
Kola içince vücutta neler oluyor?

İlk 10 dakika: 15 çay kaşığı şeker almış gibi vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.
20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.
40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebekleriniz büyür, kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.
45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.
60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı). Bu da vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberce dışarı atılması demek.
Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz. Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigara gibi).

:53::53::53::53: ay ben kesin veda ediyorum kolaya :60: ama tadı çok güzel yaww o kolayı çıkartanı bir bulsam zaten :47::47: :60:

günaydın...:9:
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..:14::57:ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........:10:

:60: olsun canım aynen benimde bu hafta regl haftam bakalım ne .ıkacka tartıda bu cuma :52::52:

caanım regl olcağın menünde de belli oluyo normalde gram gram yiyodun nerdeyse ....biraz artmış ama regl zamanı metabolizmada hızlanıyo zaten bişiycikler olmaz:52:

oh oh regl zamanı birde az yedigini düşünsene deli gibi erir yağlar :52:

kızlar bu arada bugun kendi irade rekorumu kırdım evde aklınıza gelebilecek her türden pasta kek börek çörek dondurma var ve bir tanesine bile dokunmadım :nazar::nazar: :52: Allah'im sana geliyorum dedigim gündü bugun yaaa :60::60::60:

bu arada ipek böcüğümmü pek göremedim bugun inş. iyidirr kötü birşey yoktur :71:

:80::9: tebrikler canim :71: bende bugün kızlarıma patates kızarttım ve tatmadım bile.:62:

gurur duyuyorum kendimle:81::81::81::81::81:

günaydınnn:)kızlar ya moralim bozuk.

bu sabah tartıya çıktım kesin 200 gr falan gitmiştir yine dedim.ne gitmesi 400 gr almışım.nasıl oluyor böyle bişey ya ben anlamadım.90.200 geldim tartıda şok oldum ya.resmen ağladım.:58:nasıl oluyor bu bir bilen varsa söylesin allah rızası için.:59:cuma tartılıyorum 89.800 cumartesi bir kalkıyorum 90.200 nasıl olabilirki bu.dünkü menümüde yazyım kızlar :

menüm sabah :1 yumurta ,biraz peynir,1 domates

ara:1 börek

akşam:1 kase yayla çorbası,4 kaşık kadar bezelye yemeği,1 dilim ekmek.

gece acıkınca biraz süt koymadan nesfit atıştırdım,bide 1 avuç kadar çekirdek yedim.hepsi bu.

dün ilaçlarımı içmeye başladım onlar hemen böyle kilo yaparmı yaaa:31::31::31:

canım hergün tartılma bazı günler şişlik olabiliyor bende hergün tartılıyordum moralim çok bozluyordu şimdi haftada bir tartılıyorum sende öyle yap.

:60: ah ahhhhhh birde hawaide olaydık ya şimdi :7::24::24:

Evet değişik meyvelerle de yapılabilir.. Dün ben o çilek-yoğurt-süt üçlüsünü yaptım ya, yaklaşık bi 400 ml oldu, nasıl doyurdu karnımı varya ara öğün değil direkt öğle öğünü olarak yapıcam bundan sonra :31:

Ayyy niye yazdın ki şimdi bunları ya, arada kaçamak yapacağım varsa da kalmadı artık :26: :9:

Gerçekten sağlıksız olduğunu biliyodum ama bu kadarını bilmiyodum sağol bilgi için.. :13:

Aaaa, 22 tane mi yazmışımmm, bütün gün burdaydım tabi olcak o kadar.. :9:

ayy bende denicem bunu bakalım hem tatlı ihtiyacınıda karşılar gibime geliyor :9: aynen benim de tüm kola içme isteğim gittiiiiiii :60:

Son düzenleme:
ikbal05 25:65::65::65:
elmaliturta 24:65::65:
chika 22:65:
neslivicdan 21:64:
neyneyse 20:46:
sakaleynmaster 16:32:
file76 13:21:
roseking35 9:10:
ferdici 9:10:
herşeyvataniçin 9:10:
sementa33 9:10:
özlemtekin 8:16:
moonros 7:6:
ebruli_hayat 6:8:
prencess55 2:67:
beyazgelincik99 2:67:
07papatya 1:67:
ipek61 1:67:

Vay bana bak bee , işlerin aksama sebebi ortaya çıktı ben ne yapmışım yaaaa:69::77:

ahh o eski günler:9:

canım eylül 2010'da başladım. gerçi ay sonuydu. ekim gibi de diyebiliriz. bu kadar sürede verdim işte.

ne dükkanınız vardı canım?

Vay be süpersin bende hedefi belirledim inşallah zayıflarım yine, buarada Fotoğrafçıyım ben. Malum koşturma sezonundayız şimdi, ama şin kötü yanı öğün atlamalar çok oluyor malesef.
Şİmdide çıkmam lazım kızlarımı konservatuara gidicekler . Tiyatro bölümündeler.

ay çooookkkksevindim... sizi koladan soğutabildiysem ne mutlu bana:21::21::21:
zaten bi süre içmeyince insan artık aramamaya başlıyor... 2 aydır içmiyorum... sadece eşim içerken çok çok istersem bir yudum tadına bakıyorum o da ayda yılda bir....
zero da da şeker yok ama bi süre sonra beyin aynı şekerli gibi algılamaya başlayıp aynı etkiyi yapıyomuş diye duydum onu da bıraktım... :32:

:80::9: tebrikler canim :71: bende bugün kızlarıma patates kızarttım ve tatmadım bile.:62:

gurur duyuyorum kendimle:81::81::81::81::81:

Bravooo,:46::46: inşallah bende öğrenicem zamanla kendimi tutmayı, kilolar gitmeye başlasın da daha fazla tutarım kesin..:8:

Vay bana bak bee , işlerin aksama sebebi ortaya çıktı ben ne yapmışım yaaaa:69::77:
:9: Valla bende aynı ikbalcim.. Allahtan yemek yapmayı unutmamışım buraya mesaj yazıcam diye :52:

Sabah:

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta tavada yağsız, 3 dilim sucuk ile :78:
1 domates
1 bardak çay

Öğle
1 ince dilim kek :78:
1 sade soda

Şimdilik bu kadar..

Back
X