Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bende biyerde okumuştum yağ yakımını hızlandırıyomuşşananas zayıflatıyor dediler bende aldım yiyom valla aahahaha![]()
spora bakkk vuvvvvvbenim de bugün kü menüm şöylee kızlar
spordan önce yarım bardak yarım yağlı süt
kahvaltı : sirkeli su + 1 dilim ekmek + peynir + domates + salatalık
Ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe + mavi yeşil lightin kepekli çikolatalı bisküvilerinden 2 tane
öğlen : 4 kaşık bulgur pilavı + yoğurt
ara : karpuz + 10 tane fındık + 1 yeşil çay
şimdi de gene yarım yağlı sütle nescafe içicem canım hiçbirşey yemek istemiyor bugunler de niyeyse
spor olarak da sabah 1,5 saat bisiklet
mekik+ dumbell+ sopa çalışması
hava kararınca da gene 1 1,5 saat bisiklete binicem bu kaa kızlarr![]()
turtam yaa haketmiş çocuk oh olmuşşşbeni eski sevgilisiyle aldatmaya çalıştı eski sevgilisiylede aynı okuldaydık öğrenince bunun yediği haltları kızla anlaştım kız da bunu istemiyordu zaten bunu bir güzel işlettik oyuna getirdik sonra da postaladık öyle yani
evet yoklugunu da aratmasın isteyip de çocuk sahibi olamamak da çok kötü birşey :18:
ohohoho sen bu menülerle 1 kilodan fazla vermen lazım ipek hem ananas hem elma sirkesi herşey bi arada hem spor ve dengeli bi beslenmeeeBende menü paylaşıyorum
Sabah: 2 dilim ananas/ Elma sirkeli su
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği/30 gr peynir/ domates salatalık
ARa: 2 dilim anans/ bir kaşık yoğurt/elma sirkeli su
Öğlen: 3 adet piliç naget göbek salata
ara: neskafe/ elma sirkeli su/ bir kayşı yoğut
akşam: 100 grm haşlanmış tavuk/ bir çay bardağı yoğurt
spor: 3 mile lesilieve kol sıkılaştırma
haydiiii yorumlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))
Biz küçükken yaptırmayı istedik ama geç kalmışız. Allah nasip eder de bir daha olursa küçükten yaptırıcam inşallah.
2 yaşını geçti benimki ve doktorlar malum önermiyorlar bu yaştan 7-8 yaşına kadar. Eşim yalnız bunu gerçekçi bulmuyor. Adama eser de yaptıralım derse nasıl olacak bilmiyorum.
ne yaptın yaw, regl mi olcan. Bu ne böyle tatlı krizi gibi.
Eviniz dubleks falan mı?
:
kızlar merhaba şimdi eve geldim ve sonunda elbisemi alabildim hemde 2 tane aldım
bir tanesi diz hizasından biraz yukarda dar bir elbise ününde kurdelası var diğeride tafta kumaştan yerlere kadar değen yarım balık elbise aldım ki boyum yok kilom var bu balık elbiseler zayıf ve uzunlarda güzel duruyor ama yakıştı dediler aldım bilemiom valla resim koyucam daha sonra birde sizin fikrinizi alayım satıcılar herşeye güzel diyor eve gelince düşünce sardı iyimi yaptım kötümü bilemedim şimdi ıkmam lazım ev darman duman ka gündür ellemedim temizlik yapıcam duşalıcam akşam girer geçmişede bakarım
bbundan sonra bende öyle yapçam canım son 4 gündür kendi kendime uyanamaz oldum... bide insan uykudan heyecanla uyanıyo.. kötü oluyogünaydıııııııın ben varım
hehe sessize al valla dünya yansa sabah bakmam o telefona![]()
bu cuma değişim programı öğrencilerine özel bir gala var.Özel bi kıyafet giymem gerekiyo..Ama ne giyeceğim hakkında bi fikrim yok.Abiye almam lazım ama aynı zamanda saç modeli vs. hiçbi fikrim yok.büyük beden Abiye bakacam.42-44 beden abiye kıyafetlerimi 36 beden can dostumla seçeceğim ya
nasıl olacak bu iş.ufff
![]()
ay o satıcıda baya kabaymış... bi kerede ben kot arıyodum... ne giyssem beli bol oluyo bacaklar sıkıyo... adam kotlarda problem yok demez mi? sevgilimin yanında( o zaman evli değildik) ben sanki senin kotların problemli dedim...çok zor olacak ve moralin çok bozulacak.benimde başıma gelmişti canım.hatta satıcı kadın sen kendine diktirden daha iyi olur demişti.ama o söz bile beni motive edip kilo vermeme neden olamamıştı nedense.![]()
sevindim cnm güle güle giy... fotolarını bekliyorum..kızlar merhaba şimdi eve geldim ve sonunda elbisemi alabildim hemde 2 tane aldım
bir tanesi diz hizasından biraz yukarda dar bir elbise ününde kurdelası var diğeride tafta kumaştan yerlere kadar değen yarım balık elbise aldım ki boyum yok kilom var bu balık elbiseler zayıf ve uzunlarda güzel duruyor ama yakıştı dediler aldım bilemiom valla resim koyucam daha sonra birde sizin fikrinizi alayım satıcılar herşeye güzel diyor eve gelince düşünce sardı iyimi yaptım kötümü bilemedim şimdi ıkmam lazım ev darman duman ka gündür ellemedim temizlik yapıcam duşalıcam akşam girer geçmişede bakarım
kızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptışoktayımmm çok sinirlendim
750 verdi 50 tl mi dedim
bana 1000 tl veriyolarmışş ne 1000tlsi dedim sigortaya gidiyomuş hayrınamı yapıyon sigortayı dedim askeri ücret 630 dedi sen 750 alıyon dedi sanki çok veriyomuş gibi askeri ücrette 12 saat çalıştırmıyolar dedim ozaman mesayilerimi verin dedim ben bu paraya çalışamam kendinize başka eleman bulunn dedim hem 12 saat çalıştırın cumartesi full çalıştırın ne niyetine çalıştırıyonuz beni burda dedim abinizin yapca şeyleride ben yapıyorum dedim muhasebeden arıyolar mutfaktan beni çağrıyo defter önünde açmıyo beni çağrıyo anlamıyosa çalışmasın dedim
çok sinirlendim yaa offf inş en yakın zamanda bi anaokulu bulurum :18:
bende 5 milde anca 4'e kadar gidebiliyorum bitiriyo beni![]()
canımmm yarın proteine dön biraz yada sebze ye bak bu gün çok karbo aldın ona göre emii kuşumm
kızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptışoktayımmm çok sinirlendim
750 verdi 50 tl mi dedim
bana 1000 tl veriyolarmışş ne 1000tlsi dedim sigortaya gidiyomuş hayrınamı yapıyon sigortayı dedim askeri ücret 630 dedi sen 750 alıyon dedi sanki çok veriyomuş gibi askeri ücrette 12 saat çalıştırmıyolar dedim ozaman mesayilerimi verin dedim ben bu paraya çalışamam kendinize başka eleman bulunn dedim hem 12 saat çalıştırın cumartesi full çalıştırın ne niyetine çalıştırıyonuz beni burda dedim abinizin yapca şeyleride ben yapıyorum dedim muhasebeden arıyolar mutfaktan beni çağrıyo defter önünde açmıyo beni çağrıyo anlamıyosa çalışmasın dedim
kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
slm fatmacım naber nasıl gidiyor? benim de yükselenimve burcum yay:) seninle ortak nokta çooook. 1 ortak noktamız daha olsun başka bişi istemembenimde yükselenim yay:)
sen bu kadar konuştun sonuç ne oldu? adam biraz olsun anladı mı derdini. okurken bile çok sinirleniyorumkızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptışoktayımmm çok sinirlendim
750 verdi 50 tl mi dedim
slm canım ben eski takıpçilerindenim bu topğiin kopamadım bi türlü. sağolsun arkadaşlar da idare ediyolar:)kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
evet canım bende biyerde okumuştum yağ yakımını hızlandırıyomuşş
spora bakkk vuvvvvv
turtam yaa haketmiş çocuk oh olmuşşşçekirge bir sıçrar iki sıçrar sonuç malumm
:
750 verdi 50 tl mi dedim
kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
kızlar merhaba şimdi eve geldim ve sonunda elbisemi alabildim hemde 2 tane aldım
bence normal yürüyüş gibi değil daha fazla kalori yakıyor bence çok terletiyor ki ben çok terlemem normalde
bence normal yürüyüş gibi değil daha fazla kalori yakıyor bence çok terletiyor ki ben çok terlemem normalde
sağol canım hiç ayrım yapmadan yiyorum sadece kalotrisine bakıyom
ama senin söylediğin doğru protein ağılıklı yarın inşallah
nasıl adamlar var hiç vicdanları yok
12 saat çalıştırıp bide maaşı çok buluyor adam yuuh yani
canım allah kolsylık versin sana inşallah daha güzel bir iş bulursun
moralini bozma canım erkekler böyle başka şeye kızıp acısını senden çıkarırlar
kafanda büyütme söylenenleri
bazen bizde ağzımızdan böyle kelimeler kaçırıyoruz
slm fatmacım naber nasıl gidiyor? benim de yükselenimve burcum yay:) seninle ortak nokta çooook. 1 ortak noktamız daha olsun başka bişi istememinşallah:)
sen bu kadar konuştun sonuç ne oldu? adam biraz olsun anladı mı derdini. okurken bile çok sinirleniyorumşu senin patronlara. inşallah istediğin gibi bi iş bulup çıkarsın ordan TEZ ZAMANDA:95:
slm canım ben eski takıpçilerindenim bu topğiin kopamadım bi türlü. sağolsun arkadaşlar da idare ediyolar:)
canım üzme kendini. hatasını anlar ve özür diler elbet. bazen erkekler söylemek istemedikleri şeyleri de söylüyorlar. çünkü sinirlenince düşünmeden konuşuyorlar ama senin akşamını nasıl zehir etmiştir tahmin ediyorum. bu sözü unutmam dedin. inşallah başka olumsuz söz duymazsın eşinden ama çoook duyuluyor genel olarak. sonra barışınca hepsi unutulup gidiyor:)
ay napayım canım spora verdim kendimievet canım aynen daha da beter olsun
çok uyuzlar ya az paraya çok çalışacak enayi arıyorlar. dolayısıyla herkes işsiz herkes açıkta
ay canım pişman oldugundan degil de evlendikten sonra malum herkes biraz degisiyor evliligin verdigi rahatlıktan dolayı ondan kaynaklanıyor olabilir. öyle hemen kötüyü düşünme![]()