Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bebek 2.5 yaşında canım. bu sözlerim 2. içindi. hayırlısı artık.Kalablık çok güzel bencede , ama bence çooook uzun uzun düşünme olsun bitsin işte hele ki ilk bebek olucaksa, inan o pamuk eller kendine baktırıyor![]()
ben de bayılırım.evet canım misss gibim oldu
ben çok temizlik yapan biriyim eşim beni bu yüzden boşayacak
evet ben bulgurla yapılan herşeye bayılırım![]()
fırsat bulursam bakarım inşallah canım.neyneyse
the good wife ı internetten izliyorum
2 sezon finaline girdi
ay ay maşallah onlara.Hemde nasıl evde bir telaş birde kimseye birşey demiyorlar oyunları süprizmiş, küçük kıZIM (6 yaşında) arada ağızından kaçırcak oluyor ablası (10 yaşında) hemen susturuyor.![]()
inşallahEvet, doğru diyosun..
Son 5 gündür yediklerime dikkat ediyorum ya hani, bakıyorum da, önceden çöp kovası gibiymiş benim mide
İnşallah mum gibi eriycem mummmm...![]()
anacığım sendeki ex de ne uyanık sanıyormuş kendini. neyseki sen iyi bir ders vermişsin ona.beni eski sevgilisiyle aldatmaya çalıştı eski sevgilisiylede aynı okuldaydık öğrenince bunun yediği haltları kızla anlaştım kız da bunu istemiyordu zaten bunu bir güzel işlettik oyuna getirdik sonra da postaladık öyle yani
evet yoklugunu da aratmasın isteyip de çocuk sahibi olamamak da çok kötü birşey :18:
gayet güzel.Bende menü paylaşıyorum
Sabah: 2 dilim ananas/ Elma sirkeli su
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği/30 gr peynir/ domates salatalık
ARa: 2 dilim anans/ bir kaşık yoğurt/elma sirkeli su
Öğlen: 3 adet piliç naget göbek salata
ara: neskafe/ elma sirkeli su/ bir kayşı yoğut
akşam: 100 grm haşlanmış tavuk/ bir çay bardağı yoğurt
spor: 3 mile lesilieve kol sıkılaştırma
haydiiii yorumlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))
gayet güzel.benim de bugün kü menüm şöylee kızlar
spordan önce yarım bardak yarım yağlı süt
kahvaltı : sirkeli su + 1 dilim ekmek + peynir + domates + salatalık
Ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe + mavi yeşil lightin kepekli çikolatalı bisküvilerinden 2 tane
öğlen : 4 kaşık bulgur pilavı + yoğurt
ara : karpuz + 10 tane fındık + 1 yeşil çay
şimdi de gene yarım yağlı sütle nescafe içicem canım hiçbirşey yemek istemiyor bugunler de niyeyse
spor olarak da sabah 1,5 saat bisiklet
mekik+ dumbell+ sopa çalışması
hava kararınca da gene 1 1,5 saat bisiklete binicem bu kaa kızlarr![]()
hadi hayırlı olsun. foto bekliyoruz.kızlar merhaba şimdi eve geldim ve sonunda elbisemi alabildim hemde 2 tane aldım
bir tanesi diz hizasından biraz yukarda dar bir elbise ününde kurdelası var diğeride tafta kumaştan yerlere kadar değen yarım balık elbise aldım ki boyum yok kilom var bu balık elbiseler zayıf ve uzunlarda güzel duruyor ama yakıştı dediler aldım bilemiom valla resim koyucam daha sonra birde sizin fikrinizi alayım satıcılar herşeye güzel diyor eve gelince düşünce sardı iyimi yaptım kötümü bilemedim şimdi ıkmam lazım ev darman duman ka gündür ellemedim temizlik yapıcam duşalıcam akşam girer geçmişede bakarım
150 harabişim hiç sorma regl yeni bitti geçen hafta tatlı krizi deilde misafirlikte dondurma ikram ettiler 70 yaşında amcayı kıramadım eve geldim karnım da açtııı güme gittiiev dublex deil ama 150 m2
allahtan bizim deil
![]()
gayet güzelbugünkü menü
sabah 2dilim kepek ekmeğinden arasına 1dilim peynir 1dilim domates
ara 1 yulaflı burçak
öğlen 1 porsiyon makarna üstüne yoğurt üstüne boll pul biberr ve nanee yağsız hepsi
ara 1 yulaflı burçak 1 yeşilçay
akşam 3yk tavuk sote 4yk makarna sade 1yk yoğurt
ara 6 7 erik
45 dk spor +3.3,5 lt su yatana kadar 4 olurrr![]()
50 tl zam öyle mi? bir sorsaydın 50 tl ne işe yarıyormuş?kızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptışoktayımmm çok sinirlendim
750 verdi 50 tl mi dedim
bana 1000 tl veriyolarmışş ne 1000tlsi dedim sigortaya gidiyomuş hayrınamı yapıyon sigortayı dedim askeri ücret 630 dedi sen 750 alıyon dedi sanki çok veriyomuş gibi askeri ücrette 12 saat çalıştırmıyolar dedim ozaman mesayilerimi verin dedim ben bu paraya çalışamam kendinize başka eleman bulunn dedim hem 12 saat çalıştırın cumartesi full çalıştırın ne niyetine çalıştırıyonuz beni burda dedim abinizin yapca şeyleride ben yapıyorum dedim muhasebeden arıyolar mutfaktan beni çağrıyo defter önünde açmıyo beni çağrıyo anlamıyosa çalışmasın dedim
çok sinirlendim yaa offf inş en yakın zamanda bi anaokulu bulurum :18:
hadi bakalım, elbisen hayırlı olsun.canım bel üstünden oturan göbişi örten kıyafetlerden bak zayıf gösterir... gerçi bende öyle oluyo basen ve kalçayı güzel saklıyo.. benim üst beden zayıf ondan... bu arada bugün bende elbise aldım...ve fazlalıklarım çıkmadı... zayıflamasdım 2 aydır mümkün değil o elbiseyi beğenip almazdım...![]()
canım, siz yeni evlisiniz. o yüzden böyle şeyler en başta çok korkunç gelir. zamanla unutursun ve affedersin, tecrübeyle sabit. dilin kemiği yoktur, söyler. önemli olan kalbin ne dediği bence. ben de eşime çok kızarım ve bir sürü şey söylerim. eşim bunları duymuş olsaydı uçurumdan atlardı sanırımkızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
gayet güzelbu arada bugünkü menümüde veriyim
sabah
yarım gevrek
zeytin
domates
peynir
öğle
2 türk kahvesi
1 kazandibi (2 haftadır cnm istiyodu)
akşam
3 kaşık pilav
tavuk şinitsel
sade soda
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gününüz aydınnnnnnnnnnnn yüzünüz güleç olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
benim bu gün işlerim var komşuya temizlik için yardıma gitcem yine uğrarım güzellirm güzel azimli az kalorili bir gün dilerimmmmmmmmmmmmmm hani enerjiii hani motivasyonnnnnnnnnnnnnn hala uyuyomusunuz ayol ahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
günaydııın herkese
bugün erken kalkim dedimdaha kimssecikler yok burada
bende kanelerimi siliyim o zaman zaman geçer
günaydın...hava yine kapalı yaz gelemedi bir türlü.
günaydınlar herkese![]()
günaydın canım, enerjin bol olsun:)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gününüz aydınnnnnnnnnnnn yüzünüz güleç olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
benim bu gün işlerim var komşuya temizlik için yardıma gitcem yine uğrarım güzellirm güzel azimli az kalorili bir gün dilerimmmmmmmmmmmmmm hani enerjiii hani motivasyonnnnnnnnnnnnnn hala uyuyomusunuz ayol ahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım, siz yeni evlisiniz. o yüzden böyle şeyler en başta çok korkunç gelir. zamanla unutursun ve affedersin, tecrübeyle sabit. dilin kemiği yoktur, söyler. önemli olan kalbin ne dediği bence. ben de eşime çok kızarım ve bir sürü şey söylerim. eşim bunları duymuş olsaydı uçurumdan atlardı sanırımevlilikler böyledir. arada gerginlikler olur. mesele bu durumların nasıl hasarsız toparlanacağıdır.
hayırlı olsun canım.eee bir giy bakalımda ona göre yorum yaparız.satıcılara asla inanma ve elbise almaya gittiğinde gerçekten doğruları söyleyecek güvenilir birini al yanına.bu benim çoğu zaman annem oluyor:)napimmm kimselere güvenemiyorummkızlar merhaba şimdi eve geldim ve sonunda elbisemi alabildim hemde 2 tane aldım
bir tanesi diz hizasından biraz yukarda dar bir elbise ününde kurdelası var diğeride tafta kumaştan yerlere kadar değen yarım balık elbise aldım ki boyum yok kilom var bu balık elbiseler zayıf ve uzunlarda güzel duruyor ama yakıştı dediler aldım bilemiom valla resim koyucam daha sonra birde sizin fikrinizi alayım satıcılar herşeye güzel diyor eve gelince düşünce sardı iyimi yaptım kötümü bilemedim şimdi ıkmam lazım ev darman duman ka gündür ellemedim temizlik yapıcam duşalıcam akşam girer geçmişede bakarım
AYNEN YA bazen dövmemek için zor tutuyorum kendimi.hele birisi benle birgün iddaya girişti.bir etek vardı.bunun fiyatı nekadar dedim verdiği cevaba bak büyük bendenimiz yok hanfendi.sanki ben ona beden sordum.etekte 44 bedendi.bu bana olur dedim.hayır o size olmaz isterseniz buyrun deneyin dedi.yüzüne fırlattım ve çıktım ordanay o satıcıda baya kabaymış... bi kerede ben kot arıyodum... ne giyssem beli bol oluyo bacaklar sıkıyo... adam kotlarda problem yok demez mi? sevgilimin yanında( o zaman evli değildik) ben sanki senin kotların problemli dedim...bazı ins patavatsız malesef
![]()
olur böyle şeyler bozma moralini.yarın kuyruğunu kıstırıp gelir yanına merak etme.kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
slm fatmacım naber nasıl gidiyor? benim de yükselenimve burcum yay:) seninle ortak nokta çooook. 1 ortak noktamız daha olsun başka bişi istememinşallah:)
:)
ben de bayılırım.
fazla temizlikten niye boşasın eşin yaw? ne güzel işte her daim temiz ve düzgün ev.
canım bben olayı biraz abartıyorum
bide bu yüzden belim filan ağrıyınca o da kızıyor
haklı aslında herşeyin fazlası zarar
bence güzel olmuş cnm maşş sporun çok iyiselaaaam kızlar:90::90::90:
dün ki menümü yazıyorum
1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 salatalık
1çarliston
çok çok az labne
1/2 kk beyaz peynir
1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1 biber dolması
1 por. karpuz
1 paket çörekotlu ligt
1 biber dolması
1 por. karpuz
bunlar yediklerim di
şimdi sporlar
30 dak. zumba dansı
2 saat yüryüş
bu kadar
nasıl sizce
selam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
ama grip olduğum ve halada hasta olduğum için geç gelebildim...
hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden
o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.
haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..
sizler nasılsınız sağlığınız nasıl?
umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim
bu sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...
grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü
bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım![]()
inanırmısın bugün aklımdan geçtin.. bu kızın bilgisayarı hala tamir olmadı mı acaba diye... geçmiş olsun cnm inş çabuk atlatırsın..
kızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptışoktayımmm çok sinirlendim
750 verdi 50 tl mi dedim
bana 1000 tl veriyolarmışş ne 1000tlsi dedim sigortaya gidiyomuş hayrınamı yapıyon sigortayı dedim askeri ücret 630 dedi sen 750 alıyon dedi sanki çok veriyomuş gibi askeri ücrette 12 saat çalıştırmıyolar dedim ozaman mesayilerimi verin dedim ben bu paraya çalışamam kendinize başka eleman bulunn dedim hem 12 saat çalıştırın cumartesi full çalıştırın ne niyetine çalıştırıyonuz beni burda dedim abinizin yapca şeyleride ben yapıyorum dedim muhasebeden arıyolar mutfaktan beni çağrıyo defter önünde açmıyo beni çağrıyo anlamıyosa çalışmasın dedim
çok sinirlendim yaa offf inş en yakın zamanda bi anaokulu bulurum :18:
kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
günaydıngünaydınlar kızlar:80:
Bye byeee.. İyi yürüyüşlerr.. :79:
Ben hala yapamadım yürüyüşümü ya.. Eşim gelinceye kaldı artık..
Bende menü paylaşıyorum
Sabah: 2 dilim ananas/ Elma sirkeli su
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği/30 gr peynir/ domates salatalık
ARa: 2 dilim anans/ bir kaşık yoğurt/elma sirkeli su
Öğlen: 3 adet piliç naget göbek salata
ara: neskafe/ elma sirkeli su/ bir kayşı yoğut
akşam: 100 grm haşlanmış tavuk/ bir çay bardağı yoğurt
spor: 3 mile lesilieve kol sıkılaştırma
haydiiii yorumlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))