selam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
ama grip olduğum ve halada hasta olduğum için geç gelebildim...
hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden

o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.
haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..
sizler nasılsınız sağlığınız nasıl?
umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim

bu sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...
grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü

bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım