• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:60: bende :52:

diğer yazdıklarına da burdan cevap vereyim. benim ex beni eski sevgilisiyle aldatmaya çalıştı da bende eski sevgilisiyle anlaşıp onu oyuna getirdim onu anlatmıştım :60::60:

annem de deli oluyor zaten ama kötü birşey ya bu kadarı da kendine zarar yani :52:

:46::46::46::52::27::62::9::33::13::13: süpersin yaaa ayy gülmekten bi hal oldum vallahi , kuşbeyinli şey desene kendini ne zan ettiyse artık, güzel haddini bildirmişsin . tebrikler:64::66:

kızlar anladım ki kızları yine en iyi kızlar anlıyo... be erkekler birascık mal... dün eşime 10 kere anlattım bi kere beni anladığından hala emin değilim ama siz bi kerede benim bile yaşayıp tam anlayamadığım şeyleri bana gösterdiniz.. hepinize teşekkür ederim...

bu arada bana dünkü olayı unutturcak başka yeni bi olay da oldu... dünden beri buzdolabımdan koku geliyo... baktım az çilek vardı bozulmmuş gibi olmuş attım... ama koku geçmedi..heralde çileğin kokusu sindi dedim... sabah buzluğu bi açtım herşey erimiş akmış... kıyma tavukdondurulmuş sebzelerim....hepsi gitti....:31: şimdide evde servis bekliyorum... yalan oldu bugün halı silme spor falan...:31:

o buzdolabı işi benimde başıma gelmişti çok kötü bişey, buarada bozdolabın kokmaya devam ederse türk kahvesi koy hemen kokuyu alıyor.

Kizlaaaaar bilgisayarim bozuldu vatana millete hayirli olsun telden giriyorum su anda ama pc kadar hizli olmuyor maleseff off yaaaaa ne kadar bahtsiz bedevi bir insanim ben yaa

ayy canım ne oldu acabakısa zamanda düelir inşallah

benimkide 5 yıllık laptop ömrü doldu dolacak sesi filan bi garipleşti

Selaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarıııı :52:

dün bir iş başvurusu yapmıştım kızlar bugun aradılar görüşmeye çağırdılar diye tam seviniyordum kiiiiii oda kof çıktı nasıl sinir oldum ya daha hangi pozisyon için başvurdugumu bilmiyor beni arayan kadın! beni finansal danışman pozisyonu için çağrıyorlarmış ben reklamcılık mezunuyum :60: finansın fsinden anlamam yok artık yaaa sonradan araştırdım baktım ki şirkete kapı kapı sigorta satışı yapan abuk sabuk şirketlerden biriymiş. insanın da vaktini boşa harcıyolar boşuna umutlandırıyorlar zaten dün başvurdum bugun aramalarından belliydi :47::47::52:
sıkma canını yaw. işte paravan şirket. kapı kapı gezdircek eleman arıyorlarmış demek ki. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun hayırlısıyla.

bu arada bana dünkü olayı unutturcak başka yeni bi olay da oldu... dünden beri buzdolabımdan koku geliyo... baktım az çilek vardı bozulmmuş gibi olmuş attım... ama koku geçmedi..heralde çileğin kokusu sindi dedim... sabah buzluğu bi açtım herşey erimiş akmış... kıyma tavukdondurulmuş sebzelerim....hepsi gitti....:31: şimdide evde servis bekliyorum... yalan oldu bugün halı silme spor falan...:31:
aa canım, en korktuğum şey buzdolabının bozulmasıdır. :45: buzluktaki ürünler gitti sanırım. neyse sağlık olsun.

ay cnm çok zor olmuştur amerika 'da ailen uzakta ama ne güzel hepsini atlatmışsın ve hikayenin sonuda gerçekten güzel bitmiş:61: allah bozmasın inş bundan sonrada... nazarda koyalım:nazar::nazar::nazar::34:
yok aslında ben amerikada çok güzel vakit geçirdim. gölge düşürecek olay sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ilk zamanlar daha çok kavga ediyor çiftler. onda da bir güzellik vardır belki, kimbilir.
canım, size de nazar boncukları koyarız inşallah bizim gibi 4 yıllık olun. zaman zaman zaman.

Kizlaaaaar bilgisayarim bozuldu vatana millete hayirli olsun telden giriyorum su anda ama pc kadar hizli olmuyor maleseff off yaaaaa ne kadar bahtsiz bedevi bir insanim ben yaa
tüh ya üzüldüm bilgisayarına şimdi.
telden çok zor oluyor net, özellikle kk. zaten ağır bir site.

oğlanı dışarı çıkarıyım hava güzel serin

sıkıntıdan bana sardı küçük veled

görüşürüz
dışarı çıkmak çocuklara çok iyi geliyor. biz de oğlumla çıktık. şimdi de uyuyacak sıpam bakalım. odasında bırakıp geliyorum, kalkıp oyun oynuyor.:60:

gayet güzel.
ananas günü gibi olmuş:1:

gayet güzel. :nazar::46:

hadi hayırlı olsun. foto bekliyoruz.

150 ha:52: at koşturmak için uygunmuş. ne kadar genişmiş canım öyle.
hadi 70 yaşındaki amcanın hatrı için affedelim senin kaçamakları:9:

gayet güzel:nazar:

50 tl zam öyle mi? bir sorsaydın 50 tl ne işe yarıyormuş?
sana şunu söyleyim bir işyerinde asla her işe koşma. mutfakta çalışacaksan sadece mutfakta çalış. yok muhasebe yapacaksan mutfağa asla girme. sen bunların hem temizliğini, hem yemeğini, hem dükkanda durmasını, hem muhasebebesini derken her naneyi yapar olmuşsun. adamların da işine geliyor tabi. 750 tl'ye bunca iş görülüyor.:19: ayrıca sigortanı da yapmak zorunda. sigortasız işçi çalıştırmak diye bir şey mi var?
çok sinirlendim yaw. hiç utanma kalmamış insanlarda.

hadi bakalım, elbisen hayırlı olsun.

canım, siz yeni evlisiniz. o yüzden böyle şeyler en başta çok korkunç gelir. zamanla unutursun ve affedersin, tecrübeyle sabit. dilin kemiği yoktur, söyler. önemli olan kalbin ne dediği bence. ben de eşime çok kızarım ve bir sürü şey söylerim. eşim bunları duymuş olsaydı uçurumdan atlardı sanırım:9: evlilikler böyledir. arada gerginlikler olur. mesele bu durumların nasıl hasarsız toparlanacağıdır.

gayet güzel:nazar:
bende sinirlendim rabişşş hiç sorma ya :( başka eleman bulun dedim 1hafta müsade istediler artık yeni bi eleman mı bulurlar naparlar bilmem
selam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
ama grip olduğum ve halada hasta olduğum için geç gelebildim...

hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden (:
o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.

haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..

sizler nasılsınız sağlığınız nasıl?
umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim :69::69::69:

bu sabah kahvaltım:

1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...

grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü :25:
bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım :16:
çok geçmiş olsun canım inşş en yakın zamanda düzelir dizinde ameliyata gerek kalmaz
selaaaam kızlar:90::90::90:

dün ki menümü yazıyorum

1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 salatalık
1çarliston
çok çok az labne
1/2 kk beyaz peynir

1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 kk beyaz peynir

1 biber dolması
1 por. karpuz

1 paket çörekotlu ligt

1 biber dolması
1 por. karpuz

bunlar yediklerim di

:8::8::8:şimdi sporlar :8::8::8:

30 dak. zumba dansı
2 saat yüryüş

bu kadar :3:
nasıl sizce
çok güzellll ya şu zumba dansını merak ediyom yaa
peki sonuç ne oldu , çok merak ettim
sonuççç çıkıcam gibi görünüyoo
çok iyi anlıyorum seni canım.
ben evlendikten sonra direk amerikaya gittik. evliliğimizin ilk yılı ailemden ve memleketimden çok uzakta geçti. her laf nasıl incitici geliyordu bu atmosferde. biraz takıştığımız bir sefer eşim laf arasında "bavulunu eline verip seni türkiyeye yollamak geçti aklımdan" dedi. bu cümlenin ne kadar facia bir şey olduğunu sanıyorum anlatmama gerek yok. şöyle bir düşününce o an bavulu alıp çıkıp gitmek gerek değil mi? ancak evlilikler böyle yürümez canım. sevgisinden ve saygısından şüphe etmediğin sürece gururundan fedakarlık edersin. bir ilişki zaten böyle zor zamanlarda güçlenir. çok uzattım ama geçenlerde eşim söylediği bu söze ve başka bir şeye daha içten içe çok pişman olduğunu söyledi. demek ki o da bunu unutmamış ama pozitif bir şekilde pişman olarak unutmamış. demem o ki eşler de pişman olur. belki sana yansıtamaz ama er ya da geç işte bir şekilde pişman olduğunu öğrenirsin.
bence daima konuşun. ne olursa olsun içine atma.söylediği sözün seni çok incittiğini karşındakini incitmeden anlat. kaş yapayım derken göz de çıkmasın.

oh oh gitsin kilocuklar gelsin bol hareket.

hoşgeldin deryacım.
grip ve dizin için de geçmiş olsun. dizin için operasyon ihtimali var demek. umarım çok tehlikeli bir şey değildir. sağlığın izin verdiği kadar aramıza uğra canım. bekleriz.:16:

menü güzel. spor daha da bi güzel.:nazar:

ha o kadar abartıyorsan kötü tabi.
yaw sen de uzat ayaklarını, bir sütlü neskafe hazırla. iç keyifle, sürekli temizlikten kim madalya almış?

evet, ben bunun için burdayım:82::51:
rabişimmm ya yaşam koçu gibisin maşallahh:nazar:

dün bir iş başvurusu yapmıştım kızlar bugun aradılar görüşmeye çağırdılar diye tam seviniyordum kiiiiii oda kof çıktı nasıl sinir oldum ya daha hangi pozisyon için başvurdugumu bilmiyor beni arayan kadın! beni finansal danışman pozisyonu için çağrıyorlarmış ben reklamcılık mezunuyum :60: finansın fsinden anlamam yok artık yaaa sonradan araştırdım baktım ki şirkete kapı kapı sigorta satışı yapan abuk sabuk şirketlerden biriymiş. insanın da vaktini boşa harcıyolar boşuna umutlandırıyorlar zaten dün başvurdum bugun aramalarından belliydi :47::47::52:

iş arayanlar kervanına bende geliyomm off offf rabbim yardımcımız olsun canım

hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden (:
o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.

haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..

umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim :69::69::69:

bu sabah kahvaltım:

1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...

grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü :25:
bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım :16:

Merhaba derya,
Ben yeni adaylardanım..
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Dizin de gribin de iyileşir bi an önce inşallah..

Enginar suyundan bahsetmişsin emzire anneler için, bu sütü arttırmak için mi sadece yoksa zayiflamak için de mi?

teşekkürler canım , öyle güzel yürüdüm ki , tam 2 saat . Eşimin akşam halı saha maçı vardı o yokken kil maskesi yaptım yüzüme yağlar aldım kendime , bir güzel bakım yaptım çok güzel bir saat geçirdim keyifli oldu :21:

Ooohhh mis miss :12::9:

Bende kızımı yıkadım kayınvalidemle, şimdi deriiince bi uyudu kızım, yıkanınca bildiğin bayıldı yani :9: bende ütümü yaptım ve banyo yaptım, biraz işim vardı banyoda onu hallettim, sonra maske yaptım sürdüm sürüştürdüm.. :23: kendime geldim valla

Bende bi kere satış temsilcisi yazan bi ilana gitmiştim üniversitedeyken. Zengin insanlar şirketi arayıp birini gönderin diyo, sen de ev yada işyeri vs neresiyse gidiyosun elinde bi çanta şarap, tadım yaptırıyosun ve satıyosun :53: Ama ilanı bi okusan sanırsın uluslararası satış uzmanı falan arıyolar :53:

slmm kızlarr bu gruba yeni katlıdımmm 70 kiloluk bir afet olarak:1:

Hoşgeldin canım..
100 kiloluk bi afet olarak ilk hoşgeldini ben diyim de moralin düzelsin :9:

baya kaynatmışsınız bayanlar:9:

dün yoğun geçti gene.Gittik elbise baktım.Çok abartmışım galiba ya.Gittik pembe pembe çok tatlı bi elbise bulduk.Straplez.Ama üstüne bi bolero alcam ya da şal gibi bişey.Renk olarak abartılı belki ama severim ben pembeyi.Çok sevindim hem de indirimden aldım.125 zlotiydi,45 zlotiye aldım.Çok sevindim :52: sonra ayakkabıcıya gittik.Ayakkabılarıma ayıldım.Harika bişey onlar.Siyah yüksek ince topuklu giyince bi 5 cm uzuyorum.ve rahat yürüdüm.Çok mutluyum.Cumayı bekliyorum.Sizi çok seviyorum:52::62:

Şimdi sabah yediklerimi yazıp geçmişi kontrol edecem.:8: sabah 1 muz 1 elma 1 armut yedim.Şimdi de domates salatalık kaşar ekmek yemeyi düşünüyorum.Okula gidip der içeriği almam gerekti çok erken kalktım.ayy işkence erken kalkmak:89:

dün sabah:

3 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
Kaşar peyniri yedim.
Öğlen
2 dilim pizza yedim ya:50:
Akşam
2 yudum kola
2 çatal d.günü pastası. ama frenledim kendimi cipslere falan ilişmedim.

su: dün 1.5 litre soda içtim.Çok mu acaba?:30:
1.5 litre de su içtim.

spor: 1 saat yürüyüş.

günaydınlar herkese :16:

günaydınlar kızlarr:24:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gününüz aydınnnnnnnnnnnn yüzünüz güleç olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

benim bu gün işlerim var komşuya temizlik için yardıma gitcem yine uğrarım güzellirm güzel azimli az kalorili bir gün dilerimmmmmmmmmmmmmm hani enerjiii hani motivasyonnnnnnnnnnnnnn hala uyuyomusunuz ayol ahahahahaha :D :D :D :52::52::52: :54:

:9::16:hepinize günaydın..bu cümleyi sabah yazcaktım :52::27:ama sabahtan beri koştur koştur..yeni yazabliyorum..:17::84:

bende sinirlendim rabişşş hiç sorma ya :( başka eleman bulun dedim 1hafta müsade istediler artık yeni bi eleman mı bulurlar naparlar bilmem
rabişimmm ya yaşam koçu gibisin maşallahh:nazar:
canım, bence en iyisini yapmışsın. çalışmanın da bir insanlığı olmalı. senin patronlar, çok afedersin ama, seni eşşek yerine koyuyorlar. o kadar çalış aldığın para 750 mi yani?
yaşam koçu ha:51::60:

baya kaynatmışsınız bayanlar:9:

dün yoğun geçti gene.Gittik elbise baktım.Çok abartmışım galiba ya.Gittik pembe pembe çok tatlı bi elbise bulduk.Straplez.Ama üstüne bi bolero alcam ya da şal gibi bişey.Renk olarak abartılı belki ama severim ben pembeyi.Çok sevindim hem de indirimden aldım.125 zlotiydi,45 zlotiye aldım.Çok sevindim :52: sonra ayakkabıcıya gittik.Ayakkabılarıma ayıldım.Harika bişey onlar.Siyah yüksek ince topuklu giyince bi 5 cm uzuyorum.ve rahat yürüdüm.Çok mutluyum.Cumayı bekliyorum.Sizi çok seviyorum:52::62:

çok sevindim canım, cici elbisen hayırlı olsun. belki bi fotocuk bize de eklersin:51:

hoşgeldin canım.
70 kilodan başka hangi afet özelliklerin var dinlemek isteriz, yani kendinden biraz daha bahsetmelisin:51:

bu arada kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Şimdi sabah yediklerimi yazıp geçmişi kontrol edecem.:8: sabah 1 muz 1 elma 1 armut yedim.Şimdi de domates salatalık kaşar ekmek yemeyi düşünüyorum.Okula gidip der içeriği almam gerekti çok erken kalktım.ayy işkence erken kalkmak:89:

dün sabah:

3 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
Kaşar peyniri yedim.
Öğlen
2 dilim pizza yedim ya:50:
Akşam
2 yudum kola
2 çatal d.günü pastası. ama frenledim kendimi cipslere falan ilişmedim.

su: dün 1.5 litre soda içtim.Çok mu acaba?:30:
1.5 litre de su içtim.

spor: 1 saat yürüyüş.
erken kalkmak ne çabuk zor gelmeye başladı yaw, okul biteli 1 hafta oldu olmadı:52:
bu arada 1.5 lt soda çok. fazlası böbrek yorar canım.

:9::16:hepinize günaydın..bu cümleyi sabah yazcaktım :52::27:ama sabahtan beri koştur koştur..yeni yazabliyorum..:17::84:
sana ve koşturmacalarına hastayız deryacım:60:bi de senin sıpalara:60:

menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :))

Sabah: 1 dilim ananas/ elma sirkeli su

kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği/ 30 gr peynir/ azcık sucuk kavurması/ 2 sap yeşil soğan/ yarım domates/ çay

ARa: bir dilim ananasa/ yeşil çay/ siyah çay

öğlen: Bir tabak yeşil fasuye/ 2 kaşık yoğurt

ARa: neskafe/ form çay/

Akşam: koca bir kase peynirli salata

spor: yarım saat dışarda yürüyüş bu gün zamanım olmadı

hoşgeldin azracım aramıza.Umarım desteğini görürsün ki ummuyorum eminim bundan:1:

sana da selam fıstık.Çok saçmalamışlar.bu kadar da olmaz.:20:İnşallah başka şirketlerden bulursun sana uygun bi iş canım benim.:61:
:60: bende :52:

diğer yazdıklarına da burdan cevap vereyim. benim ex beni eski sevgilisiyle aldatmaya çalıştı da bende eski sevgilisiyle anlaşıp onu oyuna getirdim onu anlatmıştım :60::60:

annem de deli oluyor zaten ama kötü birşey ya bu kadarı da kendine zarar yani :52:

:1::9::52::52: aferin diğer kıza.Bazı kızlar da oğlan buldu mu arkadaşını unutuyor.:41:

bu sabah kahvaltım:

1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...

Hoşgeldin canım.Özlettin kendini valla.Hadi bilgisayarı da aldın hep burdasın artık.:32:

günaydın...hava yine kapalı yaz gelemedi bir türlü.

günaydın.:16:

bugünkü menü

sabah 2dilim kepek ekmeğinden arasına 1dilim peynir 1dilim domates
ara 1 yulaflı burçak
öğlen 1 porsiyon makarna üstüne yoğurt üstüne boll pul biberr ve nanee yağsız hepsi
ara 1 yulaflı burçak 1 yeşilçay
akşam 3yk tavuk sote 4yk makarna sade 1yk yoğurt
ara 6 7 erik
45 dk spor +3.3,5 lt su yatana kadar 4 olurrr:27:
makarna yerine orda salata olsa süper bi menü olurdu canım:71:

kızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptı:53:şoktayımmm çok sinirlendim :53:750 verdi 50 tl mi dedim :53:bana 1000 tl veriyolarmışş ne 1000tlsi dedim sigortaya gidiyomuş hayrınamı yapıyon sigortayı dedim askeri ücret 630 dedi sen 750 alıyon dedi sanki çok veriyomuş gibi askeri ücrette 12 saat çalıştırmıyolar dedim ozaman mesayilerimi verin dedim ben bu paraya çalışamam kendinize başka eleman bulunn dedim hem 12 saat çalıştırın cumartesi full çalıştırın ne niyetine çalıştırıyonuz beni burda dedim abinizin yapca şeyleride ben yapıyorum dedim muhasebeden arıyolar mutfaktan beni çağrıyo defter önünde açmıyo beni çağrıyo anlamıyosa çalışmasın dedim :53:çok sinirlendim yaa offf inş en yakın zamanda bi anaokulu bulurum :18:
ne insafsız insanlar var ya.. hiç ölmeyeceklerini düşünüyolar heralde..Hangi vicdana sığar o paraya 12 saat eleman çalıştırmak..:50:Üzüldüm canım anaokulu işin olur inşallah ya..Yoksa iyi yapmışsın başka eleman bulun diyerek.Resmen eziyet.Parayı sağlık için kazanırken para kazanacağız diye sağlığımızı mı kaybedelim.ayıp yani.:20:
bbundan sonra bende öyle yapçam canım son 4 gündür kendi kendime uyanamaz oldum... bide insan uykudan heyecanla uyanıyo.. kötü oluyo:53:

canım bel üstünden oturan göbişi örten kıyafetlerden bak zayıf gösterir... gerçi bende öyle oluyo basen ve kalçayı güzel saklıyo.. benim üst beden zayıf ondan... bu arada bugün bende elbise aldım...ve fazlalıklarım çıkmadı... zayıflamasdım 2 aydır mümkün değil o elbiseyi beğenip almazdım... :69:
İyi yaptın canım aynı kıyafetin düşük bedenini zayıflayınca alırsın anlatırsın buyrun şöyle zayıfladım falan diye:9:

kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
Çok üzüldüm canım ama kavgalar olur.gerçi ben pek bişi bilmem bu konularda..Kaptanımıza hak veriyorum..Zaman sonra geçer gider.Ve Bi arkadaşımız da bu konuyu mutlaka onla konuş demiş..Haklı..İçinde kalacağına ona söyle o da anlasın yanlış yaptığını..

menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :))

Sabah: 1 dilim ananas/ elma sirkeli su

kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği/ 30 gr peynir/ azcık sucuk kavurması/ 2 sap yeşil soğan/ yarım domates/ çay

ARa: bir dilim ananasa/ yeşil çay/ siyah çay

öğlen: Bir tabak yeşil fasuye/ 2 kaşık yoğurt

ARa: neskafe/ form çay/

Akşam: koca bir kase peynirli salata

spor: yarım saat dışarda yürüyüş bu gün zamanım olmadı

ananasa sarmışsın iyice.faydasını mı keşfettin yoksa indirime mi girdi.:52:

çok sevindim canım, cici elbisen hayırlı olsun. belki bi fotocuk bize de eklersin:51:
geceye katılıp fotoğraf çekineceğim ve buraya da atarım onu.:52:

erken kalkmak ne çabuk zor gelmeye başladı yaw, okul biteli 1 hafta oldu olmadı:52:
bu arada 1.5 lt soda çok. fazlası böbrek yorar canım.

sorma rabia abla.Erken kalkmayı zaten sevmem rahata alışıp da saba erken kalkmak gerekince zor geldi.:9:

haklısın.Ama soda tok tutuyor gibi oluyo ya.:44: daha az içelim o zaman.:92:

adaş geçmiş olsun..hem grip hem ameliyat olam riski dikkat et..ar ara gir yaz..
evlilikle ilgili daha doğrusu ikili ilişkilerle ilgili ne güzel konuşmuşsunuz..
EVMA gelmiş hamişlik nasıl gidiyor..iyisindir inşallah..:nazar:

Back
X