• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyneyse 50:65::65::nazar::nazar:
elmaliturta 33:46:
neslivicdan 25
chika 19
ipek61 18
sakaleynmaster 17
ikbal 16
sementa33 14
özlemtekin 11
fercidi 9
moonros 8
roseking35 1
file76 0
herşeyvataniçin 0
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0

Son düzenleme:
ananasa sarmışsın iyice.faydasını mı keşfettin yoksa indirime mi girdi.:52:

geceye katılıp fotoğraf çekineceğim ve buraya da atarım onu.:52:

sorma rabia abla.Erken kalkmayı zaten sevmem rahata alışıp da saba erken kalkmak gerekince zor geldi.:9:

haklısın.Ama soda tok tutuyor gibi oluyo ya.:44: daha az içelim o zaman.:92:

VALLA KİLO VERDİRİYOR CANIM YAAA BU HAFTA BOMBA GİBİ GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN :d

.regl oldum bi garibim elim kolum kalkmıyor sıpa oyun istiyor bi onu hoplatıp zıplatıp bir buraya yetmeye çalıştım..olmadı..kafamda bi dünya canım sıkkın hormonlar + diyet ...hafta içi 61.9 gördüm ya şimdi iyi 61.1 ama sıkıldım..yoruldum..akşam akşam iç açıcı değil biliyorum ama işte bugün bir garibim..ara ara neşeleniyorum sonra hopppppp hüzün..ve yorgunluk:59:daha kızıma banyo yaptırıcam..:53:oğlum yaygarayı kopartacak öğlen yıkadım onu şimdi bir daha yıkayamam hemen şifayı kapar...

sıkma canını yaw. işte paravan şirket. kapı kapı gezdircek eleman arıyorlarmış demek ki. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun hayırlısıyla.

aa canım, en korktuğum şey buzdolabının bozulmasıdır. :45: buzluktaki ürünler gitti sanırım. neyse sağlık olsun.

yok aslında ben amerikada çok güzel vakit geçirdim. gölge düşürecek olay sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ilk zamanlar daha çok kavga ediyor çiftler. onda da bir güzellik vardır belki, kimbilir.
canım, size de nazar boncukları koyarız inşallah bizim gibi 4 yıllık olun. zaman zaman zaman.
inş cnm... bu arada evet buzlukta b,işiy kalmadı bi çoğunu pişirdim anneme yengeme verdim hemen pişirsinler diye... ama yarısı çöpe gitti malesf.. sabahtan beride onla uğraşıyorum...
aman bacum ben okudum da ne oldu hala işsizim :60: :60: sıkma canını açıkögretime girersin oda üniversite nihayetinde aman yaa şöle zengin bir ana babadan doğaydık ne olurdu sanki :60: :60:
aynen cnm üniv. okududa noldu... meslek lisesi mezunları çalışıyo biz boşuz bazen keşke meslek lis. okusamıydım diyorum... ama vardır herşeyde bir hayır vardır bi kısmetimiz bi yerde....
neslivicdan 25
chika 19
ipek61 18
sakaleynmaster 17
ikbal 16
sementa33 14
özlemtekin 11
fercidi 9
moonros 8
roseking35 1
file76 0
herşeyvataniçin 0
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0
50 mi :53: :52:
VALLA KİLO VERDİRİYOR CANIM YAAA BU HAFTA BOMBA GİBİ GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN :d
en yakın zaman da bende şu ananas işine giriyim...
.regl oldum bi garibim elim kolum kalkmıyor sıpa oyun istiyor bi onu hoplatıp zıplatıp bir buraya yetmeye çalıştım..olmadı..kafamda bi dünya canım sıkkın hormonlar + diyet ...hafta içi 61.9 gördüm ya şimdi iyi 61.1 ama sıkıldım..yoruldum..akşam akşam iç açıcı değil biliyorum ama işte bugün bir garibim..ara ara neşeleniyorum sonra hopppppp hüzün..ve yorgunluk:59:daha kızıma banyo yaptırıcam..:53:oğlum yaygarayı kopartacak öğlen yıkadım onu şimdi bir daha yıkayamam hemen şifayı kapar...

kolay gelsin cnm...

koyucam canım akşam yorgunluktan sıra gelmedi bir türlü inşallah beğenirsin:17:

patron milleti böyle malesef her bir halta para var işçiden ne kadar kıssa kardır zihniyeti var 50 tl ben sana vereyimde çenen kapansın bu kadar konuşuyorsun deseydin dediğin gibi çok yönlü bir çalışansan ve işe koşturuyorsan senden vazgeçmezler pazarlık sünnettir sen bir rakam belirle bundan aşağısı olmaz dersin eninde sonunda yaparlar

koyucam canım:71:

canım çok üzüldüm o an neler hissettiğini anlayabiliyorum yeni evlisiniz tüm hayatınız ikinizinde değişti insan kendi ailesiyle bile tartışıyor kaldıki o el oğlu çok normal tabi burdan yorum yapmak kolay ama inan anlıyorum seni maç izliyor dedin eğer çok tutkunuysa maçın kızar ne biliyim gol yemişlerdir falan filan sana patlamıştır sıkma canını gelir özür diler zaten ama dediğin gibi sözler unutulmuyor işte gelecek günler onlarıda unutturur umarım

popom tas gibi dışarı çıkıyormuş annemin ilk yorumu:52:

ye gitsin:39:
sen yükle fotoları beğeniriz cnmmm
yurt hayatı zordur. neyseki çok az kaldı canım, sabretmeye çalış.

hiç bir şey için geç değil. yaşın kaç sanki, üniversite de okursun. zayıflarsın da. bunların yaşla ilgisi yok. istemen ve çaba göstermen lazım.
hedef kilonu aşağı çekebilirsin canım, problem olmaz. sen şimdilik 60'a gelme önceliğini sürdür de sonra bakarız 60 altına inme hususuna. protein ve meyve ağırlıklı beslenme fikri güzel. uygulamaya geçersen tadından yenmez:39:

annenden orjinal yorum gelmiş:60::60::60:
evet rabişş daha yaşım 20 açıköğretimden başlicamm azimliyim inş böle devam ederrr kilo ve okul mevzusuu
aman bacum ben okudum da ne oldu hala işsizim :60: :60: sıkma canını açıkögretime girersin oda üniversite nihayetinde aman yaa şöle zengin bir ana babadan doğaydık ne olurdu sanki :60: :60:

ben siyah çayı çok severi diyeten önce iki katı içerdim
yok canım bende kan çok hamilelikte ilaç kullanmadan değerler süperdi:nazar:
ekmeği yavaş yavaş azaltıyorum alışkanlık çook tüketmek:8::8:

kaptan ben listede değilim ama sayabilirim
oh ohh maşallah kızz biz kan yok diye yırtıyoz kendimizi sen maşallahhh
neslivicdan 25
chika 19
ipek61 18
sakaleynmaster 17
ikbal 16
sementa33 14
özlemtekin 11
fercidi 9
moonros 8
roseking35 1
file76 0
herşeyvataniçin 0
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0

emeğine sağlık cnmm

bugünkü menü
sabah 2 dilim kepek ekmeğinden peynir1 dilim domates 1 dilim sandeviç
ara yeşilçay
1dilim ekmekle tereyağlı ballı yedim :53:
öğlen 1dilim ekmek 5yk tavuk sote 2yk yoğurt
ara yok
akşam 4 küçük dilim karpuzz

3.5-4 lt su 45 dk sporr
kilo vermiyom fazla ama inceldiğim kesin :27:42 beden aldığım pantolon sıkıyodu şimdi hafif bol gibi duruyoo:60:

kızlaaaaaaaaaar ben de bugün kü menümü yazayım pc bozuldu yaaaaa arkadaşımdan girebildikçe yazıcam telden de çok zor oluyoor malum :52::52:

sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek + peynir + 1 yumurta + domates, salatalık

ara : karpuz

öğle : patates salatası + haydari + yarım simit

ara : 1 orta türk kahvesi

akşam : elma suyu

spor olarak da sopa + dumbell + mekik + 1,5 saat bisiklet

bugünkü menü
ara yeşilçay
ara yok

3.5-4 lt su 45 dk sporr
kilo vermiyom fazla ama inceldiğim kesin :27:42 beden aldığım pantolon sıkıyodu şimdi hafif bol gibi duruyoo:60:

teryağıyla balın tadıda başka ben kaymak balıda çok severim... h. sonu sabah kaçamak güzel oluyor.

günler sonra menü paylaşabilecem inş, çok şükür:1:

kahvaltı: klasik kahvaltının zeytini çok hali:1: ve 1 dilim ekmek + 1 form çayı
ara: 2 beypazarı kurusu ve sütlü şekersiz neskafe
öğle: 2 adet zeytinyağlı enginar ve 1 dilim karpuz
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase badem
ara2: 1 kase kiraz ve 4-5 küçük salatalık:1:
akşam: salata, üstünde küçük bir parça tavuk ızgara

su: 2 lt'yi geçti
spor: oğlanla öğleden önce ve sonra dışarı çıkma:8:

[sıze=3]ahh cnmm annelik kolay değil işte herşeye yetmeye çalıyoruz benide senden bir farkın yok düzelicez ama tatile şart oldu bize :58:[/sıze]

bugünkü menü
ara yeşilçay
ara yok

3.5-4 lt su 45 dk sporr

karbo fazla gibi geldi yarın daha hafif tutu canım ekmeği daha az ye canım

kızlaaaaaaaaaar ben de bugün kü menümü yazayım pc bozuldu yaaaaa arkadaşımdan girebildikçe yazıcam telden de çok zor oluyoor malum :52::52:

sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek + peynir + 1 yumurta + domates, salatalık

ara : karpuz

öğle : patates salatası + haydari + yarım simit

ara : 1 orta türk kahvesi

akşam : elma suyu

spor olarak da sopa + dumbell + mekik + 1,5 saat bisiklet

MİKEMMMEEEELLLLLLLLLLLLLL Cnımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kaç günün yorgunluğu var üzerimde ayaklar oldu balon gibi tabi yemek düzenimde berbat oldu günde 1 yada 2 öğün yedim hep dışardaydım üstüne bugün regl oldum yorgunluktu derken hepsi birleşti vücudum isyanlarda:52::52::52:

offf hepsi birbirini kovalamışş anlaşılan ama geçici canım az ssabırrr

Back
X