• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaaaaaaaaar ben de bugün kü menümü yazayım pc bozuldu yaaaaa arkadaşımdan girebildikçe yazıcam telden de çok zor oluyoor malum :52::52:

sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek + peynir + 1 yumurta + domates, salatalık

ara : karpuz

öğle : patates salatası + haydari + yarım simit

ara : 1 orta türk kahvesi

akşam : elma suyu

spor olarak da sopa + dumbell + mekik + 1,5 saat bisiklet

nolcak bizim bu halimiz birinin bilgisayarı tamir olur birinin bozulur birinin buzdolabı bozulur:63: çabuk yaptır bilgisayarını özletme kendini :54:

bu arada benim bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dlm peynir

öğlen
4 küçük köfte
2 milföy
(buzdolabındakilerin hepsini pişirdim bozulmasındiye... buzdolabı kendi bozuldu bide benim rejimimi bozzdu:59:

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık bezelye
2 kaşık tavuk sote

akşam
bi porsiyon karpuz

kızlar bugünkü menüm:

sabah:domates salatalık,biraz peynir,biraz yumurta

ara:saat 3te acıktık döner söyledik arkadaşlarla:)çeyrek ekmek yedim:)

akşam:2 kaşık kuru fasulye,1bardak ayran,

saat 8 gibi:1 şeftali,bir dilim kavun

sonra çayın yanında 2 küçük dilim kek:97::30:

biraz çok kaçtı galiba bugün neyse yarın telafi ederim inşallah:):54:

günler sonra menü paylaşabilecem inş, çok şükür:1:

kahvaltı: klasik kahvaltının zeytini çok hali:1: ve 1 dilim ekmek + 1 form çayı
ara: 2 beypazarı kurusu ve sütlü şekersiz neskafe
öğle: 2 adet zeytinyağlı enginar ve 1 dilim karpuz
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase badem
ara2: 1 kase kiraz ve 4-5 küçük salatalık:1:
akşam: salata, üstünde küçük bir parça tavuk ızgara

su: 2 lt'yi geçti
spor: oğlanla öğleden önce ve sonra dışarı çıkma:8:

beypazarı kurusu ne ki???

kızlar bişiy okudum sizlede paylaşmak istedim..

Metabolizmayı hızlandırmanın Yolları

Metabolizmayı hızlandırmanın birinci yolu, metabolizmayı hızlandırıcı tiroit hormonlarıdır. İkinci yolu ise, bitkisel orijinli metabolizma hızlandırıcılardır. Metabolizmayı hızlandırmanın üçüncü yolu ise; metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan birtakım yiyeceklerdir. Matebolizmayı hızlandırıcı besinlere örnek olarak narenciye grubundan limon ve greyfurtun metabolizmayı hızlandırıcı etkileri vardır.

Metabolizmayı Hızlandırmak İçin Greyfurt ve Limon

Prof. Dr. Ziya Mocan yemek aralarında bir tane greyfurtu, herkese tavsiye ediyor. Eğer midenizde problem yoksa, taze limon suyunu da tavsiye ediyor. Limon yemek zor oluyor. Bu yüzden Prof. Dr. Ziya Mocan, limonun soda ile tüketilmesini öneriyor.

Soğuk Duş Metabolizmayı Hızlandırır

Sabahları soğuk duş almak da, metabolizmayı hızlandırır.

Doktormuz ayrıca herkese sabahları erken kalkmalarını ve sabah sporu tavsiye ediyor. Bunların hepsi gün içinde metabolizma hızlandırır. Akşam erken yatılması şart. Uyuyamayan biri zayıflayamaz.

Az az ve Sık Sık Yemek Yiyiniz

Ayrıca aç kalmak metabolizmayı zayıflatır. Az az ve sık sık yemek gerekir

hemen limon yicem.. bide bende bu ara zayıflamıyorum diyodum demek uykusuzlukda etkiliyormuş:44:

ne oldu böyle ya çok kızdırmış seni:44:
ya her hareketiyle benden rahatsız olduğunu belirtiyo.Artık ona sinir olduğum için mi her yaptığı beni rahatsız ediyo bilmiyorum ama en son yaptığı şey şu oldu; ben banyo yaptıktan sonra banyoyu cifle temizleyip mis gibi yapmama rağmen gelip o iğrenç ağır kokulu oda parfümünü boşalttı oraya.Sabır rabbim dedim.Üstüne çok dağınık biri.İyice gıcık ediyo beni.Havlusunu ıslak ıslak odaya koyuyo ve ıslak havlu iğrenç kokuyo.Sonra erkenden uyuyo ben ayakta olunca bilgisayarda oluyorum ya da dışarda oluyorum.Bilgisayar klavye sesine ithafen oflayıp pufluyo.Konuşmak da bilmiyo ki ofluyo pufluyo.Neyse az kaldı.Gidicem odama,nevresimime ve yatağıma kavuşacam:16:

hoşbuldum cnm... yok cnm 40 gün falan dizlikle kalıcam tekrar MR Çekilecek.. beklemedeyim henüz

canım ya.Aman dikkat et nolur:50: Geçmiş olsun.Allah şifalar versin.

VALLA KİLO VERDİRİYOR CANIM YAAA BU HAFTA BOMBA GİBİ GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN :d

vaay süpersin canım benim.Hadi inşallah gel bakalım :51:

.regl oldum bi garibim elim kolum kalkmıyor sıpa oyun istiyor bi onu hoplatıp zıplatıp bir buraya yetmeye çalıştım..olmadı..kafamda bi dünya canım sıkkın hormonlar + diyet ...hafta içi 61.9 gördüm ya şimdi iyi 61.1 ama sıkıldım..yoruldum..akşam akşam iç açıcı değil biliyorum ama işte bugün bir garibim..ara ara neşeleniyorum sonra hopppppp hüzün..ve yorgunluk:59:daha kızıma banyo yaptırıcam..:53:oğlum yaygarayı kopartacak öğlen yıkadım onu şimdi bir daha yıkayamam hemen şifayı kapar...

günler sonra menü paylaşabilecem inş, çok şükür:1:

kahvaltı: klasik kahvaltının zeytini çok hali:1: ve 1 dilim ekmek + 1 form çayı
ara: 2 beypazarı kurusu ve sütlü şekersiz neskafe
öğle: 2 adet zeytinyağlı enginar ve 1 dilim karpuz
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase badem
ara2: 1 kase kiraz ve 4-5 küçük salatalık:1:
akşam: salata, üstünde küçük bir parça tavuk ızgara

su: 2 lt'yi geçti
spor: oğlanla öğleden önce ve sonra dışarı çıkma:8:

ohh süper menü.:nazar:

sabah yediğim elma muz ve armuttan sonra:

akşam planladığım gibi yedim ama ekmeği fazla kaçırdım.

4 dilim ekmek
7 cherry domates
1 salatalık
2 dilim peynir.

hepsi bu kadar.şimdi su içiyorum.

spor bugün 30 dk anca yürüdüm.Çok gezemedim yani.:9:

Metabolizmayı hızlandırmanın birinci yolu, metabolizmayı hızlandırıcı tiroit hormonlarıdır. İkinci yolu ise, bitkisel orijinli metabolizma hızlandırıcılardır. Metabolizmayı hızlandırmanın üçüncü yolu ise; metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan birtakım yiyeceklerdir. Matebolizmayı hızlandırıcı besinlere örnek olarak narenciye grubundan limon ve greyfurtun metabolizmayı hızlandırıcı etkileri vardır.

Prof. Dr. Ziya Mocan yemek aralarında bir tane greyfurtu, herkese tavsiye ediyor. Eğer midenizde problem yoksa, taze limon suyunu da tavsiye ediyor. Limon yemek zor oluyor. Bu yüzden Prof. Dr. Ziya Mocan, limonun soda ile tüketilmesini öneriyor.

Doktormuz ayrıca herkese sabahları erken kalkmalarını ve sabah sporu tavsiye ediyor. Bunların hepsi gün içinde metabolizma hızlandırır. Akşam erken yatılması şart. Uyuyamayan biri zayıflayamaz.

hemen limon yicem.. bide bende bu ara zayıflamıyorum diyodum demek uykusuzlukda etkiliyormuş:44:

paylaşım için teşekkürler:):70::71:

soğuk su içmek de ekstra kalori yakarmış:61:

selam arkadaslar bendeniz yine huzurlarinizda..:79: cok sukur tiyatromuzu kazasiz belasiz atlattik..400 kisi izledi..ama yasadigim heyecani anlatamam size..:97: tiyatrodan sonra toplanip yemege gittik sabaha kadar kutladik dunde giremedim eve cok gec geldik ve ölesiye yorgundum..aklim sizdeydi bu tiyatro yuzunden cok ihmal ettim gecen hafta..bunun icin özür diliyorum..:92: bugunde calistim..eski calistigim yerdeki arkadas rahatsizmis beni cagirdilar bende dedim izin öncesi iyi olur benim icin maddi anlamda ok dedim..yeni geldim eve..yarinda sabah calisicam 5 te evden cikmam gerekecek.. ev,is ve tr hazirligi bu hafta cok yorucu olucak benim icin.kizlarr 6 gun kaldi trye :52: ama benim hic bi hazirligim yok henuz..neyse saglik olsun..tiyatro tiyatro oda bitti..bu haftada gecer bi sekilde..:85:

gecmise hic bakamicm hic vaktim yok hemen yatayim ki 4 bucukta kalkayim..umarim iyisinizdir hepiniz.. bu hafta 2 gun sabah calisicam, 2 gun öglen. cok gecte olsa girerim..mazur görün bu haftada beni.. isten ciktiktan sonra hazirlik yapmam gerekecek(sabahci oldugumda tabi) istersen rabiacim izinli yaz nasil isterseniz siz karar verin..cok giremeyecegimi söyleyim.. herhalikarda cuma bildirimimi yaparim cuma öglen calisicagim icin sabah erken yazarim..

hepinizi cokkk öpüyorum.. haa sahii unutmadan söyleyim dikkat ediyorum rejime uymaya calisiyorum.. bugun bol su ve yesil cay ictim..yediklerimde öglen yarim dilim firinda makarna dönerli agir oldugu icin yarisini aldim.. saat 5 dede karpuzla 2 dilim beyaz peynir yedim.. ve butun gun ayaktaydim..:53:

görüsüruz hoscakalin..:71:

hoşgeldin cnm aramıza...
teşkr ederim İNŞALLAH :21:
enginar suyu sütü arttırır cnm.
"enginar suyunun afrodizyak etkisi eskiden beri bilinmektedir, ayrıca kolestrolün baş düşmanıdır. Anne sütü arttırıcı, vücuda kuvvet verici, ateş düşürücü, mide ve bağırsak düzenleyici, kalbi güçlendirici, hazım kolaylaştırıcı etkileriyle beraber sarılık, sivilce egzama rahatsızlıklarında da kullanılmaktadır."

bende oğlumu emzirirken çok kullandım.. çünkü bir göğsümde süt yoktu. faydasını çok gördüm. diyet yaparken haliyle sütte azalma olabiliyor ondan dedim faydası olabilir diye :16:

Çokk teşekkür ederimm cnm, eğer bulabilirsem, deniycem..:71:
Zayıflicam diye kuzucuğumu sütsüz bırakmiyim. :69:

Bu arada bugün pek katılamadım ama baya iyi kaynatmışsınız :9:
günüm ütüyle ve süt sağmakla geçti, bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüzdü yemeğe gittik de eşimle.. :70: Kızımı kayınvalideme bıraktık,ona süt bırakmam gerekiyodu..

Menümü de yazamadım.. akşam yemeğe gideceğimiz için gündüz hafif tutmaya çalıştım..yarın da hafif tutmaya çalışıcam akşamdan dolayı..:78:

Kalkınca
1 büyük bardak su + 2 adet kuru kayısı

sabah
1 avuç k-fleks + 1 yemek kaşığı meyveli müsli
yağsız süt ile

ara:yok

öğle
1 küçük muz + 1 dilim ananas
1 sade soda

ara:yok

akşam
yarım paçanga böreği (yarım avuç içi kadar diyelim)
8-10 adet küçük parça ciğer
1,5 avuç içi kadar kaşarlı köfte
2 yemek kaşığı patates püresi
Kocadan çalıntı bi kaç yudum şarap :78:

2,5 lt su

Ben yatiyim, yoruldum bugün, başım da çok agrıyo yav, hap da içemiyorum uffff geçer de uyurum inşallah...

İyi geceleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :87:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :71:

bugün gündüz giremiycem çeşmeye gidiyorum... bol bol yüzüp kaori yakıcam inş...

zaten sabah sabah 74 kilo çıktım.. :43:

bi günde 400 gr alınır mı yaaa.... :53:

herkese güzel bir gün dilerimm.... :80:

günaydın arkadaşlar..ben hala sıkıntılıyım..canım sıkılıyor yani.evde olmaktan sıkıldım sanırım..bugün bişeyler yapsam iyi olucak..diyetimede kötü etki etti.gece çok acıktımki haftalrdır 6 dan sonra açlığı unutmuştum..ama yulaf kepekli yoğurduu bu saate sakladığım için kazasız atlattık ..ama gece oğluma mama hazırlarken bir kaşık ağzıma mama atarken buldum kendimi..hip kullanıyorum oda ne lezzetli yav..:52::60:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :71:

bugün gündüz giremiycem çeşmeye gidiyorum... bol bol yüzüp kaori yakıcam inş...

zaten sabah sabah 74 kilo çıktım.. :43:

bi günde 400 gr alınır mı yaaa.... :53:

herkese güzel bir gün dilerimm.... :80:

bol bol harekete protein ağırlıklı beslen ağrı çıktım diye yükelinirsen zararı olur..kilo alırsın..

hoşbulduuum arkdşlar..
bugün kahvaltım 4 çeri domates
2 zeytin
1 fincan yeşil cay
birazda dut
canım başka bişi istemedi nasıl olduysa

sauna eşofmnmla 1 saat yürüyüş yaptım geldim 15 dkda ip atladım. ögleden sonra da ip atlıcam ve evde kendimce spor yapıyorum :) günlük en ez 3 litre su iççemm inş aklınıza gelen bişi varsa yazın bu arada sarımsak yutuyorum bugün itibariyle günlük 2-3 diş sarımsak yutucam metobalizmayı hızlandırdığını okudum başka bi topikten inş faydasını görürümm... 20 kilo vermem lasım:27::27::27:

günaydın kızlaaaaar

dün çok yorucu ve karmakarışık bir gün geçirdim, işler yoğundu saat 21.30 da işyerinden çıktım ve kızlarımı konservaturadan almay gittim. Gece 1 de de yattım, sabah da 9 da kalktım.
Neyse artık dün dünde kaldı, ben dünki menümü yazim:

1 dilim kepekli ekmek
1/2 domates
1/4 salatalık
5 yeşil zeytin
1 kk peynir

1 elma

1 sandviç (kepekli, marul, peynir,domates, salatalık)
1 ayran

2 Zeytinyağlı biber dolması
1 por. karpuz

Spor:
30 Zumba

hoşbulduuum arkdşlar..
bugün kahvaltım 4 çeri domates
2 zeytin
1 fincan yeşil cay
birazda dut
canım başka bişi istemedi nasıl olduysa

sauna eşofmnmla 1 saat yürüyüş yaptım geldim 15 dkda ip atladım. ögleden sonra da ip atlıcam ve evde kendimce spor yapıyorum :) günlük en ez 3 litre su iççemm inş aklınıza gelen bişi varsa yazın bu arada sarımsak yutuyorum bugün itibariyle günlük 2-3 diş sarımsak yutucam metobalizmayı hızlandırdığını okudum başka bi topikten inş faydasını görürümm... 20 kilo vermem lasım:27::27::27:

menü güzel , verirsin canım yaa niye vermeyesin

Back
X