• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızalar ben çalışlim biraz , ama önce gidip su alim kendime yoksa gitmiyor bu kilolar, sonrada çok sıkışıyorum müşteri burda oluyor gitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum ki WC ye gidim, çok su içmek hem iyi bir yandan da kötü

Aaaaaa bu kadın yine ev temizliyo yav, :52::52::52:
kız vücuduna yazık, gün aşırı yapsana şunları hayatım.. Ama için durmuyo tabi dimi.. :1:

ben evi hergün süpürmezsen çöplüğün üstünde oturuyormuşum gibi hissediyorum aa bide silmeyi unutmayalım:21::21:

ay ne güzel ben bilmiyorum kilo vermedim galiba:43::43: ama sıklaşma var sanki :8:

buraya katıldığımdan beri 1.5 kilo verdim çok mutluyum:64:
benim daha önce hiç diyet yapmamış olmamın etkiside var herhalde
hepimiz istediğimiz kilolara kavuşacağız inşallah
sıkılaşma daha önemli

selamlar kızlar:79:
spordan geldim, şimdi bir duaş falan alayım sonra görüşürüz inşallah:79:

ohhhh gitsin yağlar :66::66:

[

Bende eşimi de ikna ettim diyet olayına, onun da fazla kiloları var.. tavuk köfte salata vs dışında yemek yapmıyorum, bu yemeklerden yapmadığım zaman o da meyve yiyo genelde akşam yemeği olarak.. Çok iyi oluyo, çünkü ona yemek yapınca dayanamayıp yediğim olurdu önceden.. bu 1 haftadır iyi gidiyo.. :8:

ah be canım benim eşim kendi diyor fazla ağır yemek yapma diye o da kilo aldı 4 kilo kadar formunu da korur kendileri zayıflamam lazım diyor amaa ben dayanamıyorum canım istiiiiyoooooooo yaaa fff öğlene yapıyorm şimdi tavuk akşamada yeşillik meyve olacak az yemeye çalşcammm :56: :56:[/QUOTE]

AİLECEK DİYETTESİNİZ HARİKSINIZZZZ

meraba kızlar nasılsınız bugün hastane randevum vardı işe yeni geldim kan verdim hematoloji ve cildiyeye gittim kan verdim cildiyedede saç dökülmesi için sprey verdi 6ay kullancam faydası olursa 1yıl yanında besin takviyeside var biotin hematoloji içinde temmuzun ilk haftası sonuçlarımı alıp doktora göstercemm 12de 1çorba içtim bugün hafif besleniyorumm

oooff çok açıktım. bugün canım çalışmak istemiyor, ama çoook iş var saatde 15.30 olmuş daha çok iş var çooook:78::17::25:

meraba kızlar nasılsınız bugün hastane randevum vardı işe yeni geldim kan verdim hematoloji ve cildiyeye gittim kan verdim cildiyedede saç dökülmesi için sprey verdi 6ay kullancam faydası olursa 1yıl yanında besin takviyeside var biotin hematoloji içinde temmuzun ilk haftası sonuçlarımı alıp doktora göstercemm 12de 1çorba içtim bugün hafif besleniyorumm

çok geçmiş olsun cnm... inş düzelir kısa zamanda Allah'ım şifa versin :16:
afiyet olsun:34:

nolcak bizim bu halimiz birinin bilgisayarı tamir olur birinin bozulur birinin buzdolabı bozulur:63: çabuk yaptır bilgisayarını özletme kendini :54:

bu arada benim bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dlm peynir

öğlen
4 küçük köfte
2 milföy
(buzdolabındakilerin hepsini pişirdim bozulmasındiye... buzdolabı kendi bozuldu bide benim rejimimi bozzdu:59:

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık bezelye
2 kaşık tavuk sote

akşam
bi porsiyon karpuz
Ayy ins yapilamayacak gibi bozulmamistir da olur cnm yaa telden gitene kdr helak oluyorumm :60:

sabah 1 salatalık 1 domates 2 grisini 1 bardak yeşil çay ara öğün 1 avuç kiraz

öğle 3 dolma 3 sarma 2 kaşık yoğurt
dolmalar kuru patlıcan antep usulü içi çok azdı

2 çatal tramisu:69:

Canım geçmiş olsunnn

Selaam on ucuncu takimin fistuklariiiii :60: zorda olsa sizlere telimden sesleniyorum su anda nisantasinda manyak bir trafik tarafindan tutsak edildim :60: bilgisayarimi vermistim gidip bakicam durumu nedir yasayacakmi ahahah ins. Yapilmistirda donerim sahakara en kisa zamanda :60:

Selaam on ucuncu takimin fistuklariiiii :60: zorda olsa sizlere telimden sesleniyorum su anda nisantasinda manyak bir trafik tarafindan tutsak edildim :60: bilgisayarimi vermistim gidip bakicam durumu nedir yasayacakmi ahahah ins. Yapilmistirda donerim sahakara en kisa zamanda :60:

ilahi kız güldürdün beniii inş yapılmıştırr bacım

kaç günün yorgunluğu var üzerimde ayaklar oldu balon gibi tabi yemek düzenimde berbat oldu günde 1 yada 2 öğün yedim hep dışardaydım üstüne bugün regl oldum yorgunluktu derken hepsi birleşti vücudum isyanlarda:52::52::52:
o kadar koşturmacadan sonra normal artık canım:) neyse regl de olmuşsun, gitsin şişkinlikler.:62:

kaptan ben listede değilim ama sayabilirim

neyneyse 50:65::65::nazar::nazar:
elmaliturta 33:46:
neslivicdan 25
chika 19
ipek61 18
sakaleynmaster 17
ikbal 16
sementa33 14
özlemtekin 11
fercidi 9
moonros 8
roseking35 1
file76 0
herşeyvataniçin 0
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0
eline sağlık canım.:71:

ama ben dün saydımdı bugündemi vardı rabia 11-12 haziran hatırlıyorum..canım ya ..:17::69:
şekercim dün de sendeydi. birazdan listeyi tekrar ekliycem.

.regl oldum bi garibim elim kolum kalkmıyor sıpa oyun istiyor bi onu hoplatıp zıplatıp bir buraya yetmeye çalıştım..olmadı..kafamda bi dünya canım sıkkın hormonlar + diyet ...hafta içi 61.9 gördüm ya şimdi iyi 61.1 ama sıkıldım..yoruldum..akşam akşam iç açıcı değil biliyorum ama işte bugün bir garibim..ara ara neşeleniyorum sonra hopppppp hüzün..ve yorgunluk:59:daha kızıma banyo yaptırıcam..:53:oğlum yaygarayı kopartacak öğlen yıkadım onu şimdi bir daha yıkayamam hemen şifayı kapar...
hımm bi bıkkınlık hali gelmiş. regl ve hormonlar bence canım.

nolcak bizim bu halimiz birinin bilgisayarı tamir olur birinin bozulur birinin buzdolabı bozulur:63: çabuk yaptır bilgisayarını özletme kendini :54:

bu arada benim bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dlm peynir

öğlen
4 küçük köfte
2 milföy
(buzdolabındakilerin hepsini pişirdim bozulmasındiye... buzdolabı kendi bozuldu bide benim rejimimi bozzdu:59:

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık bezelye
2 kaşık tavuk sote

akşam
bi porsiyon karpuz
buzdolabının bozulması neticesi var tabi. ama bence fena bi menü değil.

kızlar bugünkü menüm:

sabah:domates salatalık,biraz peynir,biraz yumurta

ara:saat 3te acıktık döner söyledik arkadaşlarla:)çeyrek ekmek yedim:)

akşam:2 kaşık kuru fasulye,1bardak ayran,

saat 8 gibi:1 şeftali,bir dilim kavun

sonra çayın yanında 2 küçük dilim kek:97::30:

biraz çok kaçtı galiba bugün neyse yarın telafi ederim inşallah:):54:
çok kaçamak yapıyorsun fatmacım. üstüne bir de hafta sonları kendine sebest gün ilan ediyorsun. bu durum pek hoş değil.

beypazarı kurusu ne ki???
kuru bir şey canım:) kuru ekmek kadar kuru nerdyse ama güzel bir aroması var. galetaya benziyor aslında daha çok.
ipeks-bakery: Beypazari kurusu(Galeta)

kızlar bişiy okudum sizlede paylaşmak istedim..

Metabolizmayı hızlandırmanın Yolları

Metabolizmayı hızlandırmanın birinci yolu, metabolizmayı hızlandırıcı tiroit hormonlarıdır. İkinci yolu ise, bitkisel orijinli metabolizma hızlandırıcılardır. Metabolizmayı hızlandırmanın üçüncü yolu ise; metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan birtakım yiyeceklerdir. Matebolizmayı hızlandırıcı besinlere örnek olarak narenciye grubundan limon ve greyfurtun metabolizmayı hızlandırıcı etkileri vardır.

Metabolizmayı Hızlandırmak İçin Greyfurt ve Limon

Prof. Dr. Ziya Mocan yemek aralarında bir tane greyfurtu, herkese tavsiye ediyor. Eğer midenizde problem yoksa, taze limon suyunu da tavsiye ediyor. Limon yemek zor oluyor. Bu yüzden Prof. Dr. Ziya Mocan, limonun soda ile tüketilmesini öneriyor.

Soğuk Duş Metabolizmayı Hızlandırır

Sabahları soğuk duş almak da, metabolizmayı hızlandırır.

Doktormuz ayrıca herkese sabahları erken kalkmalarını ve sabah sporu tavsiye ediyor. Bunların hepsi gün içinde metabolizma hızlandırır. Akşam erken yatılması şart. Uyuyamayan biri zayıflayamaz.

Az az ve Sık Sık Yemek Yiyiniz

Ayrıca aç kalmak metabolizmayı zayıflatır. Az az ve sık sık yemek gerekir

hemen limon yicem.. bide bende bu ara zayıflamıyorum diyodum demek uykusuzlukda etkiliyormuş:44:
uykusuzluk tabii ki etkiliyor.
ekşi ve acı da bence oldukça faydalı.
paylaşım için teşekkürler.

ya her hareketiyle benden rahatsız olduğunu belirtiyo.Artık ona sinir olduğum için mi her yaptığı beni rahatsız ediyo bilmiyorum ama en son yaptığı şey şu oldu; ben banyo yaptıktan sonra banyoyu cifle temizleyip mis gibi yapmama rağmen gelip o iğrenç ağır kokulu oda parfümünü boşalttı oraya.Sabır rabbim dedim.Üstüne çok dağınık biri.İyice gıcık ediyo beni.Havlusunu ıslak ıslak odaya koyuyo ve ıslak havlu iğrenç kokuyo.Sonra erkenden uyuyo ben ayakta olunca bilgisayarda oluyorum ya da dışarda oluyorum.Bilgisayar klavye sesine ithafen oflayıp pufluyo.Konuşmak da bilmiyo ki ofluyo pufluyo.Neyse az kaldı.Gidicem odama,nevresimime ve yatağıma kavuşacam:16:
klasik gıcık o da arkadaşı modeli:47:

sabah yediğim elma muz ve armuttan sonra:

akşam planladığım gibi yedim ama ekmeği fazla kaçırdım.

4 dilim ekmek
7 cherry domates
1 salatalık
2 dilim peynir.

hepsi bu kadar.şimdi su içiyorum.

spor bugün 30 dk anca yürüdüm.Çok gezemedim yani.:9:
vah vah dermişim:60:

selam arkadaslar bendeniz yine huzurlarinizda..:79: cok sukur tiyatromuzu kazasiz belasiz atlattik..400 kisi izledi..ama yasadigim heyecani anlatamam size..:97: tiyatrodan sonra toplanip yemege gittik sabaha kadar kutladik dunde giremedim eve cok gec geldik ve ölesiye yorgundum..aklim sizdeydi bu tiyatro yuzunden cok ihmal ettim gecen hafta..bunun icin özür diliyorum..:92: bugunde calistim..eski calistigim yerdeki arkadas rahatsizmis beni cagirdilar bende dedim izin öncesi iyi olur benim icin maddi anlamda ok dedim..yeni geldim eve..yarinda sabah calisicam 5 te evden cikmam gerekecek.. ev,is ve tr hazirligi bu hafta cok yorucu olucak benim icin.kizlarr 6 gun kaldi trye :52: ama benim hic bi hazirligim yok henuz..neyse saglik olsun..tiyatro tiyatro oda bitti..bu haftada gecer bi sekilde..:85:

gecmise hic bakamicm hic vaktim yok hemen yatayim ki 4 bucukta kalkayim..umarim iyisinizdir hepiniz.. bu hafta 2 gun sabah calisicam, 2 gun öglen. cok gecte olsa girerim..mazur görün bu haftada beni.. isten ciktiktan sonra hazirlik yapmam gerekecek(sabahci oldugumda tabi) istersen rabiacim izinli yaz nasil isterseniz siz karar verin..cok giremeyecegimi söyleyim.. herhalikarda cuma bildirimimi yaparim cuma öglen calisicagim icin sabah erken yazarim..

hepinizi cokkk öpüyorum.. haa sahii unutmadan söyleyim dikkat ediyorum rejime uymaya calisiyorum.. bugun bol su ve yesil cay ictim..yediklerimde öglen yarim dilim firinda makarna dönerli agir oldugu icin yarisini aldim.. saat 5 dede karpuzla 2 dilim beyaz peynir yedim.. ve butun gun ayaktaydim..:53:

görüsüruz hoscakalin..:71:
oy oy ebrum gelmiş hoşgelmiş.
oyunu sağ salimen atlatmana sevindim canım. geçmiş olsun.
yoğun bir dönemdesin tabi türkiye yolculuğu öncesi. Allah kolaylık versin.
sen bu hafta bildirim yap, sonra izne ayıralım. tr'de düzen oturtunca listeye devam edebilirsin.:16:

Bu arada bugün pek katılamadım ama baya iyi kaynatmışsınız :9:
günüm ütüyle ve süt sağmakla geçti, bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüzdü yemeğe gittik de eşimle.. :70: Kızımı kayınvalideme bıraktık,ona süt bırakmam gerekiyodu..

Menümü de yazamadım.. akşam yemeğe gideceğimiz için gündüz hafif tutmaya çalıştım..yarın da hafif tutmaya çalışıcam akşamdan dolayı..:78:

Kalkınca
1 büyük bardak su + 2 adet kuru kayısı

sabah
1 avuç k-fleks + 1 yemek kaşığı meyveli müsli
yağsız süt ile

ara:yok

öğle
1 küçük muz + 1 dilim ananas
1 sade soda

ara:yok

akşam
yarım paçanga böreği (yarım avuç içi kadar diyelim)
8-10 adet küçük parça ciğer
1,5 avuç içi kadar kaşarlı köfte
2 yemek kaşığı patates püresi
Kocadan çalıntı bi kaç yudum şarap :78:

2,5 lt su
evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun canım. nice yıllara inşallah.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :71:

bugün gündüz giremiycem çeşmeye gidiyorum... bol bol yüzüp kaori yakıcam inş...

zaten sabah sabah 74 kilo çıktım.. :43:

bi günde 400 gr alınır mı yaaa.... :53:

herkese güzel bir gün dilerimm.... :80:
oh oh çeşmelere de gidilirmiş.
keyifli zaman geçirirsin inşallah.

günaydın arkadaşlar..ben hala sıkıntılıyım..canım sıkılıyor yani.evde olmaktan sıkıldım sanırım..bugün bişeyler yapsam iyi olucak..diyetimede kötü etki etti.gece çok acıktımki haftalrdır 6 dan sonra açlığı unutmuştum..ama yulaf kepekli yoğurduu bu saate sakladığım için kazasız atlattık ..ama gece oğluma mama hazırlarken bir kaşık ağzıma mama atarken buldum kendimi..hip kullanıyorum oda ne lezzetli yav..:52::60:
hava da kasvetli şansına deryacım. o da çok etkiliyor.

hoşbulduuum arkdşlar..
bugün kahvaltım 4 çeri domates
2 zeytin
1 fincan yeşil cay
birazda dut
canım başka bişi istemedi nasıl olduysa

sauna eşofmnmla 1 saat yürüyüş yaptım geldim 15 dkda ip atladım. ögleden sonra da ip atlıcam ve evde kendimce spor yapıyorum :) günlük en ez 3 litre su iççemm inş aklınıza gelen bişi varsa yazın bu arada sarımsak yutuyorum bugün itibariyle günlük 2-3 diş sarımsak yutucam metobalizmayı hızlandırdığını okudum başka bi topikten inş faydasını görürümm... 20 kilo vermem lasım:27::27::27:
acaba sana yazdığım kuralları okudun mu?

selamlar kızlar,
oğlumun yanında uyuyp kaldığım için 3 saat önce okuduğum mesajlara ancak cevap yazabildim:9:
bir de uyuduğum arada neler yapmışsınız bakalım.

Back
X