soğuk su içmek de ekstra kalori yakarmış![]()
ben de duymuştum bunu vucut normal ısısına dönmek için mi ne kalori yakıyomuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğuk su içmek de ekstra kalori yakarmış![]()
kız ne fazlası açlıktan gebericektim iyi bile yedim daha fazlasında gözüm vardıda mutfaktan uzağa kaçtım hemen masayı toplayıp yukarı pc ye çıktım
2 dilim kare dediğim sigara paketinden daha miniktisodada çok faydalı sade soda meyveli değildi. içine limonu ben ilave ettim. öğlende yiyecek istemedi cnm oğlan süt istedi ona püskevitle süt verdim, benimde canım istedi
ben her gün bir bardak süt içerim zaten
![]()
morelimi bozma
:78: :18:
![]()
![]()
![]()
ayyyyy ben normal pizza sandım dııııııı kızz o kdr küçükse birşey olmaz o zaman
![]()
neyse bol bol yüzmüşsün..
kız ne fazlası açlıktan gebericektim iyi bile yedim daha fazlasında gözüm vardıda mutfaktan uzağa kaçtım hemen masayı toplayıp yukarı pc ye çıktım
2 dilim kare dediğim sigara paketinden daha miniktisodada çok faydalı sade soda meyveli değildi. içine limonu ben ilave ettim. öğlende yiyecek istemedi cnm oğlan süt istedi ona püskevitle süt verdim, benimde canım istedi
ben her gün bir bardak süt içerim zaten
![]()
morelimi bozma
:78: :18:
![]()
![]()
![]()
cnm kalorili bi pizzayı çok az yiyeceğine kalorisiz bi yemeği daha fazla yiyebilirsin hem doyurucu olur...
ya bu arada kızlar dün buzdolabıma servis gelmişti ya... motor ısınmı yarın bu saatlerde aç düzelcek demişti... açtım hala soğutmuyo yaaaaaa![]()
rabişşş beni eklememişinn beni saymıyon mu gız senn:))))hehee*********güncelleme**********
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün 15 haziran. 14 haziran gününü sayıyoruz. yani ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
13 haziran - 14 haziran : sakaleynmaster
15 haziran - 16 haziran : sementa33
17 haziran - 18 haziran : ipek61
20 haziran - 21 haziran : chika
22 haziran - 23 haziran : elmaliturta
24 haziran - 25 haziran : neslivicdan
27 haziran - 28 haziran : ikbal05
evet canım şükür gidebildimmm sonuçlara bakalım nolcak temmuzda cildiye doktorunun verdiği ilaçlarada 85tl bayıldımk bugünnn gitti paracıklarımmçok şükür hastaneye gidebildin semine:)
hadi çok geçmiş olsun. demir eksikliği herhalde henüz belli olmamıştır. sonuçlardan haberdar edersin.
Allah kolaylık versin.
telefondan girmek işkencenin alası zaten fundacım. inşallah bilgisayarın düzelmiştir.:97:
nişantaşında ha
bekliyoruz canım![]()
ananas güzeli bu hafta çok merak ediyom kaç kilo vercen sennn[sıze=3]15-06-2011 menü/
sabah: Bir dilim ananas/ elma sirkeli su/
kahvaltı: Bir dilim kepek ekmeği/30 gram peynir/ domates/salatalık /çay
ara: Bir kaşık yoğurt/ bitki çaylarım /
öğlen: 3 köfte/ salata /
ara: Neckafe/ bir kaşık yoğurt /
akşam: 2 kaşık şakşuka/ 2 kaşık bezelye/ yoğurt
spor// 2 mile leslie [/sıze]
ayyyyyy yapılmış yapılmış canım bir dahakli bozulmaya kdr aranızdayım ahahha
hoş geldin canımmmm
süpermiş bacum ananas güzeliii =)
hoşbeş derken?
tam 4 tane, dayanamadım
![]()
kızlar bugün biraz daha iyiyim. şimdi en azından bi 30 dkk spor yapıp duş alıp uyuycamkendinize çok ama çok iyi bakın. hepiniz uykularınızda güzelleşin zayıflayın
iyiki varsınız
hayırlı geceler öpüldünüz
![]()
kızlaaaaaar bilgisayarım yapılmışş kihkihgeçen hafta bir iş görüşmesine gitmiştim kabul edilmişim şaka gibi hiç beklemiyordum şartları çok ağır gerçi evime uzak çalışma saatleri falan uzun ama 2 ay bile çalışsam para paradırrr ya evde oturmaktan iyidir
![]()
bu arada bugün kü menümü yazayım
sabah : sirkeli su + 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
Ara : 1 sütlü nescafe
öğle : yarım simit + peynir + salatalık + domates
ara : Erik
Akşam : light ton balığı + zero
spor olarak da : sopa + mekik + dumbell + 100 kere zıpladım ip atlıyormuş gibi ip alcam ya olmuyor böle kuru kuru zıplamakla :60 : 60:
1,5 saat bisiklet
30 dk yürüyüş
![]()
ben de duymuştum bunu vucut normal ısısına dönmek için mi ne kalori yakıyomuş![]()
bugünkü menü saat 12de 1 kase bol pul biberli limonlu mercimek çorbası
işyerine gelince 2 dilim ekmek arasına peynir
sonra 1 salatalık
yeşilçay 1 dilim ekmekle az peynir daha
1 salatalık
2 yulaflı burçak
akşam eve gelince 6-7 çatal haşlanmış tavuk
3.5-4 lt su 45 dk spor
tamam, yüzmüşsün bu çok çok süper. ancaak 3 tane hem de büyük poğaça yenir mi yaw?geleyim bugünkü menüme
gün içinde toplamm 3 tane zeytinli pohaça büyüktüler.
4 sarma
1 soda
1 ayran
10 erik
şimdide karpuz peynir yiycemm
zeytinli pohaçalar kötü oldu ama başka türlü dayanamazdım...
yaklaşık 3 saat yüzdüm... suyun altında spor yaptık bacak karın hareketleri...
hep yazlıkta kalanlar çok şanslı valla her gün yapsalar ne selülit kalır ne yağ![]()
valla hem de nasıl dinlendim. çok iyi geldi deryacım. arada işi gücü bırakıp yatıp uyuyacaksın.tamam rabia ...
oh oh mis gibi uyku çekilmiş..ne güzel dinlenilmiştir..![]()
canım sen bi gün çocukları annene bırak ve öylece alışverişe çık. hem kafanı dinlersin. hem de stresin gider.:81:bugün annemlere gittim..önce ablamla buluşup çoculara alışveriş yapalım dedik ama oğlum çok mızıklandı sadece kıza ayakkabı aldım...kendimede cicler alacaktım bu sıpalarla hep koştur koştur oluyor ya........
spora başlıyorsun demek, dizini fazla zorlamayasın canım.selam canlarım
sabah kahvaltımı paylaşmıştım. yine bir toparlıyayım:
sabah kahvaltım:
- biberiye suyum.
20 dkk sonra:
-bir dilim ekmeğe ince sürülmüş tereyağı ve vişne reçeli.
-1 yada 2 bardaktı sanırım şekersiz çay
-3 yeşil zeytin
-1 dilim yağsız peynir.
bol su içtim 4 lt kadar.
öğlen yemeğim:
1 bardak ılık süt 3 tane petübör püskevit
akşam yemeğim:
2 kare dilim pizza ve soda (içine limon sıktım)
şimdide su şişesi elimde belki bu akşam biraz spor yapmaya çalışıcam.. saat 10 gibi.
hoşgeldin fundacım. hem bilgisayarın gelmiş, hem işe başlıyorsun. güzel haberler ard arda gelmiş. tebrik ederim.kızlaaaaaar bilgisayarım yapılmışş kihkihgeçen hafta bir iş görüşmesine gitmiştim kabul edilmişim şaka gibi hiç beklemiyordum şartları çok ağır gerçi evime uzak çalışma saatleri falan uzun ama 2 ay bile çalışsam para paradırrr ya evde oturmaktan iyidir
![]()
başka bir tamirci çağır bence canım.ya bu arada kızlar dün buzdolabıma servis gelmişti ya... motor ısınmı yarın bu saatlerde aç düzelcek demişti... açtım hala soğutmuyo yaaaaaa![]()
seni saymaz olur muyum canım benim. azar azar ekliyerek gidiyorum. bu seferkinde denk gelmemişsindir.rabişşş beni eklememişinn beni saymıyon mu gız senn:))))hehee
evet canım şükür gidebildimmm sonuçlara bakalım nolcak temmuzda cildiye doktorunun verdiği ilaçlarada 85tl bayıldımk bugünnn gitti paracıklarımm
afiyet olsun, hafif olmuş.bugünkü menü saat 12de 1 kase bol pul biberli limonlu mercimek çorbası
işyerine gelince 2 dilim ekmek arasına peynir
sonra 1 salatalık
yeşilçay 1 dilim ekmekle az peynir daha
1 salatalık
2 yulaflı burçak
akşam eve gelince 6-7 çatal haşlanmış tavuk
3.5-4 lt su 45 dk spor
iyi geceler canım.kızlar bugün biraz daha iyiyim. şimdi en azından bi 30 dkk spor yapıp duş alıp uyuycamkendinize çok ama çok iyi bakın. hepiniz uykularınızda güzelleşin zayıflayın
iyiki varsınız
hayırlı geceler öpüldünüz
![]()
kahvaltınızı güçlü yapın canım. o gün içerisinde erir ama gofretler diyetinize zarar.kızlar bugün kahvaltıyı çok az kalorili yapınca devamlı açıktığımı hissetttim
dün böyle değildi bugün çok fena açıktımsonunda gofretlere dayanamadım
kahvaltıyı tam yapınca gün kolay atladılıyor
saat 8 de bir ince dilim karpuz
kiraz yarım muz yedim
artık yarın telafi edeceğim yürüyüşümü artırırım
kaptaaaan benimle dalgamı geçiyon
hıh![]()
:90:ilahi.......
ay ay sitemlerini sevsinlerkaptann geldinmi bende sana sitemlerimi iletiyordum
benim kilom devamlı değişiyor ama 64 üzerine çokmadım 63 .400 -63. 600 -63 900
kilom şimdi 64 mü oluyor