canım benüm, teşekkür ederim çok tatlısın.

liste konusunda yardımlarınıza güvenebilirim o halde. bu cuma sen de ufak ufak denemelere başlarsın.

yaw komple gitmiyorum, burdayım hala:) belki yarın 60'ı göremem zaten, kimbilir.
20 kiloyu 7-8 ayda verdim. en hızlı kilomu ilk 4-5 ayımda verdim. son 5 kg zor gitti. ilk başta bu kadar zor değildi.
kaçamaklarım tabii ki de oldu. yalnız kaçamağı sürekli hale getirmedim. haftanın bir gününü kaçamak günü ilan etmedim açıkçası. verilecek kilolar gitmeden bu anlayış pek işe yaramıyor. vücudu şoklamak lazım.
şok demişken şok diyet uygulamadım. sadece 1 kez lapa günü yaptım. o da çok işimi görmedi. şu anda gereksiz olduğunu düşünüyorum. menülerim şimdiki gibiydi hatta daha çok meyve yerdim. ekmeği az yedim. akşamları salata yedim. sürekli yeşil çay içtim.
çok sır değil bu yazdıklarım. biraz dikkat ve irade.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-295.html#post19701386
buraya paylaşıyoruz canım.
neslivicdan(65/64.600/0.400/%0.62
aradaki farkı yanlış almışsın, Allah mı yazdırıyor, yoksa yarın 1400 mü gidiyor?
herkes kendi yüzdesini yazsa da olur. daha önce denemeye çalıştık. yazmayanlar oldu. yine deneyebiliriz, önyargılı değilim.
gözün aydın canım. ne kadar çok sevinçlisindir sen şimdi.
hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum.