• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah:52: ya da ayakkabım da siyah ya bi de bel üstüne siyah bi kemer takcam dikkatleri göbeğe değil de yukarı çeksin diye şalı da siyah takarsam güzel olur galiba siyah ve pembe.şok etkisi..utanacağım kesin çünkü straplez hiç giymedim topuklu da:52: Heyecanlıyım.:52:

neyse kızlar yarın görüşürüz hepinize iyi geceler öpüyorum bal yanaklardan:54:

aygülcüm kaçırdım seni sen nereye gidiosun benim gibi elbise ayakkabı telaşı sarmış senide:64:

hayırlısı canım.
ya barışırsak diye korkmak gereksiz bence. barışacaksanız barışırsınız, bazı şeyler kaçınılmazdır. önemli olan senin ne kadar kararlı olduğun.
benim kendi fikrime göre de erkek arkadaşın davranış olarak çok saçmaladı. bir de araya bunca zaman girmesine göz yumdu. ancak nihai kararı sen ve kalbin verirsiniz.

ohooo kaptanım kalbimi dinlesem çoktan zurnacıya gitmiştim:60::60::60: beynime baskı yapıyorum akıllı ol diye:1:

ne kadar bunaltıcı bir gün inşallah yarın kilo vermişimdir bu hafata baya dişimi sıktım. En azından pideleri ve gözlemeleri çıkartım hayatımdan , ama bu akşam eşimle şöyle başbaşa bir kahve içmeye gidicem inşallah.

sakin ol canım ya. 1 bardak su falan al. ne yazık ki art niyetli insanlar var. sen de bugün onlardan birine denk gelmişsin. 100 liralık işi 70 liraya kapatmak niyetindeymiş bayan. bütün tripler ondan bence.
resimleri yırtıp vermemen de gayet iyi cevap olmuş. en azından içinde kalmamış.
şimdi bir derin nefes al. böyle insanlar olduğu gibi gerçekten iyi niyetli, dünya tatlısı insanlar da var. Allah onlarla karşılaştırsın.:97:

Öyle tabiki canım yaa, aslında işim çok keyfili yani hep hayatlarının en özel günlerini yaşıyacak olan heycanlı insanlarla oluyorum ,ama bazen bu tarz dengesizlerde oluyor.En sinirmi bozan ben asla müşterime kötü davranmazdım...:85:

canım iskender çekti şimdikkkk

oy canım ya anlayabiliyorumm bazen bizede müşteri geliyo bi bilezik alıyo 1100 tutuyoo diyelim 1000tl versem olmaz mı bende 1200 alsam olmaz mı diyorum gıcık oluyorum öle tiplere sen sakin ol hayatım değmez emeğe saygı duymayan insanlar için sinirlerimizi bozmaya değmezzz kendine bi kahve yappp sakinleşirsin hemde enerji dolarsınnnn emin oll

Aynen zaten işin püf noktası emeğe saygı emeğe saygı emeğe saygı... amaaaan çıktı gitti dahada gelmez Allah başka esnafları ondan ve onun gibilerinden kurtarsın

4 tane kısmet ha, bir de düğüne gitsen nolucak:)

ya kaptanım kısmetimin maşallahı var çok açıkta nerde kro var beni buluyor ya yokmu yurdum insanı şöyle adam gibi adam arada geçen diyologlardan bir tanesini yazayım

bay kro : pardon sizinlen gonuşabilirmiyim

ben : buyrun ne istiyorsunuz

bay kro : seni sana sizi yemege götürecağım.

ben : ne diyorsun ya sen

bay kro : şu karşıdaki benim arabamdır.

ben : eeee

bay kro : gördün arabamı bemevedir (bmw)

bay kro : yemege gidek.

ben : ya bi yürü git ya hangi dağdan kaçtın yürü git

bay kro : pardon pardon bi dagga bi dagga gız dursana hanfendüüüü

işte böyle kısmetli kısmetsizim ben:44::44::44:

kızlaaar şimdi annem aradı antepe geliyorlarmış hemde annaannem dedem kardeşlerim yiğenim:52::52::52:
hemde yarın çokk mutlu oldum çok özlemiştim
önce haber vermemişler kendimi yormayım diye aslında süpriz yapacaklarmış ama annem dayanamamış
oğlumun doğum günü için geliyorlar
ben kolları sıvayım görüşürüz ara girer mesjlara bakrım

Ahhh canım yaa gözün aydın bende Almanyadan gelin geldim samsuna bilirm hasretlik zor iştir, ama benimkilerde artık yanımda bende onlarsız geçen yıllara inat hergün mutlaka yanlarına uğruyorum...:66::4:

merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım mesela :1: ilk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım :62:

Hoşgeldiiiiin :71::71::70::71::71::70:

Hergün yazarsın menünü ve yaptığını sporu , birde işte muhabbetlerimize fırsat buldukca katılırsın

slm kızlar umarım herkesler iyidir.
rabiacım mezun oluyormuşsun hayatım,e vakti gelmişti. çoook güzel ve istikrarlı bir yol katettin seni canı gönülden tebrik ederim.
bana gelince herşey aynı sporum bu ay sonu son. daha sonra eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum nasipse.
spora 59.5 la başladım. şimdi 57.5 kg geliyorum. yağdan 3 puan gitmiş yani 32 idim şimdi 29 um, kalça 3 belden 3 cm vermişim.
3 puan daha gitse süper olacak ama bende bu psikoloji varken iflah olmam. neyse ciciler,kendinize iyi bakın belki arada uğrar yediklerimi yazarım.

Oh Oh ne güzel Allah daha çok vermek nasip etsin ...:64: Tabiki hepimize:66::66::66::34:

olmuyor olmuyor:52::52::52: şimdilik sadece iki ayağımın üzerinde dengeyi tutturabiliyorum:66: nolcak böyle kaptanım düğüne diyorum en iyisi ben herkesten önce gideyim oturayım bir masaya düğün bittikten sonrada herkes gitsin en son ben çıkayım:60::60::60:
:1:ilahiiii deneme 1 -2 :27:
Selaaaaaaaam canlarımm napıyorsunuzz :52:

ya kızlar bu işe girmek ne kaa zormuş çalışmasam daha az param giderdi. ikametgah nufus sureti 10 TL, saglık raporu 10 TL, sabıka kaydı 5 TL yol parası cabası şuraya bak işe başlamak bile parayla işe başlayacak param yok ondan başlayamıyorum deseler inanırım bundan sonra :52::52: olaya bak zaten ilk maaşın yarısı gitti çoktan :60::60::60::60::60: ayaklarıma kara sular indi valla :52:

allah yardımcın olsun turtamm

oh oh yaprak dökümleri azar azar başlıyor. demek temmuzda samsun ihtimali var.:97:

komple bakım günü desene:60:

belli değil daha rabiacım ama ne yalan söylüyeyim çok istiyorum gitmeyi dedemler çok yaşlı televizyon bile yok evlerinde 3 4 tane sarıkız 2 at bir sürü koyun tavuk bilmem ne başka birşey yok köy terkedilmiş vaziyette genç olanlar şehir içinde yaşıyorlar dedemlerle beraber bir kaç tane daha eski toprak yaşıyor köyde ama ben çok seviyorum köyü herşey doğal hiç ellenmemiş yol bile yok dağın tepesinde ormanın sonunda şehire kadar arabayla sonrasında ata binip köye gidicem bir taraf alabildiğine mavi bir taraf alabildiğine yeşil daha ne istiyeyim..

bu arada dışardaki işlerimi yarım yamalak bitirdim sayılır evdeki işlerim beni bekliyor biraz size bakayım dedim sonra ev temizliği falan ondan sonra gece yarısına kadarda anca kendimle ilgilenebilicem

ya kaptanım kısmetimin maşallahı var çok açıkta nerde kro var beni buluyor ya yokmu yurdum insanı şöyle adam gibi adam arada geçen diyologlardan bir tanesini yazayım

abovvvvvv:27:yorum yapamıyorumm:24::52::30:
bazen diyorum kendi kendime doğru biride beni bulmazki :60:sende öle oldun canımm:60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

süper yaaaa:9::9::9::9::9::9::9::9:

e bunlar kısmet değil resmen sinir :9::9::9::9:
İnşallah güzeeeeel şöyle buram buram aşk kokan biri çıkar karşına ... (benim çıktı 98 den beri ... HAVADA AŞK KOKUSU VAR...)

Arkadaşlar 9 günde 5 kilo verdim.
5 günde 5 kilo diyeti yapmaya çalıştım ama açıkçası %100 lük başarı sağlayamadım bu diyette. 5 günde değil ama 9 günde 5 kilo vermeyi başardım. Diyete devam..

Back
X