• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bugünk menüm
sabah:
karpuz penir bir dilim mısır ekm.

öğlen bir gözleme ıspanaklı (dolap boş annem getirmiş mecbur yedim ama yağlı değildi )

ara 8 badem

akşam

omlet
domates
1 dlm mısır ekm.
sade soda:42:

canım iskender çekti şimdikkkk

oy canım ya anlayabiliyorumm bazen bizede müşteri geliyo bi bilezik alıyo 1100 tutuyoo diyelim 1000tl versem olmaz mı bende 1200 alsam olmaz mı diyorum gıcık oluyorum öle tiplere sen sakin ol hayatım değmez emeğe saygı duymayan insanlar için sinirlerimizi bozmaya değmezzz kendine bi kahve yappp sakinleşirsin hemde enerji dolarsınnnn emin oll

senin gitmeni kimse istemiyo ki rabişim yaaa:61:

aynennnnn:82:

anlaşıldı kaptannn şu hesaplamayı bi yapayım bakalımm
bide cuma günü takım kilo bildirimi yapıyoz ya onu nereye yapıyok yaaa bulamadım aklımda yemek yapmak varken şuan adapte olamıyorum :52:

bu arada sabahtan beri su içmekten lavobanın yollarını aşındırdım bide kahveee su atımına yardımcı heraldeee :66:önceden de bu kadar su içiyodum ama bu kadar gitmiyodum yawwww

canım sen mi devir alıyosun kaptanlığı yokya hayırlı olsun mu desek bende şaşrıdım

16-06-2011 menüsü

Sabah: bir dilim ananas/ elma sirkeli su :9:

kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği biberli domatesli bir yumurtadan omlet peyni ve çay

ara: yeşi çay

öğlen: salatalık rendelenmiş bir kase yoğurt/ 3 dilim kapuz

ara: form çay

akşam: 4 ızgara köfte bol salata:

spor 3 mile leslie

aralarda yine bolca siyah çay tükettim ve bir neckafe akşam dizi izlerken bir kupa daha içerim

hoşgeldin canım. her yediğini yaz, her yaptığını yaz. bol bol paylaşım yap canım. heyecanın daimi olsun.

kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

tamam kaptan kurallar anlaşılmıştır :)) yarın sabah uyanınca tartılıp kilomu yazıcam.. yalnız aç karnına 300 gr felan farkediyor :))

Allahım yaa öyle sinir oldum ki müşterinin birine deli kadın yaa çıldırttı beni resmen sabah sabah piyangodan çıktı sanki. Taaa geçen sene 2010 kasımda düğün fotoğrafı çektirmişler yanında gelenlerde çekinmiş 12 tane fotoğraf yaptırmışlar herşeyi bitmiş fotoğrafların 100 tl de hesapları, aradık kaç kere anca geldi, tutmuş bana diyor ki yok efendim ben bu kadar istemedim de bunlar benim istediklerim değil de. Bende tuttum sipariş defterini gösterdim onada inanmadı tuttum arşivden fotoğraflarını çıkardım orada da ayynısı yazıyordu. Hanfendi tuttu resimleri kaldırdı masaya attı 70 lira veriyorum alıyorsan almıyorsan almıyorum resimleri sende kaslın demezmi:47::47::47: aaa çıldırdım bende o zaman aldım fotoğrafları yırttım gözünün önünde defol git dedim resim mesim yok sana .
10 yıldır bu işteyim bir ere müşteri azarladığım olmamıştır , ama bu kadın deli etti beni kaldırıp fotoğrafları atmasına mı kızarsın, bu kadar çirkeflik yapmasınamı , yoksa fotoğrafların nerdeyse 1 yıldır burda olmasına mı .
Hakkınıu helal etmiyorum zaten sonuçta ben onları yapmışım bir sürü emek var hem madden hem manen.
Ben bu sinirle şimdi nasıl gelin damat ağarlarım , biraz sakinleşmem lazım

çeşit çeşit insan var işte bi delide sana denk gelmiş napıcaksın :( iyi yapmışsın resimleri yırtmakla.. hatta arşivdende sil de bidaha istesede alamasın:)) kasım ayında çekilmiş resimleri unutmuştur tabi ondan bu resimler değil bizim istediğimiz demiştir..

Selaaaaaaaam canlarımm napıyorsunuzz :52:

ya kızlar bu işe girmek ne kaa zormuş çalışmasam daha az param giderdi. ikametgah nufus sureti 10 TL, saglık raporu 10 TL, sabıka kaydı 5 TL yol parası cabası şuraya bak işe başlamak bile parayla işe başlayacak param yok ondan başlayamıyorum deseler inanırım bundan sonra :52::52: olaya bak zaten ilk maaşın yarısı gitti çoktan :60::60::60::60::60: ayaklarıma kara sular indi valla :52:

yeni işin hayrlı olsun :) bende eskiden çalıştığım bir yerde patrona aynen şunu demiştim "ben şimdi eve gidicemya, yarın gelemicem çünkü yol param yok :(" patron apar topar ayağa kalkmıştı bana para vermek için :66: iyi adamdı vesselam...

16-06-2011 menüsü

kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği biberli domatesli bir yumurtadan omlet peyni ve çay

spor 3 mile leslie

aralarda yine bolca siyah çay tükettim ve bir neckafe akşam dizi izlerken bir kupa daha içerim

menün çok iyi cnm derece varmı bu hafta???

senin yaptıgın temizliği gördükçe bana fenalık geliyooooooorr :52::52: evlenince evim ne halde olucak Allah bilir :60::60:

pasklımı olcan kız:20::20:

1,5 kilo ne demek? azımsamayın canım. bunlar gayet güzel rakamlar. hele bir de yağdan verdiysen değmesinler keyfine.
ben de karamanlıyım. ailecek ankarada oturuyoruz gerçi. neresindensiniz?

.

içinden canım dedemlerde yeşildere beldesindenmiş tabii orada doğmuşlar sonra karamanda doğup büyümüşler
sen neresindensin

16-06-2011 menüsü

spor 3 mile leslie

süpersiiiiiin orti
ohhh gitsin kilolar:21::21:

bugün yediklerim ;

sabah 1 simit ..
öğleden sonra 3 şeftali..
akşam üstüde bir kase fındık.. :((
birde 30 dk yürüyüş..
ara öğün ana öğü hak getire.. hep bu düzensiz beslenmelerden 3 haneli rakamlardan 2 haneli rakamlara inemiyorum sanırım:14:

bugün yediklerim ;

sabah 1 simit ..
öğleden sonra 3 şeftali..
akşam üstüde bir kase fındık.. :((
birde 30 dk yürüyüş..
ara öğün ana öğü hak getire.. hep bu düzensiz beslenmelerden 3 haneli rakamlardan 2 haneli rakamlara inemiyorum sanırım:14:

canım aslında çok az tüketmişsin fındık hariç
ama belkide bu yüzden kilo veremiyorsundur
metabolizmanın hızlanması için sık sık az az yemelisin daha çok sebze meyve

pasklımı olcan kız:20::20:

ay onu bilmem ama ben bu gidişle pasaklı olcam hiçççç içimden gelmiyo temizlik içimde yok biri gelsede yapsa.... buzdolbıda bugünde olmadı bişiyi yanmış istanbuldan parça gelcekmiş... yandım yani öğünlerim düzensizleşti bu yüzden yarın tonbalığı alıyım diyorum konserve sıcaktan etkilenmes başka ne alabilir kızlar fikir verin... buzdolapsız evde ne yenir ne bozulmaz????

canım aslında çok az tüketmişsin fındık hariç
ama belkide bu yüzden kilo veremiyorsundur
metabolizmanın hızlanması için sık sık az az yemelisin daha çok sebze meyve

evet diyetisyenimde bana en az 6 öğün ve toplamda 9 dilim ekmek yemem gerektiğini söyledi .. birde troidim az çalışıyor.. metabolizmam birde bu sebepten yavaş çalışıyor sanırım..:59:

vay be, yani kargoda çalışmak için bunca belge gerçekten ilginç. ama mng kargo büyük firma, çalışmak için iyi bir seçim bence.

inş. iyi olur bakalım hayırlısııııı artıkk :44:

slm kızlar bi kuaföre gittim geldim geçmiş uçmuş gene oku oku maşşallah gruba:nazar:

cnm iş görüşmesine gitmekte bana öyle gelir hep kuaföre git fön çektir kıyafetlerin dar geliyosa (eskiden böyle olurdu) yenisini al gideceğin yeri bilmiyorsan yada vesait yoksa taksiye bin... bütün para daha görüşmeye giderken biterdi... vede iş te olmayınca iyice deliryorum...
.

evet aynen canım ya birde adres sordugum sekreterlerin böyle tribli konusmaları yokmu sanki dünyayı lütfediyorlar altı üstü açık adres vercekler :52:

yeni işin hayrlı olsun :) bende eskiden çalıştığım bir yerde patrona aynen şunu demiştim "ben şimdi eve gidicemya, yarın gelemicem çünkü yol param yok :(" patron apar topar ayağa kalkmıştı bana para vermek için :66: iyi adamdı vesselam...

haha iyi demişsin hakkaten öyle oluyor ama yol parasını ay sonu vereceklermiş tam gün gelirsen sanki 1 gün gelmesen 29 gün yol parası vermiyosun :47::19:

Son düzenleme:
Back
X