Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fundacım senle kilo durumumuz aynı sende en çokn 79 u görmüşsün bende seninde hedef 60 mış benimde boyunu bilmiyorum benimki 171....yalnız sen benden bir iki adım öndesin ....takipteyim seni...![]()
herkeze günaydın güzel hafta sonları bugün diyete başladım akşama tek tek yazarım şimdilik güzel gidiyor maydonoz suyum kaynadı soğumasını bekliyorum içmek için evde işleri yaparken koşa koşa yapıcam spor niyetine malum yürüyüş yapma gibi bi şansım yok :) ayrıca sizin mesajları gördükçe morelim düzeldi :)
ben geldiiiiiiiiiim sen gittinnnnnnnn ortimoo
![]()
herkeze günaydın güzel hafta sonları bugün diyete başladım akşama tek tek yazarım şimdilik güzel gidiyor maydonoz suyum kaynadı soğumasını bekliyorum içmek için evde işleri yaparken koşa koşa yapıcam spor niyetine malum yürüyüş yapma gibi bi şansım yok :) ayrıca sizin mesajları gördükçe morelim düzeldi :)
yok cnm ben 86 kiloydum sonra 67 kiloya kadar düştüm laaaaakiiin 12 kilosunu geri alınca tekrar 86ya çıkmamak için buna dur demek lazım dedim 79 kiloyken tekrar diyete başladım. benim de boyum 1.74
biraz daha kilo vereyim ekliycem resimleri görmeniz lazım 86 kilo halimi ben şimdi baktıkça kopuyorum gülmekten tipe bak diye
![]()
günaydııııın canımm hadi hayırlı olsunne kadar zamandır kilolusun bilmiyorum ama kilosu fazlalığı çok olanlar daha hızlı kilo veriyor yani bir başla sen diyete nasıl gittiklerine şaşırırsın
ama son zamanlara gelindi mi şöyle son 5 kilo gitmek bilmezz
![]()
valla bilmiyorum canım yeni başladım ve araştırmadım bi araştırayım ama ondan sonra içeyim uyardıın için teşekkürler
Bilseyidim beklerdim seni moreee...
Boylar da aynıymış ortimuu.. İnşallah bi gün kilolar da aynı olur :13:
valla canım kendimi bildiğimden beri kiloluyum :) geçen sene çok kilo verdim 76 ya kadar indim sonra hamile kaldım son halimde bu işte çabuk kilo veriyorum zaten ama yanımda kimse olmayınca alıyorum geri ama artık siz varsınız :) metobolizmam normalden hızlı çalışıyormuş görücez bakalım ne kadat hızlı çalışıyo bide emziriyorum daha hızlı veririm inşallah
kızlarrr biraz önce patronla konuştum dedim eleman buldunuz mu pazartesi gelmicem ya dedim abimin telefonunu istedi onla konuşcakmış napcan dedim abine sölicem dedi sanki gizli işler çeviriyorum ya neyse verdim aradı abimi konuşuyolardı dedim abime ne soruyosun omu çalışıyo ben mi aslında haklıyım ama abime öle düşünmem onu bi halt yerine koymuyom gibi gözüktü aslında öle deil tabi ama aldım teli patrondan sana niye soruyo dedim abime abimde köpürdüiyi ben karışmıyom naparsan yap dedi patronla konuştular adam hala diyoki yok sigortasını yapıyorum işmi var bilmem nee sinirlendim bende poponuzu kaldırmıyosunuz bi kağıt almak için bile dedim saydımda saydım neyse şimdi sakinleştimm
abimle konuşcam bakalım ne kadar sinirlenmişşşazcık yumuşatmaya çalışim belkide bişi demez bilmiyorum gece zaten uyumadım offff yaaa
Samsunda nereye gidiceksin ?
gel kız gel beraber çıkalım çarşıya .benimde okul bitti,şimdi seminer döneminde çatlayacağım artık.sen nerdeydin.ben istanbuldayım:)HERKESE GÜNAYYYDDIIIINNNNNNNNNNN
iyi hafta sonları..... ama bana hafta sonu gibi gelmiyo malesef... kociş çalışıyo akşama kadar yarında babamla balığa gidicekler....
anca ben kendimi gezdiririm bu haftakendi babam diye bişiyde diyemiyom ki.....
neyse bende ek kartımla geziyim biras bari![]()
şşşştttt kızzz kızdırıyon beni haa... 60 larada geldin zaten daha ne istiyon .... bak 73 lerde sürünüyoz bi gelemedik 60 lara ...![]()
gel kız gel beraber çıkalım çarşıya .benimde okul bitti,şimdi seminer döneminde çatlayacağım artık.sen nerdeydin.ben istanbuldayım:)
ya bennn 90 lardan yeni kurtuldum.yalnız aksi gibi cuma günü bi şişiyorum,mesela dün 89.800 geldim ya tartı günü bugün 89.400 geldimşaka yapıyor bana vücudum ya. çarşamba günü 89.200 ü bile gördüm ama cuma günü geldi hoopp şiştim nasıl oldu anlamadım
çok komik bence:)
canım eşim samsunlu benim.tatilden sonra artık fındık toplamaya samsuna:)![]()
ne güzel inş bende dicem eski resimlerde ne kadar şişmanmışım die:) şuanda biras zayıflamış hissediyorum ama malum 5-6 kilo çokda aşırı farkettirmiyo....yok cnm ben 86 kiloydum sonra 67 kiloya kadar düştüm laaaaakiiin 12 kilosunu geri alınca tekrar 86ya çıkmamak için buna dur demek lazım dedim 79 kiloyken tekrar diyete başladım. benim de boyum 1.74
biraz daha kilo vereyim ekliycem resimleri görmeniz lazım 86 kilo halimi ben şimdi baktıkça kopuyorum gülmekten tipe bak diye
![]()
allahımmm çok sinir oldum o adam burda olsa şuan dövebilirim.... sanki abin çalışıyo orda 12 saat.... abinde çıkıp kardeşim bilir dememişki......kızlarrr biraz önce patronla konuştum dedim eleman buldunuz mu pazartesi gelmicem ya dedim abimin telefonunu istedi onla konuşcakmış napcan dedim abine sölicem dedi sanki gizli işler çeviriyorum ya neyse verdim aradı abimi konuşuyolardı dedim abime ne soruyosun omu çalışıyo ben mi aslında haklıyım ama abime öle düşünmem onu bi halt yerine koymuyom gibi gözüktü aslında öle deil tabi ama aldım teli patrondan sana niye soruyo dedim abime abimde köpürdüiyi ben karışmıyom naparsan yap dedi patronla konuştular adam hala diyoki yok sigortasını yapıyorum işmi var bilmem nee sinirlendim bende poponuzu kaldırmıyosunuz bi kağıt almak için bile dedim saydımda saydım neyse şimdi sakinleştimm
abimle konuşcam bakalım ne kadar sinirlenmişşşazcık yumuşatmaya çalışim belkide bişi demez bilmiyorum gece zaten uyumadım offff yaaa
gel kız gel beraber çıkalım çarşıya .benimde okul bitti,şimdi seminer döneminde çatlayacağım artık.sen nerdeydin.ben istanbuldayım:)
canım ben izmirdeyim... yolun düşerse kızlarağasında bi kahve içelim...
ya bennn 90 lardan yeni kurtuldum.yalnız aksi gibi cuma günü bi şişiyorum,mesela dün 89.800 geldim ya tartı günü bugün 89.400 geldimşaka yapıyor bana vücudum ya. çarşamba günü 89.200 ü bile gördüm ama cuma günü geldi hoopp şiştim nasıl oldu anlamadım
çok komik bence:)
ne güzel inş bende dicem eski resimlerde ne kadar şişmanmışım die:) şuanda biras zayıflamış hissediyorum ama malum 5-6 kilo çokda aşırı farkettirmiyo....
![]()
bizdede öyle ben akdenizliyim.karadenizliyle asla evlenmem derdim kısmet işte.fındık ağacı nasıl olur hiçç bilmezdim mesela:)ama şimdi herşeyi biliyorum.fındııııııııııııııkkkkkkkkkbenim anne tarafıda karadenizli finnnnnnduukk dolu evin içii
![]()
o şişme olayı bende de oluyor niyeyse :26::26: yeşil çay iç canum bol bol ben öyle yapıcam günde bir bardak içiyordum bugun 2 - 3 bardak içicem
ben iki taraftanda karadenizliyimmm fındık cenneti gibiiifındııııııııııııııkkkkkkkkkbenim anne tarafıda karadenizli finnnnnnduukk dolu evin içii
![]()
ne güzel inş bende dicem eski resimlerde ne kadar şişmanmışım die:) şuanda biras zayıflamış hissediyorum ama malum 5-6 kilo çokda aşırı farkettirmiyo....
allahımmm çok sinir oldum o adam burda olsa şuan dövebilirim.... sanki abin çalışıyo orda 12 saat.... abinde çıkıp kardeşim bilir dememişki......neyse sen yinede benim gibi yapma içini ferah tut herkesle sakin sakin konuş ve ne istediğini anlat.... bu hayatı sen yaşıyosun sonuçta.... abilerede uyuz oluyom böyle zamanlarda benimde var bitane... evlenmeden önce bi işe girmeme engel olmuştu... ilaç mümessilliği hemde.... neymiş şehir dışına çıkçakmışım... evlendim kurtuldum artık karışmıyo ama şimdi de kilolardan almıyolar.....
![]()