Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar ben yeni üyenizim.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Buraya bir türlü baş edemediğim kilolarımda kurtulmak, sizlerden bir nebze olsun feyz almak için geldim.İşim hem içerde hem dışarda oldugundan ve evimde internet olmadığından belki hergün online olamam ama kurallara max düzeyde uymaya çalışacağım.
Kilo bildirimi hangi günler yapılıyor?Şu anki kilo 70,5kg ve boyum 166cm , bel ölçüm 89cm. :37:Hepimize fit bir vücut , her giydiği yakıştığı için özgüveni yüksek günler dilerim.:3:

Amiinnnn, hoşgeldin canım..
Kilo bildirimleri Cuma günleri yapılıyo, kaptan kuralları yazar zaten geldiğinde canım :34:

Merhabalar ben yeni üyenizim.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Buraya bir türlü baş edemediğim kilolarımda kurtulmak, sizlerden bir nebze olsun feyz almak için geldim.İşim hem içerde hem dışarda oldugundan ve evimde internet olmadığından belki hergün online olamam ama kurallara max düzeyde uymaya çalışacağım.
Kilo bildirimi hangi günler yapılıyor?Şu anki kilo 70,5kg ve boyum 166cm , bel ölçüm 89cm. :37:Hepimize fit bir vücut , her giydiği yakıştığı için özgüveni yüksek günler dilerim.:3:
Canım benim ağzından bal şakır şakır damlıyor inşallaaaahhhhhhh
:9:

Hoşbuldukk...
Ne güzel burası kadınların dayanışması artı birlikte sayıflama
yaşasın kadınların gücüüü

çok desteğini göreceksin emin ol canım:16:

:52::52::52:

Bu aralar zaten birsürü şarkı ve klip indiricem, spor yapamadığım zamanlarda, bari belki müzik dinlerken dans edebilirim biraz..
Kızım sağolsun öyle yürüyüş pilates fln yapamıyorum..
Bari döktüriyimmm :52:

eveet.Özellikle küçük mp3 var takıyom kulaklığı habire oyna dur valla.Müzik bi başka.

Bilmukabele arkadaşım.Sabah ve öğlen ne güzel idare ediyorum , az yiyiyorum , doymadan kalkıyorum , ne oluyorsa akşam oluyor.Karbonhidratı minimize ettim bakalım , hedefim insülin direncini kırmak.Henüz doktora gitmiş değilim ama ilk fırsatta gitmeyi diliyorum.Biliyorum problemin bu oldugunu çünkü , aynı beni tarif ediyor.
Hedefim 60kg , bakalım...Kolaylıklar diliyorum herkese.

Canım benim ağzından bal şakır şakır damlıyor inşallaaaahhhhhhh
:9:

Merhaba 13. takım :)
Nasılsınız iyi misiniz?
Neyneysecim ama takımda yer var mı ben tekrar dahil olmak istiyorum.
hoşgeldin canım:71:
takımda yer var, bu hafta izinli arkadaşlar var. bugünden itibaren paylaşıma bekliyorum o halde.
kaç kilo oldun bakayım? çok aşırı aldığını zannetmiyorum.
istersen kendini kısaca tekrardan tanıt, sen izne ayrıldığından beri takım komple değişti sanırım:1:

hoşgeldin canım. kuralları ekleyeceğim, orada sorularına cevaplar bulacaksın. benim sana sormak istediğim ise hedef kilon nedir canım?
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Herkese merhabaar
beni takıma dahil etiğiniz için çok teşekkür ederim
bana yardımcı olmanızı diliyorum
burda hergün yediklerimiz yazıyoruz onu haricinde birşey varmı
kusura bakmayın birz cahilim yeni olduğum için
hoşgeldin canım.
ben kuralları ekliyorum, sen de kendinden biraz bahsedersen takım arkadaşların olarak seni daha iyi tanımış oluruz. bir de hedeflediğin kilo nedir?
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

hoşgeldin canım:71:
takımda yer var, bu hafta izinli arkadaşlar var. bugünden itibaren paylaşıma bekliyorum o halde.
kaç kilo oldun bakayım? çok aşırı aldığını zannetmiyorum.
istersen kendini kısaca tekrardan tanıt, sen izne ayrıldığından beri takım komple değişti sanırım:1:

Çok aşırı kilo aldım Neyneysecim.
Bir tartıldım bu sabah 67 kilo olmuşum.
Nasıl olmuşum, nasıl bırakmışım o kadar anlamadım.
Aama son 2 aydır yediğim cipslerin çikolataların abur cuburun haddi hesabı yok.

67 kiloyum şuan.
170 boyum var.
55 kiloya falan inmek istiyorum. :)
20 yaşındayım Ankara'da okuyorum.
Takım çok değişmiş farkettim okuyunca Neyneysecim.
O zaman tekrar buradayım.

hemen hemen aynı kiloyla başlamışız cnm.. Allah sabır versin.. inş kısa zamanda istediğimiz kiloya geliriz hep beraber...

cnm olur bende 3 aydır başladım iki kez böyle duraksama oldu 3 hafta hiç kilom değişmedi nerdeyse ilk bir aydan sonra... sabır lazım sadece.. düzelir.

doğru söylüyorsun canım bu duraklama süresiiiiiiiiiiiiii beni deli ediyoooooor :47::47:

canlarım günaydın.. bugün temizlik günüm.. evimi baştan aşşaı temizliycem bi kaç parça ütü var onları yaparım.. aralarda girerim yine :61:

daha kahvaltı etmedim bir bardak ılık süt içmeyi düşünüyorum.. sürekli sıvı tüketicem.. sadece akşam 5 gibi yemek yiycem. beslenme şeklimi değiştirdim vucuduma bi şok lazım :52: gerçi yaz geldi istesemde öle canım bişi istemio anca kavun karpuz erik çilek erik ve çilek bahçemde var kavun karpuzda yemek istemiyorum çünkü çok şeker içeriyolar.. kızlar valla bahçedeki meyvenin tadı öle çarşıdan aldıklarımız gibi değil.. bu sene ilk yedim çileği ve eriği süper tadları ama kaçırmamak lazım :60::60::60:

ehehe marketlerdekiler hep hormonlu zaten tadı birşeye benzemiyorki :75:

İyiyim canım nolsun, yazlığa gittik geldik 1 günlüğüne, güzeldi ama yoruldum baya yani değdi mi değmedi mi bilmiyorum.. :31:

Ne güzel ya sabah sabah pisiklett falan yapıyosun:8:

hoşgeldin canım evet ya iyi geliyor sahilde sürmek :52::52:

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn:21::21::21:
kalktım hemen sporumu yaptım...(nivea bady)
kahvaltımı ettim
1 çavdar ekm.
1 dlm peynir
1 domates
1 biber

veee buraya koştummmm... çünkü müjdemmm varrrr.
BUZDOABIM OLDUUUUUUU:66::66::66:
bumuydu müjde diyenler olabiir... ama öyle demeyin çünkü yaz günü çalışan bir buzdolabı çoooookkk büyük bir nimetmişşşş...

n3:

hadiiiiiiiiiiii gözün aydııııııııııııııınnn canımmm :66::66:

Kızlarrrrr 2 hafta sonra düğün var kardeşim evleniyo

62 olmam lazım ne yapacağımı şaşırdım yaaaa öneri bekliyorummmmmmmmmmm yardım edin bana canım hiç hareket etmek bile istemiyor
bu günden yine başlayıp leslilerime başlamam lazım cnlarım yaaaaaaaaaaaa

ekmeği tamamen kes canım birde aksam cok erken ye sok diyet miyetde olabilir ama sok bir sekilde geri alma ihtimalin var ondan deneme derim :60::60:

herkese günaydııın hareket dolu bi gün olsuuun bu şarkıyla :1:

[video=youtube;1WXwY66BrNA]http://www.youtube.com/watch?v=1WXwY66BrNA&feature=related[/video]

:

tam dans şarkısııııııııııı hobaaaaa :66::66:

Herkese merhabaar
beni takıma dahil etiğiniz için çok teşekkür ederim
bana yardımcı olmanızı diliyorum
burda hergün yediklerimiz yazıyoruz onu haricinde birşey varmı
kusura bakmayın birz cahilim yeni olduğum için

hoşgeldin canımmmmm :71::71:

sen de hoşgelllllldinn :9: :71:

Evet valla, bazen yemek yaparken falan da takıyorum kulaklığı, bi ayndan dans bi yandan yemek :9::9:
Çok komik oluyo ama napim :9:

ahahahah ben de öyleyim o yüzden annemi duymuyorum annem çok kızıyor banaaaa :52::52::52::52:

Okudum , anladım , kabul ediyorum.:64:
Hedefim 60kg.
Başka sitelere de üyeyim ancak buradaki paylaşımların çok daha sıcak ve içten olduguna şimdiden kanaat getirdim.Takıma olabildiğince pozitif katkı sağlamayı ümit ediyorum.Herkese sevgiler.

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :10:
Geldim yazlıktan, evimdeyim.. İnsanın evi gibisi yok yaw, kuzumu da uyuttum..

6da uyandım bügun,
zaten 7:15te evdeydim ancak.

Biraz önce
1 tane çilekli activia
2 dilim kavun
1 kk beyaz 1kk da kaşar peynir yedim

Çalışanlara hayırlı işlerrrrr, herkese de bol hareketli hafif bi gün diliyorummm :32::32::32:
hoşgeldinn:79:
ev gibisi yoktur ama bence yazlık gibisi de yoktur:1:
illa ki güzel olur. bak biz takıldık kaldık şehir merkezine:1:

günaydıııııııııııııın canımmmmmmmmmmm ne var ne yokk :66:

bu arada herkesciklere günaydııııııın bende piiisikletime bindim kahvaltımı yaptım geldim :60: birazdan sabıka kaydıydı cartıydı curtuydu için adliyeye gidicem poooooooofffff :86:
kolay gelsin canım. halledersin akşama artık.

kızlar yaa rejimi hiç bozmadıgım halde bugun niyeyse 1 kilo fazlaydım tartıda moralim bozuldu niden olabilir :18: :26: şişlik yapacak birşey de yemedim ki regl dönemim de yeni bitti zaten ondan da olamazzzzz.. bari bol bol yeşil çay içeyim ben bugun :41: :41: duraklama dönemine giricem sanırım yakınlarda 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı böyük ihtimalle duraklıcam bu aralar :41::47:
şişkinliktir o, hiç moralini bozma. çözümü zaten bulmuşsun. yeşil çay çok faydalı.

canlarım günaydın.. bugün temizlik günüm.. evimi baştan aşşaı temizliycem bi kaç parça ütü var onları yaparım.. aralarda girerim yine :61:

daha kahvaltı etmedim bir bardak ılık süt içmeyi düşünüyorum.. sürekli sıvı tüketicem.. sadece akşam 5 gibi yemek yiycem. beslenme şeklimi değiştirdim vucuduma bi şok lazım :52: gerçi yaz geldi istesemde öle canım bişi istemio anca kavun karpuz erik çilek erik ve çilek bahçemde var kavun karpuzda yemek istemiyorum çünkü çok şeker içeriyolar.. kızlar valla bahçedeki meyvenin tadı öle çarşıdan aldıklarımız gibi değil.. bu sene ilk yedim çileği ve eriği süper tadları ama kaçırmamak lazım :60::60::60:
evde büyük temizlik var sanırım, kolay gelsin canım.
ben manavdan aldığım çilekten hiçbir lezzet alamıyorum. bir de diyorlar ki çileğe hormon eklenmez. dima doğaldır falan. yok ya kesin bir şey ekliyorlar. kıpkırmızı çilek ama tadı lastik gibi:120:

tünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cumartesiden beri evde misafir varr pazar günü evden dışarı zor attım kendimi akşam 9a kadarr sonra yine misafirrr dışardada çok gezdim dolaştım havada sıcakkk zaten....
çok uykusuz ve yorgunummmm geçmişi okuyayım dönücem sizeeee
sizlerr nasılsınızzz bakalım inş herkes iyidir
hoşgeldin canım.
yoğun bir haftasonu geçirdin sanırım.:97:

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn:21::21::21:
kalktım hemen sporumu yaptım...(nivea bady)
kahvaltımı ettim
1 çavdar ekm.
1 dlm peynir
1 domates
1 biber

veee buraya koştummmm... çünkü müjdemmm varrrr.
BUZDOABIM OLDUUUUUUU:66::66::66:
bumuydu müjde diyenler olabiir... ama öyle demeyin çünkü yaz günü çalışan bir buzdolabı çoooookkk büyük bir nimetmişşşş...

neyneysecm galiba ben lapa gününü biras yalnış uyguladım:) ama bi dahakine aklımda bulundururum söylediklerini...saolasın..
bugün gezmelerdesin sanırım, buzdolabı da hallolduktan sonra hakkındır bence.:81:
lapada yine de kilo vermişsin bence gayet güzel. belki daha çok gidebilirdi, ben ondan kendi araştımalarımın sonucunu paylaştım canım.

Selam fıstıklar iyi haftalarrrrrrr

valla ben 3 gündür cozuttum bu gün toparlamaya geçtim inşallah ii bir hadta olsun hepimiz için :)
cozutmak yok, hadi bakıyım toparlanın.:42:

ayakkkkkkkklarım çok ağrıyorrrrrr moreeeee bugun osmaniyedeki adliyeye yürüdüm evden birde geri yürüdüm tekrar ayaklarım koptu :52::52: ya kızlar bir sabıka kaydı alcaktım altı üstü önümde 100 kişi vardı sırada :53::53: neyseki kızın biri fazla numarasını bana verdi de 5 kişi sonra işimi hallettim :52::52::60::60: gelirken de ip aldım artık komşuların tepesinde tepincem hohohohohohoohoho :60::60::60::60::60::60::60:

slm kızlar babamın işyerinden paylaşıma devam... az önce gezerken bi elbise daha aldım... en yakın zamanda bende resim çektirip yorumlarınıza sunucam iki elbiseyide... gerçi benimkiler abiye sayılmaz...çok yakın olmayanların düğünleri için... yinede fikrinizi almak istiyorum...
2. aldığımı acayip beğendim:76:

Arkadaşlar şuan kimse tanıdık gelmiyor alışmam biraz zaman alabilir ama öğrenirim herkesinkini.
Takım oldukça hareketli duruyor.
Benim en büyük sorunum düzensiz beslenme.
Bu saat oldu daha ağzıma birşey koymadım kahve haricinde.

slm kızlar babamın işyerinden paylaşıma devam... az önce gezerken bi elbise daha aldım... en yakın zamanda bende resim çektirip yorumlarınıza sunucam iki elbiseyide... gerçi benimkiler abiye sayılmaz...çok yakın olmayanların düğünleri için... yinede fikrinizi almak istiyorum...
2. aldığımı acayip beğendim:76:

merakkk ettim şimcüüüüüüüüük elbiseleriniiiiiii :52::52:

Arkadaşlar şuan kimse tanıdık gelmiyor alışmam biraz zaman alabilir ama öğrenirim herkesinkini.
Takım oldukça hareketli duruyor.
Benim en büyük sorunum düzensiz beslenme.
Bu saat oldu daha ağzıma birşey koymadım kahve haricinde.

Selam canım tekrar hoşgeldin o zaman :71: funda ben yaptığın çok yanlış ama zorla da olsa yemen lazım birşeyler yoksa kilo veremezsin ki vücut kendini korumaya alıyor biliyorsun :20::20:

Back
X