- 15 Haziran 2009
- 3.265
- 96
- 688
ne güzel ya basenli hayat zor oluyo canım öz pantolon almak giymek çoook zor oluyo...evet rabişşşş tekrar başlicam 2 yumurtayla aslında ama sıcakta çekilmezki yaaaa dukan diyeti yapam ben ondada yımırtaaa serbesttt
ohohohoohohoh boy güzelmiş cnm demekki fazlalıkk yok vucutta eee haliyle yavaş vercen balım yaa endişelenme boya göre orantına az kalmış tabi 3-5 altında olursan mikemmelllll ama onuda yavaş vercen tabi bu halle ayda 2,5 verdiysenn göbek att hahaha:))) çok iyi vermişsin cnmm devammmmmmmmm senin bolll hareket etmen lazım o basenler erisinn bendede o yok bi pantolon almşıım düşük bellbasen yok belde durmuyo çeksem incek aşşaaa:))))
bunu bi denemek lasım...evet canım ara öğünleri bende yapıyodum ama 1aydır pek dikkat etmiyorum akşamları yemediğim halde pek bi fark yok ara öğünlere başlamam lazım sağlıklı olanlardann kalkınca kuru kayısı (rabişten esinlendimm)
bizim bi tanıdık mümessil abimiz vardı bana her akşam yatmadan önce 2 incir ve 2 bardak su iç dedi incir ve su gece metabolizmamı hızlandırırmışş çünkü kadınların en büyük problemi dedi metabolizma hızıymış o söledi ama ben yapmadımmm bilmiyorum napsam
ee sende bebiş emziriyon bacım..... oda kalori yakıyor...Hayaller bile pizza spagetti üzerine kurulu di mi..
Ya regl döneminde kilo veriliyo deyip durmayın gıcık oluyorumÇünkü ben daha regl olmuyorum
![]()
canım elbiselerinde sende çok hoşsun.ama ikinci resimde aynadaki görüntüye gerçekten koptum yani
ama seninde kilon yokmuş beee...ben kafamı hangi taşlara vuram,dobişko dobişko geziyom öyle:)
sorma ona bende koptum ama geç farkettim....

kızlar ben artık biraz zor veririm bu hafta... eşim gelirken dondurma almış benimde canım bugün çok istemişti hatta yemiyim diye rabianın muzlu tarifini yapmıştım dayanamadım yedim... zaten öğlende spagetti yemiştim...