Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya aperatif şeyler yemekten bıktım.Yoğurt da uykumu getiriyo.Annemin yemeklerini istiyom ben ya.Az kaldı son 7 gün.gel teskere hesabı...

Öğrencisin sanırım.
Anlıyorum zorluyor, yurtta mı kalıyorsun?
Bana kışın baya alternatif bulmuştuk kolay yapılacak da gelmedi şimdi aklıma.

menüüüümmmmm.....
sabah
1 domates
1 biber
1dlm peynir
4 zeytin

öğle
3 dlm karpuz
2 kayısı

ara
kocaman bir ayran

ara
bir kase kiraz

akşam
ton balıklı salata

ara
1 badem
1 antep
1 kaju
tadını ala ala yavaş yavaş süper oluyor günlük lezzetlerim....:1:

spor nivea bady
kaju ne yau?:68:

günaydınlarrrrrrr......

teşekkür edrim kızlar güzel yorumlarınız için açıkçası bende 2. elbiseyi daha çok beğendim... hatta ilk onu görseydim 1 yi almazdım bie ama önce maviyi almıştım..

kızlar sabah sabah moralim bozuldu yaaa.... tartı yine 73.3 gösteriyo....lapa günü olduğu gibi geri gelmiş... ve o kadar dikkatli beslenmeme rağmen... neden kilo veremiyorum yaaaaa.... delircem artık... 73 yapıştı 72 ye inemiyorummmmmmm.....:47::47:
Canım acele yok.yavaş yavaş.MOral bozma.Ayrıca resimde hiç de 70 kilo görünmüyon.:51:
Bir de kızlar bazen aynaya ya da camlara yansımama bakıyorum da, resmen kalas gibi görünümüm.İnsanın bel girintisi olmaz mı , bırak girintiyi , çıkmış , fırtlamış heryerden. Bir de bende bel fıtığı var ,1 kilo bile inanılmaz yük bindiriyor belime.:43: Neyse hislerimi paylaşayım dedim.
hahaha:1::1: Bunu okuyunca aklıma ben ve banyodan sonra aynaya bornozlu halime bıngıl kollarıma bakışım geldi..Uff kalas bel.Harika cuk diye oturmuş resmen..
kızlar ben niye kilo veremiyoum yaaaa:84::84::84:
seminecim seninde durum aynıydı naptın sen aşabildin mi??? çıldırıcam gerçekten ben..... intten bakıyorum hiçbişiy bulamadım ... millet hep en az 10 kilo verdikten sonra duraklamaya girmiş... bu nedir ya ben buraya başladığımdan beri (diyetede aynı anada başladım) sadece 2,5 kilo verdim... 2,5 kilo duraklamaya girmek için erken değil mi???
Özlemcim yavaş veriyon ama gidicek o kilolar.60 olacan:52:60 olacam:52: 60 olacağız sloganımız bu haha:1:
20,06,2011

eski_bir_masal: 24 :118::65:
Heavennn: 20 :65::65:
dryrgp: 18 :65::65:

chika: 17 :64:
elmaliturtimuu::9: 14 :64:
ipek61: 11 :64:
ozlemmtekinn: 10 :64:

roseking35: 9 :31:
neyneyse: 8 :30:
moonros: 8 :31:
neslivicdan: 6 :31:
_ferdici_: 4 :31:

bende koca bir tabak soslu spagetti yedim:52:
nedenini yukarda yazmıştım duraklama döneminde vücut kendini savunmayı bıraksın diye yapılıyormuş... ama zayıflamak için bunu yapıcağım aklıma hiçççç gelmezdi:1:

afiyet olsun:1: Ben artık pizzadan ve hazır yemekten bıktım.Gına geldi.makarnayı görecek yüzüm yok zten.

biraz yalnız mı takılmaya başladın aygül:) hayırdır avm'ye kaçmışsın.
sorma rabia abla;yurtta kalmak işkence gibi.Arkadaşımın da dersi akşam bitiyodu.O da akşam katıldı bana gene gezdik.:1:

geldim..

kızlar ben önceki kilo vermemde de günlük 5 litre su içiyordum.. hiç bi sıkıntı yaratmadı bana.. su alışkanlığı çok bende elimde değil. 6 litrede ilk defa dün içtim. farkında değildim oda.
6 litre su mu??:53::53: nasıl bir böbrektir sendeki öyle:53:

bugün yine dışardaydım bir elbise bir bolero ve birde kemer aldım:52::52::52: alışveriş işini abarttım bu aralar azcık kilo verdim diye şımardım kilom aynı ama ciddi bir incelme yaşıyorum 42 beden elbise sıkıyordu şimdi bol geliyor özelliklede beni hamile zannedenler olmuştu hatırlıyorsanız söylemiştim o göbeğim yok şimdi 2 parça eşya ne kadar sevindiriyor beni ya :66::66::66:

ayy evet yaa alışveriş.bu kilomda vazgeçemiyorsam;hedef kiloma düşünce hiç çıkmayacam Avmlerden outletlerden:52: Hayırlı olsun canım güle güle eskit:16:

ütüm var bi dünya, gideyim onları halledeyim.
hiç de sevmem ben ütüyü:50:
Ütüü:50: Allah kolaylık versin Rabia abla.Valla kaptan olmak zor iş di mi? :9:
Eyvah ne yapmışsın sen bugün, yenilmemesi gerekenler listesini silip süpürmüşsün resmen.:47:
İnan sağlıklı ne varsa nası özlüyorum.Hele döneyim.En klas diyet menüsünü koyacam buraya:10:

Öğrencisin sanırım.
Anlıyorum zorluyor, yurtta mı kalıyorsun?
Bana kışın baya alternatif bulmuştuk kolay yapılacak da gelmedi şimdi aklıma.

evet öğrenciyim ve acayip bezdim bu yurt hayatından.Yurt hayatı bana göre değil.bi de 2 kişi kalıyoz aynı odada ama katlanamıyorum.Evimi ve o bana özel odamı özledim valla..Sağlıklı sandviçlerle makarnasız makarna salatasıyla idare edecem artık.Bi de zeroyla.:31:

İçimden bir ses Bu yaz sonu okula süper bi fizikle döneceğimi söylüyor.:52: GAliba bu yaz uzun uzun yaya yaya zayıflayacağım ya.Hissediyorum.:31:Hadi inşallah diyelim Allah'ın iznini de alalım:27:

bu gün hediye aldım millete.sadece annem babaannem yengem ve amcam kaldı bişey almadığım..Annemlere cüzdan almayı düşünüyorum amcama da ya gömlek ya da tişöet.Öğrencisin alma diyolar ama eli boş gidilmez ya..Sonra da burayı hatırlatan tişört kalem biblo vs. alacam.Yurt arkadaşım hariç burdaki tüm anılarımı özleyecem.

ay benide valla bence kadınların hepsi alışveriş yapınca mutlu oluyor... sanırım genlerle ilgili...

dondurma algidaydı cnm baktım 229 kalori yazıyodu... bu sene 2. yiyiyşimiz filan aslında ama :43: kendime dondurma cezası verdimbu arada 1 saat koşu bandında yürüdüm... 100 twist yaptım...hemen soğuk duşa girdim oh ferahladım biras ...yalnız bi daha rejimi bozmaya mecalim kalmadı vallahaaa...

izmir bi sıcak bi sıcakkk.... bugün hakikatende yazın ilk günü oldu burda...
evet alışveriş gen kodu felan olmalı:9: iğne alsam da bi seviniyom anlatamam ya:1: eritmişindir.baksana yürümüşün felan..Ama yeme daha boşver.ıyy tadı hiç güzel değil..öööö:9:
kızlar ben bittim direk yatışa geçiyorum.... iyi geceler herkese...

iyi geceler Özlemcim:16:

metabolizma hızlandıran içecek falan gördüm orda.Ondan içmem lazım.tarifini paylaşan Özlemcime teşekkür ettim.Çok faydalı bi paylaşım olmuş.

Ya ilaç yardımı almak geldi bu gün aklıma.ama vazgeçtim metabolizmamı bozar diye..Aranızda ilaçla zayıflama deneyimi olan var mı acaba? :26:

yarın dezenfekte günü yurdun.sabah 8de çıkcam akşam gene geç saatte gelirim...Görüşürüz umarım.Herkese iyi geceler.Sağlıcakla kalın.:16:

günayddııııııııııın 13. rtakımın güzel hatunları:52::52::52:ben döndümm :66::66: umarım hepiniz iyidir kiloları güzel güzel veriyorsunuzdur

son olarak kardeşlerimi de uğurladım üzüldüm çoook :43::43: ama yavaş yavaş alışıyorum çooook yoruldum

benim diyet 2 gündür güme gitti:59::59: ama aldığım 500 gr mı 3 günde vereceğim

şok diyet uygulamayı düşünüyorum çünkü moralim çok bozuldu evde olsam diyetimi asla bozmazdım ama genelde gezerken antepte bulduğumuz yerde yedik et ağırlıklı malesef
telafi edeceğim

Allah kavuştursun.
günayddııııııııııın 13. rtakımın güzel hatunları:52::52::52:ben döndümm :66::66: umarım hepiniz iyidir kiloları güzel güzel veriyorsunuzdur

son olarak kardeşlerimi de uğurladım üzüldüm çoook :43::43: ama yavaş yavaş alışıyorum çooook yoruldum

antep anlatamıyacağım kadar sıcak resmen pörtleniyorum
oğlum dayıları gittiği için çok üzgün kuşum benim biraz moralni yerine getirecek oyunlar oynayacağız
görüşürüz ben kaçtım

Güzel bir gün için günaydın kk13 ekibi.:3:
Sizlere bu satırları yazarken 3. bardak suyumu yudumluyorum , çayımı ve 1 dilim kepek ekmek+peynir den oluşan kahvaltımı yaptım.Dediğiniz gibi pantolondan fışkırmış yağlarıma bakmıyorum sadece diyetime odaklandım.

Bu insülin direnci için aslında doktora gitmem gerek , o da kesinlikle açlık tokluk kan şekerine bakacak , aç falan gitmek gerek ,bir türlü vakit bulamıyorum.Biliyorum ki ilaç verecek.Neyse gidersem yazarım size sonuçları.

Uyuyanlar kalkın:66: Spor yapın , şöyle derin nefes alın verin.:3:

Hepinize bol proteinli , az karbonhidratlı bir gün diliyorum.

herkeslere günaydddıınnnnnnnnnnnnn.... yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmişler:16:

bugün sabah tartıda yüzüm güldü gece sporum işe yaramış....düne göre 500 gr gitmiş inş cumayada böle devam eder....

selam bayanlar herkese iyi geceler direkt menümü veriyorum sonra geçmişi okuyacam;

sabah: hiçbişi yememişim ya:50:

Öğle: 1 cheese burger ve kola

Akşam 2 dilim pizza ve kola

spor: yürüyüş de yürüyüş.Hediye alma koşuşturmacası.Deli oldum neyseki bitiriyorum.ama yeme düzenim bozuldu.eve gitmek ve tartılmak istiyorum.Kaptanım haftaya yolculuk öncesi olacak.Pek sık giremeyebilirim.Bu haftasonu sonrası.Türkiyeye dönünce bilirsin koşuşturma misafir vesayre.Bi de galiba yazın köye gidicez uff.İnternet yok köyde yani geri dönmek üzere gruptan ayrılma ihtimalim var.:50: ben sizsiz naparım ya:50:
bizde sensiz aygülüm yaaaaaa :43:
metabolizma hızlandıran içecek falan gördüm orda.Ondan içmem lazım.tarifini paylaşan Özlemcime teşekkür ettim.Çok faydalı bi paylaşım olmuş.

Ya ilaç yardımı almak geldi bu gün aklıma.ama vazgeçtim metabolizmamı bozar diye..Aranızda ilaçla zayıflama deneyimi olan var mı acaba? :26:
canım ilaç işine hiçççç girme... bünyeden bünyeye etkileri oluyomuş çarpıntı falan.... bide forumda yazı okumuştum ilaçla zayıfladıktan sonra ilaçsız zayıflamak ççççooookkkkk zor oluyomuş.... hiç girme ilaç olayınaaaa sakınnnnnn :47:

allah kavuştursun cnm....

Back
X