tamam o halde canım. bu cuma izinli yazalım seni ama biliyorsun takım hep burda. fırsat buldukça uğrarsan diyetinden kopmazsın.
ayrıca istediğin zaman, takımda da yer olursa, listeye tekrar dönebilirsin.
gerçi içimden bir ses senden bebiş haberi alabiliriz diyor ama bakalım hayırlısı:44:
bak bu yaptığın çok iyi oldu. koşu bandındayken canın hiç dondurma çekmedi değil mi? yemesi kolay ama yakması hiç kolay değil.
kurallarımızı paylaştığın için teşekkür ederim hilalim

hedef kilolarını da sormuşsun ama görmemişler sanırım. ben tekrar sorayım. hedef kilo bildirmezsek mezuniyet hakları olmuyor.
senin hedefi de sormuştum ya cevabı unuttum canım ya. hedefin 57 miydi?
evet canım, ben de bu konuyu gündeme getirmeyi düşünüyordum. haftaya yolculuk telaşların başlıyor. cuma günü bildirim yaptıktan sonra izine ayıralım seni canım. türkiyede net imkanı bulduğunda tekrar dönersin inşallah.
kendine çok alıştırdın yalnız, yokluğun hissedilecektir aygülcüm
az kaldı az, biraz daha sık dişini. şimdi annen sana bebk gibi bakar, özlemiştir.
o size edanın bir kıyağı

0 mesajları eklememiş
bir kere ev yemekleri yersen zaten zayıflama yolunda önemli bir adım atmış olursun. bir de porsiyonlarını kontrol edip bol hareket edersen, okulda bu yıl seni tanıyamazlar.
yurtdışı güzel bir deneyim oluyor canım. ne güzel senin deneyimin de çok olumlu. inşallah böyle güzel anıların olur hep.
ilaç yok ilaç yok

yaw senin yaşın kaç başın kaç, ne ilacı? boğaza hakim oluyorsun, spor yapıyorsun. kilo veriyorsun. yoksa dayağı yersin.
gez gez:))
hoşgeldin canım.
Allah kavuştursun diyelim, misafirlerin gitmiş.
hemen sporuna geri dön, gider o fazlalıklar.
canım, insülin direnci olanlara montignac tarzı diyetler iyi oluyor diye okumuştum. forumda bir başlığı var zaten, istersen biraz bak. protein ağırlıklı, düşük glisemik endeksli gıdalar tercih ediyorlar. gerçi sen de ona benzer bir diyet yapıyorsun sanırım.:44:
ekşın gece gündüz farketmiyor

bazen gece denk gelir, bazen de gündüz. sen paylaşımlarına devam et canım

fırsatım olmuyor olmaz, fırsatlar bizim tarafımızdan oluşturulur. bir şeylerden fedakarlık edip sporuna gitsen, kendini inanılmaz iyi hissedeceksin.:97:
kolay gelsin deryacım.:80:
evet, her gün tartılma.
her gün tartılacağına her gün yarım saat yürüsen zaten sonuç kendini cuma günü gösterir.
sen en iyisi tartı aklına gelince yürüme bandına yönel.