Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkeslere günaydddıınnnnnnnnnnnnn.... yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmişler:16:

bugün sabah tartıda yüzüm güldü gece sporum işe yaramış....düne göre 500 gr gitmiş inş cumayada böle devam eder....

bizde sensiz aygülüm yaaaaaa :43:

canım ilaç işine hiçççç girme... bünyeden bünyeye etkileri oluyomuş çarpıntı falan.... bide forumda yazı okumuştum ilaçla zayıfladıktan sonra ilaçsız zayıflamak ççççooookkkkk zor oluyomuş.... hiç girme ilaç olayınaaaa sakınnnnnn :47:

allah kavuştursun cnm....
vovvvv maşallahh cnm 500 gr gitmesine çokkk sevindimmmm inşş öle devam eder darısı başımaaaa
sünger cnm böbrek değil :1: bende bilmiyorum. cnm ama gerçekten doğruyu söylüyorum. hatta bir ara çok susadığım için yani ağzım sürekli kuru olduğu için şeker hastalığından bile şüpelendim doktora da gittim bu konuyla alakalı.. ama çok sağlıklıyım taş gibiyim :1: şuan günlük ortalama nerdeyse 4.5 litreyi buluyor suyum..

hehehe bende dün 4ü geçmiştir su litremmm:27:içtikçe içesi geliyo insanınnnn

herkese tünaydınlarrr kızlar dünkü menü mü yazıcam ama korkuyorummmm

sabah 2 dilim ekmek arasına peynir domates
ara 3 burçak yulaflı
öğlen 2 dilim ekmekle domates peynir zeytin salatalıkkk
ara 1 bardak ayran
akşam 3dilim karpuz
ara 1 ayran daha
sonra eve gittim misafir vardı 1 ayran dahaaa 8-10tane yaprak sarmasıııı:30:

4litreden fazla su 45 dk spor sporda su gibi oldum ilk defa yağ oranım 33den 29a düşmüş 1ayda :30:ama dünkü sporr sarmaları yememle güme gitti sanırımmm:5:

mesaj sayılarımız da süper ha.4den az yok bu iyi bir gelişme:46:

o size edanın bir kıyağı:60: 0 mesajları eklememiş:9:

:9::9: :78:

Maşallah ya 3 aylık ne tatlıdır şimdi o ya, ne de güzel kokuyordur.:nazar::nazar:

offf sorma ya, nazar değdirip duruyorum zaten, kahkahalar kıkırdamalar da başladı 1 haftadır, yoguruyorum severken artık dayanamıyorum.. kokluyorum sürekli.. :69::69:

Günaydın kızlaaarrrr..
Kızım 3 gecedir çok zorluyo beni ya,uyumuyo sıpa.. Uyu uyan uyu uyan kafam allak bullak oldu.. 3 gecedir toplam 3 saat uyumadım bile :43:
Şimdi dönüp mesajları sayıcam sonra gelirim...
gazlı bir bebek mi canım? neden uyuyamıyor acaba?
havalar sıcakladı yalnız, onun tesiri de olabilir. ben bile geceleri rahatsız hissediyorum kendimi terleyince falan.

leslie ile 5 milin 3 mli yürüdüm
karın kol egzersiine başladım sayılarını az yapabildim zamanla artıracağım

ayy çok yorgunum birz uyuyum kızlar görüşmek üzere
:54:
çok güzel canım, sahalara bomba gibi iniş yaptın:)
hadi dinlen biraz.:97:

Acıktım Vallahi.:56:Öğlen sebze ve bulgur var , cacık da vardır umarım.Ölçülü şekilde yerim.Çorba ve tatlı da yemeyeceklerim arasında.Aslında yemediklerimi yazsam daha mı moral olur ki?
Dün akşam mesela dondurma yemedim , ekmek yemedim , oğlanın yemediği pamuk şeker vardı , yemedim (normalde yerdim 2 saniyede:17:)
tabii ki de yemediklerini yaz, çok güzel moral olur. bence güzel dayanmışsın.

ara 3 burçak yulaflı
ara 1 bardak ayran
akşam 3dilim karpuz
ara 1 ayran daha

4litreden fazla su 45 dk spor sporda su gibi oldum ilk defa yağ oranım 33den 29a düşmüş 1ayda :30:ama dünkü sporr sarmaları yememle güme gitti sanırımmm:5:
bence sarmalar sırıtmıyor. 8-10 tane ile sınırlı kaldıysan problem yok.

offf sorma ya, nazar değdirip duruyorum zaten, kahkahalar kıkırdamalar da başladı 1 haftadır, yoguruyorum severken artık dayanamıyorum.. kokluyorum sürekli.. :69::69:
tam sevmeliktir canım. azar azar tepkiler vermeye başlamış. maşallah nazar değmesin.:nazar:

21.06.2011

eski_bir_masal: 32 :65:
elmalıturta: 21 :64:
ozlemmtekinn: 19 :64:

sezinonur: 17 :66:
dryrgp: 16 :66:
neyneyse: 12 :66:
moonros: 11 :66:

chika: 9 :32:
_ferdici_: 5 :32:
sementa33: 5 :32:
hayata: 4 :31:
hamutran: 4 :31:
roseking35: 2 :31:
kedican: 1 :31:

ipek61: 0
neslivicdan: 0
ikbal05: 0
azra_beril: 0
fundurtan: 0
sakaleynmaster: 0 (izinli)

bu defa da fazla yazdım sanırsam.. mesaj sayısı 0 olanlardan kimler izinli emin değilim sadece sakaleynmaster'dan eminim.. Sanırım neslihan ve ikbal de izinliydi dün için?

gazlı bir bebek mi canım? neden uyuyamıyor acaba?
havalar sıcakladı yalnız, onun tesiri de olabilir. ben bile geceleri rahatsız hissediyorum kendimi terleyince falan.

tam sevmeliktir canım. azar azar tepkiler vermeye başlamış. maşallah nazar değmesin.:nazar:

Sağolun canım.. Amin hepimizinkini nazardan korusun Allah..
Çok gazlı bi bebekti ama geçmeye başladı bu aralar gazı yok pek.. 3 gündür noluyo bilmiyorum, 1 haftalıkken pişik oldu ve o pişiğini hala geçiremedim, kullanmadığım krem yağ kalmadı..Bezini değiştirmeyi de denedim, bi fark olmadı. Sanırım o yüzden huysuz 3 gündür, sıcaklar bastırdı terliyo gece o zaten huzursuz ediyodur eh bi de pişiği var 1 damlacık çiş yapsa rahatsız ediyodur tabi.. Öyle viyak viyak da ağlamıyo he, böyle acıklı acıklı ağlıyo sessiz sessiz..Kıyamıyorum ya içim gidiyo o öyle kıprana kıprana ağlayınca..:43:

Acıktım Vallahi.:56:Öğlen sebze ve bulgur var , cacık da vardır umarım.Ölçülü şekilde yerim.Çorba ve tatlı da yemeyeceklerim arasında.Aslında yemediklerimi yazsam daha mı moral olur ki?
Dün akşam mesela dondurma yemedim , ekmek yemedim , oğlanın yemediği pamuk şeker vardı , yemedim (normalde yerdim 2 saniyede:17:)

Çorba neden yemeyeceklerinin arasında?
bulgur yerine yesen daha iyi olmaz mı ki?
vovvvv maşallahh cnm 500 gr gitmesine çokkk sevindimmmm inşş öle devam eder darısı başımaaaa

hehehe bende dün 4ü geçmiştir su litremmm:27:içtikçe içesi geliyo insanınnnn

ara 3 burçak yulaflı
ara 1 bardak ayran
akşam 3dilim karpuz
ara 1 ayran daha

çok mu kalorili ki sarmalar?
En azından sporunu yapıp dengelemişsin

ayy yerim ya ben onu.
nazar boncuğunu ihmal etme.

evet, her gün tartılma.
her gün tartılacağına her gün yarım saat yürüsen zaten sonuç kendini cuma günü gösterir.
sen en iyisi tartı aklına gelince yürüme bandına yönel.
:90::90::90: güzel fikirmiş ya... yalnız o zaman banttan hiç inemeyebilirim... sürekli aklımda tartıda düşük rakm görme isteği var çünkü...:69:

Çok gazlı bi bebekti ama geçmeye başladı bu aralar gazı yok pek.. 3 gündür noluyo bilmiyorum, 1 haftalıkken pişik oldu ve o pişiğini hala geçiremedim, kullanmadığım krem yağ kalmadı..Bezini değiştirmeyi de denedim, bi fark olmadı. Sanırım o yüzden huysuz 3 gündür, sıcaklar bastırdı terliyo gece o zaten huzursuz ediyodur eh bi de pişiği var 1 damlacık çiş yapsa rahatsız ediyodur tabi.. Öyle viyak viyak da ağlamıyo he, böyle acıklı acıklı ağlıyo sessiz sessiz..Kıyamıyorum ya içim gidiyo o öyle kıprana kıprana ağlayınca..:43:

kıyamam ona ben yaaa...:69:

kızlar kaç gündür mezuramı arıyodum buldum sonunda yalnız ölçüler hayal kırıklığı oldu.... geçi tam hangi noktalardan ölçüldüğünüde bilmiyorum yaa... işte sonuç: kalça:107
bel: 85
göğüs 90

kalçayı en geniş yerden beli göbek deliğinden ölçtüm doğrumudur.....???????

Canım ya , çorbadan 10 tabak da yesem doymuyorum , illaki taneli bir besin girecek ,yoksa bütün gün aklım yemekte , çok denedim.Pirincin GI i yüksek oldugundan bulgur yiyiyorum.Zaten bir tek o serbest , makarna ve beyaz ekmek de yasak benim uyguladığım diyette.
Zaten yemek listesine yanlış bakmışım.Bugün karnıyarık varmış , onu yedim , pirinç pilavı , çorba ve cevizli kadayıf almadım.:17:

Çorba neden yemeyeceklerinin arasında?
bulgur yerine yesen daha iyi olmaz mı ki?

21.06.2011

eski_bir_masal: 32 :65:
elmalıturta: 21 :64:
ozlemmtekinn: 19 :64:

sezinonur: 17 :66:
dryrgp: 16 :66:
neyneyse: 12 :66:
moonros: 11 :66:

chika: 9 :32:
_ferdici_: 5 :32:
hayata: 4 :31:
hamutran: 4 :31:
roseking35: 2 :31:
kedican: 1 :31:

ipek61: 0
neslivicdan: 0
ikbal05: 0

bu defa da fazla yazdım sanırsam.. mesaj sayısı 0 olanlardan kimler izinli emin değilim sadece sakaleynmaster'dan eminim.. Sanırım neslihan ve ikbal de izinliydi dün için?

eline sağlık canım. sementa ve sakaleynmaster izinli.
neslivicdan birkaç günlük izinli olduğu için yazman iyi olmuş. geri döndü zaten.
azra_beril ve fundurtan listeye giremeyecek. onları da sildim.

bübchen diye bir marka var pişik kreminde, onu denedin mi canım? ben o markayı bulduktan sonra daha başka marka kullanmadım.
ayrıca havalar sıcakken gündüzleri 15-20 dk açık bırak. alt değiştirme bezinin üstüne yatır. evin zaten sıcaktır. bezini aç, çocuk sere serpe yatsın öyle:1:
ıslak mendil kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanıyorsan da kullanma. pamuk al eve ve onu ılık suyla ıslatarak alt temizliğini yap derim. hatta pamuğu ıslattığın suya birkaç damla zeytinyağı ekle pişiği geçene kadar.:97:
ben kıyamam onun acıklı ağlayışına:43:

Şöyle bir kavanoz Nutella yanında pötübör bisküvi ile ne güzel olurdu...:9::1:

:79::45:Yok yok şaka yaptım , kendinize gelin.Gidin hemen marketten salatalık alın yiyin ya da 2 bardak su.

oy oyyy içimm acıdı yawrumm yaaa inşş düzelir en yakın zamanda gazımı var sıcaktan mı bilemedim kiibi yeri mi ağrıyo yoksaa:14:

:90::90::90: güzel fikirmiş ya... yalnız o zaman banttan hiç inemeyebilirim... sürekli aklımda tartıda düşük rakm görme isteği var çünkü...:69:
ha işte benim istediğim de o, banttan hiç inme ve tartılma:60:
cuma günleri insen bize yeter:9:

kıyamam ona ben yaaa...:69:

kızlar kaç gündür mezuramı arıyodum buldum sonunda yalnız ölçüler hayal kırıklığı oldu.... geçi tam hangi noktalardan ölçüldüğünüde bilmiyorum yaa... işte sonuç: kalça:107
bel: 85
göğüs 90

kalçayı en geniş yerden beli göbek deliğinden ölçtüm doğrumudur.....???????
ölçüm yerin doğru.
çok ciddi kalça problemi var belliki. bel inceliyor sporla zaten. kalça için pilates denedin mi hiç?
evde sabahları ebru şallı ile yapsan, özel kalça günleri falan yapıyor hatun.

Canım ya , çorbadan 10 tabak da yesem doymuyorum , illaki taneli bir besin girecek ,yoksa bütün gün aklım yemekte , çok denedim.Pirincin GI i yüksek oldugundan bulgur yiyiyorum.Zaten bir tek o serbest , makarna ve beyaz ekmek de yasak benim uyguladığım diyette.
Zaten yemek listesine yanlış bakmışım.Bugün karnıyarık varmış , onu yedim , pirinç pilavı , çorba ve cevizli kadayıf almadım.:17:
GI açısından bulgur çok iyi fikir.
kaç tane karnıyarık yedin bakalım:)

hoşgeldin canım.
kuralları okumuşsun zaten. kendini biraz daha tanıtabilirsin. bir de hedeflediğin kilon nedir?

sen de hoşgeldin.
kuralları eski bir masal eklemiş. onun mesajından okursan sevinirim.
kendini tanıtırsan güzel olur. hedeflediğin kilo nedir ayrıca canım?

--------------------------------------------------------------

ben de kendimi tanıtayım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, ankarada yaşıyorum.

hoşbulduk :34:
kendimi tanıtayım ozaman. ismim hatice.29 yaşındayım.doktora öğrencisiyim.almanyadayım şimdilik. 1 ay sonra döncem ama :66: nişanlıyım :61: ekimde evleniyorum. kilolarımla çoook sıkıntıdayım öyle işte...

Şöyle bir kavanoz Nutella yanında pötübör bisküvi ile ne güzel olurdu...:9::1:

:79::45:Yok yok şaka yaptım , kendinize gelin.Gidin hemen marketten salatalık alın yiyin ya da 2 bardak su.
hayal edebilirsin canım:1:
yemediğin sürece sorun yok.
ben de karpuz yiyeceğim birazdan. benim tatlısavarım da karpuz oluyor:9:

1 tane yedim canım , buradaki bir erkek arkadaşla aynı diyeti yapıyoruz , o iki tane yedi.GI diyeti , genetik açıdan insülin direncine meyilli , Dr.Müftüoğlu'nun deyimiyle "genetik açıdan şanssız , zavallı insanlar" için çok uygun.Direnci kırmak için 5%'lik bir kilo kaybının bile çok işe yaradığını yazmış bir yerde.Boş kaldıkça ilgili makaleleri okuyorum bir yandan.

GI açısından bulgur çok iyi fikir.
kaç tane karnıyarık yedin bakalım:)

Afiyet olsun canım , bana karpuz kavun yasak , GI'si yüksek , ezberledim artık hepsininkini.Kiraz yiyebilirm ben de ama bu sene kirazın fiyatı bir türlü düşmedi , 4,5tl bizim markette.
:40:

hayal edebilirsin canım:1:
yemediğin sürece sorun yok.
ben de karpuz yiyeceğim birazdan. benim tatlısavarım da karpuz oluyor:9:

1 tane yedim canım , buradaki bir erkek arkadaşla aynı diyeti yapıyoruz , o iki tane yedi.GI diyeti , genetik açıdan insülin direncine meyilli , Dr.Müftüoğlu'nun deyimiyle "genetik açıdan şanssız , zavallı insanlar" için çok uygun.Direnci kırmak için 5%'lik bir kilo kaybının bile çok işe yaradığını yazmış bir yerde.Boş kaldıkça ilgili makaleleri okuyorum bir yandan.
canım, maşallah bu kadar araştırmadan sonra bunca dikkatli beslenmeyle bence o direnci kıracaksın inşallah.

Afiyet olsun canım , bana karpuz kavun yasak , GI'si yüksek , ezberledim artık hepsininkini.Kiraz yiyebilirm ben de ama bu sene kirazın fiyatı bir türlü düşmedi , 4,5tl bizim markette.
:40:
karpuz da mı yüksek?
bak onu bilmiyordum.
sorma ya kiraz çok pahalı. ben dün kilosu 5 milyon olunca ancak yarım kilo alabildim. o da zaten bir tabak anca oldu.:97:

Back
X