Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

22.06.2011

neyneyse: 33 :65::65: :46:
eski_bir_masal: 31 :65::65: :46:
neslivicdan: 26 :65::65: :46:
elmaliturta: 21 :46: :66::66:
ozlemmtekinn: 17 :46: :66::66:
sezinonur : 16 :46: :66::66:
roseking35: 9 :66::66:
_ferdici_: 7 :66::66:
chika(muuuu): 6 :35::35::35::35:
hamutran : 6 :42::42:
sakaleynmaster : 5 :34: :66:
kedican : 5 :34::34:
dryrgp: 4 :66::66:
moonros: 3: :42::26: :42:

azra_beril: 0 :20:
fundurtan: 0 :20:
Heavennn: 0 :20:
ipek61: 0 :20:
sementa 33 : 0 :20:
ikbal05: 0 :20:
eline sağlık canım.:71:
chika muuuu'nu sevsinler:1:
ipek ve ikbal 3 gündür 0 olan mesaj sayıları ile diskalifiye kararımı doğruladılar.

selamlar kızlar,
bizim bir acil istanbula gitme durumumuz var. yarın da yetişemeyebilirim. bu durumda listeleri yapma işi size kalıyor. birazdan listenin taslak halini göndereceğim.
ikbal ve ipek geldiler mi?
gelmedilerse diskalifiye edeceğiz.

tamam canım hallederiz biz için rahat olsun
iyi yolculuklar

** 13 .TAKIM 211. ETAP **

neyneyse ( 60.1 / 60.1 / 0.0 / 0.00%)
_ferdici_ ( 65.4 / / / %)
roseking35 ( 67.6 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.4 / / / %)
elmaliturta ( 70.0 / / / %)
neslivicdan ( 63.5 / / / %)
chika ( 98.4 / / / %)
eski_bir_masal ( 65.3 / )( Eski üye geri döndü, 193. etapta ayrılmıştı. Hedef:55)
sementa33 ( 89.8 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
sakaleynmaster ( 61.1 /// %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
moonros ( 73.8 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
ipek61 ( 63.0 / / / %) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
ikbal05 ( 71.0 / / / %) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 563.7 / / / %)

masal'ın verdiği veya aldığı kilo ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek kızlar.
yani 211-193=18 sayısına böleceksiniz.
ben şimdi kardeş takıma ve de 1. takıma yazacağım. siz kendi bilgilerinizi bu taslağa girersiniz. onlar da size yardımcı olur.
rabia yarın bildirimde bulundalarda listeye almıyacakmıyız
22.06.2011

ellerine sağlık canım

dünkü menüm
sabah 3dilim ekmek peynir zeytin domatesss
ara yok
öğlen 4 yk patates yemeği 5 yk peynirli makarna
akşam 4yk patates yemeği 5yk makarna
sonra spora gittim 45dk sporr
gün boyu 4 lt su
akşam eve gidince 2günkurusu sonunda gün kurusunu aldımm sabahları evden çıkarken 2tane yedim miiitamamdırr

abimm diyo kız azmetti zayıfladıı ben niye yapamıyorum dedim gel yürüyüşe çıkalımm :52:kabul etmediiiii yürüyüşe çıkcak başkasını bulurum bak dedimmm:53:getirme beni oraya dediii:57:ya benle gelirsin dedim yada bi manita bulur onla giderim dedimmm:60:dedim dedim ama yine ikna edemedim yattıı bende sinirlendimmm pcyi de vermedi gün kurusunu yedim suyumu içtim 10da yattım 12de kalktım namazımı kıldım geri yattımmm:27:

pes etmek yok gittiği yere kadar kilolar pes edicek biz etmicez:52:

aynen ya ev bütçesi dayanmıcak:62:

valla kaptanım böyle yok 1 kilo verdim 2 kilo verdim diyince hemen kendimi dolabımın başında buluyorum şu küçüldümü bu sıkıyordu nasıl oldu diye :34:

Aman abur cubura giden paralar kıyafete gitsin.
Ben resmen öyle yapmıştım.

uyku bastırdı çok hemen kısaca günümü anlatayım sabahın köründe kalktım:52: mecburen tabiki miğde bulantısıyla lavobaya zor attım kendimi cam açık yatıyorum üşüttümmü nedir bilmiyorum bütün gün ağzıma acı acı sular geldi bilirsini çok kötü bir his oluyor:31:

sonra duş aldım kendime gelemedim bir türlü o yüzden kahvaltı yok ara yok öğlen yemeği yok malesef :31: olcak gibi değil acile gittim üşütmüşsün dedi doktor antibiyotik verdi gönderdi sinir etti beni nerden biliyorsun belki zehirlendim allah allah bir tahlil yap demi yok. ondan çıktım özel hastaneye gittim kan ve idrar tahlili yaptılar vücudun iflasın eşiğinde dedi bana:26: senede 4 defa bu tarz şikayetlerle hastaneye gidiyorum aslında hepte aynı şeyi söylüyorlar vücudun iflasın eşiğinde diye diğerlerinde sustum hep ama bu sefer savundum kendimi dedimki hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum daha ne yapmalıyım anlamadım. neyse ileri derecede anemi teşhisi koydu birde ciğer filmi çektirdim ciğerlerin bitik dedi bronşitim vardı zaten 11 yaşındayken çok ağır ateşli hastalık geçirmiştim ordan hatıra bana ağız spreyi verdi astıma çeviriyormuş astım başlangıcı dedi kendine çok iyi bakmalısın dedi vitaminsizmişim falan filan çok moralim bozuldu verdiği bir kaç ilaç ve spreyimle eve döndüm hı birde kırmızı et tüket dedi hiç sevmediğim şey kırmızı et ancak köfte sucuk tarzında yerim nasıl yapcam bilmiyorum

aslında neden böyle olduğunuda biliyorum ne zaman üzülsem sıkılsam anında hastanelik oluyorum birkaç aydır yaşadığım sıkıntılı günlerin vücuduma yansıması sanırım bunlar üzüntü bana hiiiiç yaramıyor.

akşam biraz toparlandım ve tabi deli gibi acıktım pide yaptırmış gelmiş kardeşim 3 tane yedim:52: 1 bardakta ayranla sıcak sıcak mideme oturdu hala erimedi bir türlü işte böyle birgün yaşadım :31:

artık uyuyayım bende yarın görüşürüz kızlar hepinize iyi geceler

Çok geçmiş olsun.
Umarım bir an önce toparlanırsın ama stres sıkıntı günlük hayattaki en önemli etken.
Bağışıklık sistemini güçsüzleştiriyor.

canım o kadar kısa sürede verirsen gei alırsın
yavaş yavaş ama sağlam git
yağdan gitmesi içinde egzersiz bol bol

geçmiş olsun canım zaten stres üzüntü bütün hastalıkların baş sebebi
vitamin ilacı vermiştir zaten aksatmadn iç tatlım
etide zorlada olsa te sucukta filan b6 b12 yoktur çk işlenmiş bide nasıl et kullanılıyor allah bilir

Biliyorum ama şu 10 günde biraz hızlı vereyim de sonra acelem yok eylüle kadar yavaş yavaş veririm.

bn kaçtım malum temizlik
Kolayy gelsinnn ...

Karpuz kan şekerini birden yükselttiği için çabuk acıktıyor (muş) ben de diyenlerin yalancısıyım.Ama yaz günü canı istiyor insanın.Benim diyetimde yok ama abartmadan yenilebilir herhalde , başka tatlılara saldırmaktan iyidir.Bir de kızlar kabuğa yakın yerleri de yiyin , en çok vitamin orasında.

Ben de karpuz yiyince karpuzdan başka birşey yemek istemiyorum ama karpuz konusunda kendimi firenleyemediğimden yemiyorum.

ölçtüm

göğüs :95
bel :85
kalça :103

bu nasıl bir ölçü böyle ya:52::52::52:

ooo o ölçüler nerelere inecek gör bak sen.

rabiişşşş iyi yolculuklarr hayatımmm bizi nasıl bırakıp gitcen öksüz yetimmm mi bırakcan biziiii:26::)iyi yolculuklarr bitanem inşşş hallledebilirizzz

günayyyyyyydın be yaaa napansınız on ücüncü takımın vızztıklarııı :60::60: bugun şopar ruhum kabardıııııı. kahvaltımı yaptım sporumudaaaaa geliverdim birazdan mesajları sayıcam :21::21: :16::16:

Ohh ohh ohh sporlar da yapılmış maşallah ..
Harikasın sabah sabah.

selamlar kızlar,
bizim bir acil istanbula gitme durumumuz var. yarın da yetişemeyebilirim. bu durumda listeleri yapma işi size kalıyor. birazdan listenin taslak halini göndereceğim.
ikbal ve ipek geldiler mi?
gelmedilerse diskalifiye edeceğiz.

Elimizden geleni yaparız Neyneysecim.

Aç yattım zaten...Şimdi çay içicem.1 haftadır kuru beslenmenin pizza yemenin cezasını gördüm tartıda.Oh oldu bana.

Demek ki bol spor sıvı tüketimiyle biraz dikkat edilmesi gerekiyor.

afiyet olsun.Bu arada avatarına ba-yıl-dım.O ne harika bişey öyle yaa:9:

geçmiş olsun canım.Acaba vitamin hapları alsan işini görmez mi? Dokrotun ne diyo?

Hey be tebrik ederim herkesi.13. takım hep yukarda olsun.:72:
22.06.2011

canlarım günadın annem geldi şimdi elbiseleri varmış terize illa birlikte gidelim diyor.. üstümü değişip çıkıcam.. artık akşam üstü görüşürüz kusura bakma kaptan elimde olmadan uzak kalıyorum bu 2.günde de .. akşama bol bol konuşuruz.. hepinizi çok öptüm hoşçakalın :54::16:

dünkü menüm
sabah 3dilim ekmek peynir zeytin domatesss
ara yok
öğlen 4 yk patates yemeği 5 yk peynirli makarna
akşam 4yk patates yemeği 5yk makarna
sonra spora gittim 45dk sporr
gün boyu 4 lt su
akşam eve gidince 2günkurusu sonunda gün kurusunu aldımm sabahları evden çıkarken 2tane yedim miiitamamdırr

abimm diyo kız azmetti zayıfladıı ben niye yapamıyorum dedim gel yürüyüşe çıkalımm :52:kabul etmediiiii yürüyüşe çıkcak başkasını bulurum bak dedimmm:53:getirme beni oraya dediii:57:ya benle gelirsin dedim yada bi manita bulur onla giderim dedimmm:60:dedim dedim ama yine ikna edemedim yattıı bende sinirlendimmm pcyi de vermedi gün kurusunu yedim suyumu içtim 10da yattım 12de kalktım namazımı kıldım geri yattımmm:27:

Sabah 3 dilim ekmek biraz fazla gibi geldi ama sabahtan yediğin ve sonrasında erittiğin için problem yoktur.
Sporda yapmışsın zaten.

Hey be tebrik ederim herkesi.13. takım hep yukarda olsun.:72:

Bu mesaj sayıları takım içinde mi yoksa diğer takımlarda yapıyor mu?

rabia yarın bildirimde bulundalarda listeye almıyacakmıyız
hiç paylaşımda bulunmayıp sadece kilo bildirimini kabul edemiyoruz canım.
eğer geçerli bir nedenleri varsa diskalifiye etmeyin. hastalık, cenaze vs gibi.
ama yani herhangi sıradışı bir durum yoksa diskalifiye olsunlar.
ha size de bağlı. aranızda oylama yapın, çoğunluk kalsın diyorsa diskalifiye olmasınlar.

hiç paylaşımda bulunmayıp sadece kilo bildirimini kabul edemiyoruz canım.
eğer geçerli bir nedenleri varsa diskalifiye etmeyin. hastalık, cenaze vs gibi.
ama yani herhangi sıradışı bir durum yoksa diskalifiye olsunlar.
ha size de bağlı. aranızda oylama yapın, çoğunluk kalsın diyorsa diskalifiye olmasınlar.

tamam canım gelirlerse oylama yaparız

Geçmişi okuduktan sonra herkese günaydınnn diyorum 13. takım ..

günaydın canım

Karpula doyabilmek ne güzel , ben niye doymak bilmiyorum yahu.:43:

Aman abur cubura giden paralar kıyafete gitsin.
Ben resmen öyle yapmıştım.

Çok geçmiş olsun.
Umarım bir an önce toparlanırsın ama stres sıkıntı günlük hayattaki en önemli etken.
Bağışıklık sistemini güçsüzleştiriyor.

Biliyorum ama şu 10 günde biraz hızlı vereyim de sonra acelem yok eylüle kadar yavaş yavaş veririm.

Kolayy gelsinnn ...

Ben de karpuz yiyince karpuzdan başka birşey yemek istemiyorum ama karpuz konusunda kendimi firenleyemediğimden yemiyorum.

ooo o ölçüler nerelere inecek gör bak sen.

Back
X