Karpula doyabilmek ne güzel , ben niye doymak bilmiyorum yahu.![]()
Doyuyorum ama nasıl doyuyorum sor bir

Gün boyu yarım karpuzu yiyebilirim hatta hepsini bile bitirebilirim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karpula doyabilmek ne güzel , ben niye doymak bilmiyorum yahu.![]()
Ticker sayfasında tarihi doğru girdin değil mi canım?
Canım sen tam akdeniz tipi kadınsın , ölçülerin alta doğru daha geniş.Benim bütün ölçüler düz gidiyor.![]()
kızlar ipek hala ortalarda yok merak ettim şimdi:44::44:
günayyyyyyydın be yaaa napansınız on ücüncü takımın vızztıklarıııbugun şopar ruhum kabardıııııı. kahvaltımı yaptım sporumudaaaaa geliverdim birazdan mesajları sayıcam
![]()
![]()
selamlar kızlar,
bizim bir acil istanbula gitme durumumuz var. yarın da yetişemeyebilirim. bu durumda listeleri yapma işi size kalıyor. birazdan listenin taslak halini göndereceğim.
ikbal ve ipek geldiler mi?
gelmedilerse diskalifiye edeceğiz.
Aç yattım zaten...Şimdi çay içicem.1 haftadır kuru beslenmenin pizza yemenin cezasını gördüm tartıda.Oh oldu bana.
afiyet olsun.Bu arada avatarına ba-yıl-dım.O ne harika bişey öyle yaa
geçmiş olsun canım.Acaba vitamin hapları alsan işini görmez mi? Dokrotun ne diyo?
geçmiş olsun canımmmm anemi annemde de var aynen dedigin gibi oluyor vitaminsiz ve kansız kaldı mı :S üzülme boşver hayatta kimse için üzülmeye degmez söylemesi kolay tabi dışardan bakanlar için ama tecrübeyle sabittirki sonradan anlarsın bunun için mi kendimi üzmüşüm dersin![]()
bu arada bak ciger ye bol bol hem yagsızda yapabilirsin hem de kan açısından çok iyi gelir
Ne güzel 73.800 olmuştum ama bu hafta almışım.Ama hep kuru beslendim olacağı buydu..sağlıklı beslenemedim ve sonuç 74.200.
düzelteceğim ama..
vovvvvv ölçülere bak heleeeee
Aman abur cubura giden paralar kıyafete gitsin.
Ben resmen öyle yapmıştım.
Çok geçmiş olsun.
Umarım bir an önce toparlanırsın ama stres sıkıntı günlük hayattaki en önemli etken.
Bağışıklık sistemini güçsüzleştiriyor.
ooo o ölçüler nerelere inecek gör bak sen.
canlarım günadın annem geldi şimdi elbiseleri varmış terize illa birlikte gidelim diyor.. üstümü değişip çıkıcam.. artık akşam üstü görüşürüz kusura bakma kaptan elimde olmadan uzak kalıyorum bu 2.günde de .. akşama bol bol konuşuruz.. hepinizi çok öptüm hoşçakalın![]()
doğru yapıyorum ama kabul etmiyor hepsini denedim
sağol canım öğlen oldu 1 bardak papatya çayı 2 tanede etiform yedim anca midem kabul etmiyor ve yataktayım hala
ölçüler inicekte 90 60 90 olamam herhalde
güle güle git güle güle gel![]()
uyku bastırdı çok hemen kısaca günümü anlatayım sabahın köründe kalktımmecburen tabiki miğde bulantısıyla lavobaya zor attım kendimi cam açık yatıyorum üşüttümmü nedir bilmiyorum bütün gün ağzıma acı acı sular geldi bilirsini çok kötü bir his oluyor
sonra duş aldım kendime gelemedim bir türlü o yüzden kahvaltı yok ara yok öğlen yemeği yok malesefolcak gibi değil acile gittim üşütmüşsün dedi doktor antibiyotik verdi gönderdi sinir etti beni nerden biliyorsun belki zehirlendim allah allah bir tahlil yap demi yok. ondan çıktım özel hastaneye gittim kan ve idrar tahlili yaptılar vücudun iflasın eşiğinde dedi bana:26: senede 4 defa bu tarz şikayetlerle hastaneye gidiyorum aslında hepte aynı şeyi söylüyorlar vücudun iflasın eşiğinde diye diğerlerinde sustum hep ama bu sefer savundum kendimi dedimki hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum daha ne yapmalıyım anlamadım. neyse ileri derecede anemi teşhisi koydu birde ciğer filmi çektirdim ciğerlerin bitik dedi bronşitim vardı zaten 11 yaşındayken çok ağır ateşli hastalık geçirmiştim ordan hatıra bana ağız spreyi verdi astıma çeviriyormuş astım başlangıcı dedi kendine çok iyi bakmalısın dedi vitaminsizmişim falan filan çok moralim bozuldu verdiği bir kaç ilaç ve spreyimle eve döndüm hı birde kırmızı et tüket dedi hiç sevmediğim şey kırmızı et ancak köfte sucuk tarzında yerim nasıl yapcam bilmiyorum
aslında neden böyle olduğunuda biliyorum ne zaman üzülsem sıkılsam anında hastanelik oluyorum birkaç aydır yaşadığım sıkıntılı günlerin vücuduma yansıması sanırım bunlar üzüntü bana hiiiiç yaramıyor.
akşam biraz toparlandım ve tabi deli gibi acıktım pide yaptırmış gelmiş kardeşim 3 tane yedim1 bardakta ayranla sıcak sıcak mideme oturdu hala erimedi bir türlü işte böyle birgün yaşadım
![]()
artık uyuyayım bende yarın görüşürüz kızlar hepinize iyi geceler
günayyyyyyydın be yaaa napansınız on ücüncü takımın vızztıklarıııbugun şopar ruhum kabardıııııı. kahvaltımı yaptım sporumudaaaaa geliverdim birazdan mesajları sayıcam
![]()
![]()
selamlar kızlar,
bizim bir acil istanbula gitme durumumuz var. yarın da yetişemeyebilirim. bu durumda listeleri yapma işi size kalıyor. birazdan listenin taslak halini göndereceğim.
ikbal ve ipek geldiler mi?
gelmedilerse diskalifiye edeceğiz.
22.06.2011
neyneyse: 33![]()
eski_bir_masal: 31![]()
neslivicdan: 26![]()
elmaliturta: 21![]()
ozlemmtekinn: 17![]()
sezinonur : 16![]()
roseking35: 9
_ferdici_: 7
chika(muuuu): 6
hamutran : 6
sakaleynmaster : 5![]()
kedican : 5![]()
dryrgp: 4
moonros: 3::26:
azra_beril: 0
fundurtan: 0
Heavennn: 0
ipek61: 0
sementa 33 : 0
ikbal05: 0![]()
Ama birşey yemezsen nasıl iyileşeceksin?
Hoş biliyorum mide bulantısı varken yemek mümkün değil ama tuzlu ayran falan içsen mide bulantısını bastırır belki.
ben yardım edeyim sana bende unutuyorum her defasında ya bakayım bir linki bulayım göndereyim
tamam canım hallederiz biz için rahat olsun
iyi yolculuklar
rabia yarın bildirimde bulundalarda listeye almıyacakmıyız
ellerine sağlık canım
Ohh ohh ohh sporlar da yapılmış maşallah ..
Harikasın sabah sabah.
Elimizden geleni yaparız Neyneysecim.
canlarım günadın annem geldi şimdi elbiseleri varmış terize illa birlikte gidelim diyor.. üstümü değişip çıkıcam.. artık akşam üstü görüşürüz kusura bakma kaptan elimde olmadan uzak kalıyorum bu 2.günde de .. akşama bol bol konuşuruz.. hepinizi çok öptüm hoşçakalın![]()
Geçmişi okuduktan sonra herkese günaydınnn diyorum 13. takım ..
maşallah enerjin tavan yapmış
doğru diyorsun hayatta hiçbirşey için üzülmeye değmez aslında ama naparsın bunu bilmek ve uygulayamamak çok kötü zaman diyorum biraz daha zaman
Geçmiş olsun canım, vitaminlerin falan çabucak iyi gelir inşallah, Samsun'a gidince de moralin düzelir, bomba gibi gelirsin..
Günaydınnnnnn.. Ooooo spor falan da yapılmış bu saatte, maşallaaahhYine enercik turta modundasın orti..
Bense kahvaltımı henüz yaptım, sıpacık anca uyudu
Aaaa naniiik yapmış bana hain turti![]()
teşekür ederim canım
her kilo verdiğimizde deiğtirmek zorundamıyız sinir oldum biyeri yanlış yapıyorum ama neresini
neslivicdan linki ekliyorum canım resimli anlatımlı
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ben böyükk bir zevkle değiştiriyorum vallanesi yanlış oluyor kii canımm
ben ev temizleme moduna geçiyorum kızlar görüşürüüük sonaaaa siler geçer parlatırrr iki kere rafineeeeee öyle bir reklam vardı sanki![]()
Hehehee evet,
Neslihanla sen tam "Balerina Cif" siniz zatenn..![]()
biraz daha geçsin canımda iyice acıkırsam yerim belki dünde öyle iyice acıktım miğde bulantım geçmişti yemiştim