Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

birazdan lesli ile yürüyüş 5 mil karın bacak kol egzersizi yapıp duş alıp kuaföre gitmeyi düşünüyorum

inşallah oğlum orada sorun çıkarmaz

hepinizi öpüyorum görüşürüz:54::54:

Doyuyorum ama nasıl doyuyorum sor bir :1:
Gün boyu yarım karpuzu yiyebilirim hatta hepsini bile bitirebilirim.:1::1:
al benden de okaaaaa:))))
bişi olmaz tatlım bugün bile bir spor birde az yemekle verirsin

hele hele senin kaç:60::60::60:
benimkileri sormaa heheeee seninkinden fazlaaaa:))))
Ne güzel 73.800 olmuştum ama bu hafta almışım.Ama hep kuru beslendim olacağı buydu..sağlıklı beslenemedim ve sonuç 74.200.:59:

düzelteceğim ama..
bugün dikkat edersen vücut şişliği gider hiç olmazsa aynı kiloyu görürsün cnm yineee
22.06.2011

neyneyse: 33 :65::65: :46:
eski_bir_masal: 31 :65::65: :46:
neslivicdan: 26 :65::65: :46:
elmaliturta: 21 :46: :66::66:
ozlemmtekinn: 17 :46: :66::66:
sezinonur : 16 :46: :66::66:
roseking35: 9 :66::66:
_ferdici_: 7 :66::66:
chika(muuuu): 6 :35::35::35::35:
hamutran : 6 :42::42:
sakaleynmaster : 5 :34: :66:
kedican : 5 :34::34:
dryrgp: 4 :66::66:
moonros: 3: :42::26: :42:

azra_beril: 0 :20:
fundurtan: 0 :20:
Heavennn: 0 :20:
ipek61: 0 :20:
sementa 33 : 0 :20:
ikbal05: 0 :20:
emeğine sağlık cnmm

Sabah 3 dilim ekmek biraz fazla gibi geldi ama sabahtan yediğin ve sonrasında erittiğin için problem yoktur.
Sporda yapmışsın zaten.

Bu mesaj sayıları takım içinde mi yoksa diğer takımlarda yapıyor mu?
ahhh bide onlara dur desem gitcek kilolarr amaaaa
sağol canım öğlen oldu 1 bardak papatya çayı 2 tanede etiform yedim anca midem kabul etmiyor ve yataktayım hala:31:

ölçüler inicekte 90 60 90 olamam herhalde:52:

güle güle git güle güle gel:66::66::66:
90-60-90olmak istemiyoz standartlar değişti bacım:)))91-61-91de olurrr
şimdiye kadar yediklrim

1 tabak kiraz 1ince dilim kavun 2 etimek grisini bitmişti 1 ince dilim peynir bol su bol temizlik :21:

kirrazzzz istiyorummmmmm

yürüyüşümü egzersizlerimi yaptım öldüm öldüm duş aldım yemeğimide yaptım kuaför işi kaldı oğlum uyudu
yeşil fasülye salata ayran menüm

eskiden eşime börek açardım mantı yapardım diyet işi onuda vurdu:9::9:
sağlıklı beslenmek en iyisi :46::46:

selma kızlarrr,,,, bugün giremedim sabah erken sağlık ocağına gittim demir ölçtürmek için... gitmişken bi sürü test , tetenoz filan da yaptılar... sonrada kahvaltıya arkadaşım geldi... şimdi beraber çıkıcaz akşama gelirim yine... öpüldünüz....:80:

Geçmiş olsun canım, vitaminlerin falan çabucak iyi gelir inşallah, Samsun'a gidince de moralin düzelir, bomba gibi gelirsin.. :34:

inşallah canım şimdi illa gidicem moduna girdim gitmezsem olmaz gibi geliyor

teşekür ederim canım
her kilo verdiğimizde deiğtirmek zorundamıyız sinir oldum biyeri yanlış yapıyorum ama neresini

yok canım o sana pin numarası veriyor ordan güncelliyorsun falan ama ben hiç yapmadım hep en başından yapıyorum

evet cnm kesinlikle zamana bırak bu arada bol bol gez tek kalma

gezcek bir tane kız arkadaşımda yok sonuncuyuda evlendirdik:31: çevre edinmem lazım yavf:52:

yürüyüşümü egzersizlerimi yaptım öldüm öldüm duş aldım yemeğimide yaptım kuaför işi kaldı oğlum uyudu
yeşil fasülye salata ayran menüm

eskiden eşime börek açardım mantı yapardım diyet işi onuda vurdu:9::9:
sağlıklı beslenmek en iyisi :46::46:

Bak benim sayemde sağlıklı yaşıyorsun de.:1:
selma kızlarrr,,,, bugün giremedim sabah erken sağlık ocağına gittim demir ölçtürmek için... gitmişken bi sürü test , tetenoz filan da yaptılar... sonrada kahvaltıya arkadaşım geldi... şimdi beraber çıkıcaz akşama gelirim yine... öpüldünüz....:80:

Geçmiş olsun umarım ters birşey çıkmamıştır tahlilllerde.

kızlar sarma sardım öğlen yemeği olarak onu yedim hala miğde bulantım devam :59:

HAsta hasta sarma bile sarmış hatun hamarat.

Bugün yediklerimi yazayım ..

Sabah:

- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- 1 fincan sek kahve = 0 kalori
- k special-süt= 150 kalori
Öğle:

- 1 bardak meyve suyu=75 kalori

Akşam:
- Metabilizma hızlandırıcı macunum
- 1 kase bezelye yemeği: 160 kalori
- 1 çay bardağı pul biberli yoğurt=95 kalori
TOPLAM: 480 kalori

günaydıııııın 13 takım...........

bugün tartıya çıktığımda çok mutlu oldum aldığım 500 ün 400 gitmiş:66::66::66::66:

dün çok az yedim hatta bana göre hiç yemedim egzersizde 10 milyürüyüş gitti alınanlar

bide 2 gün içinde regl olacağım o zamanda gidecek ödemler:64::64::64:

selam,
bişey soracağım, her gün tartılıyor musun???
bak eski diyetisyenim bana hergün tartılmamın faydalı değil zararlı olacağını söylemişti. her tartıya çıktığımızda stres hormonları salgılıyormuşuz ve tartıdaki rakam fazla gözüküyormuş zaten.
sonra o tartıların 10000 tartımda bir resetlenmesi gerekiyormuş ve resetlenmeyince yanlış gösterebiliyormuş...
o yüzden doktorlar haftada bir tartılmayı önerir her zaman...

selam kızlar ay çoook özledim sizi. Kaptan özür dilerim ama muhtemelen yaz sezonu giremeicem pek , ama her cuma kilo bildirimi yapmaya çalışıcam. İnannın çekimden çekime koşuyorum , dün saat de kalktım gece ye kadar çekimdeydim, öldüm yorgunluktan, az önce çekimden geldim ufak tefek bazı işler var onu hal edip montaja giricem. Hepinizi öpüyorum.
Bu koşuşturmada erimem lazım

ne yaptınnnnnnnnn canumm ne yapmaya karar verdin merak ettim :52::52: umarım alternatif birşeyler bulmuşsundur

selaam =)

öğlen yemeği vermediler canım, 14:00de çıkıyoruz diye herhalde, eve gelip tost yiyecektim ki sevgilim sürpriz yapmış (küsmüştük, eve geldiğimde kapıda bekliyordu maymun) talaş böreği getirmiş :17:

ama sabah 8:30'dan 15:30'a kadar hiçbirşey yememiş oldum ki çok kötü oldu :51:

akşamı karpuz-peynir'le kapatacağım, telafi etmek için =)

kızlar geldimmm :)

menümü akşama toparlayıp yazıcam...
hala yemek yemedim.. domates peynir zeytinle geçiştirmek istiyorum malum saat geç oldu.. eve yeni geldim napim amcamın kızıyla gezdik annemi eve yolladıktan sonra :1:

kızlar benim 95 kilo olup 44 beden olmam normalmi? üstüm 42 altım 44 beden.. mağazada bir elbise denedim 44 bedenini Allah'ım ne kadar incelmişim.. bugün daha ii anladım.. çok spor yapiordum kilom düşmedi ama inceldim ve sanırım kas yaptım.. bilmiom artık :1: yemek yiyip gelirim mucuk

selam,
bişey soracağım, her gün tartılıyor musun???
bak eski diyetisyenim bana hergün tartılmamın faydalı değil zararlı olacağını söylemişti. her tartıya çıktığımızda stres hormonları salgılıyormuşuz ve tartıdaki rakam fazla gözüküyormuş zaten.
sonra o tartıların 10000 tartımda bir resetlenmesi gerekiyormuş ve resetlenmeyince yanlış gösterebiliyormuş...
o yüzden doktorlar haftada bir tartılmayı önerir her zaman...

aslında haftada bir tartılmam gerekiyor ama ben dayanamıyorum sabahları tartılıyorum
ilk günlerde 5 6 defa tarytılıyordum:9::9:
bende resetleyim benim tartım komplex değil pilini çıkarıp takarım resetlemek için

hala yemek yemedim.. domates peynir zeytinle geçiştirmek istiyorum malum saat geç oldu.. eve yeni geldim napim amcamın kızıyla gezdik annemi eve yolladıktan sonra :1:

kızlar benim 95 kilo olup 44 beden olmam normalmi? üstüm 42 altım 44 beden.. mağazada bir elbise denedim 44 bedenini Allah'ım ne kadar incelmişim.. bugün daha ii anladım.. çok spor yapiordum kilom düşmedi ama inceldim ve sanırım kas yaptım.. bilmiom artık :1: yemek yiyip gelirim mucuk

süpersin canım ben 63 kiloyum ve 40 bedenim
benim annem 70 kilo 52 beden yani sen çok sıkısın demekki

selaam =)

öğlen yemeği vermediler canım, 14:00de çıkıyoruz diye herhalde, eve gelip tost yiyecektim ki sevgilim sürpriz yapmış (küsmüştük, eve geldiğimde kapıda bekliyordu maymun) talaş böreği getirmiş :17:

ama sabah 8:30'dan 15:30'a kadar hiçbirşey yememiş oldum ki çok kötü oldu :51:

akşamı karpuz-peynir'le kapatacağım, telafi etmek için =)

hayırlı olsun barışmışssınız ne güzel sevgilinle, moral olmuştur.
Kaç tane yedin talaş böreğinden?
Bir taneyse pek problem değil gibi..

Hoşgeldin ..
Ohh gez gez.
Ne güzel moral oluyor değil mi inceldiğini görmek aynada bakınca?
Ben 66 kiloyum şuan.
üstüm 38 altım 40, 56-57yken de üstüm 36 altım 38 di.
Yani bence kilona göre daha ince duruyorsun.

hayırlı olsun barışmışssınız ne güzel sevgilinle, moral olmuştur.
Kaç tane yedin talaş böreğinden?
Bir taneyse pek problem değil gibi..

eveeet iyi oldu bütün gün telefona bakıp durdum "niye aramıyo bu yaa" diye kendimi yedim! meğer kapıda bekliyormuş şaşkoloz! :17:

o dışardaki kocaman kocaman olanlardan değil, küçük küçüktü bunlar annesi yapmış, bir baktım iki tanesini yutuvermişim, hiç pişman diilim :64:

Back
X