şimdiye kadar yediklrim
1 tabak kiraz 1ince dilim kavun 2 etimek grisini bitmişti 1 ince dilim peynir bol su bol temizlik![]()
o bol temizlikle birşey yememiş gibisin işte, hem temizlik hem spor ohh..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiye kadar yediklrim
1 tabak kiraz 1ince dilim kavun 2 etimek grisini bitmişti 1 ince dilim peynir bol su bol temizlik![]()
Hehehee evet,
Neslihanla sen tam "Balerina Cif" siniz zatenn..![]()
sil turtacım silohh heryer mis gi olsun
al benden de okaaaaa:))))Doyuyorum ama nasıl doyuyorum sor bir
Gün boyu yarım karpuzu yiyebilirim hatta hepsini bile bitirebilirim.![]()
benimkileri sormaa heheeee seninkinden fazlaaaa:))))bişi olmaz tatlım bugün bile bir spor birde az yemekle verirsin
hele hele senin kaç![]()
bugün dikkat edersen vücut şişliği gider hiç olmazsa aynı kiloyu görürsün cnm yineeeNe güzel 73.800 olmuştum ama bu hafta almışım.Ama hep kuru beslendim olacağı buydu..sağlıklı beslenemedim ve sonuç 74.200.
düzelteceğim ama..
emeğine sağlık cnmm22.06.2011
neyneyse: 33![]()
eski_bir_masal: 31![]()
neslivicdan: 26![]()
elmaliturta: 21![]()
ozlemmtekinn: 17![]()
sezinonur : 16![]()
roseking35: 9
_ferdici_: 7
chika(muuuu): 6
hamutran : 6
sakaleynmaster : 5![]()
kedican : 5![]()
dryrgp: 4
moonros: 3::26:
azra_beril: 0
fundurtan: 0
Heavennn: 0
ipek61: 0
sementa 33 : 0
ikbal05: 0![]()
ahhh bide onlara dur desem gitcek kilolarr amaaaaSabah 3 dilim ekmek biraz fazla gibi geldi ama sabahtan yediğin ve sonrasında erittiğin için problem yoktur.
Sporda yapmışsın zaten.
Bu mesaj sayıları takım içinde mi yoksa diğer takımlarda yapıyor mu?
90-60-90olmak istemiyoz standartlar değişti bacım:)))91-61-91de olurrrsağol canım öğlen oldu 1 bardak papatya çayı 2 tanede etiform yedim anca midem kabul etmiyor ve yataktayım hala
ölçüler inicekte 90 60 90 olamam herhalde
güle güle git güle güle gel![]()
şimdiye kadar yediklrim
kirrazzzz istiyorummmmmm
Geçmiş olsun canım, vitaminlerin falan çabucak iyi gelir inşallah, Samsun'a gidince de moralin düzelir, bomba gibi gelirsin..![]()
teşekür ederim canım
her kilo verdiğimizde deiğtirmek zorundamıyız sinir oldum biyeri yanlış yapıyorum ama neresini
evet cnm kesinlikle zamana bırak bu arada bol bol gez tek kalma
selma kızlarrr,,,, bugün giremedim sabah erken sağlık ocağına gittim demir ölçtürmek için... gitmişken bi sürü test , tetenoz filan da yaptılar... sonrada kahvaltıya arkadaşım geldi... şimdi beraber çıkıcaz akşama gelirim yine... öpüldünüz....:80:
yürüyüşümü egzersizlerimi yaptım öldüm öldüm duş aldım yemeğimide yaptım kuaför işi kaldı oğlum uyudu
yeşil fasülye salata ayran menüm
eskiden eşime börek açardım mantı yapardım diyet işi onuda vurdu
sağlıklı beslenmek en iyisi![]()
selma kızlarrr,,,, bugün giremedim sabah erken sağlık ocağına gittim demir ölçtürmek için... gitmişken bi sürü test , tetenoz filan da yaptılar... sonrada kahvaltıya arkadaşım geldi... şimdi beraber çıkıcaz akşama gelirim yine... öpüldünüz....:80:
kızlar sarma sardım öğlen yemeği olarak onu yedim hala miğde bulantım devam![]()
günaydıııııın 13 takım...........
bugün tartıya çıktığımda çok mutlu oldum aldığım 500 ün 400 gitmiş
dün çok az yedim hatta bana göre hiç yemedim egzersizde 10 milyürüyüş gitti alınanlar
bide 2 gün içinde regl olacağım o zamanda gidecek ödemler![]()
ne yaptınnnnnnnnn canumm ne yapmaya karar verdin merak ettimumarım alternatif birşeyler bulmuşsundur
selam,
bişey soracağım, her gün tartılıyor musun???
bak eski diyetisyenim bana hergün tartılmamın faydalı değil zararlı olacağını söylemişti. her tartıya çıktığımızda stres hormonları salgılıyormuşuz ve tartıdaki rakam fazla gözüküyormuş zaten.
sonra o tartıların 10000 tartımda bir resetlenmesi gerekiyormuş ve resetlenmeyince yanlış gösterebiliyormuş...
o yüzden doktorlar haftada bir tartılmayı önerir her zaman...
kızlar geldimmm :)
menümü akşama toparlayıp yazıcam...
hala yemek yemedim.. domates peynir zeytinle geçiştirmek istiyorum malum saat geç oldu.. eve yeni geldim napim amcamın kızıyla gezdik annemi eve yolladıktan sonra
kızlar benim 95 kilo olup 44 beden olmam normalmi? üstüm 42 altım 44 beden.. mağazada bir elbise denedim 44 bedenini Allah'ım ne kadar incelmişim.. bugün daha ii anladım.. çok spor yapiordum kilom düşmedi ama inceldim ve sanırım kas yaptım.. bilmiom artıkyemek yiyip gelirim mucuk
selaam =)
öğlen yemeği vermediler canım, 14:00de çıkıyoruz diye herhalde, eve gelip tost yiyecektim ki sevgilim sürpriz yapmış (küsmüştük, eve geldiğimde kapıda bekliyordu maymun) talaş böreği getirmiş
ama sabah 8:30'dan 15:30'a kadar hiçbirşey yememiş oldum ki çok kötü oldu
akşamı karpuz-peynir'le kapatacağım, telafi etmek için =)
kızlar geldimmm :)
menümü akşama toparlayıp yazıcam...
hala yemek yemedim.. domates peynir zeytinle geçiştirmek istiyorum malum saat geç oldu.. eve yeni geldim napim amcamın kızıyla gezdik annemi eve yolladıktan sonra
kızlar benim 95 kilo olup 44 beden olmam normalmi? üstüm 42 altım 44 beden.. mağazada bir elbise denedim 44 bedenini Allah'ım ne kadar incelmişim.. bugün daha ii anladım.. çok spor yapiordum kilom düşmedi ama inceldim ve sanırım kas yaptım.. bilmiom artıkyemek yiyip gelirim mucuk
hayırlı olsun barışmışssınız ne güzel sevgilinle, moral olmuştur.
Kaç tane yedin talaş böreğinden?
Bir taneyse pek problem değil gibi..