Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr kimse yok mu?![]()
Ev kuşu olup çıktım.
Bildiğim full evdeyim ..
Yorgunluk atıyorum, kitap, film, internet modunda keyif ..
Gerekiyor arada böyle bana.
burasıda bunun için var zaten cnm ... irade konusunda inan bu forum acayip işe yarıyo...Sigarayı bırakırken Maşaallah hiç zorlanmadım , ancak zaten açık olan iştahımdaha da arttı , bazen ben de düşünüyorum , canım istemiyor ama sırf iştahımı kessin diye tekrar mı başlasam diyorum...
Aynı iradeyi yemek konusunda gösteremiyorum maalesef.
ay canım sorma kaynpederle kavga edecektik az daha ondan da ye bundan da ye sürekli beni didikledi... doydum dedikçe o kilo yapmaz bundan bişiy olmaz.... ama ben ne yaptım inat ettim yemedimmmm....Ben de onu diyecektim , çok kaçırmamışsındır umarım.![]()
canım biz elimizden geleni yaparız... da inş senin kötü bi durum yoktur...** 13 .TAKIM 211. ETAP **
neyneyse ( 60.1 / 60.1 / 0.0 / 0.00%)
_ferdici_ ( 65.4 / / / %)
roseking35 ( 67.6 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.4 / / / %)
elmaliturta ( 70.0 / / / %)
neslivicdan ( 63.5 / / / %)
chika ( 98.4 / / / %)
eski_bir_masal ( 65.3 / )( Eski üye geri döndü, 193. etapta ayrılmıştı. Hedef:55)
sementa33 ( 89.8 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
sakaleynmaster ( 61.1 /// %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
moonros ( 73.8 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
ipek61 ( 63.0 / / / %) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
ikbal05 ( 71.0 / / / %) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 563.7 / / / %)
canım biz elimizden geleni yaparız... da inş senin kötü bi durum yoktur...
masal'ın verdiği veya aldığı kilo ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek kızlar.
yani 211-193=18 sayısına böleceksiniz.
ben şimdi kardeş takıma ve de 1. takıma yazacağım. siz kendi bilgilerinizi bu taslağa girersiniz. onlar da size yardımcı olur.
canım yarın 3 te çıkıcak tahliller de dktr öylesine yaptı benim esas ölçtürmek istediğim demirdi....Bak benim sayemde sağlıklı yaşıyorsun de.
Geçmiş olsun umarım ters birşey çıkmamıştır tahlilllerde.
HAsta hasta sarma bile sarmış hatun hamarat.
canım kaptan paylaşım olmadan sedece kilo bildirimlerini kabul edemeyiz demiş... bide takımın oylamasından bahsetmiş ama eski bir masal sen daha tecrübelisin ne diyosun bu konuda.... kaptanda yok...selam kızlar ay çoook özledim sizi. Kaptan özür dilerim ama muhtemelen yaz sezonu giremeicem pek , ama her cuma kilo bildirimi yapmaya çalışıcam. İnannın çekimden çekime koşuyorum , dün saat de kalktım gece ye kadar çekimdeydim, öldüm yorgunluktan, az önce çekimden geldim ufak tefek bazı işler var onu hal edip montaja giricem. Hepinizi öpüyorum.
Bu koşuşturmada erimem lazım
inş cnm yarın 3 te alıcam...saolasın...sanada selma canımm![]()
sonuçları ne zaman alcan canumm :26: inş. iyi çıkar hepisi
aynen ya benimkiler de tek tek evleniyoooor ama benim adayım olsa bile niyetim yok
ara ögün yemiyor musun? yoksa degisik bir diyet vs mi uyguluyorsun :26:
çok isterim canım ben... sen bunları nerden biliyosun... yoksa burç olaylarını filan da biliyomusun tarihlerle ilgili...Ayy ne güzel biliyor işte kalbine giden yolu.
Bu milföy böreği tarzında değil mi talaş böreği?
Çok fazla kalori yok diye biliyorum bir tanesi 150 kalori mi neydi yanlış hatırlamıyorsam.
Bu bir kaç gün özellikle karbonhidratlara dikkat edersek iyi olur.
Ayın durumuna göre karbonhidratlar normalde olduğundan daha fazla yarıyor.
İlginizi çekerse tarihe göre paylaşırım hangi gün neyin etkisi fazla.
.
Selam kızlaaaarrrr..
Bugün doğru düzgün giremedim... Önce yediklerimi yazayım..
sabah:
2 adet yulaflı bisküvi,
1 domates
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz, 1/2 kk kaşar peynir
1 fincan kiraz saplı form çayı
(yazınca farkettim ne çok şey yemişim kahvaltıda)
Ara: 1 bardak vişne suyu
Öğle:
5-6 kaşık bulgur pilavı (çok çok çokkk az yağ ile yapmıştım)
Ara: 3 kayısı ve 2 kaşık yoğurtu rondodan geçirip yedim
Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
Su içmeyi hep unuttum bugün
1-1,5 lt anca içmişimdir..
Şimdi alabildiğine içiyorum..
tebrik ederim gerçekten , bu menüyü görünce kızdım kendime , ben ne kadar fazla yiyormuşum yaaBugün yediklerimi yazayım ..
Sabah:
- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- 1 fincan sek kahve = 0 kalori
- k special-süt= 150 kalori
Öğle:
- 1 bardak meyve suyu=75 kalori
Akşam:
- Metabilizma hızlandırıcı macunum
- 1 kase bezelye yemeği: 160 kalori
- 1 çay bardağı pul biberli yoğurt=95 kalori
TOPLAM: 480 kalori
bende bugün yedigimi içtiğimi yazayımm barii gene kimsecikler yok
spordan önce : yarım çay bardağı yarım yağlı süt
kahvaltı : 1 dilim ekmek + 1 yumurta ve yagsız peynirle omlet + domates + salatalık
Ara : 1 bardak y.yağlı sütle nescafe + mavi yeşil light çikolatalardından bir parça
öğlen : 1 tabak türlü yemeği + 1 kase light yoğurt
Ara : Karpuz + 1 bardak yeşil çay
Akşam : az peynir + bir avuç fındık + yeşil çay
Spor olarakda : 2 saat bisiklet
40 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell
bende senin gibi yapıyorum bazn sabah içmeyi unutunca gece yükleniyorum bu seferde 2 saatte bir uyanıyorum... kötü oluyor ya...![]()
** 13 .TAKIM 211. ETAP **
neyneyse ( 60.1 / 60.1 / 0.0 / 0.00%)
_ferdici_ ( 65.4 / / / %)
roseking35 ( 67.6 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.4 / / / %)
elmaliturta ( 70.0 / / / %)
neslivicdan ( 63.5 / / / %)
chika ( 98.4 / / / %)
eski_bir_masal ( 65.3 / )( Eski üye geri döndü, 193. etapta ayrılmıştı. Hedef:55)
sementa33 ( 89.8 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
sakaleynmaster ( 61.1 /// %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
moonros ( 73.8 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
ipek61 ( 63.0 / / / %) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
ikbal05 ( 71.0 / / / %) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 563.7 / / / %)
masal'ın verdiği veya aldığı kilo ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek kızlar.
yani 211-193=18 sayısına böleceksiniz.
ben şimdi kardeş takıma ve de 1. takıma yazacağım. siz kendi bilgilerinizi bu taslağa girersiniz. onlar da size yardımcı olur.
selamlar kızlar,
bizim bir acil istanbula gitme durumumuz var. yarın da yetişemeyebilirim. bu durumda listeleri yapma işi size kalıyor. birazdan listenin taslak halini göndereceğim.
ikbal ve ipek geldiler mi?
gelmedilerse diskalifiye edeceğiz.
Ben uyanamıyorum da işte, asıl o kötü oluyo
Sabah 6,5ta kocam kalkarken bi uyanıyorum patlamak üzereyim, yataktan zor doğrulup 3 metre yolu 5 dkk.da yürüyorumçokk fenaa çoookkk
![]()
yürüyüş, (koşarak değil ama yüksek tempolu)
zıplama
ip atlama
twist (bel inceltmek için süper etkili BENCE) (zıplayarak ve sabit olarak)
bacakları hafif aralayıp iki ele yarım litrelik pet şişeler içi dolu olarak kalça hizasından birleştirip bi sağa bir sola doğru eğilip elleri dize kadar indirerek düzenli hareket etmek...
mekik
kiloma ve doğum yapmama rağmen göbeğim hiç yok denecek kadar az.. belim inceldi .. bacaklarım falan inceldi.. boyum 1.68
ama bugün o denediğim elbiseyi çok beğendim süper oldu yani mutlu oldum.. alıcaktım ama ben bunun 40 yada 38 bedenini almalıyım dedim.. ve inş. daha kilo verince çok yeni ciciler alıcambir tane converce aldım sadece okadar gezmeye.. elbiselere içim gitti ama biraz daha sabredicem inş. Allah'ın izniyle bu fazlalıklardan kurtulucam..
ve yolda amcamın kızının komşusunu gördük.. oda çok sevdiğim bi abla. uzaktan geliodu yüzüme sinsi sinsi bi gülüş attı kız sen ne kadar zayıflamışsın dedine kadar mutlu ve motive oldum anlatamam... hemde çooook fazla. hepimiz inş. incecik oluruz. şu eylüldeki düğüne dal gibi olmam lazım.. çekemeyenler için
![]()
kızzlar bende yatıyorm artık herkese iyi geceler... inş yarın güzel bildirimler olur, herkesin tartıda yüzü güler... iyi geceler tekrardan :79:
canım umarım kötü bir şey yoktur.. Allah yolunuzu açık etsin..
ama merak ettiğim bir şey var 20 gün takımdan ayrı kaldım pc'im olmadığı için. geri döndüğümde o haftaki kilo bildirim listesine katılamadım yani bildirimde bulundum fakat listeye dahil olmadım. bunu sana sormuştum kaptanım liste kalabalık haftaya dahil olursun demiştin.. ama şimdi bakıyodum geçmişe ben yokum listede.. acaba bende mi diskalifiye oldum ki anlamadımyada aceleyle yazdın da unuttun mu beni? ben yine yarın bildirimde bulunurum.. şimdi çıkmam lazım hayırlı geceler tekrardan.
cnm bana düşmez tabi ama takımdan bir kaç kişi son anda izne çıktı 2 kişinin diskalifiye olacağıda belli değildi... sanırım o yüzden sana dolu demiştir... bence nete girebilseydi bu şartlarda senide alırdı.... gibime geliyor.... yarın konuşuruz yine bi toplu...canım umarım kötü bir şey yoktur.. Allah yolunuzu açık etsin..
ama merak ettiğim bir şey var 20 gün takımdan ayrı kaldım pc'im olmadığı için. geri döndüğümde o haftaki kilo bildirim listesine katılamadım yani bildirimde bulundum fakat listeye dahil olmadım. bunu sana sormuştum kaptanım liste kalabalık haftaya dahil olursun demiştin.. ama şimdi bakıyodum geçmişe ben yokum listede.. acaba bende mi diskalifiye oldum ki anlamadımyada aceleyle yazdın da unuttun mu beni? ben yine yarın bildirimde bulunurum.. şimdi çıkmam lazım hayırlı geceler tekrardan.
incecik olcan hatunum...biri düğün mü dediya ben ekimde kendi düğünümde nasıl olcam ??? yandım bennnn:78:
ay deli uykum var yatamadım bende... bağımlı hale geldim galiba pcden kalkamıyom... bi daha deniyorum herkese iyi geceler... ( tabi gidebilirsemSize de iyi geceler kızlaarrr..Ufff uykum gelmiyo benim yaaa
![]()
Selam kızlaaaarrrr..
Bugün doğru düzgün giremedim... Önce yediklerimi yazayım..
sabah:
2 adet yulaflı bisküvi,
1 domates
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz, 1/2 kk kaşar peynir
1 fincan kiraz saplı form çayı
(yazınca farkettim ne çok şey yemişim kahvaltıda)
Ara: 1 bardak vişne suyu
Öğle:
5-6 kaşık bulgur pilavı (çok çok çokkk az yağ ile yapmıştım)
Ara: 3 kayısı ve 2 kaşık yoğurtu rondodan geçirip yedim
Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
Su içmeyi hep unuttum bugün
1-1,5 lt anca içmişimdir..
Şimdi alabildiğine içiyorum..