cnm bana düşmez tabi ama takımdan bir kaç kişi son anda izne çıktı 2 kişinin diskalifiye olacağıda belli değildi... sanırım o yüzden sana dolu demiştir... bence nete girebilseydi bu şartlarda senide alırdı.... gibime geliyor.... yarın konuşuruz yine bi toplu...
cnm bana geçen hafta geldiğimde bu hafta dolu liste kalabalık haftaya ekleriz yine dedi.. ben diskalifiye olmadım iznede ayrılmadım. elimde olmayan sebeplerden ötürü giremedim.. paylaşımda bulunamadım.. ama bu hafta geldi yine yokum listede.. bende kilo bildirimi yapmıycam. önemli değil. olsamda olmasam da burdayım..
günaydın..
bu hafta aktif olamdım..ama ÇOK ŞÜKÜR EŞİMLE SORUNLARIMIZI HALLETTİK..akşam oturup ne var n eyok konuştuk..10 yılın kriteri gibi bişey oldu..rabbim bir daha yaşatmaısn kaç gündür göz yaşlarım sel oldu aktı..
eşime dedim ne var ne yok ortaya dökülsün..ya düzelir ya biter dedim...neyse sonuç yola devam sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yuva içerisinde sevgii dolu bir ortam da yola devam dedik....Asıl üzüldüğüm sorun hep 3. şahıslar şükürki ikimiizn arasında aşılaması imkansız hiç bir sorun olmadı olmasında..çok zorişin özü konuşmak konuşmak konuşmak diyorum..şimidİ listemize bir bakayım..
![]()
çok şükür cnm sevindim..