ayy bebişler çoğaldı takımda
Cinsiyeti nedir?
Erkekse beşik kertmesi mi yapsak chika![]()
oglum oldu.. canim gerci ben kiz istiyordum saglikli olsunlarda cok sukur....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bebişler çoğaldı takımda
Cinsiyeti nedir?
Erkekse beşik kertmesi mi yapsak chika![]()
Benim de hayatım boyunca en şişman olduğum zaman 66 kilo oldugum zamandı..
Sonra ise, önce sigarayı bıraktım, sonra gecesi gündüzü düzensiz olan bi işe girdim gece çalıştıgım zamankı yemekler kilo aldırdı, sonra işten ayrıldım evde oturmaya alışkın olmadığım için kilo almaya başladım.. 80 kilo olmuştum... ve bir süre sonra "bu kilolar hayatta gitmez ömrümü böyle geçiricem artık" gibi depresif bi hale büründüm ve iyice saldım.. Sonuç,97 kiloyla hamile kaldım.. Doğuma gittiğimde 113 kiloydum.. 1 ay sonra 100 kiloya indim.. ama 2 aydır 100de takılmıştım.. 2 haftadır burdayım ve şuan hamile kaldığım kiloya düştüm,, gerisi de gidicek inşallah... Kızım 3 aylık benim de, emziriyorum.. Az yemeye başladığımdan beri milupa ve humananın çaylarına dadandım, prenatal vitaminlerimi ve demir hapımı hala alıyorum, sütüm iyi çok şükür şimdilik.. Benim kızım pek izin vermediği için evde yürüyüş bandım olmasına rağmen gündüzleri yürüyemiyorum, ancak akşamları eşim gelince, o da 30 dk falan..
Eğer bebişin izin veriyosa edebildiğin kadar hareket et, hiçbişey yapamıyosan bile belden aşağın sabit kalacak şekilde kendini sağa sola çevir, yanlarına eğil falan, o tarz hareketleri yap.. Ben de gündüzleri ancak onu yapabiliyorum
Ama ne olursa olsun umutsuz olma.. İnşallah başarıcaz.. Benim de daha çooook yolum var, ilk hedef 75 ama bi 75 oliyim 60a kadar yolu var
Sütüm yok artık demişsin? Nedeni var mı (ilaç vs gibi) yoksa kendiliğinden mi azalarak bitti?
bu arada sabahki menum..
bir fincan yesilcay isirgan karisimi..
bir dilim ekmek ince bir dilim peynir..
domates,salatalik,maydonoz..
sasilacak olan ben bu kadarcik seyle doymus hissediyorum hayret![]()
tşklerr
hoşgeldin canımmmmm kararlı oldugun sürece hepsinden kurtulursun inş.
sen dünde çok yememişmiydin yada bir kaçamak yapmıştın sanki nesliiiiiiiiiiiii varya seni![]()
![]()
canım boynunun ağrımaması için ensene koyuyorsun ya ellerini dirsekklerini açabildigin kadar yanlara aç o zaman boynun agrımaz zedelenmez
off ya poğaça mı.hem de sıcak sıcak. zero cola, çikolata,dondurmaaa offf yaa, ama olmaz ki siz böyle yerseniz benim de canım çeker
sanırım burda irade dersi de alıyorum.
neyse canım telafi edersin nasılsa, önemli olan hedeften vazgeçmemek
Bende hep boynumu ağrıtıyodum canım. Turta'nın dediği gibi yap ellerin boynundayken kolları tamamen açarak, bayağı farkediyo.. Ama ellerini de iyice bağlama birbirine boynunda, çoook hafifçe destekle sadece..
Yıllarca boynumu ağrıttım mekik çekicem diye, tam öğrendim nasıl ağrısız yapılır diye onda da dikişleri zorladık..Yapamıyorum şimdi
![]()
beyninde bitirdin mi yemek olayını 1 dilim ekmekle de doyuyorsun![]()
günaydı herkese![]()
simdilikilerleyen saatlerde buyuk bir aclik krizi yasamazsam
![]()
herkese merhababen de aranıza bugün katıldım :) 20 yasindayim, boyum 163 kilom 56.6.. 48 ya da 49 olmak istiyorum.. ama aşırı dereede miskin bi insanım ve spor yapmaktan nefret ediyorum
ama elimden geleni yapmaya çalışıcam tabii.. fazla yemek yiyen bi insan değilim ama abur cuburla aram çok iyidir maalesef.. ama bugün aranıza katılarak onlara da veda ediyorumm... inşallah burada hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız :)
sabahki menüm;
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
şimdi de gidip bir çay bardağı yarım yağlı süte tarçın ekleyip içicem canım tatlı çekti çünkü![]()
oglum oldu.. canim gerci ben kiz istiyordum saglikli olsunlarda cok sukur....
bu arada sabahki menum..
bir fincan yesilcay isirgan karisimi..
bir dilim ekmek ince bir dilim peynir..
domates,salatalik,maydonoz..
sasilacak olan ben bu kadarcik seyle doymus hissediyorum hayret![]()
Aynen ben işte, kilolarımın hepsi abur cuburdan gelme ve spora başlıyamıyorum ..
Ama bugün başlayacağım artık ..
Hoşgeldin bu arada![]()
teşekkürler hoşbulduk : ) ne sporu yapacaksın? ben de yürüyüşe başlamayı düşünüyorum bugün..