selam kızlar nasılsınızz
dunden berı baya moralım bozuktu.gecede uyumadım zaten.bebekte uyutmadı..cok gec uyuduk..kızımı bıle kursa yollayamamısım .her neyse kızlar kılomu tartamadım cunku benım tartıyı komsuma vermıstım tartılsın dıye ama onda kalmıs vede o da koyune gıtmıs 2gun sonra geelecek.
yazdıklarınızı okudum..kutlarım kızlar bırıncı olmussunuz bende kılo verdım bılıorm ama ne kdr oldugunu kesın bılmedıgım ıcın yazmak ıstemedım.yuzde etkılenmesın dıye..her
neyse kızlar keyfım cok bozuk annem kanser hastası ve gun gectıkce kotuye gıdıyor ve elımden bırsey gelmıor
annene üzüldüm canım, Allah şifasını versin. Allah yardımcınız olsun.
hoşgeldin rabişim nasılsın bakalımm msj sayımında şuan itibariyle bi sorun yok şimdilik:) yeni dü<zenlenmeyi yaparsın inşş olumsuz bi durum yok şükür :) haftanın 1.si oldukkk
tünaydın cnm keyiflerrrin düzeldiğine sevindim sorunlar halledildi sanırım?
kutluyorum hepinizi canım, 1. olmuş takım.
seni de ayrıca kutluyorum, bu hafta güzel kilo vermişsin.

maşallah tü tü tü.
Neyneysecim eskisi kadar göstermiyor sopasını yumuşadı yumuşadı

Duymasın ..

Aslında son zamanlarda menülerde cidden kaçamak yok o yüzden ama bugün olmuş elisyanın

Kızdık ona da ..
duydum

sopayı göstercem zaten, ben yokken "mantı günü" bile ilan edilmiş.
herkese selam!
bugün gerçekten berbat bi gündü benim için herşey olabilecek en ters şekilde gitti... sabah sınava az kalsın yetişemiyordum, giderken miğdem çok pis ağrıyordu eczaneden ilaç alayım dedim, eczane tadilattaymış alamadım, sınava gittim bir baktım kalemimin arkasındaki kapak yok kalem çalışmıyor, neyse sınavdan eve geldim önce annemle sonra sevgilimle kavga ettim, sonra tuhaf kötü tesadüfler falan oldu kısacası berbat bi gün geçirdim!
sizin gününüz güzel geçmiştir umarım arkidişler...
sınavın sonucu belli oldu mu?
gerçekten çok ters gitmiş her şey ama geçmiş gitmiş.
kızlar ben umutsuz vaka oldum bugünde rejime dönemedim... kilo aldığımım hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum... az önce eşimle koca bi laysi hüplettik...

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyebilirsiniz ama rejimi bi kere bozunca geri dönmem çok zor oluyo... o ilham her zaman gelmiyo...
böyle yedikten sonrada pişman oluyorum... bunların hepsi kendime bugün....
siz bana kızmıyonuz ben kendime kızıyım dedim....:86:
ee bizahmet kız bence de
anam yine bana kimse kızmamış beni bi tek rabia paklar anladım ben.... nerdesin rabişim kimse bana dur demiyo......
1 hafta sonra burdayım inşallah, bol bol kızacağım kaçamak yapanlara
merabalar bu hafta tatile çıkıyorum rabia internette giremem büyük ihtimalle haftaya pazartesiye kadar izin alabilirmiyim
bugünde hazırlıklarla uğraşırım bana da süpriz oldu tatil işi diyetime devam etmeye çalışacam ama zor bilirsiniz tatide
tamam canım, seni izinli yazalım.
iyi tatiller diliyorum.
kızlaaaar amele yanıgına önerisi olan varmı

bisiklet sürerken yarım kollu tshirt giymiştim ben sabah sabah günesin bu kdr yakcanı ne biliyim kollarımın üst kısmı yanmamıs ya solaryumamı girsem acaba yada haftaya yanan kısımlara güneş kremi sürerim yanmayana sürsmem açarım onlarıda yaklarım ayy ben ne bedevi turtayım ya
ayy yavrum yanmış

pek çaresi yok. kalan kısımları da yakabilirsin ancak. ya da bronzlaştırıcı kremle falan beyazlıkları kapat, belki faydası olur.
starbucks'da listeye yazmıyorlar ama en küçük boydan (tall) bir küçük boy daha var, short. en içilebilir boyu o benim için...
o boyu biliyorum. oğluma sıcak çikolatayı o boy alıyoruz.
Kızlar iyi akşamlar.
Ben artık izine çıkayım ..
3 hafta yokum.
Kendinize iyi bakın, bol kilo vermeler ..
görüşmek üzere hilalcim.

çok güzel vakit geçirirsin inşallah.
eski_bir_masal : 19
kedican :15
hamutran :11
_ferdici_ :9
serena :8
chika :6
elisya :6
ozlemmtekinn :6
sakaleynmaster :2
elmaliturta :4
neyneyse :1
dryrgp :0
roseking35 :0
neslivicdan :0 evde deil
maviyesil1999 :0
sanırım son liste böyle
file76 da geldi ama onunkinide eklim yinede
file76: 7
rabişşş listeye eklenmeyen var mı acepp bi bakarsın ablacım
kızlar herkese iyi gecelerrr öpüldünüz ben kaçarrr çok yorgunum hastayım

öpüyorum hepiniziiiiii
geçmiş olsun şekercim, hastaymışsın.
eline sağlık, hastalığa rağmen listeyi ihmal etmemişsin.

file76 interneti bağlanana kadar katılır mı bilmiyorum.
yağmurcini'ni de ekleyelim.
Günaydın 13. takım...

neyneysecim görmüyorum seni ne zamandır buralara mısın...
hekese iyi haftalar diliyorum...
merhabalar maicim.
ben 3 haftadır nerdeyim bi bilsem

şehirdışına çıkmalar üst üste geldi canım.
kızlar günaydın..
iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.
oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim

sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?
çok çok geçmiş olsun deryacım.
şebeke suyuyla ilgili bir sıkıntıdır belki de.
rabiada buralarda nasılsın canım?
kayıplardayım canım

normalde burda olmam lazım ama bu aralar üst üste şehirdışına çıktım.
hoşgeldin sen de.
neler yapıyorsun?
vovv bu ne hızzz erkenden maşallahhh
şükür kavuşturana rabişşş maibeyaz seni soruyoo:) merak etmiş heral nasılsın bakalımm

ay canım benim, artık geçmişle ilgili görmem gerekenleri sen bana hatırlatıyorsun
günaydın kızlarrrr......
nasılsınız bugün... dün pek giremedim bütün gün dışardaydık gecede tatil turlarına baktım durdum.... bişiyde bulamadım yaaa hem bütçeye uygun hem güzel bi yer...
tatile gidecek arkadaşlar nerlere gidiyo bi fikir verccek olan var mı???
neyneysem biz ayın 12 siyle 16 sı arasında tatilde olucaz... ayın 15 i cumaya geliyo sanırsam... o hafta izinli yazılabilirim... belki nete girebilirim aslında ama tartı bulmak zor olur muhtamelen...
deryayla selena hasta olmuş çooookkkk geçmiş olsun...
bugün annemle dolaşçaz... birazdan çıkıcam... akşama burda olurum ama... öptüm hepinizi.... rabişim senide çoookkkk özledim... sanırım tüm grup özledi...
biz almanyaya gidiyoruz, frankfurt, berlin vs gezicez inşallah.
ayın 12'sinde döneceğim inşallah. seninle denk gelemiyeceğiz bir süre daha sanırım.

ben de sizi çok özledim canım. bir yanım boşlukta gibi oluyor böyle
gunaydin kizlar

su saat oldu daha bir sey yemedim

hastayim galiba dunden beri bir kirginlik vardi ustumde zaten..
neyse soyle bir gecmise bakayim gelirim birazdan
geçmiş olsun canım.
ayy benim boğazlar daha da şişti ateşimde var sanırım dün gece uykum kaçtı abimin yanına bi gittim dokunmamla onun kaçması bir oldu sen yanıyosun dedi ateşim çıkmış haberim yok

uyumadım gece boyu tvdeki filmleri izledim sabah 5e kadar ...2 film izledim filmlerin hepside katil filmii hehehe tam gece izlencek filmler ha korktum olan uykumda kaçtı ama filmin sonunu mrak ettim

izledim bitene kadarr tabi ben bi o kanepeye bi bu kanepeye

şimdide öksürüyomm oy izin alcam inş izin verirler yarında hastaneye gitcem kan için gitmişken dahiliyeye bi görünim

yarın giremicem kızlarrr bugünlük son yazışım olabilir yarın akşam girebilirim belki menülerime gelince kaçamak falan yaptığım yok ama karnım davul gibi adt olcam onunda sancısı var hepsi bir olsun bitsin yaaa
ay tatlım benim. suları soğuk mu içtin? niye böyle hasta oldun?