menün çok güzel cnm bu hafta iyi sonuç alıcaksın inş....
ins canim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menün çok güzel cnm bu hafta iyi sonuç alıcaksın inş....
gunaydin canim
hahaha benimde ayaklarim agriyor ama benimki gezmekten canim
bugun bol bol dinlen canim![]()
ins canim yaama kilomu vereyim ideal kiloma kavusayim uzuuuuuun bir sure tavukta yumurtada gormek istemiyorum
![]()
canim o kilo degil serumdan sonra odem olmustur ondandir sakin bozma moralinieline sağlık cnm
ne bilim alınganlık yaptım herhal
iim cnm iim çok şükür. hastalıktan sonra düzgün beslenememe rağmen hatta hiç iştahım olmamasına ragmen 1 kg fazla görünüyordum. hala aynı gösterior
moralim ona bozuk sadece
![]()
benimdeen sevdiğim ayak ağrısı tipi...![]()
heheheh oyle ama canim bugun dusundum sabahtan bu yana :26:haslanmis yumurtaya alternatif ne bulabilirim:90: sabah sabah güldürdün beni... rejim yaparken bi gıdaklamadığımız kalıyo zaten....:86:
bu arada kızlar size ayıp oluyo biliyorum ama ben hala rejim yapamıyorum... kilo alıcam biliyorum bu gidişle... ama zaten bu hafta bir haftalık izne çıkıcam ve döndüğümde rejime bomba gibi tekrardan başlıycm....
ahh bacım benimmmaynı anda aynı şeyi yazmışız kalbimiz bir mi ne
iyi geceler cnm..
ne kaaaaa yürümüşsünnn cnm yaakızlar bende bugün hataydan inciraltına kadar yürüdüm... izmirliler bilir baya uzaktır otobüsle bile yarım saati geçer.... yaklaşık 5-6 km civarı...bidee amele yanığı olmuşumki sormayın....
biraz kitap okuyp yatıcm... herkese iyi geceler...
günaydınnnnnherkeslere günaydınlar.......![]()
eline sağlık cnmm vallla rabişş biziiiii öpecekkk gelinceee yandık yandıkk06.06.2011 mesaj sayımları
hamutran: 7![]()
ferdici: 6![]()
kedican: 6:87:
ozlemmtekinn: 5
elmaliturta: 1
serena: 1
yağmurcini3: 1
elisya: 1
chika: 0![]()
drygrp: 0![]()
sakaleynmaster: 0
maviyesil1999: 0
kızlar izinli olanları listeye yazmaya gerek duymadım.... bugün daha aktif bi gün olmasını diliyorum.... nazar değdi grubumuza galiba...
bu arada deneme süresinde olan bazı arkadaşlarımız var bu katılımla kaptanımızın listeye ekliyceğini sanmıyorum...
valla kaptan haftaya gelince hepimiz fırçaları yiycez benden söylemesi....
günaydınnn balllım gülümgünaydın kuzucuklarım
daha kahvaltı yapmadım demin uyandım çok yorgunum.. ayaklarım kırılcak gibi ayrıntılı anlatırım ama bi kendime gelim gelirim![]()
:90: sabah sabah güldürdün beni... rejim yaparken bi gıdaklamadığımız kalıyo zaten....:86:
cnm beni gaza getirdin vallahi.... deme tatile bi kilo eksik gidersem orda rahat rahat yiyebilirim... şu dk başlıyorum ama ne kadar veirrim bilmem yarında cuma... yarına mümkünatı yok bişiy değiştiremem... ama olsun genede şu dk dikkat etmeye başladım.... saolasın bacım ya....canim o kilo degil serumdan sonra odem olmustur ondandir sakin bozma moralini
benimdevalla canim havalar guzel evde dursam can SIKINTISINDAN buzdolabiyla dost oluyorum
en azindan disrada zaman daha cabuk geciyor hemde hareket etmis oluyorum
heheheh oyle ama canim bugun dusundum sabahtan bu yana :26:haslanmis yumurtaya alternatif ne bulabilirimbuldumton baligi aksam yemeginde ton balikli salata
yemeyi dusunuyorum
olmadi bak sakin erteleme bence bugun su saatten itibaren dikkat et kendine sen o bir haftalik izne 1kg eksik cikabilirsin inaniyorum ben sana
![]()
su saat oldu bir sey yemedim..
canimda istemiyor SIKILDIM hergun ayni seyi yemekten
off birde regl oldum yarin tartita kac cikicam kimbilir:26:
kızlar bizim burda bi hatay pazarı var... perpa deriz biz ona... perşembe pazarının kısaltması.... deli giysi olur orda... çakma markalar fln, bazende gerçek markaların ihraç fazlaları, aynısını zaradan 5 katı fiyata satarlar ama her zaman denk gelmez... gideyim bi dolanayım bakıyım ne zamandır gitmiyom... bişyiler bulacm mı???
gelince görüşürüz fıstıklar öpüldünüz....
proteinin fazlasi kotu alerji yapar:26:be tavuk ve yumurtasindan biktimahh bacım benimmm
ne kaaaaa yürümüşsünnn cnm yaa
günaydınnnnn
eline sağlık cnmm vallla rabişş biziiiii öpecekkk gelinceee yandık yandıkk
günaydınnn balllım gülüm
haha all bendende okadar bıraktım proteini şuan çünkü sanırım alerjii yaptı :44: bu hafta kilo alam sanırım çünkü karnımmm çok şişş bide adetimm :84: dokunamıyorum göbüşümee![]()
himmmmm guzel bir alternatif deniycem canim tsk ettimcnm beni gaza getirdin vallahi.... deme tatile bi kilo eksik gidersem orda rahat rahat yiyebilirim... şu dk başlıyorum ama ne kadar veirrim bilmem yarında cuma... yarına mümkünatı yok bişiy değiştiremem... ama olsun genede şu dk dikkat etmeye başladım.... saolasın bacım ya....buna ihtiyacım varmış...
canim varya benim ciddi anlamda kg vermeye iten sebeb kiyafetlerin yakismamasi esimin begenmemesi felan degil
inanirmisin cok yakin bir arkadasimla bulusacaktik bende dogumdan sonra moral olsun diye yeni bir elibise aldimgiyindim suslendim moral harika
arkadas geldi o ne iyice kocakadinlar gibi olmusun az zayiflainanirmisin hirs yaptim azmettim ben vericem bu kiloyu oda gorucek dedim..
once cok kizmistimsimdi iyiki boyle konustuda benim karar verip diyete asilmami sagladi artik kizgin degil sadece ben kilo verince ne diycek merakta etmekteyim soyle herkesi bir sasirtayim
malum herkesler tatilde
cnm alternatif yap ızgara balık v.s gibi gerçi oda protein ama... veya güzel kıtırlı bi domates çorbası yanında cacık .... bol sarımsaklı.....![]()
kızlar bizim burda bi hatay pazarı var... perpa deriz biz ona... perşembe pazarının kısaltması.... deli giysi olur orda... çakma markalar fln, bazende gerçek markaların ihraç fazlaları, aynısını zaradan 5 katı fiyata satarlar ama her zaman denk gelmez... gideyim bi dolanayım bakıyım ne zamandır gitmiyom... bişyiler bulacm mı???
gelince görüşürüz fıstıklar öpüldünüz....
proteinin fazlasi kotu alerji yapar:26:be tavuk ve yumurtasindan biktimbir kac gun ton baligi
yiyecegim. ondanda bikinca
yine tavuga donus yaparim
himmmmm guzel bir alternatif deniycem canim tsk ettim
bak ben ne zaman carsiya ciksam kendime bir cift kupede alsam acaip moralim duzelir iyi hissederim kendimi cik azcik ciciler al kendini simart canim![]()
aynenn canımm alerji oldum ama proteinden mi yoksa kullandıım ilaçlardan mı bilmiyorumm
gunaydin canim
hahaha benimde ayaklarim agriyor ama benimki gezmekten canim
bugun bol bol dinlen canim![]()
ahh bacım benimmm
ne kaaaaa yürümüşsünnn cnm yaa
günaydınnnnn
eline sağlık cnmm vallla rabişş biziiiii öpecekkk gelinceee yandık yandıkk
günaydınnn balllım gülüm
haha all bendende okadar bıraktım proteini şuan çünkü sanırım alerjii yaptı :44: bu hafta kilo alam sanırım çünkü karnımmm çok şişş bide adetimm :84: dokunamıyorum göbüşümee![]()
benimkide yürümekten
nişanlı olan kaynımın kayınpederine araba çarpmış adam minyon tipli zaten neyse hast. götürmüşler bişeyi yok ama polikliniğe yine gelsin demiş acil. adam gece rahatsızlanmış nefesi falan kesilmiş hemen hast. kaldırmışlar. meğersem kaburgaları zedelenmiş ve ciğerdeki baloncukları patlatmış oda nefes almasına engel olmuş acil ameliyata aldılar. köyden geldik (halamdan) hemen üstümü değiştim (is kokmuştum mangalı bana yaptırdılar :]) yürüyerek hastaneye gittik eşimle. (35 dkk falan) ordan 5.kata çıktık yürüyerek yine :)) sonra dayımın kızının kayınpederi vefat etmişti taziyesine gidelim dedik. ordanda bi 15 dkk yürüdük onların eve ama çocuklarını hastaneye götürmüş yoktu evde. ordan yürüyerek eve geldik 40 dkk falan sürdü.. köy yorgunluluğunun üstüne yürüme eklenince sabah ayaklarım tutmuyoduçok mu uzattım gı
yok canim okurkenboyle oldum
sen bendende cok gezmisin
o kadar gezmeye ayaklar nasil dayansin tutmaz tabii
bu arada bende kacgundur abartmistim evdekilerisyan etmeden bugun evde durayim dedim
günaydın datlımmm gıymatlım![]()
deminde bi kötü hbr daha aldm. halamın oğlu dut ağacından düşmüş. beyin kanaması geçirmiş. yoğun bakımda. eşim işten gelince hastaneye gidicez yineçok moralim bozuldu
inş. daha kötüsü olmaz
sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su.
* 6 siyah zeytin.
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 dilim ekmek
* 1 yumurta
2 lt su içtim şimdiye kadar.. biraz evi toplıyım.. sonra ütü yapıcam (bu sıcakta ütü)
oy oyyyyy ozaman kesin yımırtaaa yaptıııcanim protein ozellikle yumurta fazla yendigi taktirde alerjiye sebeb oluyornerdenmi biliyorum
gecen ay daha oglusumu emzirirken yumurta yemistim ve findik :26:hangisi yaptim bilmem hem ben hem oglusum alerji olmustuk![]()
benimkide yürümekten
nişanlı olan kaynımın kayınpederine araba çarpmış adam minyon tipli zaten neyse hast. götürmüşler bişeyi yok ama polikliniğe yine gelsin demiş acil. adam gece rahatsızlanmış nefesi falan kesilmiş hemen hast. kaldırmışlar. meğersem kaburgaları zedelenmiş ve ciğerdeki baloncukları patlatmış oda nefes almasına engel olmuş acil ameliyata aldılar. köyden geldik (halamdan) hemen üstümü değiştim (is kokmuştum mangalı bana yaptırdılar :]) yürüyerek hastaneye gittik eşimle. (35 dkk falan) ordan 5.kata çıktık yürüyerek yine :)) sonra dayımın kızının kayınpederi vefat etmişti taziyesine gidelim dedik. ordanda bi 15 dkk yürüdük onların eve ama çocuklarını hastaneye götürmüş yoktu evde. ordan yürüyerek eve geldik 40 dkk falan sürdü.. köy yorgunluluğunun üstüne yürüme eklenince sabah ayaklarım tutmuyoduçok mu uzattım gı
günaydın datlımmm gıymatlım![]()
oy oyyyyy ozaman kesin yımırtaaa yaptııı![]()
deryamaaa nelerrr olmuşşş spora bak heleee....yürü bacım yürüüü çokk geçmiş olsunnn amcayadaa....mangalıda sana yaptırmışlarrr
bizim bacıda hükümet gibiii mübarek her bi şeye yetişiyooo maşallahhhhh![]()