Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay tırların arasında mı yapılıyor sınav??? :53:

Ya bizimki öyleydi.. Herkes aynı yerde girmiyor tabi ki..
Dikizden bakıyorum arkama tır yapışmış(farlarını bile göremiyorum düşün o kadar yapışmış korna çalıyo), yan aynalardan bakıyorum tır, önümde tır.. tırrrlatmıştım resmen korkudan :1:

Ama insana bi kuvvet gelio direksiyonda yav,alnımın akıyla çıktım sınavdan çok şükür.. Eğer derslerde rahatsan sınavda hayli hayli yaparsın..:34:

anammmmm o kaaaaa msj arasında doubleları nasıl görüyon bacımmmm korkmak lazım sendennn :18: çokkk tırsıyorummm:42:
kilooo ne alemde rabişşşşşş:32:
e canım 50 sayfa geçmiş okudum, bırakın da göreyim ama değil mi:51:
kilomu bilmiyorum. bugün tartılmadım. şişlik çıkabilir diye yeşil çay falan içeyim sonra tartılayım:1:

kaptan geldi,
forum şenlendi :66:
hoşgeldinnnnnnnn
hoşbuldumm canım:16:
nasılsın bakalım?

sabah form çayımı içip 1 saat yürüyüşe gittim,
kahvaltı : domates, salatalık, yumurta, beyaz peynir, şekersiz çay
kahvaltıyı böyle hazırladım ama nedense mide bulantısından yiyemedim.zorladım kendimi resmen, yemezsem günün geri kalanında kaçamak yaparım diye korkudan attım ağzıma bişeler ... su içiyorum bol bol.dünkü baş ağrısından tam kurtulamadım. acaba güneş mi çarptı beni ya :44:
geçmiş olsun canım. güneş çarpmasından başağrısı olabilirr. pek dışarı çıkmadan dinlen, eğer mümkünse.

hafta sonu uğryamadım..pazar sabahı oğlumun kolu çıktı..sağ kol dirsekten hemde:((( sabah sabah acile gittik şükür halloldu ama doktor tekrar eder dedi büyüyene kadar dikkat etmeliymişiz..ordan ve gelince dayımız halamız teyzemiz dedemiz herkes bize toplandı .hafta sonu bir hengameyle geçti..
bugünde eşim telefonunu görev dönüşü düşrümüş onu teslim almaya gittik ordan alışverişe ordan gelincede ev göçüyordu onu topla temizle çocukları yıka derken akşama misafirm geldi..ne yoğun günmüş..kısaca böyle..az geçmişe bakayım..eskisi kadar katılamıyorum sürekli gelenim gidenim oluyor..:50:
oğluşuna geçmiş olsun canım.
sanırım ben yokken sen de izine ayrılmışsın. çocuklarla tatilde zor oluyordur.
inşallah fırsat uldukça uğrarsın, unutma bizleri:58:

slm kızlar... sabah evden bi çıktım o çıkış şu saat oldu yeni giriyorum ... mahvoldum yorgunluktan...ama değdi diyebilirim... tatil işini ayarladık... 11temmuzla 15 temmuz arası yokkum rabiacım istersen o hafta izinli yaz, istersen aynı geçelim cnm nasıl uygunsa... şimdi biraz geçmiş okuym bakalım bugün neler kaynamış burda:34:
listeler ne alemde detaylı bakmam lazım. izinli yazmasak da olur gibi geliyor bana. kilonu aynı geçebiliriz.

selam kızlar nasılsınız beni hiç sormayın hastane yollarındayım:31:

kaptanım ayın 12sinde izin kullanıcağımı söylemiştim ama sen beni bugün izine ayırırsan sevinirim geçen haftadan beri ne diyet ne spor yapabiliyorum listeye girmek isteyen arkadaşlarımada ayıp olmasın. birde merak ettiğim birşey var şimdi samsuna gidicem ben 3 hafta kalıcam diye düşünüyorum ama belli değil ne kadar kalıcağım oradaki şartlara bağlı yani demek istediğim şu her cuma kilo listemizde roseking izinlimi yazıcak yoksa listeden beni çıkartıp döndüğümdemi ekliceksin. listede olupta diğer listeye girecek arkadaşlarıma sıra gelmesi açısından düşündüm listeden çıkmam daha iyi olur diye düşünüyorum.

birde anlatmak istediğim bişi var pazar günü nefes darlığı ve sol göğsümün aşırı sancıması şikayeti ile acile götürdü kardeşm beni çok berbat birşeydi kalp krizi geçiriyorum sandım sonuç gaz sıkışmasıymış:52: doktor söyleyince utandım :17: nefes alırken boğazlarımın acımasıda bronşite bağlıymış pazar gecesini hastanede geçirdim. anlıcağınız böyle kış ayında grip bile olmayan ben yazın ortasında hastalıktan çıkamıyorum:43: her bir yerim ayrı ağrıyor hurdacı bile almaz beni o derece:52:

hepinizi öpüyorum yarın yine girerim kaptanım onayını alır teyitlerşiriz
iyi tatiller canım. gerçi hastalıklarla başlamışsın gibi duruyor ama inşallah hayırlı gelir devamı.

13. takıma selam ve sevgilerimi sunarım :71::71::71:

Nasılsınız? Rabia abla? Özlem abla derya abla diğerleri napıyorsunuz? çok özledim sizi yaa :58::58:

ben geldim çok şükür ama maalesef internet bağlantısı kıtlığı yüzünden böyle binde bir yazacağım..Türkiye'ye geldim gözüm döndü yaa :59:

Annem yapmadığı yemek tatlı kalmamış babam da habire sen bunu severdin şunu sevrdin diye basıyo ağzıma :50:

Ama iyi haberlerim de var.Tartıma kavuştum çok şükür.Onu da alıp köye gidecem yakın zamanda.hele oryantasyon dönemi geçsin zayıflamaya devam.:52:

en son 2 gün önce tartıldım 73.5 kilo çıktım.O kadar yememe rağmen :53: Annem havaalannda gördü sen kilo mu verdin ya dedi:52: babam da öyle dedi yok ya dedim bi veremedim doğru dürüst dedim.babam vermişsin yollarken böyle değildin dedi:52: öyle işte durumlar.

sizler neler yapıyorsunuz çok özledim sizi.haaaa günlük tutmaya oryantasyon döneminde başlamadım ya.onları yazarsam uvv çok fena olur.defterimi aldım.her yediğimi saatiyle yazcam aynen konuştuğumuz gibi.:9: hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm Allah'a emanetsiniz ha ! :54:
oy oy oy ben yokken kimler gelmiş. hoşgeldin aygülcüm.
anladığım bütün ailenin gözbebeği olma durumu oldukça had safhada senin için bu aralar. keyfini çıkar canım. pabucun dama atılınca diyete girersin:1:

06.06.2011 mesaj sayımları

hamutran: 7 :65: :52:

ferdici: 6 :21: :46:

kedican: 6 :21: :87:

ozlemmtekinn: 5 :46:

elmaliturta: 1 :20:

serena: 1 :20:

yağmurcini3: 1 :20:

elisya: 1 :20:

chika: 0 :67: :19:

drygrp: 0 :67: :19:

sakaleynmaster: 0 :67::19:

maviyesil1999: 0 :67::19:

kızlar izinli olanları listeye yazmaya gerek duymadım.... bugün daha aktif bi gün olmasını diliyorum.... nazar değdi grubumuza galiba...:nazar::nazar::nazar:

bu arada deneme süresinde olan bazı arkadaşlarımız var bu katılımla kaptanımızın listeye ekliyceğini sanmıyorum...

valla kaptan haftaya gelince hepimiz fırçaları yiycez benden söylemesi....
çok çok düşük. en fazla yazan 7 mesaj:19:

deminde bi kötü hbr daha aldm. halamın oğlu dut ağacından düşmüş. beyin kanaması geçirmiş. yoğun bakımda. eşim işten gelince hastaneye gidicez yine :59: çok moralim bozuldu :59: inş. daha kötüsü olmaz :50:

sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su.

* 6 siyah zeytin.
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 dilim ekmek
* 1 yumurta

2 lt su içtim şimdiye kadar.. biraz evi toplıyım.. sonra ütü yapıcam (bu sıcakta ütü :58:)
halanın oğluna geçmiş olsun canım. son durumu nasıl oldu? iyi mi?

Ya kaç gündür giremiyom zatii.. Ben girdiğimde de kimse yok şansa bak yaa :96:
Küstünüz mü yoksa banaa:58: Kaptan"konuşmayın onunla, kaka o" mu dedi yoksa girmiyom diye :58:
:9:

kızlarrr bu arada çok sevinçli bi hberimm varrr sonunda abim koşu bandı siparişi vermişşş o geldi bugünn şokk oldum yanında bisikletle beraberr :27:ayy bi sevindim bi sevindimmmm ama kuramadık 3gün sonra kurmaya gelceklerrrr:1:
abin seni seviyor kız:1:
hadi hayırlı olsun :81:

valla bebeim bende öyle düşünüorum.. boşwer zaten ben haketmediğim şeyleri görüorum bazen. zoruma gidior. "değer verdik yeteri kadar artık herkes ederi kadar" :9:
güzel laf deryacım :42:

Lale benim adım, ben de kimsenin adını bilmiyorum takımda :26:

sabahtan beri koştur koştur Kadıköy'den bir Kartal'a, sonra ordan Taksim'e savruldum durdum. Sıcakta herşey iki kat yoruyor bir de insanı! Ama eve gelip ayaklarımı uzatmak güzel :93:
benim adım rabia:79:
anlaşılıyor sanırım:1:

köpeğim öldüüü kızlar :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: bu akşam işten erken çıkmayım dedim izin aldım sanki içime dogmus oda bütün gün beni beklemiş akşam kucagımda gezdirdim sonra çok bagırmaya acı çekmeye başladı susmayınca veterineri aradım hemen gittik uyuttular orda bıraktım bu gece yarın alıp gömücez başım çok ağrıyo ağlamaktan gözlerimde hal kalmadı resmen 5 yaş yaşlandım bir akşamda :14::14::14::14::14::14::14::14: çok mutsuzum gitti bebegim :14::14::14::14::14::14:
çok üzüldüm tatlım benim ya.:50:

kızlar az önce oteli aradık otelde kablosuz internet varmış ara ara gelebilicem yani:) bu arada en son mesaj sayımlarını ben yaptım ayın 6 sı ve 7siydi.... benden sonra yapılmadı sanırım kaptan bi kaç güne gelicek atlamasak iyi olur listeye girme durumu olan arkadaşlar var onlar açısından mesaj sayımları önemli..... bilgilerinize...:34:

4 temmuz - 5 temmuz : ferdici
6 temmuz - 7 temmuz : ozlemmtekinn
8 temmuz - 9 temmuz : roseking35
11 temmuz – 12 temmuz : kedican
13 temmuz – 14 temmuz : hamutran
15 temmuz – 16 temmuz : chika
18 temmuz – 19 temmuz : elmaliturta
20 temmuz – 21 temmuz : sakaleynmaster
22 temmuz – 23 temmuz : dryrgp
evet roseking 35 izinli olduğu için mesaj sayımları yapılmamış... isterseniz listeyi birer öne çekelim o zmana kadar da kaptan gelmiş olur ve yeni listemizi verir...

merhaba fıstıklar kilolar güzel güzel gitmiştir umarım ben yoken

kaptanda tatilde heralde yarınki mesaj sayımını alabilirim özlem listeyi kaydırmaya gerek yok

mesaj sayımları konusundaki hassasiyet için teşekkür ederim canlarım.:71:

Hayırsız üyeniz ben geri geldim canlar.İnternetimiz kapalıydı yeni açtırdık o yüzden yine ayrıldım sizlerden.Açılınca tekrar geldim.Bu sefer hiç bırakmamak kanısındayım.Listeye girmek falan umrumda değil yahu ben sizi çok özledimm:69::16::16:
hoşgeldin canım.
mesaj sayıların artarsa listeye girebilirsin.:34:

iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..
benim kayınvaldem de fazla tezcanlıdır. doğumdan sonra yanıma geldi, hani yardımcı da oldu sağolsun. inkar edemem yardımlarını. ama bana epey bir sinir harbi de yaşattı. kafasına göre hareket eder.
bebeğini o çocuğun kucağında görünce neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. kayınvalden etraftayken çocuğundan uzakta olmamaya bak. mümkünse de uyar kendisini. ya da mesafe koy. senin çocuğuna istediği gibi davranamayacağını öğrensin.

mesaj sayım tarihleri biraz karışık gerçekten.mesela bende 13-14 yazıyor.ama aslında 14-15 inde görevim. 1 gün öncesinin sayıldığını biliyorum. ama bence çalışılan günler yazılsa daha iyi olurdu. mesela hamutran : 14-15 yazılsa daha iyi olurdu. çünkü msj günü mü yoksa sayımın yapılacağı gün mü yazıldığını ilk başta anlamamıştım.neyse benimki sadece bir öneri tabi, bir de toplu alıntılar nasıl sayılacak ? tek mesaj mı , yoksa alıntılar tek tek mi sayılacak ?
bu konunun karışık olduğunun farkındayım ama 14-15 yazıldığında da karışık gelir gibi geliyor bana.
ben sayımı yapacağınız günü yazmayı tercih ettim. ama eğer çoğunluk isterse değiştirebiliriz.
toplu alıntılar tek mesaj sayılıyor.

meraba hanımlar bugün topikte kimsecikler yok
ben tatil devresinde 1 .2oo gr almışım malesef
kendimi kısmak istemedim tadı kalmazdı o zaman
:52::52::52:

kizlar gorumcemin 23 haftalik bebisi karninda olmus:2:
off cok uzuldum:59:sunni sanciyla dogum baslaticaklarmis ben yanina gidiyorum.
belki giremem bugun:50:
çok üzüldüm canım, Allah anneye sabır versin.

selam kızlar

çok moralim bozuk bugün
sevgilimin kedisi öldü, doktor ihmali yüzünden...
canım ben durmadan ağlıyor çok üzüldü... koşturmaktan yanına da gidemiyorum...

az evvel de deprem oldu zaten ödüm patladı...
deprem mi oldu?

tünaydın kızçelerrr bu sabah kimse yokk hayırdır inşallahhhhh :27:
bu sabah bi tartıldımmm 65.5 çıktım 1 kilo almışımmm töbeee bismillahhh:14:akşam 45dk koşu bandında spor yaptım sonrasında 15 dk spor yaptım akşam yemeği de yemedimmm :14:eeee ne diye böle çıkıyomm acaba tartımın pili mi bitiyoo pil biterken fazla gösterir mi ki kızlar yaa :84:
sağlığıma gelince boğazım geçtiii ama şimdide kaşıntım var kollar kaşınıyo minik minik sivilce gibi şeyler çıktı doktorda krem verdi öle tatlı kaşınıyo ki bikaç tanesini sıktımmdıı içinden su çıkıyoo çok iğrenççç ya :5:dahada bi strese girdim offff hepiniziiiii çok özledim ya bi kaç gündür pek giremedimmm yememe içmeme gelince yemek fazla yemiyorum ama suda fazla içemiyorumm aldığım 1 kilo şişlik mi acaba dicem ama geçen hafta da aldımm eeee ben dikkat ettikçe kilo alıyommm dikkat etmesem mi ki offff sıkıldım 2ver 3 aldan ya amannnnn :20: ama bırakmicammmmmmmm asla pess etmeee :57: iştahımda yerinde haniiiiii kendimi zapdetmesem bi kuzuyu yicemm:18:
bence şişliktir canım.
sen bol bol koşu bandında spor yap, bir şeycik kalmaz cumaya.

kızlar beli çooook ağrıyor 2 gündür
yaptığım işler sonunda belimde patladı:50:
eşim lede bu yüzden tartıştık ben seni 100 defa uyardım dedi:59:
büyük ihtimalle bel fıtığı başlangıcı bu yüzden spor filan yapamıyacağım bir hafta yatarak dinleneceim
ağustosun 4 dede kızıkcahamama kaplıcaya yer ayırttık annemlerle gideceğiz oruç oruç nasıl olacaksa artık
inşallah geçer bel fıtığı olmak istemiyorum :43::43:
ramazanda kızılcahamam nasıl yaw?
daha önce veya sonraya niye ayırtmadınız?

selam kızlarrr!

bu sabah ilk direksiyon dersimi aldım! öğleden sonraki iş görüşmesine takıldığım için sabah hiç heyecanlanmadım hayret! normalde elim ayağıma dolaşırdı?!
ama acayip sevdim biliyo musunuz çok güzeldi! sadece hız problemim var gaza bastıkça ayağım gidiyor!
bir dahaki dersim perşembe ve nasıl beklicem bilmiyorum!:52:
seni hız tutkunu seni:10:

offffff kızlar bende kaçar zaten kimse yok neyneyse nerelerde bu arada yaww ne zaman döncek merakım depreşti. yıkanıp yatıcam hemen ayaklarım fena sızlıyo bacaklarım sıkılaşsın diye iice piskopata bagladım valla :60::60::60::60::60:

hadi herkese iyi geceleeeeeer.. :16::16:
geldimmmm:21:

11 temmuz mesaj sayıları bir hata yapmadıysam aşağıdaki gibidir arkadaşlar...

neslivicdan : 7
hamutran : 5
elmaliturta :5
serena : 4
dryrgp : 4
maviyesil1999 : 3
_ferdici_ : 3
kedican : 2
chika : 1
HerseyVatanİcin : 1

:14: hiç iç açıcı gözükmüyor... şimdi bir kontrol edip geliyorum...
yok hiç içaçıcı değil:19:

rabia annem in dükkanı var ev yemekleri üzerine daha önce söylemiştim sadece ramazanda kapatıyor 20 gn başka zamanı yok mecburuz yani
gündüz oruç tutar gecede kaplıca artık
devremülk kiraladılar ben sonradan dahil oldum belime iyi gelir inşallah

1 kase ayran çorcası 3 bardak çay kepekli büskivi 5 6 tane

akşamda makarna yerim

yarın derya gibi 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacağım kilo alıncamotivasyonum düştühızlı kilo vermem lazım

abin seni seviyor kız:1:
hadi hayırlı olsun :81:

mesaj sayımları konusundaki hassasiyet için teşekkür ederim canlarım.:71:
evet seivyo sanırımmm ahh böle bi abiyi bırakıpp bide evlenmeyi düşünsem kocacıkta yaparmı istediklerimiii acepp :60:
hoşgeldin canım.
mesaj sayıların artarsa listeye girebilirsin.:34:

bence şişliktir canım.
sen bol bol koşu bandında spor yap, bir şeycik kalmaz cumaya.

geldimmmm:21:

yok hiç içaçıcı değil:19:

inş dediğin gibi bişeycikler kalmaz rabişim
ama bugün okadar çok su içtim ki patlicak gibiyimmm ya :37:saymadımda hiççç :60:sayamadım yaniii artık pes ettim bi yerden sonra :9:

Ya bende mi yapsam şu 5 günde 5 kilo diyetinden :26:
Başka türlü olmicak sanki, hep gram gram gidiyo..

ahhh böle şok diyetleri pek sevmesemde cazipp geliyooo neyse kendimiii biraz toparlim şu alerji vs. geçince artık sıkı diyete gircemm 5günde 5 kilo mu olur dukan diyetine mi başlarım tekrarr bilemem artıkkk

Off benim de yeniden duzgun bi sekilde yapasim var su 5 gunde 5 kilo diyetini.. Topluca mi baslasak ne:D bu arada kaptanimiz hosgeldinnn:D yine hiziniza yetisemiyorum ben,alinti da yapamiyorum telden girdigim icin, ferdici kosu bandi ve bisiklet almissin gozun aydin insallah istikrarli bi sekilde kullanirsin:D bu arada kedican yazdiklarini okuyunca kendi direksyon sinavim geldi aklima.. Ben de hizi cok severim ama vites degistirmek pek aklima gelmez, sinavda da gelmemisti:D o neyse de sinav sonunda frene bastim durdum ve indim. El frenini falan cekmek yok, bi baktim ki araba kayiyo:D buna ragmen gectim ama, insallah sen de gecersin:) neyse yediklerimi yazayim artik..

Ogle
3 grissini

Ara
1 buzparmak

Aksam
1 tabak tavuk gogsu, salca, bezelye falan olan sulu bi yemek (bu yemegin de adini bilmiyorum :D)

halanın oğluna geçmiş olsun canım. son durumu nasıl oldu? iyi mi?

yüzünde kırılmayan kemik kalmamış cnm, zor konuşuyor ve bilinçsiz konuşuyor ne dediğini bilmeden.. doktor şuan beyni hava alıyor bi yere kımıldatamayız demiş. elazığa sevk edildi normalde ama beyin den dolayı kaldıramıyorlar. ayak parmakları bile kırık :2:

kız herkes 5 günde 5 kilo vermeye takmış :9: valla iki günde yapsanız motivasyon oluyor kendinizi frenlemeyi öğreniyorsunuz iyice.. ben bugün yeme işlemini sonlandırdım.

menümü yazayım:

sabah yarım litre soğuk su.

2 salatalık 2 domates yarım dilim yağsız beyaz peynir.

arada bir salatalık.

öğlen 3 salatalık 3 domates 3 siyah 3 yeşil zeytin, yarım dilim yağsız beyaz peynir.

akşam öğlen ile aynıydı.. yanında bi kaç çatal dolma içinden yedim.

3.5 litre su içtim şimdiye kadar. spor olarak sürekli temizlik modundaydım :) şimdi bir neskafeyi ikiye böldüm içiyorum. akşam yürüyüşe gidicem dışarı yine..

bu arada sebze gününde nie sadece salatalık domates yedin diyen olabilir, haşlanmış sebze yiyemem ben hele ki tuzsuz.. çiğ yenilebilicek sebzelerde onlardı :)

Son düzenleme:
yüzünde kırılmayan kemik kalmamış cnm, zor konuşuyor ve bilinçsiz konuşuyor ne dediğini bilmeden.. doktor şuan beyni hava alıyor bi yere kımıldatamayız demiş. elazığa sevk edildi normalde ama beyin den dolayı kaldıramıyorlar. ayak parmakları bile kırık :2:
çok geçmiş olsun canım tekrarrr rabbim şifa versin
kız herkes 5 günde 5 kilo vermeye takmış :9: valla iki günde yapsanız motivasyon oluyor kendinizi frenlemeyi öğreniyorsunuz iyice.. ben bugün yeme işlemini sonlandırdım.

menümü yazayım:

arada bir salatalık.

öğlen 3 salatalık 3 domates 3 siyah 3 yeşil zeytin, yarım dilim yağsız beyaz peynir.

3.5 litre su içtim şimdiye kadar. spor olarak sürekli temizlik modundaydım :) şimdi bir neskafeyi ikiye böldüm içiyorum. akşam yürüyüşe gidicem dışarı yine..

bu arada sebze gününde nie sadece salatalık domates yedin diyen olabilir, haşlanmış sebze yiyemem ben hele ki tuzsuz.. çiğ yenilebilicek sebzelerde onlardı :)

afiyet olsunn canım hele sen bi denede bakalım nolcakk:1:bizde iyice kendimiziii deneme tahtası yaptık haaa ben yeşilelma diyetimi hatırladıkçaaa niye böle bişi yapmışım diyorum kilo verdim vermesinedeee sonra geri aldımm hop diyeee :27:oyüzdenn korkuyom böle diyetlerdennn

cok gecmis olsun:S gecmisi tam okumadim simdi ogreniyorum.. Allah acil sifa versin:)

cok gecmis olsun:S gecmisi tam okumadim simdi ogreniyorum.. Allah acil sifa versin:)
çok saol cnm benim.. Allah razı olsun..

çok geçmiş olsun canım tekrarrr rabbim şifa versin

afiyet olsunn canım hele sen bi denede bakalım nolcakk:1:bizde iyice kendimiziii deneme tahtası yaptık haaa ben yeşilelma diyetimi hatırladıkçaaa niye böle bişi yapmışım diyorum kilo verdim vermesinedeee sonra geri aldımm hop diyeee :27:oyüzdenn korkuyom böle diyetlerdennn

teşkr ederim kuzum.. sağol..

bakak görek cuma günü rekor bende heveslenmeyin :9: ahahah bide en sonuncu ben oluyomuşum :60:

hoşbuldumm canım:16:
nasılsın bakalım?
geçmiş olsun canım. güneş çarpmasından başağrısı olabilirr. pek dışarı çıkmadan dinlen, eğer mümkünse.

iyiyim saol kaptancım, sen de iyisindir inş
bu aralar forum çok ıssızdı, herkes tatildeydi
almanyayı gezmişsin, ohh havalar nasıldı ? umarım güzel geçmiştir .
çünkü şuaralar bi güneş bi fırtına yağmur var, ne giyineceğimizi şaşırdık yaa:1:

rabia annem in dükkanı var ev yemekleri üzerine daha önce söylemiştim sadece ramazanda kapatıyor 20 gn başka zamanı yok mecburuz yani
gündüz oruç tutar gecede kaplıca artık
devremülk kiraladılar ben sonradan dahil oldum belime iyi gelir inşallah
ha evet daha önce söylemiştin canım. tek zaman ramazansa en güzel şekilde değerlendirmeye bakın.
kızılcahamamın kaplıcaları güzeldir.

1 kase ayran çorcası 3 bardak çay kepekli büskivi 5 6 tane

akşamda makarna yerim

yarın derya gibi 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacağım kilo alıncamotivasyonum düştühızlı kilo vermem lazım
şoklamacılar arttı:)

Ya bende mi yapsam şu 5 günde 5 kilo diyetinden :26:
Başka türlü olmicak sanki, hep gram gram gidiyo..
sen emziriyorsun canım. şoklardan uzak dur.

evet seivyo sanırımmm ahh böle bi abiyi bırakıpp bide evlenmeyi düşünsem kocacıkta yaparmı istediklerimiii acepp :60:

inş dediğin gibi bişeycikler kalmaz rabişim
ama bugün okadar çok su içtim ki patlicak gibiyimmm ya :37:saymadımda hiççç :60:sayamadım yaniii artık pes ettim bi yerden sonra :9:
hiçbir kocacık abinin yerini tutmaz seminecim, benden sana nasihat olsun:)

üzüldüm canım. rabbim şifa versin. kendisine ve siz ailesine de yardım etsin.

menümü yazayım:

arada bir salatalık.

afiyet olsun canım.
sebze gününü biraz modifiye etmişsin ama bence zararı yok.

Back
X