günaydın cnmmm bende dün form çayına başladımmm inşş işe yararrr afiyet olsunn
form çayı ben de işe yaradı canım, aman sakın fazla içme

biliyosun günde en fazla 2 bardak içiliyor. ben günde 1 bardak içiyorum.
sana da afiyet olsunnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnmmm bende dün form çayına başladımmm inşş işe yararrr afiyet olsunn
almanyada hava güzeldi. 1 gün berlinde biraz kapalıydı ve yağış vardı ama o da güzeldi bence.iyiyim saol kaptancım, sen de iyisindir inş
bu aralar forum çok ıssızdı, herkes tatildeydi
almanyayı gezmişsin, ohh havalar nasıldı ? umarım güzel geçmiştir .
çünkü şuaralar bi güneş bi fırtına yağmur var, ne giyineceğimizi şaşırdık yaa![]()
niye senmişsin?????Sonuncu kesinlikle benim malesef canım![]()
çok saol cnm Allah razı olsun....üzüldüm canım. rabbim şifa versin. kendisine ve siz ailesine de yardım etsin.
afiyet olsun canım.
sebze gününü biraz modifiye etmişsin ama bence zararı yok.
Sonuncu kesinlikle benim malesef canım![]()
tamam canım, ne güzel yürüyüşe çıkıyorsun.:97:calarım eşim 1 saat önce işten geldi üstnü değişip hastaneye gitti.. birazdan gelir.. yemek yer. dışarı yürüyüşe gidicez.. geldiğimde yazarım muhabbete dahil olurum yine.. şimdilik kaçıyorum. çok öptüm hepinizi..
canım benim yaa...merhaba arkadaşlar..malesef eşimle aram tekrar bozuldu ve ben artık kendi evimde değilim..aranızdan aniden ayrılmam buyüzden..moralim sıfır üzüntüden doğal diyetteyim..((şu an hiç birşeye karar vermiş değilim.. annemlerde beklemdeyim...
(( sadecesizlere bakmak girdim..
derya hala oğluna acil şifalar diliyorum...
rabia gelmiş hoşgelmiş hepnizi öpüyorum...
maşallah hepimize, ben bildirim yapmamış olsam dageçen hafta 3.olmuşsunuz tebrikler...![]()
baharat olarak dereotu falan yerim bolca ve su içerim bol bol diye düşündüm. eğer hiç kilo veremezsem, 1-2 gününü bari yaparım.sen emziriyorsun canım. şoklardan uzak dur.
niye senmişsin?????
ayy yokya.. lütfen bozma moralini.
canım, önemli olan gitmesi. bazen ne kadar dikkat ettiysem de tartıdaki ibreyi oynattıramadım ben. sen şu anda hep eksi görüyorsun, bu yönden bak.baharat olarak dereotu falan yerim bolca ve su içerim bol bol diye düşündüm. eğer hiç kilo veremezsem, 1-2 gününü bari yaparım.
demiştim ya benden hep 300-400 fln gidiyo bu aralar diye,ondan dedimdi.
:2:
sen hangi şehirdesin canım?burda çok yağmur var ya off
her akşam yürüyüşe çıkardım, şimdi çıkamadım içime dert oldu
canım bişe çekmiyooo
bol bol su içiyorum
off yaaa
yürüyüş yapasım var benimmm![]()
merhaba arkadaşlar..malesef eşimle aram tekrar bozuldu ve ben artık kendi evimde değilim..aranızdan aniden ayrılmam buyüzden..moralim sıfır üzüntüden doğal diyetteyim..((şu an hiç birşeye karar vermiş değilim.. annemlerde beklemdeyim...
sen hangi şehirdesin canım?
içeride yürüyüş yap leslie aplaylan![]()
merhaba arkadaşlar..malesef eşimle aram tekrar bozuldu ve ben artık kendi evimde değilim..aranızdan aniden ayrılmam buyüzden..moralim sıfır üzüntüden doğal diyetteyim..((şu an hiç birşeye karar vermiş değilim.. annemlerde beklemdeyim...
anladım canım.stuttgarttayım. ve yurttayım. odaya hapsoldum resmen. artık yarın sabah erkenden kalkıp yürümeye gidecem. havayı kolluyorum resmen![]()
afiyet olsun canım.50 dkk orta tempoda yürüdüm geldim kızlar...
menümü ve içtiğim suyu paylaşmıştım..
su miktarım 4.5 litre oldu. bir de bir tane 3'ü bir yerdeyi iki ye bölüp içtim.
anladım canım.
yağmurlukla falan çıkılmayacak kadar çok sanırım.
sabaha çıkarsın inşallah.
afiyet olsun canım.
maşallah bu arada![]()