Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünkü mesajlar sayıldı mı?
roseking izinli olunca kaydırmışsınız sanırım tarihleri ve bildiğim kadarıyla kedican yapıyor bugün, yanılıyor muyum?
kedican'ı bugün ben hiç görmedim.
canım ya dünden beri deli balım ağrıyor benimde sanırım sinüslerm azdı... yaz yaz ama ben saçımı azıcık kurutmasam hemen başım ağrır... bu oteln saç kurutmasıda çok zayıf... 2 dk çalışıyo 5 dk duruyo.... gelde kurut.... baş ağrısından delircem... allahtn yanımda ağrı kesici dolu...sabah form çayımı içip 1 saat yürüyüşe gittim,
kahvaltı : domates, salatalık, yumurta, beyaz peynir, şekersiz çay
kahvaltıyı böyle hazırladım ama nedense mide bulantısından yiyemedim.zorladım kendimi resmen, yemezsem günün geri kalanında kaçamak yaparım diye korkudan attım ağzıma bişeler ... su içiyorum bol bol.dünkü baş ağrısından tam kurtulamadım. acaba güneş mi çarptı beni ya :44:
rica ederim cnm ne dimekabin seni seviyor kız
hadi hayırlı olsun :81:
güzel laf deryacım
benim adım rabia:79:
anlaşılıyor sanırım
çok üzüldüm tatlım benim ya.
mesaj sayımları konusundaki hassasiyet için teşekkür ederim canlarım.![]()
Sonuncu kesinlikle benim malesef canım![]()
merhaba arkadaşlar..malesef eşimle aram tekrar bozuldu ve ben artık kendi evimde değilim..aranızdan aniden ayrılmam buyüzden..moralim sıfır üzüntüden doğal diyetteyim..((şu an hiç birşeye karar vermiş değilim.. annemlerde beklemdeyim...
(( sadecesizlere bakmak girdim..
derya hala oğluna acil şifalar diliyorum...
rabia gelmiş hoşgelmiş hepnizi öpüyorum...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
erkencik kalktım, form çayımı hazırladım ve yürüyüşe gidiyorummmmmmmm
gelince tekrar görüşürüz![]()