Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tekrar merhaba,
kahvemi yudumlarken :68: dünkü mesajları da sayıverdim :1:
hatamız varsa da affola

:nazar: 13.07.2011 MESAJ SAYIMLARI :nazar:

drygrp 23 :65::65::65::65:
neyneyse 22 :65::65::65:
ferdici 16 :65::65:
chika 13 :65:
hamutran 8 :46:
neslivicdan 6 :46:
özlemtekinn 4 :20:
elisya 4 :20:
kedican 4 :20:
serena 2 :20::20:
sakaleymaster 2 :20::20:
elmaliturta 1 :20::20::20:

:66::66::66::66: eline sağlık :34:

günaydın şekerlerimmmmm

Sonuncu kesinlikle benim malesef canım:5:
yok cnmm merak etme ben olcam sonuncuuu bu tartıyı kırcam sonunda gram oynamıyoooo kaldı sabit aldıklarım da cabasııı
ha evet daha önce söylemiştin canım. tek zaman ramazansa en güzel şekilde değerlendirmeye bakın.
kızılcahamamın kaplıcaları güzeldir.

şoklamacılar arttı:)

sen emziriyorsun canım. şoklardan uzak dur.

hiçbir kocacık abinin yerini tutmaz seminecim, benden sana nasihat olsun:)

üzüldüm canım. rabbim şifa versin. kendisine ve siz ailesine de yardım etsin.

afiyet olsun canım.
sebze gününü biraz modifiye etmişsin ama bence zararı yok.
o zaman bi süre daha yalnız takılmaya devam rabişimmm:)bekarlık sultanlıktırrrr:D
form çayı ben de işe yaradı canım, aman sakın fazla içme:1:,
biliyosun günde en fazla 2 bardak içiliyor. ben günde 1 bardak içiyorum.
sana da afiyet olsunnnn
bende 2 bardak içiyorummmmmm :60:
merhaba arkadaşlar..malesef eşimle aram tekrar bozuldu ve ben artık kendi evimde değilim..aranızdan aniden ayrılmam buyüzden..moralim sıfır üzüntüden doğal diyetteyim..:(((şu an hiç birşeye karar vermiş değilim.. annemlerde beklemdeyim...:((( sadecesizlere bakmak girdim..
derya hala oğluna acil şifalar diliyorum...
rabia gelmiş hoşgelmiş hepnizi öpüyorum...
canım benim ya büyük bişey olmalı ki insan evini bırakıp gidebilsin artk o dereceye getirmişse seniii allah yardımcınız olsunn cnm
selam canlarum napansınızzzzzzz bugün o kadar yprgunum ki eve geleli daha 1 saat falan odu hemen yatıcam bugünlük affedin beni kaptişim sende hoş gelmişssin yarın bol bol görüşürük inşallah :16::16: herkese iyi geceler

hoşgeldinnn evine :1:

tekrar merhaba,
hatamız varsa da affola

emeğine sağllıkk cnmm
Günaydın kızlar...

günaydınnn deryoşummm

dünkü menüü

sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin 3 çay kaşığı bal
ara 1 fincan form çay
öğlen 5yk türlü 3yk yoğurt 5yk makarna
ara 1fincan form çay
akşam 5 gibi 3yk türlü 3yk yoğurt 4yk makarna
ara akşam 9 gibi 3 tane iri erikk

30dk hızlı tempolu yürüyüş ve koşuuu +200sopa çevirme 15 mekik
3ltden fazla su :32:

kızlar ben akşama kadar olmıycam. eltime gidiyorum yine. akşam görüşürüz inşallah.. kendinize iyi bakın.. :3:
bugün kilo verdimmi diye merak edenler.. evet verdim ama söylemiycem yarına söprüz ossuuunnn :60:

kızlar ben akşama kadar olmıycam. eltime gidiyorum yine. akşam görüşürüz inşallah.. kendinize iyi bakın.. :3:
bugün kilo verdimmi diye merak edenler.. evet verdim ama söylemiycem yarına söprüz ossuuunnn :60:

bak yaaaa yapılcak işmi şimdi buuuuu :60: çokkk kötüsüünnnnnn :60: neyse sabredek bakak görekkkkk :60:

merhaba arkadaşlar..malesef eşimle aram tekrar bozuldu ve ben artık kendi evimde değilim..aranızdan aniden ayrılmam buyüzden..moralim sıfır üzüntüden doğal diyetteyim..:(((şu an hiç birşeye karar vermiş değilim.. annemlerde beklemdeyim...:((( sadecesizlere bakmak girdim..
derya hala oğluna acil şifalar diliyorum...
rabia gelmiş hoşgelmiş hepnizi öpüyorum...

ah canım hakkında hayırlısı inşallah halledilemeyecek birşey değildir
kendini yıpratma sağlıktan değerli bişey yok

selam kızlar!
sonunda iyileştim!

sabah: 2 grissini, 1 bardak limonlu su.

birazdan bir tane peynirli börek yicem, yine limonlu suyla...

öptüm hepinizi!

selam canlarum napansınızzzzzzz bugün o kadar yprgunum ki eve geleli daha 1 saat falan odu hemen yatıcam bugünlük affedin beni kaptişim sende hoş gelmişssin yarın bol bol görüşürük inşallah :16::16: herkese iyi geceler
hoşbuldum turtam.:79:

kaptan gelmiş hoşgelmiş!

evet dünküleri (12 temmuz) ben sayıcam, fakat dün akşamdan beri çok kötü hastayım... bu gece sayıp yazamazsam yarın muhakkak hallederim.

bugün bütün gün yattım çok kötüydüm yeni yeni toparlıyorum, birazdan da yatıcam zaten...

senin tatilin nasıl geçti bu sırada?
hoşbuldum canım.
çok geçmiş olsun sana.
benim tatil de fena değildi. geçti gitti.

iyi geceler kizlar :34:
bugun cok aktif olamadim :50:biliyorsunuz gorumcem bebegini kaybetti :43:butun gun onun yanindaydim.
yarinda orda olucagim. gelen giden oluyor yardimci olmam lazim:14:
bugunku menumu yazip cikicagim cok yorgunum yarinda erken kalkicam :59:
sabah1 kahve, haslanmis yumurta, domates,biber,maydonoz..
yesilcay..
oglen izgarada kucuk bir parca tavuk salata...
ara 3 tane badem..
aksam :50:sadece biraz kiraz ve bir seftali yedim..
kendinize iyi bakin guzeller benide bu ara mazur gorun elimden geldigi kadar katilimci olmaya calisiyorum:59:
ama orda giremiyorum nete ne yazikki:50:
tamam canım:42:
kolay gelsin.

rabiacım izin konusunda karar senin ben uyarım... bu arada fitness salonu varmış otelde.. yarın sabah inip bi bakıyım tartı var mı??? varsa perşembeden bildirim yaparım izne çıkmamada gerk kalmaz bekim... yalnız berbat bir bildirim olacğına eminim, grup başarısınada engel olmak istemem yani yazmassan da alınmam :34:
bildirim yaparsan listeye yazarım, problem olmaz ama evdeki tartından farklı bir rakam çıkarsa tek sebep kilo alman olmayabilir. malum tartılar farklı tartabiliyor. hatta evde bir köşede daha az, diğer köşede daha çok çıkabilirsin. o açıdan benim tercihim hep aynı tartıda tartılmaktan yana.. sen yine de tartı bulursan tartıl. ben duruma göre bakarım.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
erkencik kalktım, form çayımı hazırladım ve yürüyüşe gidiyorummmmmmmm
gelince tekrar görüşürüz :51:
günaydın canım.
hadi bakalım güzel yürüyüşler senin olsun.

tekrar merhaba,
hatamız varsa da affola

eline sağlık canım:71:
özlem izinli, sakaleynmaster izinli, kedican hasta, serenanın hastası var. turta yorgunum demiş.
elisya?

kızlar bu arada ben sanırım akşama kadar giremem nete, okulda işlerim var,
ama dönünce hemencecik koşacam yanınıza :66:
özlerim ben sizi :16:
kolay gelsin şeker, bekliyoruz.

o zaman bi süre daha yalnız takılmaya devam rabişimmm:)bekarlık sultanlıktırrrr:D
aynen öyle:42:

dünkü menüü

sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin 3 çay kaşığı bal
ara 1 fincan form çay
öğlen 5yk türlü 3yk yoğurt 5yk makarna
ara 1fincan form çay
akşam 5 gibi 3yk türlü 3yk yoğurt 4yk makarna
ara akşam 9 gibi 3 tane iri erikk

30dk hızlı tempolu yürüyüş ve koşuuu +200sopa çevirme 15 mekik
3ltden fazla su :32:
afiyet olsun canım. spor sonrası protein almaya bak. 1 bardak ayran olur, süt olur vs.

görüşmek üzere canım:80:

merhaba caanım

herkese günaydın
çok fena belim ağrıyor devamlı yatak posizyonundayım evin işleride kalıyor deliricem yemeği bile dışarıdan söylüyoruz
hareket etmeyince bu kilolar gitmez:43:
sana da günaydın canım.
ne demek kilolar gitmez? daha bir önceki mesajda yazmışsın, önce sağlık diye.. şimdi kilonun gitmesini düşünme. belin iyi olunca yaparsın sporunu.

selam kızlar!
sonunda iyileştim!

sabah: 2 grissini, 1 bardak limonlu su.

birazdan bir tane peynirli börek yicem, yine limonlu suyla...

öptüm hepinizi!
iyileşmene sevindim canım.
peynirli börek neyin nesi?

tekrar merhaba,
hatamız varsa da affola

eline sağlıkkk

merhabalarr kızlar:79:

chika,
akşam kendini spor konusunda araştırmalara vermişsin:1:
güzel paylaşım olmuş canım:71:

Merhaba captain!

evet ya bakak görek dedim napınca kaç kalori yakıyoruz.:1: Bazen çok hareketli gibi görünen bi aktivite tahmin ettiğimiz gibi çok fazla kalori yakmamızı sağlayamayabiliyo.. Boşu boşuna tepinmiyim dedim :52:

slm kızlar malesef otelde tartı bulamadım.... hatta tartı sorduğum kızla çocuk öyle bi baktı ki.... türkçe bilmiyolar sandım.... tartı baskül hani kiloyu söyleyen die açıklama bilem yaptım :60:
sonunda anladılar ama yokmuş malesef...:50:

merhaba caanım

herkese günaydın
çok fena belim ağrıyor devamlı yatak posizyonundayım evin işleride kalıyor deliricem yemeği bile dışarıdan söylüyoruz
hareket etmeyince bu kilolar gitmez:43:

geçmiş olsun cnm... iyileşince arayı kaptırsın sen eminim ben...

kızlar burda bende sporumu bırakmış değilim sabahları su cimnastiği filan yapıyorum inanılmaz güzel ya hem zevkli hem çok kalori gidiyor... ama yarın son olcak malesef keşke hep yapacak fırsat olsa... eve dönünce bi havuza mı yazılsam diye düşünmeye başladım...bu arada yarın dönüyorum.... derhal rejime başlıycam döner dönmez... 3 aylık hamile gibi oldu göbeğim yiye yiye....:43:

slm kızlar malesef otelde tartı bulamadım.... hatta tartı sorduğum kızla çocuk öyle bi baktı ki.... türkçe bilmiyolar sandım.... tartı baskül hani kiloyu söyleyen die açıklama bilem yaptım :60:

Allah iyiliğini versin :60:

Recep İvedik'in kitap tarifi geldi aklıma "kitap.. yani okumalık, sayfaları olan...yazılı..." :60:

Merhaba captain!

evet ya bakak görek dedim napınca kaç kalori yakıyoruz.:1: Bazen çok hareketli gibi görünen bi aktivite tahmin ettiğimiz gibi çok fazla kalori yakmamızı sağlayamayabiliyo.. Boşu boşuna tepinmiyim dedim :52:
spor yaptı da boşuna tepinmesi kaldı:60::60::60:

otele gelip de baskül arayacak bir müşteri olacağını hiç düşünmemişler demek ki:27:

kızlar burda bende sporumu bırakmış değilim sabahları su cimnastiği filan yapıyorum inanılmaz güzel ya hem zevkli hem çok kalori gidiyor... ama yarın son olcak malesef keşke hep yapacak fırsat olsa... eve dönünce bi havuza mı yazılsam diye düşünmeye başladım...bu arada yarın dönüyorum.... derhal rejime başlıycam döner dönmez... 3 aylık hamile gibi oldu göbeğim yiye yiye....:43:
imkanın varsa yazıl canım. yüzme ve suda yapılan sporlar oldukça etkili.

Allah iyiliğini versin :60:

Recep İvedik'in kitap tarifi geldi aklıma "kitap.. yani okumalık, sayfaları olan...yazılı..." :60:
:60::60:

spor yaptı da boşuna tepinmesi kaldı:60::60::60:

Aaaaa üstüme iyilik sağlık hakarete uğruyorum dostlar yetişin :52:

yürüyüş yapabiliyom zaten bi tek, dikişlerim yüzünden:26:
onu da pazar gününden beri yapamıyorum, çünkü minik kuşum üşütmüş adada heralde, öksürüyo hapşırıyo :50: e tabi her çok öksürdüğünde de emdiği sütün birazını kusuyo, onunla uğraşıyorum bütün gün :50:

Back
X