Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabiacım kusura bakma ancak geldim doktordan, sen halletmişsin bile listeyi..:26:
doktor fitil koydu ateşi düşsün diye,orda aşı odasında bekletti beni, kimseyi almayın bu odaya dedi hemşireye, yalnız bekledim rahat rahat emzirdim altını yıkadım kızımın falan.. 1saat sonra tekrar baktı ateşi düşünce yolladı beni eve..
düşmezse tekrar fitil koymamız gerekirdi 1 saat için bu sıcakta çocukla yollara düşmeyin dedi.. bi mahalle sağlık ocağında hastadan bıkmış olmasını ve suratıma bile bakmamasını beklerken bi doktorun böyle hassas düşünmesi beni çok sevindirdi..![]()
merhaba arkadaşlar ben yeniyim bu başlıkta tam olarak ne yapmamız gerekiyır açıklayabilir misiniz?
merhabalar artık bende 13lüyüm. şimcik neyapacagım her cuma kilomumu yazacagım. çizelgeyide bir türlü beceremedim
simdi dusunuyorum:44: ve hepinize soruyorum kizlar 16 gunde 4 kg verilirmi?
verilirse nasil..!
bana anlatirsaniz cooook mutlu olurum
31 temmuz dogumgunum yeni yasimda 55 kg olmak istiyorumda
imkani varmidir:26:
Tabi ki de verilebilir..
Bildiğimiz yöntem işte, bol su bol sebze bol hareket, 5 kg bile verirsin..
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyebilirsin ama napiyimmmm, çok hareket edemiyorum ben yav bu aralar..![]()
selam canim seninde kandilin mubarek olsunSelam kizlar kandiliniz mubarek olsun.. Benim iki haftam gecti bugun de listede yokum, alindim mi alinmadim bi anlayamadimNe yapiym ben? Devam mi gidiym mi
![]()
hanimlar selam firsat bulup anca yazabiliyorum
sabah greyfurt yogurt yedim yine
peynirli salata yiyecegim birazdan oglen icin ha bi de oglene kadar arada yine kucuk bir yogurt yedim :)
bugun biyerlerden tarti bulmam gerekiyor
bir de ben de su cici cizelgelerden yapmak istiyorum yaptim aslinda ama buraya nasil kondurucam onu bilemedim aslinda..
bir yol gosteren olsa da yapsam
bugun kandilmis kandiliniz mubarek olsun![]()
ay evet.. millet dior oruçlumusun? hayır dedim benim düzenli yeme şeklim var. bunları yiyemem kusura bakmayın dedim.. zaten eltime akşamdan söyledim bişi yemem diye. ama öldüm yaa onları görüp yiyememko kadar mamaya dayanmışsın, helal olsun deryacığım.
bugün zaten tartıda mükafatını almışsın.![]()
cüppersinnnn deryoşummmmm tebrik ediyorummmm![]()
vay tebrik ederim
canim cornflases 4 y.kasigi yersen kilo vermeye cok yardimci ben oyle yapiyorum![]()
Rabiacım kusura bakma ancak geldim doktordan, sen halletmişsin bile listeyi..:26:
doktor fitil koydu ateşi düşsün diye,orda aşı odasında bekletti beni, kimseyi almayın bu odaya dedi hemşireye, yalnız bekledim rahat rahat emzirdim altını yıkadım kızımın falan.. 1saat sonra tekrar baktı ateşi düşünce yolladı beni eve..
düşmezse tekrar fitil koymamız gerekirdi 1 saat için bu sıcakta çocukla yollara düşmeyin dedi.. bi mahalle sağlık ocağında hastadan bıkmış olmasını ve suratıma bile bakmamasını beklerken bi doktorun böyle hassas düşünmesi beni çok sevindirdi..![]()
verilirse nasil..!
selam canim seninde kandilin mubarek olsunkal kal sekerim nereye gidiyosun daha kg vericez
afiyet olsun menun cok guzel..
bu arada zayiflama topiginde kilo cizergesinin anlatimi vardi cok kolay ben ordan yardim aldim:86rda kontrol panelinde yapistirman gereken yer var..
seninde kandilin mubarek olsun![]()
harikasin canimay evet.. millet dior oruçlumusun? hayır dedim benim düzenli yeme şeklim var. bunları yiyemem kusura bakmayın dedim.. zaten eltime akşamdan söyledim bişi yemem diye. ama öldüm yaa onları görüp yiyememkolsun zayıflayınca her istediğimden bi gıdımda olsa yiycem inş.
:79::79:
sanada hayirli cumalar seninde kandilin kutlu olsunKızlar hayırlı cumalar ve kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun![]()
kilo verilmez ama su verilir kanin iner filan
boyle kandirmaca bir kilo olabilir
yag yakmazsin sanirim
ama tartida gorup mutlu oabilisin tabi o bask :)
verilirse nasil..!
hanimlar
bugun ip atlamaya baslicam ben gunde 50 +50 ilk setim
dinlenerek yapiyim..
sonlarda 500e kadar cikiliyo
ve cok faydali bir egzersizmis kondusyonu arttiran...
bu arada ticker olayini halletim umarim? :)
sorun orda basliyor bol su sebze tamamda hareket kismina gelince
offf beni motive edin kizlar basaririm degilmi:44:
biktim valla hala elbise giyiyorum pantolonlarim olmuyor..
ben kot giymek istiyorum artik....![]()
çok geçmiş olsun cnm...