Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende iyiyim rabişim bomba gibiii saol eeee okadar gez dolaşşş üstüne dinlenmeeee tabi yorgun olcan akıllımmm :60:

rabişimmmmmm mezun olmak mııı yapma etmeee gülüm bak vercennn o kadar çok kilo varkii durr( gitme diye yalvarıyom) :60: hayırlısııı canımm:85: bırakmican dimi biziiiiiiiiiiiii
evet canım haklısın, tam olarak dinlenemedim bir türlü.
canım şimdiki kilomdan memnunum:51::51::51: verilecek varsa da artık o da zamanla gider:1:

canım, kural teyiti almadık seden sanırım. ilk geldiğin zaman sana kopyalanmıştır.
ayrıca bir varsın, bazen yoksun. tam düzenli göremiyorum ben seni.
listeye katılmak için düzenli paylaşım şart. kuralları da okuyup uyacağını belirtmen gerekiyor. geçen hafta kilo bildirimi yaptın mı?

kaptanlığı bırakacağım canım.
diyet olarak da koruma modunda devam ederim. geçen sene ramazan ayında başlamıştım ben yediklerime dikkat etmeye. şimdi nerdeyse 1 yıl oluyor. artık ben de bu işe nokta koymak istiyorum.
ha takımdan ayrı kalamam, yine buralarda sizinle sohbetleşiriz.

kuş kadar yiyorsun ama tarzın böyle:1:
çilekli kefir gördüm ama hiç denemedim.
afiyet olsun.

Gel sık sık ama olur mu eksikliğini hissettirme.
Aslında haklısın bir süre sonra insan yoruluyor.
Ben de ondan ara verdim ama ben fazla kaçırdım tabi ..

Çok yiyemiyorum diyetteyim deyince ..
Bir kaçırınca gidiyor biliyorsun.
Ben de ondan böyle idare ediyorum işte ..

kızlar,
salı günkü mesajları turta sayacaktı. saymamış. onun yerine de sayan olmamış.:50:
çarşamba günkü mesajları kim sayacaktı?

18 temmuz – 19 temmuz : elmaliturta
20 temmuz – 21 temmuz : sakaleynmaster
22 temmuz – 23 temmuz : dryrgp

Son düzenleme:
Gel sık sık ama olur mu eksikliğini hissettirme.
Aslında haklısın bir süre sonra insan yoruluyor.
Ben de ondan ara verdim ama ben fazla kaçırdım tabi ..

Çok yiyemiyorum diyetteyim deyince ..
Bir kaçırınca gidiyor biliyorsun.
Ben de ondan böyle idare ediyorum işte ..
gelirim inşallah canım.
zaten ramazan geliyor. gündüzleri uzun uzun sohbet edecek vaktimiz olur, misafir gelmeyen günlerde:1:

canım, kural teyiti almadık seden sanırım. ilk geldiğin zaman sana kopyalanmıştır.
ayrıca bir varsın, bazen yoksun. tam düzenli göremiyorum ben seni.
listeye katılmak için düzenli paylaşım şart. kuralları da okuyup uyacağını belirtmen gerekiyor. geçen hafta kilo bildirimi yaptın mı?

kaptanlığı bırakacağım canım.
diyet olarak da koruma modunda devam ederim. geçen sene ramazan ayında başlamıştım ben yediklerime dikkat etmeye. şimdi nerdeyse 1 yıl oluyor. artık ben de bu işe nokta koymak istiyorum.
ha takımdan ayrı kalamam, yine buralarda sizinle sohbetleşiriz.

kuş kadar yiyorsun ama tarzın böyle:1:
çilekli kefir gördüm ama hiç denemedim.
afiyet olsun.

kılo bıldırımı yaptım gecen hafta..ılk bıldıırenleerdendım hemde.genelde burdayım ama bebegım var ondan vakıt buldukça yazıorumm...nerdeyse buray 3 hafata oldu gelelı.her hafta bı kılo verdım çok sukur:))

kızlar,
salı günkü mesajları turta sayacaktı. saymamış. onun yerine de sayan olmamış.:50:

sakaleynmaster sayacakmış ben de bugün baktım ama bir süre olmadığı için bilmiyordu sanırım.

gelirim inşallah canım.
zaten ramazan geliyor. gündüzleri uzun uzun sohbet edecek vaktimiz olur, misafir gelmeyen günlerde:1:

Tamam o zaman neyneysecim ..

2 saattir küçük sıpam izin vermiyorki iki satır yazayım..2 yaş sendromu yaşıyoruz asabiyet dediğim dedik .:84::37:şu anda bile elimi kolumu çekiştiriyor imdaaaaaaaaaaattttttttt...:14:

2 saattir küçük sıpam izin vermiyorki iki satır yazayım..2 yaş sendromu yaşıyoruz asabiyet dediğim dedik .:84::37:şu anda bile elimi kolumu çekiştiriyor imdaaaaaaaaaaattttttttt...:14:

Çocuklar 2 yaşında ergenlik dönemi gibi bir dönem geçirirlermiş.
Fazla ilgi bekliyor olabilir, ya da hırçınlıkları olabilir ..

kızlar,

mesaj sayımı bendeymiş sabahtan içimden geçti..sayan olmamış ben sayayım diye..:17: zaten sıra bendeymiş..:52::18::17:

Çocuklar 2 yaşında ergenlik dönemi gibi bir dönem geçirirlermiş.
Fazla ilgi bekliyor olabilir, ya da hırçınlıkları olabilir ..

çıldırmış gibi acayip huy değişti...herşeye ağlıyor bağırıyor..kucağımdna inmiyor..şimid küstü kapıyı kapatıp gitti ama ne iş çeviriyor bakmam gerek..yaramazlık yapacağı zamanda böyle yapıyor..:60:

rabia tamam menü paylaşacağım..haklısın menüsüzde olmuyor..:9:
mezuniyet demişsin bence gitme ramazandadfa takıl bayramda ve bayram sonrası mezuniyeti düşünürüz..:34:

iyi akşamlar herkese nasılsınız?

daha yeni girme şansım oldu piknikteydik yeni geldik eve.piknikte bile olsaam hiç kaçamak yapmadım arkadaş bu ne hırsmış tebrik ettim kendimi:66:

yediklerimi de yazayım hemeen:
sabah:
uyanınca maydanoz suyu
1 domates
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
açık çay

öğlen:
enginar
2 kepekli bisküvi

akşam:2 tane dolma

2 ltde su içtim.az içmişim bugün:20:

daha yeni girme şansım oldu piknikteydik yeni geldik eve.piknikte bile olsaam hiç kaçamak yapmadım arkadaş bu ne hırsmış tebrik ettim kendimi:66:

sabah:
uyanınca maydanoz suyu
1 domates
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
açık çay

öğlen:
enginar
2 kepekli bisküvi

Cidden piknikte olmana rağmen kaçamak yok.
tebrik ettim azmini ..

butun gun bi dolu isle ugrastim is diyosam bole ev isi, gezi ayarlamalar filan
yarin misafirim var turkiye'den umarim memnun edebilirim
ama oda topla temizle camasirlari hallet programi yap butun gun bunlarla ugrastim simdiden de yoruldum acikcasi..

dogru duzgun (yani saatli) yiyemedim sanirim
yine de menum soyle:

sabah: ananas + yogurt
oglen: ananas+ yogurt
simdi (aksam) ton balikli ve peynli bi salata yemeye calisiorum ama o kadar acele yaptim ki tadi bi tuhaf sanirim sebzeler yeterince suyunu sikmadigimdan kotu
bir de tonbaliginin markasi bilinmedik biseydi almistim oyle.. o kaar salata seven lezzetli bulan biri olarak zor yiyorum nerdeyse.

yarin kilo bildirim gunu bakalim neler olmus :)

Son düzenleme:
hala daha isim var odami temizlicem ve camasirlari kurutma makinasina atmama ragmen kurumadilar off..salata gercekten cok kotu olmus sebebini anlayamadim belki marulda sorun var belki ton baliginda ama kotu bariz tadi yarida birakicam hic yapmadigim seydir ve hic hoslanmam ama mecburen cope gidecek sanirim :(

evet canım haklısın, tam olarak dinlenemedim bir türlü.
canım şimdiki kilomdan memnunum:51::51::51: verilecek varsa da artık o da zamanla gider:1:
tühhhh ikna edemedimmmm :60:

sabah:
uyanınca maydanoz suyu
1 domates
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
açık çay

öğlen:
enginar
2 kepekli bisküvi

afiyet olsun cnmmmm

bugünkü menüm
sabah 2 yumurta 2 kk peynir
ara form çay
öğlen yarım tavuk piliçççççç :18: ayyy kemikleride et olaydı nolurduuuuuuuuuuuu
ara 1 siyah çay
akşam eve 8: 30 gibi geldim
9 da 1.5 kase yoğurt yulaf unlu

3 lt su spor yok ama 7den 8:30a kadar yüüdüm o dükkan senin bu dükkan benimmm:1:

Back
X