Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tühhhh ikna edemedimmmm :60:

afiyet olsun cnmmmm

bugünkü menüm
sabah 2 yumurta 2 kk peynir
ara form çay
öğlen yarım tavuk piliçççççç :18: ayyy kemikleride et olaydı nolurduuuuuuuuuuuu
ara 1 siyah çay
akşam eve 8: 30 gibi geldim
9 da 1.5 kase yoğurt yulaf unlu

3 lt su spor yok ama 7den 8:30a kadar yüüdüm o dükkan senin bu dükkan benimmm:1:

sana da afiyet olsun canım

afiyet olsun cnmmmm

bugünkü menüm
ara form çay
ara 1 siyah çay

3 lt su spor yok ama 7den 8:30a kadar yüüdüm o dükkan senin bu dükkan benimmm:1:

ya senın cızelgende 80den 66ya dustugun gozukuyor valla hlal olsun sana nasıl basardın

hellllllllllllo bebeklerr napirsenizz bakayım benim gene gözler kaymaya basladı nefret ediyorum yaa zombiden farksız oldum zaten yol param da bitti yarın tabana kuvvet ahahahahha 1 saat yürücem işe sabah fena da olmaz ya :60: :60:

bir geçmişe bakayım ben :60::60:

günaydın kızlar....:16:

bugün forumu ben mi açmışım hayret, genelde erkencilerimiz olurdu ama bugün yok demek...

o çooook geçmişde kaldı turtacımya...... dün müydü evvelsimiydi neydi:59::1:

şimdi öğrenmiş oldum bak cnm....neyse bugün kaçamak yok ve spor yapılacak.... yarın kilo almış olucam ama maselef:43:

teşekkür ederim cnm:)

:60: :60: napim canım ya ben sizi biraz geriden takip ediyorum :60: :60:

yok sekerli seylerle aram yoktur sadece malum donemde canim ister:23:

haklisin canim igggg bende sevmedim:63: maydonoz suyu bile icebilen ben kefiri icemedim:50:

allah bagislasin canim:70:

bende zayifimdir yapi olarak babama cekmisim:61:acinasi zayif oldugum zamanlarda bile kg almaya calismadim:32: ee o zman burda ne isin var diyeceksin ben bir tek hamilelikte kg alirim ama bayag alirim :60:

sagol fistigim:71:

yok fistigim ne eyfeli onla isim olmaz.:23: esim duymasin benim fransaya gitme istegim:27: turistlik degil alisveris icin:60::60:

tamam uslu durani goturucem:60::60:

:60: yok cnm sözüm sana degildi zaten genel anlamda insanlar o yüzden gidiyor ya :60: :60: iyi alışverişler bir gün bana da nasipp olur inşş.. :60:

kılo bıldırımı yaptım gecen hafta..ılk bıldıırenleerdendım hemde.genelde burdayım ama bebegım var ondan vakıt buldukça yazıorumm...nerdeyse buray 3 hafata oldu gelelı.her hafta bı kılo verdım çok sukur:))
kurallar bunlar. bir de hedef kilon nedir?
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

2 saattir küçük sıpam izin vermiyorki iki satır yazayım..2 yaş sendromu yaşıyoruz asabiyet dediğim dedik .:84::37:şu anda bile elimi kolumu çekiştiriyor imdaaaaaaaaaaattttttttt...:14:
bizimki pek 2 yaş sendromu yaşamadı. biz şimdilerde 3 yaşa yaklaşma sendromu yaşıyoruz daha çok. "hayır ben yapıcam"lar, inatlaşmalar ve bıktırana kadar bir şeyi istemeler.. Allah sabır versin anne babalara:) içinde senle bana deryacım:9:

mesaj sayımı bendeymiş sabahtan içimden geçti..sayan olmamış ben sayayım diye..:17: zaten sıra bendeymiş..:52::18::17:
evet şekercim sıra sendeymiş.

rabia tamam menü paylaşacağım..haklısın menüsüzde olmuyor..:9:
mezuniyet demişsin bence gitme ramazandadfa takıl bayramda ve bayram sonrası mezuniyeti düşünürüz..:34:
yok deryacım, ben artık mezun olsam çok iyi olacak. böyle böyle diye diye bu aya kadar geldim. çoktan mezun olmam gereken zamanlarda mezun olmadım.
yaptığım işin bir sonuca ulaştığını görmek istiyorum Allahın izniyle.

mesaj sayımı akşama olurmu kızlar..?eşim geliyor ..
akşam mesaim bitince sayacağım ok..:60::9:
olur canım.

butun gun bi dolu isle ugrastim is diyosam bole ev isi, gezi ayarlamalar filan
yarin misafirim var turkiye'den umarim memnun edebilirim
ama oda topla temizle camasirlari hallet programi yap butun gun bunlarla ugrastim simdiden de yoruldum acikcasi..

dogru duzgun (yani saatli) yiyemedim sanirim
yine de menum soyle:

sabah: ananas + yogurt
oglen: ananas+ yogurt
simdi (aksam) ton balikli ve peynli bi salata yemeye calisiorum ama o kadar acele yaptim ki tadi bi tuhaf sanirim sebzeler yeterince suyunu sikmadigimdan kotu
bir de tonbaliginin markasi bilinmedik biseydi almistim oyle.. o kaar salata seven lezzetli bulan biri olarak zor yiyorum nerdeyse.

yarin kilo bildirim gunu bakalim neler olmus :)
misafirin uzun süre için mi geliyor?
seni listeye dahil etmeyi düşünüyorum ama eğer misafirinden dolayı fazla katılım gösteremeyeceksen haftaya dahil edeyim. o sebepten soruyorum.

bugünkü menüm
ara form çay
ara 1 siyah çay

çok güzel menü canım, harikasın:nazar:

hellllllllllllo bebeklerr napirsenizz bakayım benim gene gözler kaymaya basladı nefret ediyorum yaa zombiden farksız oldum zaten yol param da bitti yarın tabana kuvvet ahahahahha 1 saat yürücem işe sabah fena da olmaz ya :60: :60:

bir geçmişe bakayım ben :60::60:
yürü kız spor olur, yürümediğin hata:1:

ayyyyyyyy bendeydi ama ben unuttum uykum gelince uyuya kalmısım zatüü soryy yaw :78::78::78::78:
şekercim haydi say bakalım.

kurallar bunlar. bir de hedef kilon nedir?
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

okudum anladım varım:) hedef kılom 63

Son düzenleme:
ben senden çok korkuyorum :18::18::18:

:60: :60:

fıstıklarım napıyonuz bakimmmm çok çokkk sıcak yaa bide moralim bozuldu bugün arkla buluşcaktık iş çıkışı o kadar yolu gelcekti garibimm bide akşam geç döncektii sabah ta 6 da işe gitcekti kıyamadım yaa:30:zorla ikna ettim gelmesin diye aslında görmektee istiyodum amaa

kimmmmmm kız bakayım o arkadaş hıııııııı hııııııııı :60::60: kıyamamışmışşşş :60: :60:

kızlar,
sıcaktan canım bir şey yapmak istemiyor. yatsam uyusam ancak:97: yata yata şişeceğim korkarım.:60:
geçmişi okudum. bazı arkadaşlarımız sinemaya gitmişler. sinemaya gitmekle yetinmeyip bir de mısır+dondurma kombinasyonunu denemişler. kendilerini esefle kınıyorum.:63: daha dün gece fırçaladık. kelebeklerin tavaşana dönüşmesi doğal sanırım.:52:
neyse, kedican ne zamandır bu kiloyu verdiğimi sormuş. masal da cevaplamış. doğru canım, ekim gibi başladım. yalnız şubat-mart civarından beri çok ciddi diyet yapamadım. asıl verdiğim kilo o zaman kadar giden kilo oldu. şu anda bile diyetten ziyade koruma evresinde gibi hissediyorum kendimi.
bu arada haftaya 60'a ulaşsam da ulaşamasam da mezun olmayı istiyorum kızlar. ramazandan önce son haftamız.

ayy kaptüşüüüüüm bırakıyor musun biziiiiiii :53::53::19::20:

bizimki pek 2 yaş sendromu yaşamadı. biz şimdilerde 3 yaşa yaklaşma sendromu yaşıyoruz daha çok. "hayır ben yapıcam"lar, inatlaşmalar ve bıktırana kadar bir şeyi istemeler.. Allah sabır versin anne babalara:) içinde senle bana deryacım:9:

evet şekercim sıra sendeymiş.

yok deryacım, ben artık mezun olsam çok iyi olacak. böyle böyle diye diye bu aya kadar geldim. çoktan mezun olmam gereken zamanlarda mezun olmadım.
yaptığım işin bir sonuca ulaştığını görmek istiyorum Allahın izniyle.

olur canım.

misafirin uzun süre için mi geliyor?
seni listeye dahil etmeyi düşünüyorum ama eğer misafirinden dolayı fazla katılım gösteremeyeceksen haftaya dahil edeyim. o sebepten soruyorum.

çok güzel menü canım, harikasın:nazar:

yürü kız spor olur, yürümediğin hata:1:

şekercim haydi say bakalım.

şu hava da sıcak olmasa daha iyi olacak belki pisikletimle giderim ya bakalım sabah bana eserler soldan soldan işim belli olmaz benim :60: ay kaptişim beni bu seferlik afetseniiiiiiiiiiiizz şimcük menümü yazıp çıkıcam saat 11 oldu gene :17::17: söz bir dahakinee böyle olmazzzz :16::16::78:

bugün kü menüm şölee canlarum :

sabah : 1 dilim ekmek + peynir
ara : 1 adet 3ü bir arada
öğlen mercimek çorbası + tavuk şiş + yogurt + 3 kaşık bulgur pilavı
ara : 1 adet meyvalı soda
akşam : 1 adet karışık simiiit + 1 nugget + 1 yarım yağlı sütle nescafe
yatmadan önce bir bardak yeşil çay

spor olarak da : 40 dk yürüyüş + mekik + sopa + dumbell

Son düzenleme:
merabalar bir türlü giremedim forma
yarın büyük gün bakalımkaç kilo verdim 5 gündür tartılmadım

bugünkü menüm
sabah 3 çatal sucuklu yumurta
az ekmek çay

öğlen

1 bardak meyve suyu
5-6 gofret

akşam
2 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna

akşamda bir avuç kirz

Son düzenleme:
merabalar bir türlü giremedim forma
yarın büyük gün bakalımkaç kilo verdim 5 gündür tartılmadım

bugünkü menüm
sabah 3 çatal sucuklu yumurta
az ekmek çay

öğlen

1 bardak meyve suyu
5-6 gofret

akşam
2 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna

akşamda bir avuç kirz

gene yemiş gofretleri titizz hatuuuuuunnnnnn :19::20::20:

neyse canlarum ben çıkıyorummmm yarın kilo bildirimi yapmaya calısıcigimm cep telimden aslında simdi de yaparım ama evdeki tartı dijtal değil bir anlamı olmuyor ondan gideyimde iş yerinde tartılayım gene :60::60: yapamazsam da sanmıyorum yaparım herhalde ama telimin gazabındandır haberiniz olaaaa :54::54::54::54::54::54::54: herkese iyi geceleeeeeer :16::16:

Son düzenleme:
Back
X