Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben burdayım kaptan :1:

ay hala gidemedim eşimi bekliyorum... dolapta ezilmeye yüz tutmuş köyden toplayıp getirdiğim erikler vardı.. onlarla güzel bir komposto yaptım.. az şekerli ben içmeyi düşünmüyorum ama elim boş gitmek istemiyorum malum ramazan sıcak ve herkes susuz kimseye fazla yük olmak istemem :61:

birde revani yaptım yesinler doya doya bende onlara bakim inceliyim :9: şimdi ikindi namazını kılıp giyinip eşimi bekliycem sonra çıkarım çıkmadan uğrıyayım dedim. herkese hayırlı iftarlar olsun inşallah.. Allah kabul etsin :34:

Son düzenleme:
kaptanım selamlar, mezun olmuşsun. tebrik ederim. takımınızda baya başarılı olmuş. takım üyelerini tebrik ederim.

işyerim çok sıcak. bugün mafoldum. çok susadım, az su içtim bedeli bu işte. bu gece bir damacana su içicem :52:

hepinizi çok özledim. inşallah iyisiniz. çok öpüyorum.

ay hala gidemedim eşimi bekliyorum... dolapta ezilmeye yüz tutmuş köyden toplayıp getirdiğim erikler vardı.. onlarla güzel bir komposto yaptım.. az şekerli ben içmeyi düşünmüyorum ama elim boş gitmek istemiyorum malum ramazan sıcak ve herkes susuz kimseye fazla yük olmak istemem :61:

birde revani yaptım yesinler doya doya bende onlara bakim inceliyim :9: şimdi ikindi namazını kılıp giyinip eşimi bekliycem sonra çıkarım çıkmadan uğrıyayım dedim. herkese hayırlı iftarlar olsun inşallah.. Allah kabul etsin :34:
erken gideceğim yazınca çoktan gitmişsindir sandım canım:1:
komposto çok iyi fikir, sen içebilirdin aslında. tadını sevmiyorsan ayrı tabi.
oruç tutan insanların revani tutumlarını mı inceleyeceksin:1:
hayırlı iftarlar canım sana da.:80:

erken gideceğim yazınca çoktan gitmişsindir sandım canım:1:
komposto çok iyi fikir, sen içebilirdin aslında. tadını sevmiyorsan ayrı tabi.
oruç tutan insanların revani tutumlarını mı inceleyeceksin:1:
hayırlı iftarlar canım sana da.:80:

içine toz şeker kattım ondan canım az ekşiliği varsa alsın diye.. tadına bakamıyorum çünkü.. ama iftarda şaheserimin tadına bakarım :60:

:60::60::60: yesinler tutumları inceleyelim :60:
teşkrler canımcım.. sanada ve diğer arkadaşlarımızada hayırlı iftarlar dilerim... görüşmek üzere :54:

kaptanım selamlar, mezun olmuşsun. tebrik ederim. takımınızda baya başarılı olmuş. takım üyelerini tebrik ederim.

işyerim çok sıcak. bugün mafoldum. çok susadım, az su içtim bedeli bu işte. bu gece bir damacana su içicem :52:

hepinizi çok özledim. inşallah iyisiniz. çok öpüyorum.
merhaba canım:80:
hedefe 2.3 kilom var ama artık mezun oldum. biraz ara vermeliyim sanırım. 42 haftadır yarış modu nereye kadar:1:
takımda azimli arkadaşlar var, senin bir zamanlar aramızdayken olduğun gibi:69:
bir damacana su ha:1: ilahi canım:) zamanla bedenimiz alışacaktır, ramazanın bir güzelliği de sabrın içinde olması canım.
Allah kolaylıklar versin, çalışıyorsun ve oruçlusun. maşallah canım:nazar:

içine toz şeker kattım ondan canım az ekşiliği varsa alsın diye.. tadına bakamıyorum çünkü.. ama iftarda şaheserimin tadına bakarım :60:

:60::60::60: yesinler tutumları inceleyelim :60:
teşkrler canımcım.. sanada ve diğer arkadaşlarımızada hayırlı iftarlar dilerim... görüşmek üzere :54:
o birazcık şeker çok etkilemez sanırım canım. neticede bol sulu bir şey. oldukça masum geldi bana. revani düşünülünce:52::52::52:

teşekkür ederim canım, Allah oruçlarımızı kabul buyursun. görüşürüz akşama inşallah.:79:

ben de sahurda yediklerimi yazayım:

- 1 activia, ananaslı
- peynir, domates, birkaç çatal sahanda yumurta, 1 zeytin ve karpuz.

ekmek miktarım azdı. klasik kahvaltılı sahur oldu.

ayran aş fikrini çok beğendim bu arada. evde yoğurdum yok ama yoğurt alıp hazırlamayı düşünüyorum. dolaba atarım, geceleri çok güzel bir alternatif olur.:61:

merhaba canım:80:
hedefe 2.3 kilom var ama artık mezun oldum. biraz ara vermeliyim sanırım. 42 haftadır yarış modu nereye kadar:1:
takımda azimli arkadaşlar var, senin bir zamanlar aramızdayken olduğun gibi:69:
bir damacana su ha:1: ilahi canım:) zamanla bedenimiz alışacaktır, ramazanın bir güzelliği de sabrın içinde olması canım.
Allah kolaylıklar versin, çalışıyorsun ve oruçlusun. maşallah canım:nazar:

çok teşekkür ederim kaptanım. yine ağzımı kulaklarıma vardırttın. çok terlemem ve çok konuşmam :78: beni baya susattı. zamanla alışacağız tabiki. bende oruç tutan herkese kolaylıklar diliyorum. :61:

kizlar kizlaaaarrrr
yemek yapamioyurumm
kutuphane yollarindayim surekli,
ah ah ahhhhhhhh
napiyiimmmm
calismak gerekkk off.....

yemek olayini sabah erken kalkip yapicam bu sefer
boylece diyetime aykiri bisi yememis olurum......

hala diyete donemedigimi uzulerek belirtiyorum kisaca :(:(:(:(

hilalcim ayran corbası
kurufasulye ve bugdayı haslıyoruz....
buyuk bı kapta ,yada tencerede baya bı ayran yapıoruz mumkunse buz gıbı olursa daha ıyı olur.ardından kurufasulye bugday nohut vs bunları ıcınne koyuyoruz..bıraz maydonoz bırazda nane koyuyoruz az bısıde tuz...mumkunse yenecegı zamana kadar dolabta durursa cok ıyı olur.

hem yagı yok ,hem besleyıcı ,hem ramazan ıcın ferahlatıcı soguk soguk.birde hemen tıkıo..
bende gecen kardesıme gıttıydım o yapmıstı.basta yemem dedım pek sevmem kurubaklagıllerı..ya bı dene dedı..cok begendım hemen aklıma ramazan geldı.her ogunume ıllakı koycam bunu...

Çorbanın soğuk olması değişik geldi bir ama deneyeyim bakalım bir fırsat bulunca merak ettim.
ne kadar haşlanıyor bu fasülye nhut falan.
haşlayıp kaldırabilir miyiz ki?
canım, benim hatam. görmemişim. arkadaşlardan da hatırlatan olmadı. kusura bakma lütfen.:71:
bir de bu tür bir gece önceden kilo bildirimi yaptığınızda bana özel mesaj atabilseniz işimizi daha garantiye almış oluruz.
geçmişi her zaman okumaya çalışırım ama bazen cuma telaşından fırsatım olmuyor ve bu seferki gibi ancak pazartesi günü okuyabiliyorum.

yok ben bırakmam da sen benden daha çok bırakıyorsun yaw.
boyuna geziyorsun bakıyorum:96:

hayırdır canım nereye gidiyorsun bu hafta?
bildirim yapabileceksen izinli yazmama gerek yok. 4-5 gün idare edebiliriz.

hoşgeldin canım, iyi ki uğradın. merak ediyordum neler yaptığını..
türkiyedesin hala anlaşılan.
inşallah iş durumlarına yoluna koyarsın.
hakkında her şeyin hayırlısı olsun canım.

çok bekledim seni canım. son günlerdeki bilgisayar problemlerinden olduğunu tahmin ettim.
kilo da vermişsin çok güzel. bildirim yapabilseydin belki takımlarda 1. olurduk:97:
ama neyse geçti, hayırlısı olsun.
60'a çok yaklaştın maşallah:nazar:

:69:
oy oyy özlemde de neler varmış neler:1:
aşk, entrika:1:
kız üniversiteye girer girmez biriyle çıkılır mı:) noldu o çocuğa sonra?

kafela ne ben de anlamadım. menün çok güzel:nazar:

eline sağlık canım.
sayması gerekn kişi serenaymış. ancak ortalıklarda yok. bu haftaki listede diskalifiye olacak zaten.

hayırlı olsun canım.:16:

sorun yok canım, tamam.
inşallah bilgisayarın en kısa zamanda düzelir.

ehliyetin hayırlı olsun canım.:81:

4-5 günlüğüne Eskişehire gideyim diyorum Neyneysecim ya ..
Hem evdekileri göreyim hem de ramazanda iyi olur ..

hoşbuldum canım.:16:
istanbul çok sıcaktı, piştim.
akraba ziyareti zaten, öyle gezemedik yani.

hoşgeldin canım:16:
düğün hazırlıkları iyi gidiyor anladığım kadarıyla. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

cık öğünleri yapmaya çalışcaksın. elinden geldiğince.
şimdi ramazandayız tabi. ramazan için de sahur muhakkak yapılmalı canım.

takım çok durgunlaştı gerçekten!
eline sağlık canım.:71:

hoşgeldin tekrardan.
canım, misafirin geleceğini belirtmiştin ama en azından akşamları bir uğrarım diye de eklemiştin. maalesef hiç uğramadın.:19:
seni izinli yazdım. bu haftaki paylaşım durumlarına göre listeye tekrar dönmen sözkonusu olabilir.

Allah yardımcın olsun canım.

activia orda da vardır sanırım. hem sindirime de yardımcı. çantana bir tane atsan güzel ara öğün olur.

merhabalar canım.
ben eskilerden ismini hatırlıyorum.
uğradığın için teşekkürler.

şet hızıyla işten ayrılmışsın anlaşılan:1:
hayırlısı olsun canım.
antalyada güzel zaman geçirirsin inşallah.

3 dilim börek, bu gruptan tez elden ayrılmana çok yardımcı olur:47:
napıyorsun sen?

merhabalar burcum. hoşgeldin, iyi ki geldin.
biraz kilo almışsın ama verirsin inşallah ve de vermelisin. kilolar birikip yapışmadan, önlemini al canım.

canım, bebek hastaneden çıktı. biz de zaten biraz da bebeği görmeye gittik.
çok şükür şu anda durumu iyi. zayıf biraz ama zayıflık çaresiz bir şey değil. rabbim ömür verdiyse yaşıyor işte her canlı.

bu fast food pizza kısmını sevmedim ama yüzme iyi olmuş.

:1:ilahi canım ya.
orucunu yine de tutabilirdin çünkü niyetin tutmaktan yanaymış. neyse geçmiş artık. yarına tutarsın inşallah.

Hep var benim bu öğün sorunum düzeltemedim gitti.
Sahurda da hafifte olsa bir kefir içeyim hem protein almış olayım dedim aldım öyle ..

kızlar,
genel bir şey yazacağım.
ramazan geldi, hoşgeldi. bu mübarek ayda internet başında oturulmuyor tabiki, bunu anlıyorum. davetler, gelenler-gidenler vs vs derken takımda paylaşımların düşmesi beklenen bir şey oluyor. yalnız lütfen takımı ihmal etmeyelim. herkes muhakkak uğramaya çalışsın.
oruç tutanlar sahur ve iftar menülerini, lütfen, paylaşsın.
tutmayanlar da normal menü paylaşımına devam ediyor.
takımdaki havayı mümkün mertebe korumalıyız. yoksa ipin ucunu çok zor yakalarız hanımlar.

Elimden geldikçe buralardayım kaptancığım ..
Ama cidden son günlerde genel bir düşüş söz konusu ..

Ellerine sağlık Deryacım ..
Revaniden uzak kalırsan ki bunda problem yaşayacağımı zannetmiyorum kompostoda hiç problem yok ki ..

ben de sahurda yediklerimi yazayım:

- 1 activia, ananaslı
- peynir, domates, birkaç çatal sahanda yumurta, 1 zeytin ve karpuz.

ekmek miktarım azdı. klasik kahvaltılı sahur oldu.

ayran aş fikrini çok beğendim bu arada. evde yoğurdum yok ama yoğurt alıp hazırlamayı düşünüyorum. dolaba atarım, geceleri çok güzel bir alternatif olur.:61:

Çok hafif geçirmişsin Neyneysecim çok güzel ..
Activia bağırsakların açısından işe yarıyor mu?

kizlar kizlaaaarrrr
yemek yapamioyurumm
ah ah ahhhhhhhh
napiyiimmmm

Kolay gelsin bu sıcakta çalışmak zorluyor cidden insanı ..
Ben de yemek yapmakta problem yaşıyorum da geçiştirme hep ..

kizlar kizlaaaarrrr
yemek yapamioyurumm
ah ah ahhhhhhhh
napiyiimmmm

kolay gelsin cnm...

kızlar bende yediklerimi yazıp anneme gidiyorum...
sabah
mısır ekmeğine tost
çay

öğle
ızgara tavuk
salata

ara
kiraz
muz

akşam
çorba ve biber dolması olacak gibi dolma 1 i geçmez gecede en fazla meyve tırtıklarım...

bu arada kansızlığım için eşim bana naturalcilerden bi macun yaptırmış
içinde bal polen arı sütü ve bi yosun varmış... iştah açabilirmiş her sabah ondan bir kaşık yiyorum... hamilelik öncesi kan değerleri normal olsun istiyorum... inş kilo aldırmaz...

sabah
mısır ekmeğine tost
çay

öğle
ızgara tavuk
salata

ara
kiraz
muz

akşam
çorba ve biber dolması olacak gibi dolma 1 i geçmez gecede en fazla meyve tırtıklarım...

Afiyet olsun ÖZlemcim.
İyi eğlenceler anneciğinde ..

içinde bal polen arı sütü ve bi yosun varmış... iştah açabilirmiş her sabah ondan bir kaşık yiyorum... hamilelik öncesi kan değerleri normal olsun istiyorum... inş kilo aldırmaz...

Ne diyoruz her zaman sağlık önce gelir.
Sen yediklerini kontrol altında tutmaya çalış yeter ..

Çorbanın soğuk olması değişik geldi bir ama deneyeyim bakalım bir fırsat bulunca merak ettim.
ne kadar haşlanıyor bu fasülye nhut falan.
haşlayıp kaldırabilir miyiz ki?

Sahurda da hafifte olsa bir kefir içeyim hem protein almış olayım dedim aldım öyle ..

cnm nıormal hasla.cok haslayıp buzlugada atabılırsın.ben hep ole yapcam

Menümü yazayım ben de ..

Sahur:
- 250 ml çilekli kefir

İftar:
- ezogelin çorba
- 2 snitzel
- Yoğurt

İlerleyen saatlerde de biraz dondurma yerim ..
Kahve yeşil çay falan ..
Ders çalışacağım geç yatarım heralde.

apiiyoooosunuzzzz panpislerimm muahaha ben isten daha yeni ciktim anasini satim sanki mngyi ben kurtarcam herkws para pesinde kosar olmus yaa cekilir cile degil valla bus is amma parasizligin gozu kor olsun ahahah ben de bugun ku menumu yazayim bari hazir telim nete girerken

Sabah : yarim yagli sutle yarim kase musli
Ara : bir bardak nescafe yarim avuc findik
Oglen: az corba izgara kanat salata iki kasik bulgur pilavi
Ara : yarim yagli sutten olanlarindan muzlu sut
Aksamda: yarim avuc findik la bir tane eti form misir patlagi

Spor olarak da : 40 dk yuruyus ve dumbell calismasi simdi eve gidincede pisikletime binip hem spor yapmis hem stres atmis hemide belki goynumdeki pirensimi gormus olucam sitede :60: :60:

Herkese merhaba..Benim iftar menum;
1 kase tarhana corbasi
2 yemek kasigi salata..

Biraz once de 1 tane seftali yedim..

çok teşekkür ederim kaptanım. yine ağzımı kulaklarıma vardırttın. çok terlemem ve çok konuşmam :78: beni baya susattı. zamanla alışacağız tabiki. bende oruç tutan herkese kolaylıklar diliyorum. :61:
sağolasın canım. sana da işyerinde kolaylıklar diliyorum ben de.

eskişehire gitmek iyi fikir canım. ramazanda ailen de mutlu olur.
kefir güzel fikir bence.

Elimden geldikçe buralardayım kaptancığım ..
Ama cidden son günlerde genel bir düşüş söz konusu ..

Çok hafif geçirmişsin Neyneysecim çok güzel ..
Activia bağırsakların açısından işe yarıyor mu?
activia işe yarıyor. tadı da çok güzel. hem de protein. ara öğünler için çok iyi oluyor.

sabah
mısır ekmeğine tost
çay

öğle
ızgara tavuk
salata

ara
kiraz
muz

akşam
güzel beslenmişsin canım.:nazar:

polen iştah açar derler zaten.
mesele açık iştaha ket vurabilmekte bence.

Menümü yazayım ben de ..

Sahur:
- 250 ml çilekli kefir

İftar:
- ezogelin çorba
- 2 snitzel
- Yoğurt

İlerleyen saatlerde de biraz dondurma yerim ..
Kahve yeşil çay falan ..
Ders çalışacağım geç yatarım heralde.
iftarın güzel olmuş canım, afiyet olsun.

apiiyoooosunuzzzz panpislerimm muahaha ben isten daha yeni ciktim anasini satim sanki mngyi ben kurtarcam herkws para pesinde kosar olmus yaa cekilir cile degil valla bus is amma parasizligin gozu kor olsun ahahah ben de bugun ku menumu yazayim bari hazir telim nete girerken

Sabah : yarim yagli sutle yarim kase musli
Ara : bir bardak nescafe yarim avuc findik
Oglen: az corba izgara kanat salata iki kasik bulgur pilavi
Ara : yarim yagli sutten olanlarindan muzlu sut
Aksamda: yarim avuc findik la bir tane eti form misir patlagi

Spor olarak da : 40 dk yuruyus ve dumbell calismasi simdi eve gidincede pisikletime binip hem spor yapmis hem stres atmis hemide belki goynumdeki pirensimi gormus olucam sitede :60: :60:
turtacım, menün güzel. sen güzelsin daha nolsun:)
pirens de artık harekete geçseydi iyi olurdu:97:

Herkese merhaba..Benim iftar menum;
1 kase tarhana corbasi
2 yemek kasigi salata..

Biraz once de 1 tane seftali yedim..
afiyet olsun çok güzel.

Back
X